Luonnosta lähes kadonnut iberianilves on jälleen palannut Espanjan ja Portugalin metsiin – "Tällainen hetki on aina hyvin liikuttava" MTV 08:36 22.06

Tutut tupsukorvat, ja valkoinen parta. Tämä näky oli tuiki harvinainen Iberian niemimaan metsissä vielä vuosituhannen vaihteessa. Tuolloin iberianilveksiä kuljeskeli villinä ja vapaana vain alle sata yksilöä. Laji oli jossain vaiheessa Jopa kaikkein uhanalaisin kissaeläin maailmassa.


Luonnosta lähes kadonnut iberianilves on jälleen palannut Espanjan ja Portugalin metsiin MTV 08:36 22.06

Tutut tupsukorvat, ja valkoinen parta. Tämä näky oli tuiki harvinainen Iberian niemimaan metsissä vielä vuosituhannen vaihteessa. Tuolloin iberianilveksiä kuljeskeli villinä ja vapaana vain alle sata yksilöä. Laji oli jossain vaiheessa Jopa kaikkein uhanalaisin kissaeläin maailmassa.


Sadun Särkisalon kesämökillä vipelsi poikkeuksellinen kaveri – Vitivalkoinen orava tuli juomaan ämpäristä iltasanomat 06:45 21.06

Asiantuntijan mukaan albiino-oravia havaitaan noin kerran vuodessa. Albinismista ei ole eläimelle suurta haittaa.


Valkoinen talo: Trump antoi tukensa maahanmuuttoa koskeville lakiesityksille iltasanomat 05:50 20.06

Valkoisen talon tiedotteen mukaan Yhdysvaltain presidentti Donald Trump tukee maahanmuuttoa koskevia lakiehdotuksia, jotka muun muassa ratkaisisivat siirtolaislasten ja heidän vanhempiensa erottamista koskevan ongelman.


Miss Suomi Michaela Söderholm valittiin tuhansien joukosta laukkakisan tyylikkäimmäksi – sinivalkoinen asu hurmasi Ranskassa: ”Olen shokissa” iltasanomat 17:00 17.06

Michaela Söderholm sai osakseen yllättävän kunnian Ranskassa.


Kaikki muut juhlivat Pridea – paitsi Valkoinen talo stara 15:20 15.06

Maailmalla juhlitaan näyttävästi Pride-liikettä. Yhdysvalloissa kesäkuu on virallinen Pride-kuukausi. Sukupuoli-


Trump kuvattiin tekemässä kunniaa Pohjois-Korean kenraalille – Valkoinen talo: ”Normaali kohteliaisuus” iltasanomat 01:03 15.06

Valkoinen talo on joutunut selittelemään Pohjois-Korean television julkaisemaa videota, jolla presidentti Donald Trumpin nähdään tekevän kunniaa maan kenraalille.


Valkoinen talo: Trump puhui Kimille myös ihmisoikeusrikkomuksista MTV 23:20 14.06

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump nosti esiin Pohjois-Korean hallinnon ihmisoikeusrikkomukset tapaamisessaan Kim Jong-unin kanssa, ilmoittaa Valkoinen talo.


Tässä on MM-kisojen suloinen eläinennustaja – kuuro Akhilleus-kissa kertoi voittajan avausotteluun iltasanomat 23:15 13.06

Valkoinen Akhilleus-kissa povaa Venäjälle menestystä MM-avauksessa.


Valkoinen talo julkaisi kohuvideon, jonka Trump näytti Kim Jong-unille iPadiltaan iltasanomat 12:21 13.06

Yhdysvaltain kansallisen turvallisuuden neuvoston tuottama video on herättänyt runsaasti huomiota Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa.


Valkoinen talo julkaisi Trumpin Kimille näyttämän kohuvideon – toimittajat luulivat ensin Pohjois-Korean propagandaksi iltasanomat 11:29 13.06

Yhdysvaltain kansallisen turvallisuuden neuvoston tuottama video on herättänyt runsaasti huomiota Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa.


Valkoinen talo julkisti ennakkotietoja Trumpin ja Kimin tapaamisesta – Tutkija: ”Kuka olikaan pahis ja kuka hyvis?” uusisuomi 19:00 11.06

Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin ja Pohjois-Korean johtajan Kim Jong-unin tapaamista pohjustavat neuvottelut ovat Valkoisen talon mukaan edenneet odotuksia nopeammin.


Valkoinen talo: Trumpin aikataulu muuttui – palaa Singaporesta jo huomenna iltasanomat 18:42 11.06

Presidentti Donald Trump palaa Singaporesta jo huomenna, kertoo Valkoinen talo.


Astronautit lahjoittivat paaville oman avaruuspuvun – mukana valkoinen viitta MTV 18:44 09.06

Kansainvälisen ISS-avaruusaseman astronautit ovat lahjoittaneet paavi Franciscukselle oman sinisen avaruuspuvun. Jotta paavi erottuisi tavallisista astronauteista on pukuun liitetty valkoinen viitta.


Valkoinen talo: Trump aikoo lähteä G7-kokouksesta kesken pois iltasanomat 10:37 08.06

Kanadan ja Ranskan kanssa kiistellyt Trump jättää väliin kokouksen ympäristöosuuden.


Sara Forsberg teki DNA-testin – on tuloksista puulla päähän lyöty: ”Voi pyhä lehmä!” iltasanomat 16:55 07.06

–?Katsokaa nyt kauniisti ruskettunutta ihoani. En voi olla kokonaan suomalainen tai kokonaan valkoinen, Forsberg sanoo uusimmalla YouTube-videollaan.


Trump armahti elinkautiseen tuomitun 63-vuotiaan huumerikollisen – Kim Kardashian vetosi vangin puolesta iltasanomat 01:42 07.06

–?Neiti Johnson on ottanut vastuun menneestä käytöksestään ja hän on ollut kahden vuosikymmenen ajan todella esimerkillinen vanki, Valkoinen talo kertoo.


WSJ: Trumpin ja Putinin välinen huippukokous suunnitteilla MTV 12:09 02.06

Valkoinen talo suunnittelee Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin ja Venäjän presidentin Vladimir Putinin välistä huippukokousta. Asiasta kertoo yhdysvaltalaislehti The Wall Street Journal.


Andres Escobar teki Muuttuko oikeuteen siirtolaisperheiden rajan laittomasti ylittäviä tulee vettä,

Uutiset