Lasten terveyttä kartoittaviin tutkimuksiin 1,5 miljoonaa euroa MTV 15:17 19.01

Juho Vainion säätiö on myöntänyt 1,5 miljoonaa euroa apurahoja kansanterveyttä ja terveitä elämäntapoja edistäviin tutkimuksiin. Suurimmat, sadantuhannen euron apurahat saivat professori Erika Isolauri työryhmineen ja professori Katja Pahkalan tutkimusryhmä.


K-Vantaa taipui TUTOlle - Arvonen räyhäsi tappion jälkeen: "Oksettavaa, että kannetaan pois kentältä ja sitten tullaan ratkaisemaan pelejä" jatkoaika.com 22:30 12.01

TUTO voitti K-Vantaan Kupittaan perjantai-illassa 4?2-lukemin Niko Ahoniemen ja Julius Pohjanoksan johdolla. Ottelu kääntyi K-Vantaan Veeti Vainion saamasta ulosajosta toisessa erässä, ja se herätti ärtymystä vierasjoukkueen leirissä.


Suomen kaikkien aikojen parhaan kartingkuskin F1-unelma kariutui 30 minuutissa – ”Eihän tämä ole todellista” iltasanomat 08:18 31.12

Aaro Vainion formulaura katkesi hyvistä näytöistä huolimatta, kun rahat loppuivat. Nyt Vainio rakentaa uutta nousua huipulle. Julkaisemme suositun jutun viime elokuulta nyt uudelleen.


Rotukyyhkyksi paljastunut karkuri-Armi sai jouluksi uuden kodin - viettää lokoisaa elämää pyrstövammasta huolimatta iltalehti 13:15 28.12

Salosta löydetty mystinen kyyhkynen on päässyt jouluksi turvalliseen kotiin. Autotallin nurkalle marraskuun alkupäivinä ilmaantunut vieras ”pulu” vetosi voimakkaasti Perttelin Hähkänällä asustavan Seija Vainion tunteisiin. Koska rengastettu lintu kyhjötti samoilla jalansijoilla pihapiirissä vielä pimenevässä illassa, Vainio päätti ottaa yhteyttä Salon Seudun Eläinsuojeluyhdistykseen. - Yhdessä päätimme, että lintu otetaan turvaan. Seuraavana aamuna aloitimme sen tutkimisen ja tämän rotukyyhkyksi osoittautuneen ”karkurin” kuvan jakamisen sosiaaliseen mediaan. Sieltä löytymisilmoitusta jaettiin tunnistamisen toivossa eri lintuyhteisöihin, kertaa episodin alkuvaihetta SSEY:n puheenjohtaja Sini Ketonummi.


Kuvat söpöistä tulokkaista: Pandapariskunta saapuu Suomeen tammikuussa iltalehti 16:48 19.12

Pandoja pääsee katsomaan Ähtäriin helmikuussa. Niiden nimet on Hua Bao ja Jin Baobao. Videolla Huo Bao -panda sekä Anna Palmrothin ja Kari Vainion haastattelu kuvattuna marraskuun lopulla. Ähtärin Eläinpuisto tiedottaa, että pandat Hua Bao ja Jin Baobao saapuvat torstaina 18. tammikuuta. Pandat saapuvat lentokoneella Suomeen Helsinki-Vantaan lentokentälle.


JYP solmi jatkosopimuksia – "Jos kehitys jatkuu, kasvaa kandidaatti Suomen A-maajoukkueelle" MTV 14:05 11.12

SM-liigaseura JYP on solminut jatkosopimuksen sekä puolustaja Juuso Vainion, 23, että hyökkääjä Micke Saaren, 23, kanssa.


Tytär muistelee legendaarista kansanedustajaa Mikko Vainiota: ”Haravoi lehtiä vielä pyörätuolistakin” iltalehti 17:35 13.11

Kansanedustaja Anne Louhelainen (sin) kuvaa sunnuntaina kuollutta isäänsä Mikko Vainiota (s. 1923) vahvaksi ja värikkääksi persoonaksi, joka työssään oli aina uuttera ja sitoutunut. Vainion luonne näkyi myös eduskunnassa. SMP:n kansanedustajana 1970-75 ja 1983-87 toiminut Vainio on yksi Suomen kautta aikojen värikkäimmistä kansanedustajista. "Varreltaan vähäinen, sydämeltään suuri," puoluetoveri Timo Soini kuvasi Vainiota tuoreeltaan omassa muistokirjoituksessaan.


SMP-legenda Mikko Vainio kuollut - ”Varreltaan vähäinen, sydämeltään suuri” iltalehti 13:38 13.11

Mikko Vainio oli SMP:n kansanedustaja Hämeen läänin eteläisestä vaalipiiristä 1970-75 sekä 1983-1987. Entinen SMP:n kansanedustaja Mikko Vainio, 94, on kuollut. Ulkoministeri Timo Soini (sin) kertoo asiasta blogissaan. - Saimme suru-uutisen Mikko Vainion kuolemasta eilen sunnuntaina. Mikko Vainio oli hieno mies. Varreltaan vähäinen, sydämeltään suuri, Soini kirjoittaa.


Alisa Vainion suunnitelmat uusiksi – ”Harmittaa” iltasanomat 19:22 01.11

Alisa Vainion valmentajan mukaan tähtäin on siirretty jo ensi kesään.


Uutiset