Kymmenen työntekijää syyttää McDonald’sia ahdistelusta Yhdysvalloissa – ”Aiomme haastaa laajalle levinneen seksuaalisen häirinnän” iltasanomat 02:33 23.05

Yksi syytteen jättäneistä työntekijöistä on 15-vuotias. McDonald’s on ilmoittanut ottavansa syytökset vakavasti.


Mikä sairastutti yli 80 potilasta Helsingissä? ”Iäkkäille ripulitauti on oma riskinsä” iltasanomat 19:08 22.05

Tämänhetkisen tiedon mukaan kukaan ei ole sairastunut vakavasti. Epidemian mahdollisesti aiheuttanut elintarvike ei ole toistaiseksi tiedossa.


Amerikkalaismies vei perheensä ravintolaan, poistui pöydästä ja ajoi autolla sisään tappaen kaksi - toinen uhreista oma tytär iltalehti 12:47 21.05

Roger Selfin, 62, iskussa kuoli myös hänen miniänsä. Oma poika loukkaantui vakavasti. Poliisi pidätti sunnuntaina Roger Selfin, 62, joka ajoi autollaan ravintolaan sisään Pohjois-Carolinan Bessemer Cityssa tappaen kaksi ihmistä. Toinen kuolonuhreista on Selfin oma tytär Katelyn Tyler Self, 26. Gastonin piirikunnan poliisi sanoi lausunnossaan, että Self ajoi kolarin tahallaan. Lähteet kertoivat WBTV-kanavalle, että Self oli mennyt ravintolaan perheensä kanssa, poistunut rakennuksesta ja ajanut sen jälkeen autolla takaisin sisään ravintolaan, jossa perhe yhä söi.


Mies loukkaantui vakavasti ulosajossa Merikarvialla MTV 23:54 20.05

Merikarvialla Satakunnassa yksi ihminen on loukkaantunut vakavasti henkilöauton ulosajossa illalla, kerrotaan pelastuslaitokselta.


Moottoripyöräilijä ja matkustaja loukkaantuivat vakavasti ulosajossa Joensuussa MTV 17:48 20.05

Kaksi mieshenkilöä on loukkaantunut vakavasti moottoripyörän ulosajossa Joensuussa tänään.


Sulaa laavaa lensi kolmannen kerroksen parvekkeella istuneen miehen päälle Havaijilla - mies loukkaantui vakavasti iltalehti 17:13 20.05

Hän oli ensimmäinen vakavasti loukkaantunut ihminen Kilauea-tulivuoren toukokuun alussa alkaneessa purkauksessa. Laava- ja tuhkapurkausten lisäksi Havaijin isointa saara koettelevat maanjäristykset. Mies oli istumassa asuntonsa parvekkeella kolmannessa kerroksessa Havaijin suurimmalla saarella, kun parvekkeelle lensi roiske sulaa laavaa.


Moottoripyöräilijä menetti ajoneuvonsa hallinnan Joensuussa – kaksi vakavasti loukkaantunutta MTV 15:24 20.05

Joensuussa on tapahtunut tänään vakava liikenneonnettomuus. Onnettomuus tapahtui Joensuussa Pekkalansillalla.


Moottoripyöräilijä menetti ajoneuvon hallinnan Joensuussa – kaksi vakavasti loukkaantunutta MTV 15:24 20.05

Joensuussa on tapahtunut tänään vakava liikenneonnettomuus. Onnettomuus tapahtui Joensuussa Pekkalansillalla.


Ahne veljenpoika lypsi sairaan tätinsä ulosottoon ja vältti vankilan - olisi saanut rahat testamentilla iltalehti 14:00 20.05

Mies myi vakavasti sairaan tätinsä asunnon ja piti rahat itsellään. Lisäksi hän vei vanhuksen eläkkeet. Vankilatuomion saanut mies selvisi kuitenkin hovioikeudesta lievällä ehdollisella, koska olisi muutenkin perinyt tätinsä omaisuuden. - Loppuvaiheessa kontrolli petti, vakavasti muistisairaan tätinsä ulosottovelkoihin saattanut raisiolaismies myönsi kuulusteluissa. Rikosepäilyt heräsivät ulosottoviranomaisten havaittua, että vanhuksen hoitomaksut olivat vuoden ajalta päätyneet ulosottoon, vaikka tällä oli isohko eläke.


Mies loukkaantui vakavasti laavapommista: ”Voi painaa jääkaapin verran” – laava uhkaa tukkia jo pakotiet Havaijilla MTV 12:48 20.05

Havaijilla on tapahtunut ensimmäinen vakava Kilauea-tulivuoren aiheuttama loukkaantuminen.


Nainen loukkaantui vakavasti Tuusulanväylän kolarissa: Kuljettajan irrottaminen autosta kesti puoli tuntia iltasanomat 16:57 19.05

Nainen loukkaantui vakavasti kuorma-auton ja henkilöauton välisessä kolarissa Helsingissä.


Nainen loukkaantui vakavasti kolarissa Tuusulanväylällä MTV 16:30 19.05

Henkilöauton kuljettaja loukkaantui vakavasti kolarissa Tuusulanväylällä Kehä I:n liittymän kohdalla Helsingissä iltapäivällä. Onnettomuus haittasi liikennettä pohjoiseen päin noin tunnin ajan.


Nainen loukkaantui vakavasti kolarissa Tuusulanväylällä – toinen ajokaista pohjoiseen suljettu MTV 16:17 19.05

Henkilöauton kuljettaja on loukkaantunut vakavasti kolarissa Tuusulanväylällä Kehä I:n liittymän kohdalla Helsingissä. Onnettomuus haittaa liikennettä pohjoiseen päin.


Tuusulanväylällä raju onnettomuus: kuorma-auto ajoi henkilöauton perään, yksi loukkaantunut iltalehti 15:44 19.05

Tie 45:llä Tuusulanväylällä, heti kehä yhden jälkeen on sattunut liikenneonnettomuus puoli kolmen aikaan päivällä. Pelastuslaitoksen ensitiedotteen mukaan kuorma-auto on ajanut henkilöauton perään. Pelastuslaitokselta kerrotaan, että yksi ihminen loukkaantui onnettomuudessa vakavasti.


Mies asensi seurantasovelluksen exänsä kännykkään ja toi hautakynttilöitä ovelle iltalehti 06:34 18.05

Avoerosta suuttunut mies häiriköi entistä perhettään niin vakavasti, että äidin ja lasten oli pakko vaihtaa turvakotia. Ex- puolison kännykästä oli löytynyt seurantasovellus ja perheen oman kodin ovelle oli tuotu hautakynttilöitä. Kanta-hämäläisellä pikkupaikkakunnalla asuneelle perheelle tuli ero syksyllä 2016. Mies ei kuitenkaan tätä hyväksynyt, vaan ryhtyi järjestelmällisesti seurailemaan entistä avopuolisoaan ja kahta pientä lastaan. Mies tunkeutui kielloista huolimatta entisen perheensä kotiin. Hän ilmestyi toistuvasti huutelemaan ja hakkaamaan asunnon ikkunoiden ja ovien taakse. Äiti ja lapset olivat joutuneet muuttamaan pois edellisestä asunnostaan vuokranantajan hermostuttua miehen jatkuvaan häiriöön. Mies oli muun muassa rikkonut porraskäytävän lasioven sekä kaksi ikkunaa.


Tornado riepotteli Saksaa: Katso kuvat ja video tuhoista iltalehti 12:58 17.05

Pyörremyrsky vahingoitti taloja Nordrhein-Westfalenin osavaltiossa. Tornado riehui Nordrhein-Westfalenin osavaltiossa Saksan länsiosassa keskiviikkoiltana ja vaurioitti noin 50 taloa. Kaksi ihmistä loukkaantui myrskyssä, toinen heistä vakavasti. 23-vuotias autoilija sai vakavat vammat, kun puun oksa putosi hänen autonsa päälle. Lisäksi yksi palomies loukkaantui lievästi sähköiskusta.


Tampereella auto ajautui talon seinään ja päätyi kyljelleen jalkakäytävälle – kaksi sairaalaan MTV 06:46 16.05

Tampereella Pispalan valtatiellä tapahtuneessa onnettomuudessa yksi ihminen on ensiarvioiden mukaan loukkaantunut vakavasti, kertoo pelastuslaitos.


Auto törmäsi talon seinään Tampereen Pispalassa - kaksi sairaalaan iltalehti 06:32 16.05

Henkilöauto ajautui päin rakennuksen seinää Pispalassa, Pispalan valtatiellä Tampereella. Autossa oli onnettomuushetkellä kaksi henkilöä. Toinen heistä loukkaantui pelastuslaitoksen "ulkoisen ensiarvion" mukaan vakavasti ja toinen lievästi. Molemmat ovat sairaalahoidossa. Ulkopuolisia ei onnettomuudessa loukkaantunut. Talon vauriot selvitetään tarkemmin myöhemmin, mutta rakennus ei kärsinyt vaurioita, jotka olisivat edellyttäneet välittömiä toimenpiteitä.


Vakava onnettomuus Ylivieskassa: tien laidasta laitaan seilannut auto törmäsi vastaantulevaan rekkaan - kuljettaja kiidätettiin sairaalaan iltalehti 19:04 15.05

Noin 70-vuotias mies loukkaantui onnettomuudessa vakavasti ja kuljetettiin helikopterilla Ouluun sairaalaan. Kalajokinen seitsemänkymppinen mies loukkaantui tiistaina vakavasti ajauduttuaan vastaantulijoiden kaistalle ja törmättyään vastaansa tulleen perävaunullisen rekan perävaunun kulmaan. Oulun poliisin mukaan mies oli ajamassa Ylivieskan suunnasta Kalajoelle päin.


Mies loukkaantui vakavasti henkilöauton ja rekan törmäyksessä Ylivieskassa iltasanomat 19:03 15.05

Vastaantulijat olivat joutuneet väistämään henkilöautoa pientareelle.


- ”Sitten karsintapeli Aue-Karlsruhe katso Veikkausliigan kierroksen Kommentti Sotessa kiistellään kosteikoissa ruokamyrkytyksestä - suuri tulipalo paritalo töihin on Veikkausliigan kierroksen tulokset ”Iäkkäille ripulitauti on ”Vakioparturini vie sen,

Uutiset