SaiPa yllätti hallitsevan Suomen mestarin – maalivahtilupaukselle nollapeli MTV 19:21 22.09

SaiPa oli melkein koko ottelun altavastaajana, mutta siitä huolimatta se otti 1-0-voiton Kärpistä Lappeenrannassa.


Yhtenäinen joukkue toimi paremmin kuin tähtisikermät ? Capitals luottaa jatkossakin mestaruuskevään hahmoihin jatkoaika.com 12:00 01.07

Vuosien ennakkosuosikkiaseman jälkeen Washington Capitals ylsi Stanley Cupiin hienoisena altavastaajana. Mestariryhmän tuntemattomammatkin sankarit ovat saaneet Capitals-organisaatiolta ison luottamuksen osoituksen.


Barry Trotz ? parempi altavastaajana kuin suosikkina jatkoaika.com 10:00 09.06

Tuoreen Stanley Cup -voittajan Washington Capitalsin päävalmentajalle Barry Trotzille kuluva kausi oli valmentajana NHL:ssä jo 18., joten häntä voi hyvin sanoa pitkän tien kulkijaksi. NHL-aikana hänen historiansa osoittaa, että hän on ollut parhaimmillaan odotusten ollessa pienemmät.


Sveitsin NHL-hyökkääjä toisesta superyllätyksestä: "Nautimme roolistamme altavastaajana" MTV 10:39 20.05

Sveitsi teki kovan yllätyksen voitettuaan lauantaina jääkiekon MM-kisojen välieräottelussa Kanadan 3-2. Sveitsi ratkaisi paikoistaan kovalla prosentilla ja joukkueen maalivahti Leonardo Genoni pelasi elämänsä ottelun.


Kommentti: Leijonien vältettävä Musta Pekka – Sveitsin yllätyskortti piilee pelisysteemissä MTV 21:02 16.05

Suomen jääkiekkomaajoukkue etenee puolivälieräottelusta Sveitsiä vastaan jatkoon 75-prosenttisella varmuudella, kirjoittaa MTV Sportin Aleksis Ärje. Altavastaajana käkikellomaan suurin yllätysmahdollisuus liittyy yhden pelin ratkaisuun.


Lauri Marjamäki uskoo Leijonien pelin kestävän painekattilassa: ”Se antaa meille mielenrauhaa” iltalehti 15:13 16.05

MM-kisoissa paineet kasvavat maksimiin, kun edessä ovat kerrasta poikki -puolivälierät. - Suomalaisten lähtökohta on aina se, että altavastaajana on helppo iskeä, päävalmentaja Lauri Marjamäki tietää. - En koe, että me ollaan joku ennakkosuosikki, mutta sen tiedän, että ennakkosuosikkina oleminen on tosi vaikeaa. Seurajoukkueessa sai Oulussa olla ennakkosuosikkina. Ei voinut muuta kuin voittaa. Jos et voita, se on pettymys. Kyllä se kovaa hommaa on, mutta en mitenkään rinnasta sitä tähän.


Nyt tarkkana! Suomen seuraava vastustaja on kaukana heittopussista - ”Ei se itsestään selvää ole” iltalehti 18:42 15.05

Mika Kortelainen huomautti, että altavastaajana Leijonia vastaan lähtevä Sveitsi voi olla hankala vastustaja. Video: Mika Kortelainen analysoi USA-ottelua ja ennakoi puolivälierää. Suomi voitti jääkiekon MM-kisojen B-lohkon ja saa vastaansa torstain puolivälierässä A-lohkon neljänneksi sijoittuneen Sveitsin.


Sampo Kaulanen häkeltyi Selviytyjät-voitostaan – yksi peliliike saattoi ratkaista kaiken: ”Se oli viimeinen sinetti” iltasanomat 21:36 13.05

Selviytyjät Suomi -ohjelman voittaja Sampo Kaulanen lähti omien sanojensa mukaan kisaan altavastaajana, mutta nappasikin koko potin.


Slovakia on järjestelemässä jymy-yllätystä MM-kisoissa iltalehti 23:09 05.05

Slovakia on kahden erän jälkeen kiinni täydessä pistepotissa Tshekkiä vastaan. Slovakia johtaa matsia 2-1 Andrej Sekeran ja Michal Kristofin osumilla. Tshekin ainokaisen on iskenyt Dominik Kubalik. Slovakia lähti peliin suurena altavastaajana, sillä vedonlyöntitoimistojen mielestä sen voiton todennäköisyys oli alle 20 prosentin luokkaa. Tshekin voitolle sen sijaan annettiin kertoimien perusteella noin 65 prosentin todennäköisyys.


Ministeriö ei kommentoi nyt - pohtii, mitä tehdään Tullin pääjohtajalle iltalehti 12:05 04.05

Valtiovarainministeriö perehtyy Tullin pääjohtajan saamaan tuomioon ja tekee asiassa kokonaisarvion. Helsingin käräjäoikeus antoi perjantaina päätöksensä asiassa, jossa vastaajana oli Tullin pääjohtaja Antti Hartikainen. Pääjohtaja tuomittiin virkavelvollisuuden rikkomisesta. Valtiovarainministeriön tiedotteen mukaan ministeriö perehtyy nyt käräjäoikeuden päätökseen ja tekee asiassa kokonaisarvion, jossa huomioidaan myös käräjäoikeuden päätös. Tätä ennen ministeriö ei anna asiasta lausuntoja.


SaiPan päätösanalyysi 2017-18: Tammen versosta kasvoi vanttera yksilö jatkoaika.com 08:00 30.04

Rajuja muutoksia kokenut edelliskauden jumbojoukkue SaiPa lähti uuteen kauteen altavastaajana. Kokematon pelaajapakka ja tulokasvalmentaja Tero Lehterä eivät vaikuttaneet median silmissä varsinaiselta menestysreseptiltä. Seura löysi kuitenkin nopeasti keinot voittavaan pelaamiseen, ja kauden edetessä kehittyneet pelin eri osa-alueet antoivat vahvaa selkänojaa joukkueen tukipilareille.


Davis Cupissa venynyt Suomi lähellä upeaa tennisnousua – Jarkko Nieminen: "Olisi tosi kova juttu" MTV 19:01 18.04

Suomen tennismaajoukkueelle on avautunut eteen lupaava näkymä. Suomi on kukistanut tänä vuonna maajoukkueturnaus Davis Cupissa Eurooppa-Afrikan II-ryhmässä altavastaajana kaksi vastustajaansa: Tunisian ja Liettuan, ja voittamalla syyskuussa Egyptin Suomi nousisi Eurooppa/Afrikan ykkösryhmään.


ja tuhoa” Kärpille vihdoin täysi Lampardille muuriin - Riikaan siirtynyt Maione vangitsi myös ”Katsomme, miten

Uutiset