Ali halusi kostaa vaimonsa pettämisen, iski veitsellä kesken koulupäivän rintaan – nainen pelkää yhä henkensä edestä

iltasanomat 06:55 22.09

Nainen vaatii Alille nyt entistä ankarampaa rangaistusta.


Michele Murphy-Kaulanen rohkeassa sänkykuvassa: ”Vääristymä mielessä jo yläasteelta”

stara 16:40 19.09

Suomen suosituin kauppias Sampo Kaulanen ja hänen vaimonsa Michele Murphy-Kaulanen


Viihdelehti Stara.fi

stara 16:40 19.09

Suomen suosituin kauppias Sampo Kaulanen ja hänen vaimonsa Michele Murphy-Kaulanen


Palkkionmetsästäjä Duane ”Dog” Chapman kiidätettiin sairaalaan – vain kuukausia vaimonsa kuoleman jälkeen

stara 22:00 18.09

Palkkionmetsästäjä ja realitytähti Duane ”Dog” Chapman on joutunut sairaalahoitoon. Hoitoon


Nick Carter haki lähestymiskieltoa veljelleen – pelkää raskaana olevan vaimonsa puolesta

mtv 16:33 18.09

Carterin veljeksistä nuoremman kerrotaan kärsivän mielenterveysongelmista.


Backstreet Boys -tähden ja pikkuveljen välit tulehtuivat täysin - tappouhkaus johti lähestymiskieltoon

iltalehti 11:48 18.09

Nick Carterin ja Aaron Carterin välit ovat tulehtuneet. Nick Carter on hakenut lähestymiskieltoa veljelleen Aaron Carterille. Carter kertoo asiasta Twitterissä. Nickin mukaan Aaron on uhannut tappaa hänen vaimonsa ja syntymättömän lapsensa. – Pitkän harkinnan jälkeen minä ja sisareni Angel kadumme, että jouduimme hakemaan lähestymiskieltoa veljellemme Aaronille, Carter kirjoittaa.


Salkkarit-tähdet Mikko ja Sara Parikka rakentavat taloa – julkaisivat paljastavan kuvan: "Hassua ajatella, että..."

mtv 07:43 17.09

NRJ-radiokanavan kesäjuontajana toimiva Mikko Parikka hassutteli vaimonsa kanssa.


Tältä näyttää Aki Mannisen isä - harvinaiset yhteiskuvat: ”Huippu-ukkeli tämä”

iltalehti 06:55 17.09

Suurin pudottaja -ohjelman valmentaja Aki Manninen on jakanut Instagramissa iloisia yhteiskuvia isänsä kanssa. Kesällä ensimmäisen lapsensa vaimonsa Rita Niemi-Mannisen kanssa saanut Aki Manninen on aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Mies on jakanut paljon valokuvia ja videoita perhearjestaan. Nyt Manninen on jakanut valokuvia isästään. Kuvien saatteeksi Manninen on kirjoittanut: – Mun iskä. Ajatelkaa, 71-vuotias ukkeli ja vähemmän ryppyjä kuin mulla ikinä. Huippu-ukkeli tämä. Mestarilla huippuhuumori ja omat hampaat. Kiitos, että olet.


Kolme kuukautta vaimon kuolemasta - Surunmurtama Duane ”Dog” Chapman sai sairaskohtauksen, kiidätettiin sairaalaan

iltalehti 21:05 16.09

Palkkionmetsästäjä Duane ”Dog” Chapmanin vaimo menehtyi kesällä kurkkusyöpään. Nyt mies kärsii itsekin vakavista terveysongelmista. Amerikkalaisesta Dog the Bounty Hunter -tosi-tv-sarjasta tuttu palkkionmetsästäjä Duane ”Dog” Chapman jäi leskeksi 26. kesäkuuta, kun hänen koomaan vaipunut Beth-vaimonsa kuoli sairastettuaan pitkään kurkkusyöpää. Beth ehti jo parantua vuoden 2017 joulukuussa, mutta syöpä uusiutui viime marraskuussa. Vaimonsa menettäminen on koetellut Chapmania niin henkisesti kuin fyysisesti. Nyt mies on kiidätetty sairaskohtauksen takia sairaalaan. 66-vuotias tv-tähti kärsi sydänongelmista ja rintakivuista. Mies saattaa tarvita leikkaushoitoa, kertoo TMZ.


Selviytyjät-tuottaja vapautui vankilasta – tuomittiin vaimonsa murhasta

stara 16:00 13.09

Selviytyjät ja Pimp My Ride -hittisarjojen tuottaja Bruce Beresford-Redman tuomittiin


Loiri yritti itsemurhaa Mona-vaimonsa traagisen kuoleman jälkeen - lääkärin ovela temppu pelasti hengen: ”Huuhtoi pillerit alas lasillisella vettä”

iltalehti 10:51 13.09

Uutuuskirjassa viihdetaiteilija Vesa-Matti Loiri paljastaa olleensa elämänsä aikana useasti lähellä kuolemaa. Hengen ovat pelastaneet kolmesti tähden ystävät. Jari Tervon kirjoittamassa Loiri.-elämäkerrassa (Otava) viihdetaiteilija Vesa-Matti Loiri kertoo elämänsä hurjimmista käänteistä. Taiteilija kävi useasti kuoleman porteilla, mutta ystävät pelastivat miehen hengen. Ensimmäinen läheltä piti -tilanne sattui syksyllä 1969 Ere Kokkosen ohjaaman _Pohjan tähteet -_elokuvan kuvauksissa. Pelastaja oli näyttelijäkollega Simo Salminen.


Alkoholismia, pettämistä, perheriitoja – Kari Tapion elämäkertaelokuva ei sievistele - ohjaaja: ”Jos miehellä ei ole heikkouksia, ei sitä kukaan jaksa katsoa”

iltalehti 08:46 13.09

Tänään ensi-iltansa saava Kari Tapion elämäkertaelokuva on rajun rehellinen kuvaus kansan rakastamasta artistista. Iskelmälegenda Kari Tapio oli kansalle tuttu mies keikkalavoilta ja lehtien palstoilta. Elämäkertaelokuva Olen suomalainen valottaa, kuinka ujosta savolaispojasta, Kari Jalkasesta, kasvoi suuri tunteiden tulkitsija. Se on myös avioliiton mittainen jykevä rakkaustarina kaikkine vaikeuksineen. Kari Tapion rakkaus Pia Viheriävaaran kanssa kesti yli 40 vuotta. 65-vuotiaana vuonna 2010 sydänkohtaukseen kuollut Kari Tapio henkäisi viimeisen henkäyksen kotipihallaan vaimonsa silmien edessä. Pia kuoli viisi vuotta myöhemmin. Hän oli elämäkertaelokuvan idean äiti. Kaunistelemattomasti vaikeitakin tositapahtumia käsittelevä elokuva on tehty tiiviissä yhteistyössä pariskunnan poikien Joona, Jani ja Jiri Jalkasen kanssa.


Uutuuskirja paljastaa Vesa-Matti Loirin huumekokeilun hurjat seuraukset – erektio kesti 12 tuntia

mtv 22:02 12.09

Vesa-Matti Loiri kokeili meskaliinia vaimonsa Monan kanssa.


Vesa-Matti Loiri yritti itsemurhaa vaimonsa kuoleman jälkeen – lääkärin aavistus pelasti pahimmalta

iltasanomat 06:29 12.09

–?Kotiin päästyään hän huuhtoi kaikki pillerit alas lasillisella vettä, hyvästeli hengessään pienen poikansa ja sulki silmänsä siinä vakaassa ajatuksessa, ettei niitä enää koskaan avaa, Jari Tervo kirjoittaa Vesa-Matti Loirista uutuuskirjassa.


Meskaliinikokeilu aiheutti yli 12 tunnin erektion: uutuuskirja paljastaa Vesa-Matti Loirin päihteiden ja seksin täyttämät nuoruusvuodet

iltasanomat 00:03 12.09

Vesa-Matti Loirin kertoo elämäkerrassaan meskaliinikokeilustaan toisen vaimonsa Mona Loirin kanssa.


IL-analyysi: Ensitreffit alttarilla -Oskarin meno kuin 12-vuotiaalla – Tuore vaimo esitti mökkikutsun, mies haluaa kaverin mukaan: ”Hei haloo!”

iltalehti 22:00 10.09

Iltalehden viihdetoimittajat ruotivat tuoreen Ensitreffit alttarilla -kauden hääjakson. Ensitreffit alttarilla saatiin kunnolla käyntiin, kun asiantuntijoiden toisilleen valitsemat sanoivat ’tahdon’. Hääjuhlissa ei kuitenkaan kiusallisiltakaan tilanteilta vältytty. Paljastui, että Olli oli ollut jo kertaalleen naimisissa ja tunsi tuoreen vaimonsa ystävät exänsä kautta. Eikä siinä vielä kaikki: Katja-morsian ilmoitti heti perään kuuluvansa Mensaan


IL-analyysi: Oskarin meno kuin 12-vuotiaalla – Tuore vaimo esitti mökkikutsun, mies haluaa kaverin mukaan: ”Hei haloo!”

iltalehti 22:00 10.09

Iltalehden viihdetoimittajat ruotivat tuoreen Ensitreffit alttarilla -kauden hääjakson. Ensitreffit alttarilla saatiin kunnolla käyntiin, kun asiantuntijoiden toisilleen valitsemat sanoivat ’tahdon’. Hääjuhlissa ei kuitenkaan kiusallisiltakaan tilanteilta vältytty. Paljastui, että Olli oli ollut jo kertaalleen naimisissa ja tunsi tuoreen vaimonsa ystävät exänsä kautta. Eikä siinä vielä kaikki: Katja-morsian ilmoitti heti perään kuuluvansa Mensaan


Raa’asti poliitikko­vaimonsa murhannut Jarmo Björkqvist pääsee vapauteen

iltasanomat 09:19 10.09

Vaimonsa murhasta elinkautiseen tuomittu Jarmo Niilo Björkqvist pääsee ehdonalaiseen vapauteen. Tapaus sai aikanaan valtavasti julkisuutta.


Miestä syytetään vaimonsa murhaamisesta vatupassilla – näin kohtalokkaan yön tapahtumat etenivät

iltasanomat 20:22 09.09

Lahtelainen 30-vuotias mies, jolla ei ollut koskaan todettu mielenterveysongelmia, sai syytteen Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa vaimonsa murhasta. Syyttäjä vaatii hänelle elinkautista vankeustuomiota.


Tangokuningas Teemu Roivainen, 33, ehti haaveilla isyydestä - tyttären syntymä herkisti: ”Isyys toi uusia sävyjä ääneen”

iltalehti 17:24 09.09

Heinäkuussa isäksi tullut Teemu Roivainen on saanut keikoilla yleisöltä lahjaksi mekkoja, nuttuja ja pieniä villasukkia. Vuoden 2014 tangokuningas Teemu Roivainen, 33, elää elämänsä onnellisinta aikaa tuoreena isänä. Hän sai vaimonsa kanssa pienen tyttövauvan heinäkuun alussa. Perhe asuu Espoossa. Mies on täynnä virtaa ja onnellisuus näkyy ja kuuluu kaikessa.


Henri Toivosen koulupäivän rintaan nousisi onnellisempi tällä rikkeestä, taitaa mailankäsittelyn

Hot topics