Mika Poutalan puhekeikoilla hurja kysyntä: ”Neljällä kuussa pystyisin jo elättämään perheeni” iltalehti 17:00 13.03

Mika Poutala jäi Pyeongchangissa kolme sadasosaa olympiapronssista, kuten myös kahdeksan vuotta sitten Vancouverissa. - Mikä on se pahin juttu, mitä tapahtuu, jos en ole mitaleilla? Mä rupesin miettimään sitä asiaa. Itse asiassa pahin juttu mitä voi tapahtua, jos en ole mitaleilla, on se, että mitään ei tapahdu, mikään ei muutu mun elämässä. Kaikki jatkuu niin kuin ennenkin. Sitaatti on videolta, jonka pikaluistelija julkaisi kaksi päivää olympialaisten 500 metrin kisan jälkeen. Ajatuksia pettymyksistä -video on noussut jättihitiksi sosiaalisessa mediassa.


Granlund venytti pisteputkeaan – Jokisella räväkkä alku Vancouverissa iltasanomat 08:36 10.03

Jussi Jokinen on saanut tehoja irti uudessa seurassaan.


NHL:n varaustilaisuus palaa Kanadaan 2019 - Canucks juhlii puolta vuosisataansa jatkoaika.com 00:05 01.03

Vuoden 2019 NHL:n varaustilaisuus pidetään Vancouverissa. Canucks sai tilaisuuden osana joukkueen 50-vuotisjuhlia.


Mika Poutalan julkaisemasta videosta tuli jättihitti: Sai valtavan palauteryöpyn! ”Julkisuuden henkilöt lähettävät viestejä” iltalehti 16:03 23.02

Mika Poutala ei itsekään uskonut, millaisen ryöpyn palautetta hänen julkaisemansa video keräisi. Poutala jäi maanantaina 500 metrin päämatkallaan kitkerästi neljänneksi kolmen sadasosan erolla - eli aivan kuin Vancouverissa kahdeksan vuotta sitten. Pari päivää pettymyksen jälkeen Poutala julkaisi somekanavissaan yli kymmenen minuutin videon, jossa hän puhuu pettymyksestä ja sen käsittelystä. - Sen jälkeen tuli palauteryöppy. Yli 100 000 ihmistä on katsonut sen Suomessa. Onhan se vetänyt tosi hiljaiseksi, Poutala sanoi perjantain tonnin jälkeen.


Kanadan antisankari haluaa rankkarikisoista eroon – "Valitettavaa" MTV 11:36 22.02

Kanadan Meghan Agosta voitti naisten jääkiekon olympiakultaa Torinossa 2006, Vancouverissa 2010 ja Sotshissa 2014. Pyeongchangissa Agosta ja Kanada saivat tyytyä kuitenkin hopeaan, kun Yhdysvallat voitti loppuottelun rankkarikisan päätteeksi 3-2.


Ei voi olla totta! Mika Poutalan olympiamitaliunelma murskaantui taas samalla häviävän pienellä erolla - ”epätodellinen fiilis” iltalehti 16:32 19.02

Kolme sekunnin sadasosaa. Se lukema tarkoittaa nyt Mika Poutalan kohdalla vielä enemmän, eikä erityisen hyvässä mielessä Suomalainen hävisi Gangneungin upeassa pikaluisteluhallissa 500 metrin päämatkallaan Kiinan Tingyu Gaolle juuri tuon verran. Gao voitti pronssia - ja juuri samalla erolla Mika Poutala hävisi pronssin Vancouverissa kahdeksan vuotta sitten. - Ei ole oikein mitään tunteita. Vähän epätodellinen fiilis, Poutala sanoi heti kisan jälkeen.


0,03 sekuntia olympiamitalista! Mika Poutala on kokenut saman kohtalon ennenkin - kommentoi Ylelle: ”Vähän sanattomaksi vetää” iltalehti 15:53 19.02

Mika Poutala hävisi olympiapronssin kolmella sekunnin sadasosalla myös kahdeksan vuotta sitten Vancouverissa. Video: Eurosport. Artur Nogal kaatui 500 metrin kisan startissa.


Ville Peltonen antoi 18-vuotiaalle tyttärelleen Emmi Peltoselle olympianeuvoja iltalehti 21:57 14.02

Taitoluistelija Emmi Peltonen on olympiakävijä kolmannessa polvessa. Hänen isänsä, jääkiekkoikoni Ville Peltonen, 44, sai kokea urallaan neljät olympialaiset, kuten myös isoisä Esa Peltonen, 70, leijonapioneeri. Ville Peltonen palasi joka kerta mitalin kanssa kotiin: yhden hopean ja neljän pronssin. Vancouverissa hän kantoi Suomen lippua avajaisissa.


Peetu Piiroinen kuvaa lumilautailun tason nousua – "Top-ukkelit vetävät älyttömän hyvin" MTV 23:06 12.02

Peetu Piiroinen, Markus Malin ja Janne Korpinen lumilautailevat varhain tiistaiaamuna miesten halfpipen karsinnassa. Olympiahopeaa Vancouverissa 2010 lumikourussa saavuttanut Piiroinen korostaa, että lumilautailumenestykseen vaaditaan nyt enemmän kuin edellisissä talviolympialaisissa.


Tätä olympiaparin esitystä pidettiin liian seksikkäänä - lehdet pohtivat, voiko kuvia edes julkaista iltalehti 19:34 12.02

Kanadalaiset Scott Moir ja Tessa Virtue aloittivat olympialaiset loistavasti. Video: Eurosport. Videolla leike Scott Moirin ja Tessa Virtuen vapaaohjelmasta olympialaisissa ja Kanadan kultajuhlista. Pari voitti kahdeksan vuotta sitten Vancouverissa jäätanssin olympiakultaa, Sotshissa hopeaa ja aloitti Pyeongchangin urakkansakin mainiosti.


Isoisän kuolema mursi Lindsey Vonnin olympiainfossa kyyneliin, julkaisi koskettavan videon - ”On vaikeaa olla itkemättä” iltalehti 11:56 09.02

Lindsey Vonn jahtaa Pyeongchangissa menestystä uransa neljänsissä olympialaisissa - ja tekee sen edesmenneen isoisänsä muistolle. Alppitähti Lindsey Vonnin sukua kohtasi marraskuussa suru-uutinen, kun hänen isoisänsä Don Kildow nukkui pois 88-vuotiaana. Vuonna 2010 Vancouverissa kaksi olympiamitalia voittanut Vonn osallistuu Pyeongchangissa syöksylaskuun, supersuurpujotteluun ja alppiyhdistettyyn. Etenkin leipälajissaan syöksylaskussa Vonn on suurimpia ennakkosuosikkeja olympiavoittajaksi.


Mika Poutala ei näe painajaisia kohtalokkaasta horjahduksestaan - ”Huomasin, että hetkinen! Pystyn oikeasti voittamaan” iltalehti 18:10 08.02

Mika Poutala muistetaan myös Vancouverin olympialaisten 2010 horjahduksesta, joka vei mitalin 500 metrillä. Mika Poutala menetti mitalin Vancouverissa 2010 horjahdettuaan 500 metrillä. Poutalan mielestä hyvä kysymys on Vancouverin horjahduksen vaikutus. Hän oivalsi pystyvänsä voittamaan. Miten monta kertaa sinulta on kysytty mediassa siitä?


Olympiahistoriaa tekevän suomalaisurheilijan hassu ensireaktio: ”Onko se hyvä meriitti vai ei?” iltalehti 19:28 30.01

Riikka Välilä tekee Pyeongchangin talvikisoissa suomalaista olympiahistoriaa. 3-4-4-3-5. Numerosarja kertoo Suomen sijoitukset naisten olympiakiekossa. Kaksi kertaa on juhlittu pronssia - heti lajin debytoidessa Naganossa 1998 sekä Vancouverissa 2010.


Lindsey Vonn julkaisi mahtavan kuvaparin - tunnistaisitko 17-vuotiasta lupausta kuvasta? iltalehti 15:41 26.01

Yhdysvaltojen alppitähti Lindsey Vonn valmistautuu jo neljättä kertaa urallaan olympialaisiin. Ensimmäistä kertaa supertähti osallistui viiden renkaan kisoihin Salt Lake Cityssä vuonna 2002. Tuolloin Vonnilla oli ikää vasta 17 vuotta. Debyyttikisojen jälkeen jenkkilaskija nähtiin myös Torinossa 2006 ja Vancouverissa 2010. Neljä vuotta sitten käydyt Sotshin kisat Vonn joutui sen sijaan jättämään väliin loukkaantumisen vuoksi.


20 maan ulkoministerit pohtivat Pohjois-Korea-pakotteita – Suomi, Venäjä ja Kiina ulkopuolella MTV 12:07 16.01

Vancouverissa Kanadassa järjestettävässä, ulkoministerien huippukokouksessa on tarkoitus keskustella Pohjois-Korean pakotteiden paremmasta toimeenpanosta.


Uutiset