Poliisi löysi vainajan Muuramen maastosta - epäillään henkirikosta iltalehti 11:06 12.12

Poliisi on ottanut kiinni läheisestä kerrostaloasunnosta useita henkilöitä, joiden osuutta rikokseen selvitetään. Maanantai-iltana noin kello 21:40 aikaan Muuramen Ruokomäentien läheisyydessä sijaitsevasta maastosta löytyi vainaja, poliisi tiedottaa. Poliisin mukaan miehen epäillään joutuneen henkirikoksen uhriksi.


16-vuotiaan tytön taposta epäiltyä on kuulusteltu - myös muiden henkilöiden osallisuutta selvitetään iltalehti 13:10 07.12

Keskiviikkona aamulla Keravan keskustassa sijaitsevasta kerrostaloasunnosta löytyi 16-vuotias tyttö kuolleena. Kuulustelut ovat poliisilla kesken. Vainajan ruumiissa oli poliisin mukaan merkkejä ulkoisesta väkivallasta. Tapausta tutkiva rikoskomisario Kimmo Hyvärinen kertoo Iltalehdelle, että tapausta tutkitaan tällä hetkellä tappona. Poliisi tiedottaa, että tytön kuolemaan johtaneiden tapahtumien kulku on alkanut tarkentua. Poliisi on kuullut teosta epäiltynä kiinniotettua vuonna 1986 syntynyttä miestä. Kuulusteluissa epäilty on kertonut tapahtumien kulusta.


Nokialla palaneesta hirsitalosta löytyi ruumis iltasanomat 15:14 05.12

Nokialla paloi varhain tiistaina maan tasalle hirsirakenteinen omakotitalo. Sisä-Suomen poliisi löysi myöhemmin talon raunioista vainajan.


Sankarihaudoille halutaan vainajien ikää ja sukupuolta vastaava kunniavartiosto - näin Suomi 100 -hankkeelle on käymässä iltalehti 07:56 29.11

Valtioneuvoston kanslian Suomi 100 -organisaation alkuperäinen ajatus on, että sankarihaudalla seisoisi itsenäisyyspäivänä samaa ikää ja sukupuolta edustava kunniavartija kuin haudassa lepäävä vainaja. Itsenäisen Suomen satavuotisjuhla huipentuu 6. joulukuuta itsenäisyyspäivään seremonioihin. Hautausmailla on perinteisesti muistettu heitä, jotka joutuivat antamaan kaikkein suurimman uhrauksen sotavuosina, eli sankarivainajiamme. Perinteisten kynttilöiden ja seppeleiden lisäksi valtioneuvoston kanslian Suomi 100 -juhlavuoden sivuilla todetaan, että "tänä itsenäisyyspäivänä järjestetään myös erityisiä kunniavartiohetkiä, joissa kunkin haudan kohdalla seisoo vartiossa vainajan kanssa saman ikäinen ja samaa sukupuolta oleva henkilö".


Äiti ja poika kuolivat, naapurusto järkyttyi Kangasalan epäillystä murhapoltosta: ”Hän oli erittäin topakka nainen” iltalehti 16:55 11.11

Poliisi tavoitti epäillyn kotoaan kolmelta varhain lauantaina aamuyöllä. Poliisi vangitsi lauantaina Kangasalan Vatialassa sijaitsevan omakotitalon tulipalossa kuolleen äidin ja pojan sukulaisen todennäköisin syin epäiltynä kahdesta murhasta. Surmansa sai perjantaina kello 23 alkaneessa voimakkaassa palossa yli 80-vuotias äiti ja hänen kuusikymppinen poikansa. Talossa asuva vainajan aviomies ei ollut rikoksen sattuessa kotona. - Vangittu on vuonna 1988 syntynyt sukulainen. Poliisi tavoitti hänet kotoaan, mistä löytyi myös palopaikan lähellä ennen syttymistä nähty henkilöautoauto Nissan Almera. Kiinniotto sujui rauhallisesti. Tämä on surullinen tragedia, ja poliisilla on tiedossa tapahtumien kulku. Tekninen tutkinta palopaikalla jatkuu, ja kaikkia tarvittavia on kuulusteltu, myös tapahtumahetkellä poissa ollutta vainajan aviopuolisoa, tutkintaa johtava rikoskomisario Jari Kinnunen kertoi Iltalehdelle.


Poliisi ei epäile rikosta Kaivopuiston vainajan tapauksessa iltalehti 14:14 20.10

Ohikulkija havaitsi 53-vuotiaan miehen ruumiin meressä perjantaiaamuna. Helsingin poliisi sai perjantaina kello kahdeksan aikaan aamulla ilmoituksen, että ohikulkija oli havainnut Kaivopuiston alueella lähellä Olympialaituria veden varassa olevan vainajan. Tapahtumapaikalla ja myöhemmin tehdyissä tutkimuksissa ilmeni, että kyseessä on 53-vuotias mies, joka oli ilmoitettu poliisille kadonneeksi 9. lokakuuta.


Miehen ruumis löytyi merestä Helsingin Kaivopuiston edustalta iltalehti 09:55 20.10

Kuollut mies löytyi merestä Helsingissä varhain perjantaiaamuna. Päivystävän palomestarin mukaan ohikulkija havaitsi vainajan meressä Kaivopuiston rannan tuntumassa kahdeksan aikaan aamulla. Sitä, kauanko vainaja oli vedessä ollut, pelastuslaitokselta ei osattu arvioida. Kyseessä oli palomestarin mukaan noin 30-50-vuotias mies. Vainaja on nostettu vedestä ja viety tutkittavaksi. Tapauksen selvittely on siirretty poliisille.


Helsingin Kaivopuiston edustalta löytyi miehen ruumis iltasanomat 08:52 20.10

Ohikulkija havaitsi vedessä olevan vainajan kahdeksalta perjantaiaamuna.


Helsingin Kaivopuiston edustalta löytyi ruumis iltasanomat 08:52 20.10

Ohikulkija havaitsi vedessä olevan vainajan kahdeksalta perjantaiaamuna.


Uutiset