Järisyttäviä vahvistuksia MM-kiekkoon: Saksalle yli 100 pisteen NHL-mies, Malkin vahvistaa Venäjää iltalehti 19:45 19.04

Sekä Saksan että Venäjän jääkiekkomaajoukkue saa kovia vahvistuksia MM-kisoihin. Saksan MM-leiritykseen liittyvät NHL-pelaajat Leon Draisaitl (Edmonton Oilers), Korbinian Holzer (Anaheim Ducks) ja Dominik Kahun (Chicago Blackhawks). Kolmikon kovin tekijä on 23-vuotias Draisaitl, joka teki tällä kaudella NHL:n runkosarajssa 82 ottelussa 105 (50+55) tehopistettä. Lukema oikeutti pistepörssin neljänteen sijaan, Nikita Kutsherovin, Connor McDavidin ja Patrick Kanen jälkeen.


Tänään tv:ssä koskettava tositarina: suomalaisella Marinalla, 34, ei ole yhtään sukulaista - etsii isää Venäjältä iltalehti 06:39 16.04

Kadonneen jäljillä -ohjelmassa matkataan illalla Pietariin. Marina, 34, muutti venäläisen äitinsä kanssa Leningradista Suomeen pikkulapsena vuonna 1989. Hänen vanhempansa olivat riitaantuneet pahasti ja venäläinen isä jäi kotimaahansa. Rivien välistä Marina on ymmärtänyt, että isällä olisi ollut toinen nainen, kun Marina oli vasta vauva. Äiti olisi suivaantunut tästä ja lähtenyt Suomeen. – Olin aika pieni silloin kun muutettiin Suomeen. En puhunut suomea ollenkaan. Venäläisyys oli paha juttu siihen aikaan. Usein lähdin itkuisena äidin luokse kysymään miksi minua haukutaan. Kielsin äitiä puhumasta minulle venäjää, etteivät muut kuule. Se on ollut häpeä.


Kanadalle murskavoitolla pronssia naisten MM-kisoista jatkoaika.com 19:25 14.04

Eilen Suomea vastaan suuresti pettynyt Kanada lähti hakemaan historiansa ensimmäistä pronssimitalia naisten MM-kisojen päätöspäivänä. Vaahteranlehdet tekivät Venäjää vastaan kaukalossa mitä halusivat ja nappasivat pronssimitalit murskalukemin 7?0.


Kanadan paras maalintekijä Lauren Gabel: "Ehdottomasti suuri kunnia" jatkoaika.com 19:16 14.04

Lauren Gabel oli tyytyväinen joukkueensa otteisiin Venäjää vastaan. Pronssimitali kaulassa ei juuri hymyä nostattanut. Omista tehoistaan hän kiitteli joukkueen muita pelaajia.


Naisleijonat kohtaa finaalissa Yhdysvallat! Joukkue murjoi Venäjää MM-välierässä rumasti 8-0 MTV 22:18 13.04

Yhdysvaltojen esitys naisten jääkiekon MM-välierässä ei jättänyt epäilyksiä siitä, kumpi oli parempi. Joukkue kaatoi Venäjän lukemin 8-0 ja laittoi vastustajan maalivahdin vaihtoon.


Analyysi: Ruotsin ja Norjan poliittisen johdon suhteet Venäjään ovat kylmemmät kuin Suomen – Pietarin tapaamisesta huolimatta yle 20:22 09.04

Naapurimaiden pääministerit ovat lähikosketuksessa Putiniin ensi kertaa vuosikausiin.


Sergei Eremenko perustelee tänään tv:ssä yllätyspäätöstään - vaihtoi Suomen Venäjään iltalehti 08:39 07.04

Sergei Eremenkon aikeet kävivät ilmi vuosi sitten. Vuosi sitten jalkapallofanit saivat kuulla todellisen yllätysuutisen. Sergei Eremenko päätti jättää Suomen maajoukkueen ja lähteä Venäjälle. Tänään Eremenkon veljeksistä nuorin käy läpi päätöksensä taustoja Sportliv-sarjassa Teemalla \& Femillä.


Naisleijonat ensimmäistä kertaa voitontanssien makuun MM-kisoissa jatkoaika.com 07:00 07.04

Suomen naiset ottivat MM-kisojen avausvoittonsa Venäjää vastaan lauantaina. Naisleijonat aloittivat hermostuneesti, mutta jyräsivät lopulta voittoon kolmannen erän viiden minuutin tehohetken maaleilla. Espoon Metro Areenassa riitti tunnelmaa, sillä halli oli loppuunmyyty.


Naisleijonille jäi parannettavaa vakuuttavasta voitosta huolimatta – "Patrik Laine olisi laittanut 14-15 sisään" MTV 19:59 06.04

Suomen naisten jääkiekkomaajoukkue avasi voittotilinsä Espoossa pelattavissa MM-kilpailuissa. Suomi kukisti lauantaina Venäjän maalein 4–0. Naisleijonat ratkaisi pelin kolmannen erän maaleillaan, kun Sanni Hakala, Viivi Vainikka ja Elisa Holopainen kurittivat Venäjää ennen erän puoliväliä.


Arvokisadebytantit tehoilivat Venäjän nurin jatkoaika.com 19:42 06.04

Ottelu Venäjää vastaan oli ennakkoon Suomen kannalta alkusarjan tärkeimpiä otteluita. Hermostuneesti otteluun lähtenyt Suomi pääsi pelaamaan paljon ylivoimaa, mutta Venäjän uhrautuva alivoima sekä Valeria Merkushevan torjunnat pitivät numerot kuitenkin pitkään tasaisina. Suomi onnistui ratkaisemaan pelin edukseen päätöserässä reilun viiden minuutin tehohetkellään.


Naisleijonien loppuunmyyty peli yllätti kisajärjestäjät Espoossa: ”Emme olleet hereillä” iltalehti 18:33 06.04

Naisleijonien loppuunmyyty ottelu Venäjää vastaan aiheutti ongelmia MM-kisajärjestäjille Espoossa. Kun ensimmäinen erä oli jo hyvässä vauhdissa, iso osa faneista jonotti vielä hallin ulkopuolella. – Kiekkotermein voisi sanoa, että emme olleet selvästikään kisajärjestäjän puolelta ensimmäisessä erässä heti hereillä, mutta onneksi pääsimme peliin mukaan ennen kuin oli liian myöhäistä, kisojen pääsihteeri Tuula Puputti totesi leijona.fi-sivustolla.


Naisleijonat löylytti Venäjää ja otti avausvoittonsa MM-kotikisoissa iltasanomat 18:23 06.04

Suomen naisten jääkiekkomaajoukkue löi Venäjän MM-kotikisoissa.


Naisleijonat löylytti Venäjää iltasanomat 18:23 06.04

Suomen naisten jääkiekkomaajoukkue löi Venäjän MM-kotikisoissa.


Ketsuppipullo räjähti Espoossa! Naisleijonat murjoo Venäjää jäänrakoon iltalehti 16:39 06.04

Suomi johtaa Venäjää 4-0. Naisleijonat pääsi varhain johtoon lauantain MM-ottelussa Venäjää vastaan. Kellossa oli 6.06, kun Petra Nieminen painoi kiekon kanssa röyhkeästi maalin eteen ja laukoi sen takakulmaan ohi Venäjän veräjänvartijan Valeria Merkushevan.


Naisleijonat lisäsi johtoa! Venäjä on nyt hätää kärsimässä iltalehti 16:39 06.04

Suomi johtaa Venäjää 2-0. Naisleijonat pääsi varhain johtoon lauantain MM-ottelussa Venäjää vastaan. Kellossa oli 6.06, kun Petra Nieminen painoi kiekon kanssa röyhkeästi maalin eteen ja laukoi sen takakulmaan ohi Venäjän veräjänvartijan Valeria Merkushevan.


Noora Räty pelasti Suomen! Naisleijonat trillerissä Venäjää vastaan iltalehti 16:39 06.04

Suomi johtaa Venäjää kahden erän jälkeen 1-0. Naisleijonat pääsi varhain johtoon lauantain MM-ottelussa Venäjää vastaan. Kellossa oli 6.06, kun Petra Nieminen painoi kiekon kanssa röyhkeästi maalin eteen ja laukoi sen takakulmaan ohi Venäjän veräjänvartijan Valeria Merkushevan.


Naisleijonat sai unelma-alun Venäjää vastaan! 19-vuotias maalitykki huudatti Espoon loppuunmyytyä areenaa - taas komea soolomaali iltalehti 16:39 06.04

Suomi johtaa Venäjää ensimmäisen erän jälkeen 1-0. Naisleijonat pääsi varhain johtoon lauantain MM-ottelussa Venäjää vastaan. Kellossa oli 6.06, kun Petra Nieminen painoi kiekon kanssa röyhkeästi maalin eteen ja laukoi sen takakulmaan ohi Venäjän veräjänvartijan Valeria Merkushevan.


Katso suorana: Naisleijonat johtaa Venäjää jo 4–0 yle 15:38 06.04

Lähetys Venäjä–Suomi-ottelusta Yle TV2:ssa kello 15.40.


Katso suorana: Naisleijonat johtaa Venäjää 2–0 yle 15:38 06.04

Lähetys Venäjä–Suomi-ottelusta Yle TV2:ssa kello 15.40.


Katso suorana: Naisleijonat johtaa Venäjää kahden erän jälkeen yle 15:38 06.04

Lähetys Venäjä–Suomi-ottelusta Yle TV2:ssa kello 15.40.


Uutiset