Kimi Räikkösen pomolta painokelvoton purkaus Monacon tuloksesta – "Ryssimme siinä" MTV 09:00 30.05

Tyriminen aika-ajon toisessa osiossa pilasi Alfa Romeon F1-viikonlopun Monacossa, arvioi tallipomo Frederic Vasseur. 


Kimi Räikkösellä floppikisa, Alfa-pomo haluaa kunnon toimenpiteitä syyn selvittämiseksi - ”me sössimme” iltalehti 12:45 29.05

Tallipäällikkö Frédéric Vasseurin mukaan Alfa Romeon kisaviikonloppu lässähti jo lauantaina. Vasseur sanoo, että aika-ajoissa kaikki sujui alkuun hyvin, mutta yhtäkkiä ilmaantunut ongelma pilasi Kimi Räikkösen ja Antonio Giovinazzin menestysmahdollisuudet myös sunnuntaita ajatellen. – Sitten Q1:n ja Q2:n välissä menetimme jotain. Olimme toisessa osiossa hitaampia kuin ensimmäisessä. Kun otetaan huomioon radan paraneminen, se oli epärealistista. Siinä me sössimme tämän viikonlopun, Vasseur manasi Motorsport.com-sivuston mukaan.


Kimi Räikkösen pomo saanut suomalaiselta enemmän kuin toivoi: ”On esiintynyt vahvasti silloinkin, kun emme auttaneet häntä” MTV 07:50 11.05

Alfa Romeo odotti Kimi Räikköseltä johtajuutta ja teknistä osaamista nuoreen F1-tiimiinsä. Juuri sitä tallipäällikkö Frederic Vasseur kertoo saaneensa.


Kimi Räikkösen hylkäys aiheutti toimenpiteitä Alfa Romeolla: ”Teimme virheen” MTV 17:15 10.05

Alfa Romeon tallipomo Frederic Vasseurin mukaan tiimi reagoi Kimi Räikkösen aika-ajon hylkäämiseen sillä ajatuksella, ettei sama toistu uudelleen.


hätä­puhelun saattoi ampua alas

Uutiset