VR sähläsi - yksi vaunu jäi loppuunmyydystä junasta pois: ”Oli puuduttavaa seisoa Tampereelta Kokkolaan” iltalehti 14:51 17.02

VR:n mukaan ilman istumapaikkaansa jääneet matkustajat voivat hakea hyvitystä maksamastaan lipusta. Sodankyläläisen Hannele Nevalaisen junamatka Tampereelta Ouluun ei sujunut niin kuin piti. - Yksi vaunu puuttui junasta. Kuulutus tuli, että valitettavasti junassa ei ole seiskavaunua.


Lauri Markkanen kovassa pyörityksessä NBA:n tähdistösirkuksessa – ”En valitettavasti osaa kiinaa” iltasanomat 06:12 17.02

Lauri Markkasen elämä on mullistunut vajaan kahdeksan kuukauden aikana.


Kyyneliin murtunut Mari Laukkanen paljasti, miten pääsi yli kovasta pettymyksestä: ”Minulla on sellainen tapa” iltalehti 17:04 15.02

Mari Laukkasen ei tarvinnut vuodattaa kyyneliä torstain normaalimatkan kisan jälkeen, mutta pikakisan jälkeen tilanne oli aivan toinen. Pikakilpailussa Laukkanen ampui peräti viisi hutia kymmenestä ja jäi lohduttomalle 64. sijalle. Torstaina pummeja tuli neljältä ampumapaikalta yhtä monta. SIjoitus parani 22 pykälää, mutta suuria riemunkiljahduksia sekään ei aiheuttanut. - Valitettavasti perspektiivistä katsottuna tämä on lähempänä talven keskiarvosuoritusta, maailmancupissakin alavireisesti esiintynyt Laukkanen tunnusti.


Kyyneliin murtunut Mari Laukkanen paljasti, miten pääsi yli hirvittävästä pettymyksestä: ”Minulla on sellainen tapa” iltalehti 17:04 15.02

Mari Laukkasen ei tarvinnut vuodattaa kyyneliä torstain normaalimatkan kisan jälkeen, mutta pikakisan jälkeen tilanne oli aivan toinen. Pikakilpailussa Laukkanen ampui peräti viisi hutia kymmenestä ja jäi lohduttomalle 64. sijalle. Torstaina pummeja tuli neljältä ampumapaikalta yhtä monta. SIjoitus parani 22 pykälää, mutta suuria riemunkiljahduksia sekään ei aiheuttanut. - Valitettavasti perspektiivistä katsottuna tämä on lähempänä talven keskiarvosuoritusta, maailmancupissakin alavireisesti esiintynyt Laukkanen tunnusti.


Miesystävä luuli ostaneensa rakkaalleen liput Red Hot Chili Peppersin keikalle - huomasi mokansa vasta kotona iltalehti 12:00 13.02

Irlantilainen Duncan Robb halusi ilahduttaa naisystäväänsä. Hän ilahduttikin, muttei suunnittelemallaan tavalla. Irlantilainen Duncan Robb luuli ostaneensa liput naisystävänsä suosikkiyhtyeen, Red Hot Chilli Peppersin, keikalle. Valitettavasti hän ei katsonut ostohetkellä lippuja sen tarkemmin, sillä kyseessä olikin säkkipilliyhtye Red Hot Chilli Pipers. Yhtye kuvailee itseään maailman kuuluisimmaksi säkkipilliyhtyeeksi. Robb löysi liput sattumalta etsiessään lippuja nyrkkeilyotteluun ja hyvänä miesystävänä osti ne rakkaalleen.


”Ei ole otettu asioista selvää, kun halutaan söpö pikkukärsä” - Minipossuyhdistys huolestui siitä, miten moni lemmikki hylätään iltalehti 07:35 13.02

Nimestään huolimatta minipossun koko on aikuisena kaikkea 20 ja 100 kilon väliltä. Pientä porsasta hankkiessa ei voi tietää, minkä kokoinen siitä täysikasvuisena tulee. Minipossu kuulostaa ihanan söpöltä ja eksoottiselta lemmikiltä. Valitettavasti kovin monella ei ole aitoa käsitystä siitä, minkälainen lemmikki minipossu todellisuudessa on ja minkälaiset olosuhteet se vaatii. Suomen Minipossuyhdistys ry:n tiedottaja Päivi Huhtinen sanoo, että minipossun koko voi usein järkyttää omistajaa. Minipossun koko on aikuisena kaikkea 20 ja 100 kilon väliltä. Pientä porsasta hankkiessa ei voi tietää, minkä kokoinen siitä täysikasvuisena tulee.


Perhevapaauudistus kaatui - Sipilä: ”Yhteistä mallia ei valitettavasti löytynyt” iltalehti 20:42 12.02

Pääministeri Juha Sipilä tiedotti asiasta Twitterissä. - Perhevapaauudistusta ei toteuteta tällä vaalikaudella. Yhteistä mallia ei valitettavasti löytynyt, pääministeri Juha Sipilä (kesk) kirjoittaa. Kokoomuksen Petteri Orpo ja sinisten Sampo Terho julkaisivat identtiset twiitit samalla kellonlyömällä.


Juhana Vartiaiselta kuitti keskustaministerille: ”Kepu on valitettavasti naiset kotiin –puolue” uusisuomi 10:31 11.02

Perhevapaauudistuksesta on käynnissä kiivas väittely sosiaalisessa mediassa. Oman kantansa tuovat suorin sanoin julki myös keskustan ja kokoomuksen kansanedustajat ja ministerit.


Karu kuva kertoo kaiken: suomalaistähdet eivät turhaan valita olympiakylän surkeista asunnoista iltalehti 12:52 08.02

Pyeongchangin olympialaisten puhutuin asia on ollut toistaiseksi urheilijoiden asunnot kisakylässä. Suomalaisista Kaisa Mäkäräinen ja Krista Pärmäkoski ovat jo valitelleet surkeista olosuhteista. - Ollaan jouduttu paljon siivoamaan. Ei ole valitettavasti paikallisista taloudenhoitajista apua. Ne vievät roskat vie ja pyyhkeet vaihtavat, mutta ei muuta. Kämpässä on rakennuspölyä. Ollaan ihmetelty, miten kämpässä haisee niin paljon raksalle, Mäkäräinen kertoi tänään Iltalehdelle.


Syy Chuck Norrisin Suomen-vierailuun selvisi - salaperäiset kuvaukset iltalehti 20:55 06.02

Toimintasankarina tutuksi tullut Chuck Norris saapui Suomeen eilen maanantaina. Legendaarinen yhdysvaltalaistähti Chuck Norris, 77, on Suomessa. Mies saapui Suomeen eilen. Marko Edfelt mainostoimisto Satumaa Oy:sta vahvistaa Norrisin olevan parhaillaan Helsingissä. - Kyllä, pitää paikkansa. Olemme tuotantotiimin kanssa kuvanneet mainoksia, joissa Norris on mukana. Valitettavasti en voi vielä sanoa, mitä mainosta kuvaamme, mutta asiakas laittaa huomenna tiedotetta, Edfelt kertoo.


Muistatko vielä Harry Potter-elokuvien ihanat Weasleyt? Harvinainen yhteiskuva iltalehti 17:12 06.02

Fred Weasleytä näytellyt James Phelps jakoi hauskan perhepotretin Instagram-sivustollaan. Harry Potter -elokuvan kuvauksissa tutustuneet näyttelijät ovat julkaisseet nostalgisen yhteiskuvan. Kuvassa poseeraavat James Phelps (Fred Weasley Harry Potter -elokuvissa), Oliver Phelps (George Weasley), Bonnie Wright (Ginny Weasley), Stanislav Yanevski (Viktor Krum) ja Tolga Safer (Igor Karkaroffin avustaja). Näyttelijät osallistuivat yhdessä Harry Potter -tapahtumaan Floridan Orlandossa. Koko Weasleyn perhettä ei valitettavasti kyseisessä kuvassa ole, pelkästään kaksoset ja Ginny.


Kommentti: Varamiehestä Super Bowlin arvokkaimmaksi pelaajaksi – ja takaisin varamieheksi? MTV 19:58 05.02

Philadelphia Eaglesin pelinrakentajan Nick Folesin tarina on osoitus urheilun hienoudesta, mutta myös siitä, kuinka raadollista elämä NFL:ssä on. Folesin tuhkimotarinaa ei nimittäin Philadelphian seurajohdossa enää ensi syksynä valitettavasti muisteta.


Jäähallista katkesi sähköt – sitten yleisö keksi keinon valaista stara 15:00 02.02

Taipeissa järjestettiin viime viikolla taitoluistelukilpailut. Valitettavasti jäähallista katkesi sähköt kesken


Viihdelehti Stara.fi stara 15:00 02.02

Taipeissa järjestettiin viime viikolla taitoluistelukilpailut. Valitettavasti jäähallista katkesi sähköt kesken


TE: Virkailijalta karu kirje – ”Työskentelen 500 työnhakijalle, en valitettavasti pysty vastaamaan joka kysymykseen” uusisuomi 08:13 02.02

Uudenmaan TE-toimiston virkailija ilmoitti palvelevansa lähes 500 työnhakijaa, kertoo Talouselämä.


Minna löysi Kadonneen jäljillä -ohjelmassa sukunsa: kreikkalainen isä paljastui Risto Jarvan elokuvan rantaleijonaksi iltalehti 08:16 01.02

Minnan isän etsintä oli kuin dekkarista. Ja suoraan elokuvasta oli lopulta hänen isänsäkin - tosin jo valitettavasti edesmennyt. Kadonneen jäljillä -ohjelmassa etsittiin eilen turkulaisen Minnan, 40, isää. Minna sai vasta nuorena aikuisena tietää olevansa puoliksi kreikkalainen.


Frendit-elokuvan traileri sekoitti fanit – valitettavasti se ei ole aito stara 11:00 25.01

Fanit ovat jo yli vuosikymmenen ajan toivoneet jatkoa suositulle Frednit-sarjalle.


Juve voittoon puolivaloillakin - mestaruustaistelu jatkuu tiukkana iltalehti 23:44 22.01

Juventus kavensi Napolin sarjajohdon jälleen pisteeseen. Genoa saapui Torinoon takanaan neljän liigaottelun putki, jonka aikana vastustaja ei ollut pystynyt tekemään maaliakaan. Taika ei valitettavasti kestänyt varttia pidempään Allianz Stadiumilla. Juventus-koutsi Massimiliano Allegri oli nimennyt Bayern Münchenistä lainassa olevan Douglas Costan avaukseen ja jättänyt Azzurri-hyökkääjä Federico Bernardeschin vaihtopenkille. Brassikärki oikeutti valinnan taistelemalla pallosta maassa maatenkin. Hän sai levitettyä pallon laitaan, josta Mario Mandzukic palautti sen takaisin maalin eteen.


Uutiset