Läheltä piti -tilanne tien päällä Kiuruvedellä - poliisi julkaisi varoittavat kuvat iltalehti 22:33 19.06

Itä-Suomen poliisi muistuttaa, että kesäisellä maantiellä mutkan takaa voi tulla eteen melkeinpä mitä vain. Puutavarakuormassa ollut täysperävaunu, liian suuri tilannenopeus ja mutkainen sekä kuoppainen tie oli yhdistelmä, joka aiheutti tänään vaarallisen tilanteen, Itä-Suomen poliisi kertoo Facebookissa. Onnettomuus tapahtui maanantaina puolen päivän aikaan Kiuruveden Pyhännäntiellä. Vaarallisessa läheltä piti -tilanteessa täysperävaunuyhdistelmän perävaunu kaatui pientareelle niin, että kyydissä olleet puut levisivät ojaan. Perävaunu pysyi onneksi kiinni kuorma-autossa, eikä kukaan loukkaantunut onnettomuudessa. Kuljettaja sai sakot liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.


Poliisi julkaisi kuvasarjan onnettomuudesta Kiuruvedellä: ”Koskaan ei tiedä, mitä mutkan takaa tulee” iltasanomat 20:48 19.06

Jonkinlainen ihme oli, ettei sattunut tämän vakavampaa, Itä-Suomen poliisi varoittaa kesäkaahailusta.


Neljä ulkomaalaista pakeni tunnelia pitkin vankilasta Balilla iltalehti 12:56 19.06

Tunneli oli 12 metriä pitkä. Poliisi etsii neljää vankikarkuria Balin lomasaarella Indonesiassa. Kaikki karkurit ovat ulkomaalaisia. Australialainen Shaun Davidson, bulgarialainen Dimitar Iliev, intianalinen Sayed Said ja malesialainen Tee Kok King ryömivät vapauteen Kerobokanin vankilasta 12 metriä pitkän tunnelin kautta. Viranomaiset uskovat, että sen kaivamiseen on mennyt vähintään viikko. Vedellä täyttynyt 50 x 75 sentin kokoinen tunneli ja miesten pako havaittiin maanantain laskennassa aamukahdeksalta, Balin poliisin tiedottaja Hengky Widjaja kertoo uutistoimistoille. Nelikko on paennut maanantain vastaisena yönä tai aamurukouksen aikaan.


Pitkäveto: Hurja haku! – Kerroin vaatimattomat 40,00 iltasanomat 15:20 13.06

Näitä jättikertoimia on kiva vedellä. Harvoinhan ne osuvat, mutta osuessaan on sitten kyllä juhlat pystyssä. Ja mukavintahan on, että ei tarvitse isoja rahoja sijoittaa.


Suomalaissukeltaja hukkui Ranskassa - ryhmä kertoo, mikä meni pieleen kohtalokkaassa sukelluksessa iltalehti 16:25 12.06

Hukkuneen sukeltajan sukellusskootteri rikkoutui 200 metrin syvyydessä ja täyttyi vedellä. Ranskassa hukkuneen luolasukeltajan ryhmä kertoo Sukellusliiton tiedotteessa, että onnettomuuteen johtaneet tapahtumat alkoivat menehtyneen sukeltajan sukellusskootterin rikkoutumisesta. Suomalainen 44-vuotias sukeltaja hukkui sukellusretkellä Etelä-Ranskassa lauantaina. Sukellusonnettomuus tapahtui lähellä Pyreneiden vuoristoa.


Isäntä laski vapaaksi kymmenen tarhakania - seuraavana vuonna iski kani-invaasio iltalehti 06:54 10.06

Pirkanmaan käräjäoikeus katsoi teon eläinsuojelurikokseksi ja tuomitsi maatilan isännän tuntuviin sakkoihin sekä kolmen vuoden kaninpitokieltoon. Kiistelty kani-invaasio sattui Orivedellä vuoden 2015 tammikuun ja seuraavan vuoden marraskuun lopun välisenä aikana. Maatilan omistaja laski kymmenkunta tarhaamaansa kesykania vapaaksi tilansa pihamaalle.


Viimeinen Mannerheim-ristin ritari Tuomas Gerdt täyttää 95 vuotta iltalehti 02:36 28.05

Viimeinen elossa oleva Mannerheim-ristin ritari Tuomas Gerdt täyttää tänään 95 vuotta. Hän on syntynyt 28. toukokuuta 1922 Heinävedellä. Jalkaväkirykmentti 7:n taistelulähetti, alikersantti Gerdt nimitettiin Mannerheim-ristin ritariksi 8. syyskuuta 1942. Hän on ritari numero 95.


Maanviljelijä-Eeron sukutila myytiin pilkkahintaan - "Neljän miljoonan tila 400 000 eurolla" iltalehti 06:58 24.05

Suuren maitotilan kaupat kuumentavat tunteita Kiuruvedellä. Kiuruveden Kalliokylässä kiehuu. Kylän suurimman maitotilan entinen omistaja syyttää MTK:n paikallisyhdistyksen puheenjohtajaa omaisuutensa ja elämäntyönsä viemisestä pilkkahinnalla. - Puheenjohtaja kuulutti paikallislehdessä, että vaikeina aikoina meidän maatalousyrittäjien pitää puhaltaa yhteen hiileen ja tarvittaessa MTK rientää rinnalle. Taisi tarkoittaa oman tilakokonsa kasvattamista toisten ahdinkoa hyödyntäen, tuhahtaa sukutilansa konkurssissa menettänyt Eero Vilokki.


Hampurilaisella käynyt sheikki jätti helsinkiläisravintolassa 900 euron tipin - Tarjoilija: "En uskonut silmiäni" iltalehti 17:51 19.05

Öljysheikki jätti jääkiekkolegenda Raipe Helmisen ja Eppu Salmisen ravintolaan 900 euron jättitipin. Tarjoilija Veera Jokelainen Helsingin Hook-ravintolassa hieraisi silmiään ja katsoi uudelleen laskua, kun ravintolassa hampurilaisaterialla ja jäävedellä ollut Emiraattien hallitsijasukuun kuuluva öljysheikki Mohammed Al Qasimi jätti hauskan illan jälkeen tarjoilijalle luottokortilla maksettuun laskuun 900 eurona tipin. - En uskonut silmiäni, katsoin ainakin kolme kertaa. Huomasin heti, että summa on suuri, mutta oli superyllätys, että se oli noin suuri. Sheikki oli pukeutunut viittaan ja päähineeseen ja sai arvoisensa palvelun, mutta siitä huolimatta summa oli huikea, Jokelainen nauraa.


Pariskunta kuoli auto-onnettomuudessa Haapavedellä: ”Nokkakolari suoralla tiellä” iltasanomat 20:11 09.05

Tapauksen tutkinta on poliisin mukaan aivan alkuvaiheessa. Tapausta tutkitaan rikosnimikkeillä liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja kuolemantuottamus.


Vakava auto-onnettomuus Haapavedellä – iäkäs pariskunta kuoli nokkakolarissa iltasanomat 19:36 09.05

Kaksi ihmistä kuoli ja yksi henkilö loukkaantui nokkakolarissa Haapavedellä tiistaina.


Iäkäs pariskunta kuoli nokkakolarissa Haapavedellä hs 19:34 09.05


Iäkäs aviopari kuoli nokkakolarissa Haapavedellä iltalehti 19:09 09.05

Vastaantulleen auton kuljettaja loukkaantui. Haapaveden Mieluskylän Oulaistentiellä tapahtui tiistaina kello 15 aikaan kahden henkilöauton nokkakolari. Poliisin mukaan onnettomuudessa kuoli Oulaisten suunnasta ajaneessa autossa ollut haapavetinen iäkäs aviopari. Vastakkaisesta suunnasta ajanut ulkopaikkakuntalainen mies loukkaantui ja hänet kuljetettiin Oulun sairaalaan.


Kaksi kuoli nokkakolarissa Haapavedellä yle 19:03 09.05

Iäkäs aviopari kuoli ja vastakkaisesta suunnasta tullut mies loukkaantui. Ajokeli oli tapahtuma-aikaan poliisin mukaan hyvä.


Keuruulla kadoksissa ollut nainen löytyi elossa iltalehti 15:12 07.05

59-vuotias nainen katosi päiväkävelyllä lauantai-iltapäivänä. Keuruun Pihlajavedellä kadonnut nainen on löytynyt elossa. Nainen löydettiin metsästä sunnuntaina noin klo 13.45. Eilen kadonnutta naista etsittiin viranomaisten ja vapaaehtoisten voimin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Etsintöjä jatkettiin sunnuntaina poliisin johdolla. Nainen löydettiin noin 850 metrin päässä kotiosoitteestaan ja toimitettiin sairaalaan terveydentilan tarkastukseen.


Kadonneen naisen etsinnät jatkuvat Keuruulla - poliisi pyytää yleisön apua iltalehti 11:07 07.05

Keuruun Pihlajavedellä lauantaina kadonnut 59-vuotias nainen on edelleen kateissa. Sunnuntaiaamuyölle jatkuneisiin etsintöihin osallistui kadonneen omaisten ja naapureiden lisäksi puolustusvoimien helikopteri, Vapepan etsijöitä sekä poliisi. Etsintöjä jatketaan poliisin johdolla sunnuntaiaamusta lähtien.


59-vuotias nainen katosi lauantaina – suuretsintä jatkuu Keuruulla iltasanomat 09:33 07.05

Keuruun Pihlajavedellä jatkuvat sunnuntaina 59-vuotiaan kadonneen naisen etsinnät.


Sisä-Suomen poliisin haaviin jäi useita epäiltyjä rattijuoppoja iltalehti 09:27 07.05

Sisä-Suomen poliisi kertoo saaneensa eilen illalla kiinni useita kuljettajia, jotka ajoivat autoa juopuneina. Ylöjärvellä Pirkanmaalla hätäkeskus ilmoitti ulosajosta Kuruntiellä. Paikalle saapunut moottoripyöräpoliisi tapasi epäillyn kuljettajan viereisestä metsästä verisenä. Alkometripuhalluksen tulos oli 1,05 promillea. Muut tapaukset sattuivat Petäjävedellä, Tampereella ja Orivedellä. Osa kuljettajista oli jo ajokiellossa aikaisempien rikkeiden vuoksi.


Uutiset