Kuva: Tällä paidalla venäläiset haluavat pelata olympiakiekkoa - hyväksyvätkö päättäjät? iltalehti 18:08 17.12

Venäläisurheilijat eivät saa kilpailla helmikuussa Pyeongchangin olympialaisissa maansa lipun alla. Niinpä naisten ja miesten jääkiekkojoukkueiden pelipaidoissa ei nähdä helmikuussa kaksipäistä kotkaa tai Venäjän lippua, ja joukkueesta puhutaan venäläisinä olympiaurheilijoina. Toimittaja Igor Eronko jakoi Twitterissä kuvan, jossa on hänen tietojensa mukaan suunnitelma venäläisten olympiaurheilijoiden paidasta jääkiekkoturnauksiin.


Virallinen vahvistus Putinin tuella: Venäläisurheilijat lähtevät olympialaisiin MTV 13:56 12.12

Venäjän olympiakomitea on vahvistanut tukevansa niitä venäläisurheilijoita, jotka haluavat kilpailla Pyeongchangin talviolympialaisissa neutraalin lipun alla. Päätös tehtiin Venäjän olympiakomitean kokouksessa yksimielisesti, raportoi uutistoimisto Tass.


Vahvistus: Venäläiset urheilijat saavat osallistua Etelä-Korean talviolympialaisiin iltalehti 12:28 12.12

Venäjän olympiakomitea antaa tukensa neutraalin lipun alla kilpaileville venäläisurheilijoille, kertoo uutistoimisto Ria Novosti. Kansainvälinen olympiakomitea (KOK) sulki Venäjän pois Etelä-Korean ensi helmikuun talviolympialaisista viime viikolla. Venäjän valtiojohto ja olympiakomitea sallivat kuitenkin maan urheilijoiden osallistumisen helmikuussa järjestettyihin Pyeongchangin kisoihin. Venäläisurheilijat joutuvat kisaamaan niin sanotulla neutraalin urheilijan statuksella.


Venäjän jääkiekkojoukkue joutuu outoon tilanteeseen – kaikki valinnat eivät ole Oleg Znarokin käsissä iltasanomat 10:16 12.12

Asiantuntijoilla on edessään jättimäinen urakka, kun he päättävät, ketkä venäläisurheilijat pääsevät Etelä-Korean kisoihin.


Venäläisurheilijat yhtenä rintamana – suostuvat urheilemaan olympialaisissa neutraalin lipun alla MTV 17:09 11.12

Kaikki venäläisurheilijat ovat suostuneet urheilemaan neutraalin lipun alla helmikuun talviolympialaisissa Etelä-Korean Pyeongchangissa.


Vladimir Putin ei niele KOK:n päätöstä: ”Ei ole yhdessäkään oikeusvaltiossa” suomiurheilu 15:59 07.12

Venäjän presidentti Vladimir Putin ei niele KOK:n päätöstä. Kansainvälinen olympiakomitea ei päästä Venäjää ensi helmikuun talviolympialaisiin. Sen sijaan yksittäiset venäläisurheilijat saavat osallistua neutraaleina urheilijoina eli...


Nöyryytetty Venäjä olympiajääkiekkoon, ”nostalgiaa” 26 vuoden takaa uusisuomi 11:18 07.12

Kansainvälinen Olympiakomitea KOK sulki Venäjän Pyeongchangin 2018 talviolympiakisoista maan dopinghuijauksien takia. Venäläisurheilijat ja joukkueet saavat kuitenkin osallistua olympialaisiin ilman kansallistunnuksia, jos kykenevät osoittamaan puhtautensa.


Kovaltshukilta tiukka linjaus Venäjän maajoukkueen olympiaosallistumiseen MTV 09:47 06.12

Kansainvälinen olympiakomitea päätti eilen sulkea Venäjän ulos Pyeongchangin talviolympialaisista. Venäläisurheilijat saavat osallistua ensi helmikuun kisoihin ilman kansallistunnuksia vain jos he läpäisevät tiukat kriteerit. Jääkiekkotähti Ilja Kovaltshukin mukaan Venäjän jääkiekkomaajoukkueen on tähän mahdollisuuteen myös tartuttava.


Pyeongchangin talviolympialaisten järjestäjä toivottaa venäläisurheilijat tervetulleiksi neutraalin lipun alla iltasanomat 03:36 06.12

Kisajärjestäjät sanovat kunnioittavansa KOK:n tekemää päätöstä.


Venäjä ulos olympialaisista - puhtaat urheilijat saavat kilpailla puolueettomana jatkoaika.com 20:55 05.12

Kansainvälinen olympiakomitea on päättänyt sulkea Venäjän Pyeongchangin olympiakisoista. Venäläisurheilijat saavat kilpailla, mikäli täyttävät tietyt ehdot.


KOK:n päätös tuli! Venäläisurheilijat saavat osallistua olympialaisiin ainoastaan neutraalin urheilijan statuksella iltasanomat 20:36 05.12

Kansainvälinen olympiakomitea julkisti Venäjän osallistumisoikeutta koskevan päätöksensä. Se oli monin tavoin venäläisille urheilupäättäjille epämieluisa.


Kremlin tiedottaja kertoi Vladimir Putinin päätöksestä: Venäjä ei aio boikotoida talviolympialaisia iltasanomat 16:05 04.12

Kremlin tiedottajan mukaan venäläisurheilijat ovat mukana Etelä-Koreassa tavalla tai toisella.


Venäläisurheilijat kärysivät Lontoon olympiakisojen uusintatesteissä iltasanomat 20:16 30.11

Julia Gushtshinan ja Anna Nazarovan suoritukset Lontossa 2012 on hylätty.


Uutiset