Näkökulma: Mitä olisin itse tehnyt, jos olisin äänioikeutettu venäläinen? iltalehti 19:59 19.03

Kun Putinin vaihtoehtoina ovat stalinisti ja huoritteleva örmy, eivät vaalit paljoa naurata, kirjoittaa toimittaja Marikki Nykänen. Entinen KGB-agentti Vladimir Vladimirovitš Putin äänestettiin eilen murskavoitolla jatkamaan totuttua työtään Venäjän presidenttinä. Tutut ja turvalliset kasvot eivät siis katoa venäläisten olohuoneiden TV-ruuduilta. Maailma jatkaa radallaan. Sotaa käydään, mutta ei sentään liian lähellä kotoa. Venäjällä sanotaan, että oikeastaan olisi riittänyt nyökätä television suuntaan. Päivää Putin, olen kanssanne.


Asiantuntijat: Nyt alkaa peli Putinin seuraajasta - ”3-4 vuoden kuluttua kuhina kulissien takana viimeistään alkaa” iltalehti 14:10 19.03

Vladimir Putin otti odotetun murskavoiton Venäjän presidentinvaaleissa, mutta valtapeli alkaa vasta vaalien jälkeen. Putin voittoa ja Krimin liittämistä Venäjään juhlittiin sunnuntaina näyttävästi Moskovassa. Venäjän istuva presidentti Vladimir Putin sai sunnuntaina murskavoiton presidentinvaaleissa. Venäläinen uutistoimisto Tass kertoo maanantaina, että Putin on saanut lähes 77 prosenttia äänistä, kun äänistä on laskettu yli 99 prosenttia.


Venäläinen rekkakuski narahti Suomen rajalla: Oli juonut illalla 40 prosenttista vodkaa, tunsi itsensä selväksi iltalehti 13:42 19.03

Törkeästä rattijuopumuksesta epäilty mies jäi kiinni Vaalimaan rajanylityspaikalla. Tapaus sattui 14. maaliskuuta. Venäläinen mies saapui rajatarkastukseen raskaalla ajoneuvoyhdistelmällä. Tarkastuksen yhteydessä heräsi epäily, että mies on humalassa.


Ensimmäisiä tulostietoja vuoti julki Venäjällä – Lähes 2000 epäilyä vaalivilpistä uusisuomi 18:38 18.03

Venäläinen oppositiolehti Meduza on uutisoinut ensimmäisiä tulostietoja maan presidentinvaaleista.


Uutiset