Hallitus esittää eurovaalien ja maakuntavaalien yhdistämistä uusisuomi 15:09 17.08

Hallituksen niin sanottu reformiministeriryhmä esittää maakunta- ja eurovaalien yhdistämistä. Eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunta käsittelee ehdotusta seuraavassa kokouksessaan ensi viikon maanantaina.


Keskustan soteministerit vastaavat Krista Kiurulle: ”Ihmeellinen lausunto” iltasanomat 21:10 14.08

Kiuru on sanonut, että hänen johtamansa sote-valiokunta ei ole saanut hallitukselta vielä kaikkia tarvittavia korjauksia uudistuksen eteenpäin viemiseksi.


Sauli Niinistö ja ministerit linjasivat: Suomi osallistuu Naton koulutusoperaatioon Irakissa uusisuomi 14:54 10.08

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja valtioneuvoston ulko- ja turvallisuuspoliittinen ministerivaliokunta ovat linjanneet Suomen osallistumisesta Naton koulutusoperaatioon Irakissa.


Outi Alanko-Kahiluoto: Hallitus tietää jo että sote kaatuu – Nyt pelataan viivytystaktiikkaa uusisuomi 15:57 06.07

”Minun mielestäni sosiaali- ja terveysvaliokunta laitettiin työskentelemään tämä heinäkuun ensimmäinen viikko siksi, että hallitus vaikuttaisi touhukkaalta. Mutta emme me ole valiokunnassa pystyneet juurikaan etenemään.


17 kansanedustajaa päätyi erikoiseen äänestykseen – Jarruttaako sotea hallitus vai oppositio? uusisuomi 20:52 05.07

Eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunta joutui äänestämään siitä, voiko se edetä valinnanvapauslakien käsittelyssä niin kutsuttuun valmistavaan keskusteluun. Hallituspuolueiden tukema kanta siirtyä käsittelyssä perjantaina eteenpäin voitti äänin 10–7.


Eduskunnan kesätauko alkaa tänään - sote-valiokunta jatkaa vielä ensi viikon MTV 05:30 28.06

Eduskunnan kesätauko alkaa tänään illalla, kun kevään istuntokauden viimeinen täysistunto päättyy. Seuraavan kerran eduskunta kokoontuu täysistuntoon vasta syyskuun alussa.


Eduskunnan kesätauko alkaa tänään –? sote-valiokunta jatkaa vielä hetken iltasanomat 01:29 28.06

Pääministeri Sipilällä on kesän aikana kuusi sijaista.


Nyt tuli virallinen linja: Suomi haluaa tutkia maihinnousukeskusten perustamista uusisuomi 12:27 26.06

EU-ministerivaliokunta on päättänyt Suomen linjoista kuluvan viikon EU-huippukokouksia silmällä pitäen.


Sote-uudistus siirtyy vuoteen 2021 – Hannakaisa Heikkinen: "Olemme mietintölausuntojen parissa vielä syyskuussa" MTV 10:40 26.06

Sosiaali- ja terveysvaliokunta on saanut linjattua aikataulun, jonka mukaan sote-mietinnön valmistelu jatkuu vielä syyskuussa. Tämä tarkoittaa sitä, että sote-uudistus siirtyy vuodella.


Sote-valiokunta pääsi sopuun aikataulusta – "Mikään ulkopuolinen taho ei pysty tätä ohjaamaan" MTV 09:18 26.06

Eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunta työskentelee vielä ensi viikon ajan. Lisäksi valiokunta kokoontuu kerran elokuussa ja kerran syyskuussa, ennen varsinaisen istuntokauden alkamista.


Sipilän edellyttämä sote-aikataulu edelleen auki – Kiuru: ”Pallo on hallituksella” iltasanomat 09:01 26.06

Sosiaali- ja terveysvaliokunta kokoustaa soten aikatauluista alkusyksystä.


”Valkoista savua” eduskunnasta: Sote-sopu syntyi – uudistus lykkääntymässä vuodella uusisuomi 08:46 26.06

Eduskunnan sote-valiokunta on päässyt sopuun sote-käsittelyn aikataulusta. Käsittely jatkuu ja valiokunta on myöntänyt sitä varten yksittäisiä lisäpäiviä, mutta uudistus näyttää silti lykkääntyvän vuodella, kuten hallituskin on jo ennustanut.


”Valkoista savua” eduskunnasta: Sote-sopu syntyi – uudistus lykkääntyy vuodella uusisuomi 08:46 26.06

Eduskunnan sote-valiokunta on päässyt sopuun sote-käsittelyn aikataulusta. Käsittely jatkuu ja valiokunta on myöntänyt sitä varten yksittäisiä lisäpäiviä, mutta uudistus näyttää silti lykkääntyvän vuodella, kuten hallituskin on jo ennustanut.


Sote-valiokunta pääsi sopuun aikataulusta – "Mikään ulkopuolinen taho ei pysty ohjaamaan sitä, mihin suuntaan vene liikkuu" MTV 08:41 26.06

Eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunta työskentelee vielä ensi viikon ajan. Lisäksi valiokunta kokoontuu kerran elokuussa ja kerran syyskuussa, ennen varsinaisen istuntokauden alkamista.


Kiuru: Valiokunta työskentelee ensi viikon, seuraava kokous elokuussa – mietintöjen tilanne katsotaan silloin iltasanomat 08:34 26.06

Valiokunnan puheenjohtaja Krista Kiuru (sd) sanoi hetki sitten, että valiokunta kokoustaa heinäkuun ensimmäisellä viikolla ja elokuussa.


Sote-uudistuksen kohtalon päivä: Valiokunta ei vieläkään tiedä, saako se mietintöluonnoksen valmiiksi elokuussa iltasanomat 08:26 26.06

Seuraa suorasta lähetyksestä eduskunnassa, miten sote- ja maakuntauudistuksen käy.


Kansanedustajan raju syytös: ”Valiokunta ohitettiin täysin tylysti hiljentäen” uusisuomi 18:12 25.06

Sosiaali- ja terveysvaliokunnan jäsen Arja Juvonen (ps.) paheksuu valiokunnan sivuuttamista julkisen talouden suunnitelman käsittelyssä.


Keskustan Kaikkonen: Iso riski siitä, että sote-uudistus lykkääntyy vuoteen 2021 iltasanomat 16:11 25.06

Sote-valiokunta käsittelee aikataulua huomenna.


Keskustan Kaikkonen: Iso riski siitä, että sote-uudistus lykkääntyy iltasanomat 16:11 25.06

Valiokunta käsittelee aikataulua huomenna.


Sote-päätös lykkääntyi ilmiriidan jälkeen – Tänään Kiuru kehui henkeä, Heikkinen syytti kokouskäytännön rikkomisesta uusisuomi 14:24 25.06

Eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunta ei saanut maanantaina päätettyä sote-uudistuksen vaatimista kesäkokouksistaan, vaan asia lykättiin huomisaamuun.


AFP Muslimipariskunta hyökkääjähankintansa Seuraa näitä jo sudenkuoppa – mies yritti murhata nuoren hyökkääjähankintansa syytä karistaa

Uutiset