Selvä enemmistö pitää kansaneläkettä liian pienenä – yllättävän moni tyytyväinen toimeentulotukeen MTV 00:01 26.05

Enemmistö suomalaisista pitää kansaneläkkeen tasoa riittämättömänä, käy ilmi Kunnallisalan kehittämissäätiön kansalaistutkimuksesta. Tutkimuksessa vastaajilta tiedusteltiin kuinka riittäviä tai riittämättömiä ovat erilaiset sosiaaliturvaetuudet tai sen luonteiset etuudet. Arvioitavia etuuksia oli kaikkiaan kaksitoista.


Prinssi Harry ja herttuatar Meghanin asumiskuviot vielä epäselviä - monta vaihtoehtoa iltalehti 23:17 25.05

Sussexin herttua ja herttuatar saivat toisensa 19.5. Avioiduttuaan pariskunnalla voi olla edessään muutto. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan muuttivat saman katon alle jo ennen häitä, aivan kuten prinssi William ja herttuatar Catherine aikoinaan. Tähän asti Sussexin herttuapari on asunut Kensingtonin palatsin lisärakennuksessa, Nottingham Cottagessa. Heillä on käytössään kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone, kaksi vastaanottohuonetta, keittiö, olohuone ja pieni piha. Mikäli herttuapari saa lapsia, on hyvin todennäköistä, että he tulevat muuttamaan. Brittilehdet arvioivat, että muutto tulee tapahtumaan jo paljon ennen lapsia.


Ronaldo vastaan Salah – Hyypiä povaa runsasmaalista ottelua uusisuomi 23:14 25.05

Jalkapallon Mestareiden liigan finaali pelataan lauantai-iltana Kiovassa. Vastakkain ovat Real Madrid ja Liverpool.


Parta lähti! Patrik Laine esitteli uuden tyylinsä iltalehti 21:32 25.05

Patrik Laine kävi tänään leikkauttamassa partansa. Viime kesästä lähtien partaansa kasvattanut maalitykki esitteli juuri Instagramissa uuden tyylinsä. Parran lisäksi myös letti oli pistetty minttiin. Laineen kausi päättyi NHL:n konferenssifinaaleissa Vegas Golden Knightsia vastaan. Jets hävisi ottelusarjan 1-4.


28-vuotias nainen oli kävelyllä - eläkeläismies tarrasi rintoihin iltalehti 21:22 25.05

Pohjanmaan käräjäoikeus on tuominnut 65-vuotiaan eläkeläisen sakkoihin seksuaalisesta ahdistelusta Käräjillä selvitetty tapaus sattui Kristiinankaupungin maaseudulla toissa vuoden keväällä. 28-vuotias nainen oli kävelyllä. Häntä vastaan tuli polkupyörällä vanhempi mies, jota nainen ei tuntenut. Mies pysähtyi juttelemaan. Hän tarjosi naiselle kyytiä. Sitten hän kysyi, halusiko nainen tulla hänen kanssaan saunomaan ja kuvaili saunaansa.


Saako saunavuorolistoissa olla enää nimiä? - EU:n uudet säännöt hämmentävät taloyhtiöissä iltalehti 20:30 25.05

EU:n tietosuoja-asetus GDPR astuu voimaan tänään. Isännöintiliitto ja Kiinteistöliitto ovat laatineet yhteistyössä vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotta arki taloyhtiöissä sujuu myös EU:n tietosuoja-asetuksen tultua voimaan. Tekstit ovat laatijoidensa arvioita, joita täydennetään ja muokataan tarvittaessa tietosuoja-asetuksen tulkintojen ja tietosuojalain säätämisen täsmentyessä.


Nainen valmistaa karmivia leluja - julkkikset innoissaan, asiakaslistalla Alice Cooper iltalehti 20:26 25.05

Yhdysvaltalaisen kauhupehmoleluja loihtivan naisen kädentaidot ovat vakuuttaneet muun muassa rokkari Alice Cooperin. Kauhufani Asia Eriksen, 34, valmistaa iljettäviä nukkeja ja pehmoleluja, WerePupseja. Hän käyttää taiteilijanimenään Tohtori Baxteria. Nukkemaisilla oliloilla on sekä ihmislapsen että suden piirteitä, mutta toisin kuin pehmolelut yleensä, nämä eivät ole hellyttäviä. Nukeilla voi olla vaikkapa kiiluvat silmät ja irvistävä ilme. Ne ovat myös hyvin aidon näköisiä, ikään kuin tällainen oma lajinsa olisi olemassa. Yhden nuken tekoon taiteilijalta kuluu aikaa viikosta kuukausiin riippuen nuken yksityiskohdista. Netissä naisen nuket ovat herättäneet niin suuresti kiinnostusta, että hän on ottanut tuotetilauksia vastaan jopa vuoden päähän pitkän jonon vuoksi.


Uusi tietosuoja-asetus hämmentää taloyhtiöitä – tässä lakimiehen vastaukset yleisimpiin kysymyksiin MTV 20:25 25.05

Kiinteistöliiton puhelimet ovat viime viikkoina pirisseet tiuhaan, kun taloyhtiöt ovat kysyneet ohjeita ja neuvoja EU:n uuden tietosuoja-asetuksen käytännön vaikutuksista.


Testasimme, miten vieraantuneita suomalaiset ovat arjesta – vain 39% osasi vastata oikein vaikeimpaan kysymykseen iltasanomat 20:05 25.05

Viime viikolla IS testautti suomalaisilla, ovatko arjen asiat lainkaan tuttuja. Toimeentulotuen tarkka määrä oli hyvin tiedossa, suomalaisten keskimääräisen ansio tunnettiin vähän huonommin.


Susanna Koski perustelee Iltalehdelle päätöstään ryhtyä sote-kapinaan: ”Maakuntauudistusta ei tarvita” iltalehti 19:57 25.05

Kokoomuksen kansanedustaja ilmoitti sote-kannastaan puheenjohtaja OrpoIle vasta jälkikäteen. Tämä ei ole ollut hyvä viikko hallitukselle ja sen ajamalle sote-uudistukselle: eduskunnan perustuslakivaliokunta siirsi tärkeän valinnanvapauslausuntonsa julkistamista ensi viikolle, valiokunnasta on vuodettu julkisuuteen uudistusta kritisoivia lausuntoluonnoksia ja vielä viikon päätteeksi perjantaina kokoomuksen kansanedustaja Susanna Koski ilmoitti äänestävänsä oman puolueensa ajamaa sote-uudistusta vastaan. - Julkisuudessakin olleiden tietojen perusteella valinnanvapauden toteutuminen on olennaisesti vaarantunut. Marraskuussa 2015 on sovittu, että uudistus toteutetaan kokonaisuudessaan, jossa on sekä maakuntauudistus että sote-uudistus valinnanvapauden kera, Koski perustelee päätöstään Iltalehdelle.


Vappu Pimiä juhlii tänään nelikymppisiään - upeat kuvat juhlista ja tutuista vieraista iltalehti 19:45 25.05

Vappu Pimiä täytti 40 jo 16.5. Juhlia vietetään kuitenkin vasta nyt. Vappu Pimiä kuuluu Suomen suosituimpiin juontajiin. Hän juontaa tulevana syksynä Maajussille morsian -ohjelmaa. Kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä. Syntymäpäiväänsä Pimiä viettää upeissa puitteissa Kulosaaren Casinolla. Vieraiksi ovat saapuneet esimerkiksi Anni Hautala ja Esko Eerikäinen. Pimiältä on ilmestynyt myös useampi ruokakirja. Vappu leipoo ilmestyi vuonna 2017 ja Vapun reseptikirja 1 vuonna 2014. Pimiä on kertonut julkisuudessa nauttivansa kokkaamisesta. Hänellä ja puoliso Teemu Huuhtasella on vuosina 2012 ja 2015 syntyneet tyttäret.


Perheriidan järkyttävä päätös: Nainen löysi miesystävänsä harrastamasta seksiä koiranpennun kanssa MTV 19:24 25.05

Kansasin osavaltiossa Yhdysvalloissa 55-vuotiasta miestä vastaan on nostettua useita syytteitä hänen harrastettuaan seksiä koiranpennun kanssa.


Kokoomuksen Susanna Koski äänestää sotelle ei – päätökseen vaikutti julki tullut luonnos iltasanomat 19:06 25.05

Kansanedustaja Susanna Koski (kok) aikoo äänestää hallituksen esitystä vastaan. Sote-esityksen takana on enää niukka enemmistö.


Ravivihje: Toto76 Vieremä 26.5.2018 iltasanomat 18:50 25.05

Suomen Toto76 ratkotaan lauantaina vasta illalla Elitloppet-ravien jälkeen Vieremän kesäradalla. Peliaika päättyy klo 19.30. Elitkampenin väliin jättänyt Tähen Toivomus on rivin luottohevonen.


Tutkimusryhmä: Tämä mies vastasi MH17-matkustajakoneen alasampumisesta – upseeri "Orion" on toiminut aiemminkin Venäjän peitehankkeissa MTV 18:35 25.05

Malesialaiskoneen alasampumista selvittänyt vapaaehtoisista koostuva tutkimusryhmä Bellingcat yhdessä venäläisen The Insider -lehden ja yhdysvaltalaisen McClatshy-julkaisun kanssa ovat tunnistaneet mahdollisen tapaukseen liittyvän avainhenkilön.


Hallituksen sote-enemmistö kuihtuu yhä - Ilkka ja Pohjalainen: Kokoomuksen Susanna Koski äänestää hanketta vastaan iltalehti 18:11 25.05

Kokoomuksen kansanedustaja Susanna Koski on kääntynyt hallituksen rintamaa vastaan, lehdet kertovat. Videolla Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa vieraana ollut Susanna Koski puhuu köyhyydestä. mukaan Koski on ilmoittanut äänestävänsä sote-uudistusta vastaan, kun asia tulee eduskunnan pöydälle.


Uudeksi Messiksi nimetty futistähti avautui henkisistä vaikeuksistaan: ”Olin peloissani, olin sairas, olin ahdistunut” iltalehti 17:56 25.05

Uudeksi Lionel Messiksi aikoinaan nimetty Bojan Krkic ei koskaan noussut supertähdeksi. Häntä varjostivat henkiset ongelmat. Runsaat kymmenen vuotta sitten syyskuussa 2007 tehtiin FC Barcelonan seurahistoriaa. Kentälle Osasunaa vastaan asteli tuolloin seurahistorian nuorin liigadebytantti. Yli 900 maalia juniorisarjoissa tehnyt hyökkääjälupaus Bojan Krkic oli täyttänyt 17 vuotta vain viikkoja aiemmin.


Nicki Minaj seurustelee Eminemin kanssa - laulaja vahvisti huhut somessa iltalehti 17:51 25.05

Minaj kertoo asiasta sosiaalisessa mediassa. Laulaja, räppäri Nicki Minaj, on vahvistanut seurustelevansa legendaarisen räppäri Eminemin kanssa. Minaj julkaisi omaa uutta kappalettaan nimeltä Big Bank. Eräs seuraajista kuitenkin halusi tietää, ovatko huhut totta, seurusteleeko Minaj Eminemin kanssa. Minaj vastasi melkein heti. - Kyllä.


Maakuntavaalien lykkääminen yhä todennäköisempää – Ministeri Saarikko myönsi: Lokakuu ”osoittautunut kriittiseksi” uusisuomi 17:46 25.05

Perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko (kesk.) myöntää aikatauluongelman maakuntavaalien järjestämisessä. Hänen mukaansa hallituksella ei ole aikomusta toimia oikeuskansleria vastaan.


Härski temppu! Makwan Amirkhani otti kovat aseet käyttöön ennen kriittistä ottelua MTV 17:40 25.05

Vapaaottelija Makwan Amirkhanin UFC-ura on vedenjakajalla, kun hän ottelee sunnuntaina Liverpoolissa yhdysvaltalaista Jason Knightia vastaan. Amirkhani tiedostaa tämän, eikä kaihtanutkaan härskejä konsteja median edessä huipputärkeän höyhensarjan ottelun alla.


joudeta täällä Kirjallisuuden Nobelin jakaminen oikeudesta tehdä abortti ole kyllä pommi-isku – siirtyä vuotta tyttö viidennellä ”seksisumo”-kirjoitus

Uutiset