Huomasitko erikoisen episodin MM-kiekon tv-lähetyksessä? Venäjän maalivahti ei vaivautunut itse kävelemään pukukopista iltasanomat 17:05 16.05

Venäjän maalivahti Vasili Koshetskin pääsi erikoiseen kyytiin MM-areenan uumenissa.


Mitä täällä tapahtuu? Venäjän jättimaalivahdin rullakkokyyditys naurattaa televisioyleisöä MTV 16:02 16.05

Venäjän tähtimaalivahti Vasili Koshetshkinia kuljetetaan rullakolla pukukopista kaukalon laidalle ja takaisin. Asia huvittaa television katsojia.


Venäjän YK-lähettiläs varoitti Yhdysvaltoja sodasta Syyriassa: ”Emme voi sulkea pois mitään vaihtoehtoja” iltasanomat 11:29 13.04

Vasili Nebenzia syytti Yhdysvaltoja kansainvälisen rauhan vaarantamisesta ja luonnehti tilanteen olevan ”hyvin vaarallinen”.


”Tavoite on sodan uhan välttäminen” – Venäjän YK-lähettiläältä varoitus USA:lle uusisuomi 10:14 13.04

Yhdysvaltain ja Venäjän riidassa Syyrian tilanteesta itää jo sodan siemen, varoittaa Venäjän YK-lähettiläs Vasili Nebenzia. Hänen mukaansa tilanne on jo ”hyvin vaarallinen”.


Venäjä torjui USA:n ehdotuksen Syyrian kaasuiskujen tutkimisesta iltalehti 04:35 10.04

Venäjä hylkäsi Yhdysvaltojen maanantaina tekemän ehdotuksen Syyrian kaasuiskujen tutkimisesta ja syyllisten tunnistamiseksi. Yhdysvallat esitti asiaa YK:n turvallisuusneuvostoll sen jälkeen, kun Syyriassa lauantaina tapahtuneessa epäillyssä myrkkykaasuiskussa kuoli yli 40 ihmistä. Iskusta syytetään Syyrian diktaattori Bashar al-Assadia. Venäjän YK-suurlähettiläs Vasili Nebenzia torjui USA:n laatiman ehdotuksen sanoen, että se sisältää asioita, joita Venäjä ei voi hyväksyä.


juttu,

Uutiset