Kommentti: Onko Yhdysvallat menettänyt järkensä? iltasanomat 15:57 22.05

Yhdysvaltain into vääntää maailmaa mieleisekseen pakotteilla voi kääntyä sen omia etuja vastaan, kirjoittaa erikoistoimittaja Seppo Varjus.


Kommentti: Jussi Niinistön sotilasfarssi – puolustusministerin ehdotukset karkasivat kiertoradalta iltasanomat 11:30 21.05

Puolustusministerin ehdotukset maanpuolustusverosta ja naisten asepalveluksesta hämmensivät viikonloppuna, kirjoittaa erikoistoimittaja Seppo Varjus.


Kommentti: Susanna Koski raivostutti, mutta kokoomus tarvitsee myös hänenlaisiaan iltasanomat 09:01 19.05

Susanna Koski on hankala tapaus Orpon taktiikan kannalta, kirjoittaa erikoistoimittaja Seppo Varjus.


Kommentti: Ilmainen lounas on sittenkin olemassa – kansanedustajille iltasanomat 18:31 17.05

Ilmaisesta ruuasta tuli konkreettinen esimerkki siitä miksi eliitin on niin hirveän vaikea ymmärtää kansaa, kirjoittaa erikoistoimittaja Seppo Varjus.


Kommentti: Trump pelaa huimaa uhkapeliä Iranin suhteen – Venäjä ottaa hyödyt heti irti iltasanomat 12:49 09.05

Yhdysvaltain presidentti yrittää hillitä Iranin vallan kasvua, mutta sotkusta voivat ottaa ilon irti Yhdysvaltain todelliset haastajat, kirjoittaa erikoistoimittaja Seppo Varjus.


Kommentti: Sarjakuristajan tapaus kauhistuttaa – Lain tehtävä on tuoda turvallisuutta iltasanomat 12:39 08.05

”Sarjakuristaja” Michael Penttilään liittyvä rikosepäily panee pohtimaan lakeja ja niiden toimeenpanoa, kirjoittaa erikoistoimittaja Seppo Varjus.


Kommentti: Sipilän hallitus saa nyt maksaa kaikkien aikojen koplauksesta iltasanomat 10:01 28.04

Hallituspuolueiden kaaoksen siemenet kylvettiin itse, kirjoittaa erikoistoimittaja Seppo Varjus.


Kommentti: Petteri Orpon taika mureni viikossa iltasanomat 10:59 26.04

Kaksi vuotta suosion huipulla surfannut Petteri Orpo saa nyt lunta tupaan joka suunnalta, kirjoittaa erikoistoimittaja Seppo Varjus.


Kommentti: Harkimon operaatio paljastaa millainen julkisuusnero hän on iltasanomat 06:55 21.04

Harry Harkimon kunniahimo sotkee kokoomuksen kuviot. Mutta syntyykö siitä mitään pysyvämpää, kysyy erikoistoimittaja Seppo Varjus.


Kommentti: Väyrysen uudet suunnitelmat mahdollistavat paikan hallitusneuvotteluissa iltasanomat 21:26 20.04

Paavo Väyrynen ilmoittaa luopuvansa pyrkimästä keskustan puheenjohtajaksi. Pyrkimistä hän ei lopeta, kirjoittaa erikoistoimittaja Seppo Varjus.


Kommentti: Donald Trump voi joutua Kimin vedätettäväksi iltasanomat 14:13 18.04

Donald Trump ja Mike Pompeo haluavat uusia Richard Nixonin ja Henry Kissingerin huipputempun, kirjoittaa erikoistoimittaja Seppo Varjus.


Saija Varjus kamppailee kipujen ja avun saamisen kanssa: ”Rupean olemaan todella väsynyt tähän” iltalehti 16:30 02.04

Tangokuningatar Saija Varjus on kamppaillut jatkuvasti toistuvien kipukohtausten kanssa jo pari kuukautta. Kipujen estäessä kuntoutuksen Saijan kunto ja liikuntakyky ovat heikentyneet. Saija Varjus tulee tulijoita vastaan kotinsa eteisaulassa rollaattoria kävelyapunaan käyttäen. Hän on pirteä siihen nähden, että joutui edellispäivänä hakeutumaan kipujen takia Kanta-Hämeen Keskussairaalan päivystykseen. - Jalkaan tuli taas niin hirveä kramppi, että oli soitettava ambulanssi. Kuvat ja kokeet otettiin, mutta mitään ei löytynyt liian alhaisen suolatasapainon lisäksi. MS-tautiini nämä kipukrampit eivät liity.


Pääkirjoitus: Totuuden hetki Yhdysvalloissa iltasanomat 21:00 30.03

Suurvalta pystyi kerran nöyrtymään ja nousemaan häpeästään. Onnistuisiko se siinä uudestaan?, kysyy erikoistoimittaja Seppo Varjus.


Kommentti: Soten loppusuora paljastaa vielä poliittisen pelin härskiyden – puukkoa tulee selkään ja takkia kääntyy iltasanomat 14:06 19.03

Soten loppusuoralla pelataan jo tulevia hallituspelejä niin, että asia ja kansalaisten paras unohtuu, kirjoittaa erikoistoimittaja Seppo Varjus.


- ”Toivon, harvinaiset syyt pilasivat Neymar kypsyi niitä paljon ole” Oulun Lipon Via poliisin eristysalue Suomen historian toinen vaarallisimmista vakiovihje Tampa vielä

Uutiset