"Voitit Kenossa vähintään euroa. Onnea." - Veikkauksen pelaaja luuli turhaan voittaneensa kunnon potin iltalehti 20:45 15.08

Turhat voittoviestit johtuivat häiriöstä, jonka Veikkaus sai korjattua tiistaina iltapäivällä. Itä-Suomesta kotoisin oleva Veikkauksen pelaaja sai tiistaina kaksi viestiä, jotka kertoivat voittojen osuneen kohdalle Kenossa ja Veikkauksen urheilupeleissä. Pelaaja on tilannut voittoviestit vähintään 1 000 euron voitoista, joten odotettavissa oli jo sen perusteella mukava summa.


Lotossa yksi täysosuma – voittajalle 1,2 miljoonaa euroa iltasanomat 23:39 05.08

Voittorivi pelattiin Veikkauksen mukaan Hämeenlinnassa.


Lotossa yksi täysosuma - huimat 2,4 miljoonaa euroa Turkuun iltalehti 12:35 30.07

Voitto pelattiin Turussa Prisma Tampereentiellä. Lauantain lottoarvonnassa löytyi yksi täysosuma, kertoo . Voittajalle kilahtaa huikea 2,4 miljoonan euron potti. Voitto oli pelattu Turussa Prisma Tampereentiellä. Voittaja ei käyttänyt pelissään Veikkaus-korttia, joten voitto on lunastettava Veikkauksen pääkonttorilta.


Vakavasti sairas Matti Ahde IL:lle: "Hengissä ollaan ja jalka vähän vielä nousee iltalehti 07:30 28.07

Matti Ahde kertoi Työväen musiikkitapahtumassa, että Savonlinnan oopperajuhlat jää nyt ensimmäistä kertaa väliin 40 vuoteen. Entinen eduskunnan puhemies, ympäristö- ja sisäministeriministeri, Veikkauksen toimitusjohtaja, ministerin arvonimen tänä vuonna saanut Matti Ahde, 71, saapui Valkeakoskella järjestettävään Työväen musiikkitapahtumaan torstaina alkuillasta yhdessä puolisonsa, AKT:n viestintäpäällikkö Hilkka Ahteen kanssa. Ahde kertoi vakavasta sairaudestaan Demokraatti-lehdelle aikaisemmin kesällä. Sairaus, jonka laadusta ei ole kerrottu tarkemmin julkisuuteen, todettiin kuluvana vuonna.


Näkökulma: Alkoholipolitiikan kanssa tuskaileva keskusta sai Veikkaus-miljoonia jakavan viraston johtoon toivomansa henkilön iltalehti 11:33 12.07

Liikuntatieteiden maisteri Kristiina Hannula hyppää sujuvasti Veikkaus-tuella pyörivän järjestön johdosta sille Veikkaus-tukea myöntävän viraston johtoon, kirjoittaa Iltalehden toimittaja Marko-Oskari Lehtonen. Valtioneuvosto nimitti 28. kesäkuuta liikuntatieteiden maisteri Kristiina Hannulan Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) johtajaksi. Vuoden alussa toimintansa aloittanut STEA on sosiaali- ja terveysministeriön yhteydessä toimiva itsenäinen valtionapuviranomainen, joka vastaa Veikkauksen pelituotoista sosiaali- ja terveysjärjestöille myönnettävien avustusten valmistelusta, maksamisesta, käytön valvonnasta sekä vaikutusten arvioinnista.


Suomi on ollut Eurojackpot-voittojen suhteen tavattoman onnekas - tilastoissa Pirkanmaa loistaa iltalehti 14:51 08.07

Eurojackpotissa perjantaina illalla Suomeen osunut päävoitto oli jo kahdestoista pelin historian aikana. Veikkauksen mukaan määrä ylittää todennäköisyyden. - Kun edellinen voitto tuli, niin meidän tuotteistovastaavat laskivat, että tämä (voittojen määrä) on noin kaksinkertainen suhteessa matemaattiseen todennäköisyyteen, kertoi STT:lle Veikkauksen tiedottaja Tero Talaslahti.


Eurojackpot-voittaja ei ole vielä ottanut yhteyttä Veikkaukseen - miljoonat ropisevat tilille automaattisesti kolmen viikon päästä iltalehti 13:43 08.07

46,5 miljoonaa euroa voittanut tamperelainen nettipelaaja on Veikkauksen rekisteröitynyt asiakas. Rahat siirretään hänen tililleen, vaikka hän ei itse ilmoittautuisi Veikkaukselle. Veikkaus tiedotti lauantaina aamulla, että perjantai-iltana arvotun Eurojackpotin miljoonavoiton saa tamperelainen nettipelaaja. Potti meni siis yhdelle henkilölle. - Kyseisellä pelaajalla on Veikkaus-tili, joka on sidottu yhteen henkilöön. Hän on etuasiakas eli tunnistautunut pelaaja, kertoo tiedottaja Tero Talaslahti Veikkaukselta.


Eurojackpotissa jälleen kymmenien miljoonien voitto Suomeen – ”Tämä on ilmiö, jota en kykene selittämään”, hämmästelee Veikkauksen edustaja hs 08:59 08.07


Eurojackpotissa 46 miljoonaa euroa Suomeen - Veikkaus: "Suomella ollut uskomattoman hyvä tuuri" iltalehti 22:52 07.07

Veikkauksen tiedottaja Tero Talaslahti kertoo, että Suomeen on osunut kymmenestä suurimmasta voitosta peräti kolme. Eurojackpotin huikea 46,5 miljoonan euron potti päätyi perjantai-illan arvonnassa Suomeen. Veikkauksen tiedottaja Tero Talaslahti kertoo, että Suomeen on matemaattisen todennäköisyyden perusteella tullut poikkeuksellisen paljon Eurojackpot-voittoja.


Loton 14,2 miljoonan euron ennätyspotin voittajat kokoontuivat kesäjuhlaan - osalle riittäisi käytettykin auto iltalehti 21:22 06.07

Loton 14,2 miljoonan euron ennätyspotin jakajat kokoontuivat kesäjuhlaan mansikoille ja croissanteille. Loton kaikkien aikojen suurin potti jakautui kesäkuussa 50 osuuden kesken. Veikkaus järjesti voittajille yhteisen kesäjuhlan, jonne 50 voittajasta paikalle pääsi noin viidennes. Veikkauksen tiedottajan Tero Talaslahden mukaan juhla piti alun perin järjestää ulkona, mutta kylmän sään vuoksi tilaisuus siirrettiin sisätiloihin. Perinteiseen kabinettiin voittajia oli liikaa, joten juhla oli järjestettävä muualla.


Loton 14,2 miljoonaan euron ennätyspotin voittajat kokoontuivat kesäjuhlaan - osalle riittäisi käytettykin auto iltalehti 21:22 06.07

Loton 14,2 miljoonan euron ennätyspotin jakajat kokoontuivat kesäjuhlaan mansikoille ja croissanteille. Loton kaikkien aikojen suurin potti jakautui kesäkuussa 50 osuuden kesken. Veikkaus järjesti voittajille yhteisen kesäjuhlan, jonne 50 voittajasta paikalle pääsi noin viidennes. Veikkauksen tiedottajan Tero Talaslahden mukaan juhla piti alun perin järjestää ulkona, mutta kylmän sään vuoksi tilaisuus siirrettiin sisätiloihin. Perinteiseen kabinettiin voittajia oli liikaa, joten juhla oli järjestettävä muualla.


Moniveto: Bonusrahan metsästystä! iltasanomat 13:25 03.07

Kolmen kohteen haastavaan pesismonariin lisämotivaatiota tulee Veikkauksen tarjoamasta 30 000 euroan bonusrahasta.


Suomalaisten vedonlyöjien hurja voittopotti oli todellinen harvinaisuus: ”Tuskin tapahtuu enää tällä F1-kaudella” iltasanomat 16:39 26.06

Azerbaidzhanissa ajettu F1-osakilpailu oli monin tavoin erikoinen, mikä näkyi myös vedonlyönnissä. Veikkauksen asiantuntijan mukaan vastaavaa ei todennäköisesti lähiaikoina tapahdu.


Uskomaton osuma! Kolme suomalaisveikkaajaa tienasi 20 sentin panoksella hurjan potin formuloista iltalehti 06:13 26.06

Azerbaidzhanin GP:n kärkikolmikkoa harva osasi ennustaa villeimmissä unissaankaan, mutta niin vain kolme suomalaisveikkaajaa osui oikeaan. Rajujen kolarien värittämässä kisassa palkintopallilla seisoivat lopulta Daniel Ricciardo, Valtteri Bottas ja megayllättäjä Lance Stroll, tässä järjestyksessä. Kisa lukeutui Veikkauksen Supertripla-kohteisiin. Pelissä täytyy tietää kärkikolmikko ja sen oikea järjestys. Sensaatiomainen kärkikolmikko poiki yhdistelmälle Ricciardo-Bottas-Muu (Stroll) aivan pöyristyttävän kertoimen - 63 467,60!


Pihalle tilataan huvilateltta - loton ennätyspotin voittajille järjestetään jättikahvitus iltalehti 07:41 19.06

Loton ennätyspotin 50 voittajan kahvitus ei onnistu kabinetissa, vaan Veikkauksen pihalle pystytetään todennäköisesti huvilateltta. Loton kaikkien aikojen suurin potti, 14,2 miljoonaa, osui lauantaina 50 hengen porukalle. Netissä pelattu rivi toi voittoja 24 paikkakunnalle. Veikkauksella on perinteinen tapa tarjota isoja summia voittaneille kahvit kabinetissaan, mutta tällainen määrä voittajia kabinettiin mahdu. Tiedottaja Tero Talaslahti arveleekin, että Veikkauksen pihalle nousee huvilateltta kahvitusta varten.


Tero on tavannut toista sataa suurvoittajaa: Äkkirikastuneiden kanssa sulkeudutaan kabinettiin - "se on heräämisen hetki" iltalehti 06:30 19.06

Veikkauksen tiedottaja Tero Talaslahden mukaviin työtehtäviin kuuluu isojen summien voittajien tapaaminen ja kahvittaminen. Hän on tavannut toista sataa suurvoiton saanutta. - Ne ovat aina miellyttäviä tilanteita. Ihminen, joka on voittanut paljon rahaa, on lähtökohtaisesti onnellinen, hän sanoo vaikkakin lisää, ettei iso rahasumma sinällään tee ketään onnelliseksi.


Uutiset