Etelään luvassa paikoin sakeaa lumisadetta iltasanomat 08:41 18.01

Torstaina lunta sataa varsinkin maan eteläosassa.


Kesätöitä luvassa aiempaa enemmän – tilanne parantunut erityisesti matkailussa ja ravintola-alalla MTV 05:43 18.01

Kesätyöpaikkojen määrän ennakoidaan kasvavan kohentuneen taloustilanteen imussa. Kesätyömahdollisuuksia on taantumavuosia paremmin luvassa varsinkin kasvualoilla, kuten matkailu- ja ravintolapalveluissa, koska niissä on muutenkin rekrytointitarvetta.


Näin lumisadealue parkkeeraa Etelä-Suomen ylle – katso säätutkan kuvat tunti tunnilta iltasanomat 18:30 17.01

Suomeen saapuneen lumipyryn voima näkyy jo maan eteläisissä osissa, varsinkin rannikon tuntumassa.


Kommentti: Aktiivimalli, populismi, presidentin valtaoikeudet — ja Pekka Haavisto iltasanomat 15:13 15.01

Sen ymmärtää, että presidenttiehdokkaat kommentoivat haukuttua aktiivimallia. Mutta kaiken keskellä ehdokkaiden kannattaisi muistaa perustuslaki ja presidentin valtaoikeudet – varsinkin Vihreiden Pekka Haaviston, joka hurahti asiassa pahasti populismin puolelle, kirjoittaa politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala.


Janni Hussi ottaa blogissaan kantaa tasa-arvoon: ”Vedetäänkö koekuvauksissa housut nilkkoihin ja tarkastellaan miehisiä mittoja?” iltalehti 09:55 15.01

Janni Hussin mukaan varsinkin viihdemaailman tasa-arvossa on vielä paljon tekemistä. Fitnessmalli ja liikunta-alan yrittäjä Janni Hussi ottaa tuoreessa Idealistan blogitekstissään kantaa tasa-arvoasioihin. Hän kertoo blogissaan keskustelusta, jota oli sivukorvalla seurannut kynsihuollossa. Viereisellä hoitopisteellä nimittäin puhuttiin naisjohtajista.


Lunta luvassa koko maahan tällä viikolla, katso oman paikkakuntasi tilanne - ”Etelään voi tulla kymmenkunta senttiä” iltalehti 08:27 15.01

Alkuviikon kova tuuli tekee matalistakin pakkasasteista purevia. Ilmatieteen laitoksen päivystävä meteorologi Helena Laakso kertoo, että maanantai on koko maassa varsin poutainen, kun korkeapaine vallitsee maan itäpuolella ja laaja matalapainealue länsipuolella. - Alkuviikosta voimakas tuuli puhaltaa varsinkin merialueilla, etenkin tiistaina. Läntisillä merialueilla voi olla myrskyisääkin, Laakso sanoo.


Muistatko kaikki? Tässä ovat vuoden 2017 ikimuistoisimmat kuninkaalliset hetket mtv 06:15 14.01

Vuosi 2017 oli varsinkin Britannian hoville yhtä ikimuistoista merkkihetkeä.


Maalinteko kielletty – TPS niukkaan kotivoittoon SaiPasta jatkoaika.com 21:12 13.01

TPS voitti kotonaan SaiPan maalein 2-0. Itse ottelu oli varsin vähämaalinen ja tasaväkinen, joskin SaiPa terästäytyi varsinkin viimeisen viiden minuutin aikana ja sai hyviä maalintekojapaikkoja kotijoukkueen maalille. Ottelun alussa ja sen aikana muistettiin 80-vuotta täyttänyttä Juhani Wahlstenia.


Näillä kysymyksillä paljastuu, kannattaako työnhakija palkata - toimitusjohtaja kertoo iltalehti 09:43 13.01

CoachMarketin toimitusjohtaja Glenn Laumeister kertoo The Entrepreneur Insiders networkissa, mikä ongelma perinteisissä työhaastattelukysymyksissä hänen mukaansa on. Hänen mukaansa ongelmana on se, että varsinkin monet kokeneet työnhakijat oppivat, kuinka kertoa haastattelijalle juuri sen, mitä tämä haluaa kuulla.


Sipoolaisnuoret selvittivät rikoksen – poliisi kehuu: ”Olkaa ylpeitä itsestänne!” stara 08:30 13.01

Suomessa nuoret saavat usein pääasiassa negatiivista palautetta osakseen, varsinkin kun


Michael Douglasin väitetään masturboineen kollegansa edessä 32 vuotta sitten - kieltää väitteen: ”Minulla ei ole luurankoja kaapissa” iltalehti 11:22 10.01

Michael Douglasia harmittaa varsinkin perheensä puolesta, että hänestä esitetään moisia väitteitä. Näyttelijä Michael Douglasia, 73 - kuten monia muitakin yhdysvaltalaisnäyttelijöitä ja elokuva-alan toimijoita - on syytetty seksuaalisesta häirinnästä. Douglasin sanotaan masturboineen 32 vuotta sitten hänen kanssaan työskennelleen naisen edessä. Väitetyt tapahtumat sijoittuvat siis aikaan, jolloin Douglas kuvasi Niilin jalokivi -elokuvaa.


Energiavirasto sähkökriisistä SK:lle: Selvitämme, ovatko yhtiöt täyttäneet sähköverkon kehittämisvelvollisuutensa iltalehti 14:22 09.01

Kainuun sähkökriisin jälkipuinti on alkanut. Energiaviraston verkot-ryhmän johtaja Veli-Pekka Saajo sanoo Suomen Kuvalehdelle, että virasto selvittää erikseen, ovatko yhtiöt täyttäneet sähköverkon kehittämisvelvollisuutensa ja antaako Kainuun sähkökriisi aihetta muuttaa "yhtiöiden kehittämissuunnitelmia toimenpiteiden tai aikataulujen osalta." Tykkylumen painamat puut painuivat linjojen päälle ja pimensi tuhannet kotitaloudet ja yritykset varsinkin Kainuussa. Tuhot olivat poikkeuksellisen laajat. Sähköverkkojen toimitusvarmuus on Saajon mukaan silti parantunut.


Kekäläinen hämmensi Puljujärvi-päätöksellään – kohuvalinta loistaa nyt NHL:ssä MTV 10:49 09.01

Tulokashyökkääjä Pierre-Luc Dubois on ollut yksi Columbus Blue Jacketsin vahvan NHL-syyskauden kasvoista. Suomalaiset kiekkofanit muistavat hyökkääjän varsinkin kesän 2016 varaustilaisuudesta.


Angelina Jolien seuralaisena Golden Globe -gaalassa Pax-poika - Tästä komistuksesta kuullaan vielä! iltalehti 08:44 09.01

Pax Jolie-Pitt on nyt 14-vuotias. Sunnuntaisesta Golden Globe -gaalasta jäivät mieleen varsinkin naisten mustat iltapuvut, joilla osoitettiin Me Too -kampanjan hengessä tukea elokuva- ja televisioalalla seksuaalisen häirinnän kohteeksi joutuneille. Mustien pukujen lisäksi punaiselta matolta erottui myös yksi nuori hurmuri - nimittäin Pax Jolie-Pitt, 14. Tummaan pukuun ja rusettiin sonnustautunut Pax on kasvanut jo liki äitinsä mittaiseksi ja sai salamavalot räpsymään. Tästä pojasta tulee todellinen komistus!


Kerttu Niskanen teki kaikkien aikojen punttikuurin - paino kasvoi useita kiloja: ”Rauta nousee ja tyttö lihoo” iltalehti 07:01 05.01

Suomalaishiihtäjän uusi henkilökohtainen valmentaja Pekka Vähäsöyrinki laittoi suojattinsa ensitöikseen kuuden viikon voimaharjoittelukuurille. Kerttu Niskanen aloitti viime kauden jälkeen valmennusyhteistyön takavuosien huipputekijän Pekka Vähäsöyringin kanssa, ja uusi luotsi laittoi ensitöikseen suojattinsa punttikuurille. - Aikaisempina kausina mun heikkous on ollut voimatasot ja varsinkin ylävartalon voimat. Olin saanut aikaisemminkin jonkinlaista punttitulosta ja olin siihen tyytyväinen, mutta se oli oikeasti liian vähän. Pekka oli sitä mieltä, että ylävartaloon pitää saada lisää ruutia, Niskanen kertoo.


Video: SHL-kärki sai nenilleen – näin puolustus namutellaan pihalle! MTV 20:46 04.01

Frölundan Victor Olofsson rankaisi Växjöä SHL:n kärkikamppailun avauserässä kahdesti samasta reiästä – kummallakin kertaa ylivoimalla. Varsinkin ensimmäinen osuma oli todella komea.


Räppärityttö saa TVOF-valmentajat sekaisin: Redrama romahtaa lopulta pettymyksestä lattiaan iltalehti 09:34 04.01

Noviisi Toni Wirtanen nappaa huipputaitavan räppärin Redraman nenän edestä. 31-vuotias Wanqiu Long loksauttaa tähtivalmentajien suut auki The Voice of Finland -kauden ensimmäisessä jaksossa. Longilta sujuvat niin laulaminen kuin räppääminenkin siihen malliin, että kaikki tuolit kääntyvät. Varsinkin räppäri Redrama on aivan liekeissä naisen esityksestä.


Veli-Matti Savinainen oli yllättäen sivussa - suomalaisen tilanne herätti kysymyksiä iltalehti 20:23 03.01

Veli-Matti Savinainen puuttui Jugra Hanty-Mansijskin kokoonpanosta keskiviikkona. Kun Jugra julkaisi kokoonpanonsa vierasotteluun Barysia vastaan, Savinaisen nimeä ei näkynyt. Se herätti kysymyksiä varsinkin ajankohdan takia, sillä aiemmin keskiviikkona varmistui, ettei Jugra yllä pudotuspeleihin tällä kaudella. Sen sinetöi itäisen konferenssin kahdeksantena olevan Amurin saama piste Sibiriltä.


Ismo Leikola valloittaa Amerikkaa: Samassa takahuoneessa Jim Carreyn ja John Cleesen kanssa iltalehti 14:47 01.01

Stand up -koomikko on asunut kaksi vuotta Los Angelesissa. Hän on kuvannut Hollywood-tuottajien kanssa oman tv-sarjan pilotin. Stand up -koomikko Ismo Leikola, 38, muutti Los Angelesiin kaksi vuotta sitten. Maailman hauskimmaksi valittu stand up -koomikko on sopeutunut alkukankeuksien jälkeen uuteen kotimaahansa hyvin. Myös englannilla asiointi sujuu varsinkin keikoilla. - Englanti on edelleen kakkoskieli. Sen kanssa aina välillä ongelmia arjen tilanteissa, kun yrittää päässään kääntää, mutta se ei vain käänny. Yritin joskus kääntää karvalakkimalli-sanaa, mutta fur hat model ei yhtään tavoita sitä. Suomessa on älyttömän hienoja sanoja suomessa, saa raapia päätään aika pitkään, ennen kuin keksii vastikkeen.


Uutiset