Koulubussi kaatui kyljelleen Konnevedellä – loukkaantuneet oppilaat toipumassa vammoistaan iltasanomat 17:52 21.08

Koulubussin ja henkilöauton kolarissa perjantaiaamuna loukkaantuneet oppilaat ovat toipumassa vammoistaan. Sairaalaan vietiin kolme koululaista, joista kahden vammat olivat vakavia.


Orivedellä kaksi hirvikolaria - molemmissa mukana sama uroshirvi iltalehti 07:51 21.08

Orivedellä Jyväskyläntiellä sattui eilisiltana kaksi hirvikolaria, joissa oli mukana sama hirvi, kertoo Sisä-Suomen poliisi. Kummassakin kolarissa autot ajoivat Jyväskylän suunnasta kohti Tamperetta kunnes törmäsivät tien sivusta tulleeseen kookkaaseen uroshirveen. Kumpikaan kolari ei aiheuttanut henkilövahinkoja, mutta autot vaurioituivat.


Orivedellä kaksi hirvikolaria –? molemmissa mukana sama uroshirvi iltasanomat 07:51 21.08

Orivedellä Jyväskyläntiellä sattui eilisiltana kaksi hirvikolaria, joissa oli mukana sama hirvi, kertoo Sisä-Suomen poliisi.


Koulubussi ja henkilöauto kolaroivat Konnevedellä - neljä loukkaantui, kaksi vakavasti iltalehti 15:02 18.08

Onnettomuudessa oli mukana 11 ihmistä, joista kaksi loukkaantui vakavasti ja kaksi lievästi, kertoo pelastuslaitos. Konnevedellä koulubussi ja henkilöauto ovat ajaneet kylkikolarin aamulla kello kahdeksan tietämissä. Onnettomuudessa oli mukana 11 ihmistä, joista yhdeksän oli koululaisia. Onnettomuudessa kaksi henkilöä loukkaantui vakavasti ja kaksi lievästi, kertoo pelastuslaitos. Onnettomuudessa loukkaantui autojen kuljettajat sekä kaksi koulubussin kyydissä ollutta lasta. Loukkaantuneet kuljetettiin ambulanssilla sairaalaan. Viranomaisten mukaan kenelläkään ei ole hengenvaaraa.


Koulubussi ja henkilöauto kolaroivat Konnevedellä – neljä loukkaantui hs 13:45 18.08


Koulubussi ja henkilöauto kolaroivat Konnevedellä – neljä loukkaantui, kaksi vakavasti iltasanomat 13:04 18.08

Konnevedellä Suolahdentiellä on sattunut koulubussin ja henkilöauton kylkikolari. Hälytys onnettomuudesta tuli kello 8.


Koulubussi kaatui kyljelleen törmäyksessä – jumiin jääneen oppilaan irrottaminen kesti 15 minuuttia iltasanomat 12:58 18.08

Konnevedellä tapahtuneen koulubussin ja henkilöauton kolarin uhreilla ei ole hengenvaaraa.


Koulubussi ja henkilöauto kolaroivat Konnevedellä – neljä loukkaantuntui hs 11:52 18.08


Koulubussi ja henkilöauto kolaroivat Konnevedellä - neljä loukkaantui, kaksi vakavasti iltalehti 10:09 18.08

Onnettomuudessa oli mukana 11 ihmistä, joista kaksi loukkaantui vakavasti ja kaksi lievästi, kertoo pelastuslaitos. Konnevedellä koulubussi ja henkilöauto ovat ajaneet kylkikolarin. Onnettomuudessa oli mukana 11 ihmistä, joista kaksi loukkaantui vakavasti ja kaksi lievästi, kertoo pelastuslaitos. Keski-Suomessa Konnevedellä kaksi ihmistä loukkaantui vakavasti, kun henkilöauto ja koulubussi ajoivat kylkikolarin aamulla kello kahdeksan tietämissä. Autoissa oli yhteensä 11 ihmistä, joista neljä kuljetettiin ambulanssilla sairaalaan, kertoo pelastuslaitos.


Koulubussi ja henkilöauto kolaroivat Konnevedellä - neljä loukkaantui iltalehti 09:25 18.08

Onnettomuudessa oli mukana 11 ihmistä, joista kaksi loukkaantui vakavasti ja kaksi lievästi, kertoo pelastuslaitos. Konnevedellä koulubussi ja henkilöauto ovat ajaneet kylkikolarin. Onnettomuudessa oli mukana 11 ihmistä, joista kaksi loukkaantui vakavasti ja kaksi lievästi, kertoo pelastuslaitos.


Koulubussi ja henkilöauto kolaroivat Konnevedellä – Neljä loukkaantui, kaksi vakavasti iltasanomat 09:16 18.08

Konnevedellä Suolahdentiellä on sattunut koulubussin ja henkilöauton kylkikolari. Hälytys onnettomuudesta tuli kello 8.


Uutiset