Kolme syytä, miksi Kiekko-Vantaa putosi jo puolivälierissä jatkoaika.com 11:53 18.03

Kiekko-Vantaan kausi oli kaksijakoinen. Tappio ja kesäloman alkaminen puolivälierissä oli nähtävissä jo pitemmän aikaa. Joukkueella oli vaikeuksia pelata voittoisasti omassa kotikaukalossa. Lohipaidat pelasivat paremmin vieraissa kuin kotona.


TUTO haki Tikkurilasta välieräpaikan - Kiekko-Vantaan kausi ohi jatkoaika.com 20:43 17.03

TUTO eteni välieriin, kun se kukisti Tikkurilassa lauantaina Kiekko-Vantaan lukemin 2?1. Puolivälieräsarja päättyi lopulta turkulaisille 4?1. Viime kauden hopeajoukkueella alkoi sen sijaan aikainen kesäloma.


Blondi tuli taloon -sarjan lapsitähtenä loistanut Saara: ”Oli ihana palata lapsuuteni rooliin” iltalehti 13:31 17.03

1990-luvun puolivälissä koko Suomi tunnisti Saara Ylitalon, josta Blondi tuli taloon -sarja teki tähden. Nyt, yli 20 vuotta myöhemmin, Saara palasi Liisan rooliin. Ei ihme, että tuntemattomat pysäyttävät Saara Widbomin (ent. Ylitalo) toisinaan kysyen, onko hän se Blondi tuli taloon -sarjan Liisa? Yhdeksänvuotiaasta koulutytöstä on kasvanut kolmekymppinen, mutta aikansa suosittu lapsitähti on edelleen tunnistettavissa. Vaaleus, kapeat kasvot ja olemuksen valoisuus eivät ole kadonneet minnekään. Lissukin hän on jälleen, yli 20 vuoden tauon jälkeen. Kiitos Elina Halttusen kirjoittaman ja Christian Sandströmin ohjaamaan Blondi tuli taloon -näytelmän. Vantaan Martinus-salissa 31.3. asti esittävä näytelmä kertoo, mitä vuosina 1994-1995 esitetyn suosikkisarjan hahmoille tapahtui parin vuosikymmenen jälkeen.


Kupittaalla protestoitiin suljettua Liigaa kovin sanoin - TUTOn kannattajaryhmän puheenjohtaja: "Se oli yksittäisten kannattajien lakana" jatkoaika.com 00:05 17.03

TUTOn ja K-Vantaan välisen ottelun kolmannessa erässä TUTOn fanikatsomoon nousi lakana, jossa protestoitiin suljettua Liigaa kovin sanoin. TUTOn kannattajaryhmä TUTO Rebelsin puheenjohtajan Kimmo Välikosken mukaan kyseessä oli yksittäisten kannattajien tekele.


Lohesta jäljellä enää nahka - TUTO asetti K-Vantaan pakkovoiton alle: "Ainut tavoite huomiselle on laittaa sarja poikki" jatkoaika.com 21:42 16.03

TUTO kampesi voiton päähän välieräpaikasta, kun turkulaisset tainnuttivat Kupittaalla K-Vantaan 3?0. TUTOn vahva puolustuspelaaminen tylsytti vantaalaisten puolustuksen, ja Julius Pohjanoksa takasi vakuuttavalla nollapelillään voiton. K-Vantaa on lauantaina pakkovoiton edessä kotikentällään.


Julius Pohjanoksa loisti jälleen TUTOn maalilla - "Ollaan tällä hetkellä aika paha vastustaja" jatkoaika.com 21:37 16.03

TUTOn ja K-Vantaan välisessä ottelussa kotijoukkueen maalilta löytyi tuttu sankari. Mestiksen tämän kauden yksi parhaista maalivahdeista, Julius Pohjanoksa, nollasi 32 torjunnallaan vierasjoukkue K-Vantaan yritykset yksi toisensa jälkeen ja varmisti torjunnoillaan TUTOn 3?0-voiton.


TUI:n lomalento taas kaaoksessa: Ohjaamon ikkunalasi meni kiitotiellä säpäleiksi iltalehti 20:25 16.03

Las Palmasiin suuntaavat matkustajat odottivat Helsinki-Vantaalla korvaavaa lentoa koko päivän. TUI:n lomalennon oli määrä lähteä Helsinki-Vantaan lentoasemalta Las Palmasiin perjantaiaamuna kello 8.50. Alkuiltaan mennessä lomalaiset olivat edelleen Helsinki-Vantaalla, ilman tietoakaan siitä, milloin lento mahdollisesti lähtisi kohti etelän lämpöä. Iltalehden haastattelema nainen saapui lentoaan varten Helsinki-Vantaalla Kuopiosta asti.


Nyt sitä saa, nimittäin katsomokaljaa! Mestiksen ottelussa tehdään lauantaina suomalaista jääkiekkohistoriaa iltalehti 17:19 16.03

Lauantaisessa Kiekko-Vantaan ja Tuton Mestis-puolivälierässä Tikkurilassa tehdään eräänlaista suomalaisen jääkiekkokulttuurin historiaa. Ottelu on ensimmäinen laatuaan, jossa alkoholijuomia saa nauttia normaalissa katsomotilassa. Aivan missä tahansa kisakeppanaa ei toki saa nauttia, sillä anniskeluun on valjastettu ainoastaan yksi katsomolohko. Tätä virkaa toimittaa huomisen ottelussa katsomo numero 203, jonne pääsee hallin kulmaravintolan kautta. 80 henkeä vetävä katsomolohko on täten kielletty alle 18-vuotiailta. K-Vantaa on ensimmäinen seura, joka hyödyntää maaliskuussa voimaan tullutta uutta alkoholilakia. Uuden lain mukaan täysi-ikäisille rajatun normaalin katsomoalueen saa valjastaa anniskelualueeksi.


Hauva lipaisi prinssi Charlesia - mikä ilme! iltalehti 13:35 15.03

Prinssi Charles teki tuttavuutta lentokenttätyöhön koulutettavan koiranpennun kanssa. Prinssi Charlesin poika prinssi William tutustui Suomen ilmavoimien kalustoon Helsinki Vantaan lentokentällä viime syksynä. Prinssi Charles vieraili tiistaina Lontoon Heathrow'n lentokentällä. Hän tutustui terminaali 5:n henkilöstön ja turvallisuudesta vastaavien työntekijöiden toimintaan. Kyseessä oli prinssin kunniavisiitti, sillä tasan kymmenen vuotta sitten hänen äitinsä, kuningatar Elisabet vihki terminaalin käyttöön.


Helsinki haluaa uudistaa ruoka-avun ja poistaa leipäjonot - Heikki Hursti: ”Kaupunki haluaa köyhät pois näkyvistä” iltalehti 07:53 15.03

Heikki Hursti ei luota Helsingin kaupungin ja Helsingin Diakonissalaitoksen suunnitelmaan uudistaa ruokajakelu osallistavaksi, vaan pelkää ihmisten jäävän vaille apua. Kaduilla pitkinä luikertavat leipäjonot ovat lähitulevaisuudessa historiaa, jos Helsingin kaupungin ja Helsingin Diakonissalaitoksen järjestämän työpajan suunnitelmat toteutuvat. Suunnitelmissa ovat olleet mukana mm. Ruoka-apu Yhdistysten Liitto, Samaria, Pelastusarmeija ja Vantaan kaupungin Yhteinen pöytä. Niiden tavoitteena on jakaa hävikkiruokaa eri tavalla kuin tähän asti ja samalla lisätä ruoka-avun saajien osallisuutta erilaisissa yhteisöissä, kertoo Helsingin Diakonissalaitoksen diakoniajohtaja Matti Helin. - Ajatuksena on pyrkiä rakentamaan yhteisöjä, joita ihmiset itse perustavat tai joihin he haluavat liittyä vapaasta tahdostaan, Helin sanoo.


Kiekko-Vantaa taipui TUTOlle kotikaukalossa - "Teimme liikaa kiekkovirheitä" jatkoaika.com 22:17 14.03

Turun TUTO otti toisen kiinnityksen välieriin voittamalla Tikkurilassa Kiekko-Vantaan niukasti 3-2. Ottelusarjan tilanne kolmen ottelun jälkeen on turkulaisille 2-1.


Ihminen jäi junan alle Vantaalla - liikenne keskeytettiin pääradalla: ”Vaikutukset ovat mittavia” iltalehti 14:40 14.03

Junaliikenne on hiljalleen palautumassa normaaliksi. Tieto junan alle jääneestä henkilöstä Vantaan Koivukylän aseman kohdalla tuli VR:lle hieman ennen kello 12 keskiviikkona. - Viranomaiset keskeyttivät koko junaliikenteen tuolla pääradan osuudella. Nyt pelastusloimet ovat ohi ja liikennettä on avattu vähitellen pääradalla, VR:n viestinnästä kerrotaan kello 14.30 aikaan.


Junat myöhästelevät lähi- ja kaukoliikenteessä MTV 13:32 14.03

Junaliikenteessä on häiriöitä lähi- ja kaukojunaliikenteessa Vantaan Koivukylässä tapahtuneen turman vuoksi.


Päivän veto- ja vakiovihjeet: K-Vantaan vuoro voittaa iltalehti 10:20 14.03

Keskiviikon vetovihje uskoo Kiekko-Vantaan voittavan tänään TUTO Hockeyn Mestiksen puolivälierissä todennäköisemmin kuin Veikkaus laskee. Kiihkeässä otteluparissa voitot ovat tasan 1-1, TUTO Hockey voitettua toisen pelin kotonaan viimeksi 6-2. Numerot eivät tee aivan oikeutta pelille, sillä paljon ratkesi K-Vantaan toisessa erässä saamaan hieman kyseenalaiseen 5 minuutin jäähyyn, jonka aikana TUTO Hockey teki kaksi maalia ja käytännössä käänsi pelin itselleen. Myös avauspelissä K-Vantaa oli tiukkoja (3-2 ja.) loppunumeroita parempi halliten esimerkiksi ottelun laukauksia numeroin 74-49.


Sankka sumu aiheutti viivästyksiä Helsinki-Vantaan lentoihin MTV 23:04 13.03

Sankka sumu on aiheuttanut viivästyksiä Helsinki-Vantaan lentoliikenteessä. Finavian mukaan sumun vuoksi määrättiin liikennerajoituksia.


Sankka sumu lentoliikenteen riesana - Helsinki-Vantaalla useita lentoja myöhässä iltalehti 18:03 13.03

Lennonjohto on asettanut rajoituksia Helsinki-Vantaan saapuvaan ja lähtevään lentoliikenteeseen. Plusasteiden nostattama sakea sumu haittaa tänään lentoliikennettä Helsinki-Vantaalla. Finavia tiedottaa, että lennonjohto on asettanut rajoitteita Helsinki-Vantaan saapuvaan ja lähtevään liikenteeseen. Finavian internet-sivujen perusteella useat ulkomaan- ja kotimaanlennot ovat laskeutuneet tai lähteneet tänään myöhässä..


Sankka sumu viivästyttää lentoja Helsinki-Vantaalla MTV 17:21 13.03

Helsinki-Vantaan lentoliikenteessä on odotettavissa tänään viivästyksiä sankan sumun vuoksi, ilmoittaa Finavia. Sumun vuoksi on määrätty liikennerajoituksia, kerrottiin Finaviasta STT:lle.


TUTO tasoitti otteluvoitot kuumassa kamppailussa - "En kyllä nähnyt, että siinä olisi tapahtunut yhtään mitään" jatkoaika.com 21:55 12.03

TUTOn ja K-Vantaan maanantain puolivälieräottelu ei jättänyt ketään kylmäksi, kun TUTO voitti lukemin 6?2. Kupittaalle saapuneet 1136 katsojaa näkivät 80 jäähyminuutin ja kahdeksan maalin näytelmän, jonka voitolla TUTO tasoitti ottelusarjan 1?1:een.


Mestiksessä kuohui jälleen! Nyt sohittiin arkaan paikkaan MTV 21:23 12.03

Kiekko-Vantaan ja TUTOn välisessä jääkiekon Mestiksen puolivälieräsarjassa kuohuu isolla kädellä. Maanantain ottelussa Vantaalla tuomittiin kaksi ulosajoa, joista toinen tuli keihästämisestä sukuelinten alueelle.


K-Vantaa?TUTO-sarjassa jälleen ulosajo - lohipaitojen Pyykkönen suihkuun jatkoaika.com 20:11 12.03

K-Vantaan Joel Pyykköselle tuomittiin pelirangaistus korkeasta mailasta.


Uutiset