9,5 miljoonaa euroa tilille! Jessen ja Topiaksen joukkue taisteli maailmanmestaruuden e-urheilun rahakkaimmassa turnauksessa MTV 13:20 26.08

Jesse "JerAx" Vainikan ja Topias "Topson" Taavitsaisen edustama OG-joukkue on voittanut kaikkien aikojen rahakkaimman e-urheiluturnauksen, The International 2018:n. Vancouverissa pelatussa maailmanmestaruusturnauksessa taottiin Dota 2 -strategiapeliä.


Nuorten MM-kisojen otteluohjelma selvillä - Suomi kohtaa länsinaapurin avauksessa jatkoaika.com 09:57 03.08

Vancouverissa ja Victoriassa vuodenvaihteessa pelattavan nuorten MM-turnauksen otteluohjelma on julkistettu. Suomi aloittaa turnauksen rakasta vihollista Ruotsia vastaan.


Karua jälkeä: Muovipullo lensi auton ikkunasta ja räjähti – 13-vuotias tyttö kiidätettiin sairaalaan Vancouverissa MTV 21:47 30.07

Teinityttö loukkaantui räjähdyksessä viime lauantaina.


Yle: Olympiahopeaa Vancouverissa laskenut Peetu Piiroinen lopettaa uransa MTV 16:59 08.06

Lumilautailija Peetu Piiroinen lopettaa uransa. 30-vuotias Piiroinen ilmoitti lopettamispäätöksestään Ylen haastattelussa.


Kanadalaismiehen onnenpäivä - vietti syntymäpäivää, jäi eläkkeelle, voitti lotossa iltalehti 09:04 04.05

Samana päivänä tapahtui oikea ”hattutemppu”. Vancouverissa Kanadassa asuva Ping Kuen Shum juhli syntymäpäiväänsä 28. huhtikuuta. Hän jäi samana päivänä eläkkeelle. Eikä tässä vielä kaikki: hän voitti illalla myös lottossa pääpotin. Shum kertoo paikalliselle , että hän oli todella hyvällä tuulella syntymäpäivänsä ja eläkkeelle jäämisensä vuoksi. Hän päätti vielä ostaa yhden rivin lottoa.


NHL-ottelun katsojalla kävi hirmutuuri – voitti erätaukoarvonnassa yli 300 000 euroa iltasanomat 16:01 06.04

Sedinin veljesten jäähyväisottelu Vancouverissa jäi yhden katsojan mieleen myös toisesta syystä.


Satumainen loppu! NHL:n kovin tutkapari jätti ikimuistoiset jäähyväiset – katso videot iltasanomat 08:32 06.04

Daniel ja Henrik Sedin pelasivat viimeisen ottelunsa Vancouverissa.


Nälkäiset lokit tuhosivat luksushotellin huoneen Kanadassa - asiakkaan porttikielto kesti 17 vuotta iltalehti 16:02 04.04

Mies sai porttikiellon ”epäonnisten tapahtumien seurauksena” vuonna 2001. Nick Burchill kirjautui viiden tähden Fairmont Empress -hotelliin Vancouverissa Kanadassa vuonna 2001. Hänellä oli mukanaan pepperoni-salamimakkaraa. Burchill oli lähdössä kävelylle ja hän oli huolissaan tuttavilleen tuliaiseksi tarkoitetun makkaran säilyvyydestä.


Kanadassa työskentelevä ranskalainen tarjoilija sai potkut töykeyden takia - ”käyttäydyin kuin aito ranskalainen” iltalehti 18:24 26.03

Tarjoilija valitti potkuista ihmisoikeustuomioistuimeen. Vancouverissa Kanadassa työskennellyt ranskalainen tarjoilija Guillaume Rey sai potkut, koska asiakkaat olivat valittaneet, että hän on töykeä. Rey valitti potkuistaan ihmisoikeustuomioistuimeen, koska hänen mukaansa häntä on syrjitty hänen kulttuurinsa vuoksi. Reyn mukaan ranskalaiset tarjoilijat ovat suorempia ja ilmaisuvoimaisempia.


haavan ja hakeminen voi lukiobileissä 36 Trumpin hallinto kiristää

Uutiset