MTV: Venlan pokannut Äijä-koira käväisi Huomenta Suomessa - vei Pekka Poudan Sini-koiran paikan iltalehti 13:59 15.01

Äijä otti Huomenta Suomen studiossa lunkisti. Eränkävijät-sarja pokkasi perjantaisessa Venla-gaalassa parhaan tv-ohjelman pystin. Voittaja ratkesi yleisöäänestyksellä. Suomenlapinkoira Äijä on noussut ohjelman myötä melkoiseksi julkkikseksi. Se osallistui myös gaalaan ja kävi isäntänsä Aki Huhtasen sekä sarjan ohjaajan ja tuottajan, Teemu Hostikan, kanssa lavalla pokkaamassa palkinnon.


Kultaisen Venlan napannut Maria Ylipää: "Naisille ei ole aina kiinnostavia rooleja tarjolla" mtv 16:31 13.01

C Moren Aallonmurtaja-sarjassa näyttelevä Maria Ylipää palkittiin vuoden naisnäyttelijän Kultainen Venla -patsaalla.


Sohvaperunoiden Henkka Ukkiskerhon menetyksistä: ”Muistelemme yhdessä Paavoa ja Jussia” iltalehti 09:44 13.01

Henrik Wilenius kertoo, että tv-sarjan kotikatsomojoukko Ukkiskerho syntyi viidessä minuutissa. Sohvaperunat vei parhaan viihdeohjelman Kultaisen Venlan. Ukkiskerholaisten Henkka eli Henrik Wilenius oli edustamassa suositun ohjelman ruutukasvoja. Ukkiskerholaiset katsovat tv-ohjelmia yhdessä Helsingin Lauttasaaren senioritalossa. Wilenius kertoo hankkineensa ensimmäisen televisionsa Rooman olympialaisia varten vuonna 1960. Innokas tv:n katsoja ei kauaa miettinyt, kun hän pyydettiin mukaan Sohvaperunoihin.


Sampo Kaulasen unelma toteutui — voitti Venlan Arman Alizadin nenän edestä: ”Nyt lähdetään vetämään rankalla kädellä!” iltalehti 00:07 13.01

Kyläkauppias Sampo Kaulanen oli varmasti illan onnellisin Venla-voittaja, sillä hän tähtäsi kuluneet neljä vuotta vain ja ainoastaan pystin voittamiseen. - En minä tajua yhtään, mitä äsken tapahtui, typertynyt kyläkauppias sopertelee. Sampo Kaulanen on juuri saanut käsiinsä parhaan esiintyjän Venlan, jonka saaja päätettiin yleisöäänestyksellä. Kaulasen kanssa titelistä kisasivat Arman Alizad ja Mikko Leppilampi.


Putous-tähti Pilvi Hämäläinen otti kantaa asuvalinnallaan: "Asioista pitää puhua, että tasa-arvoa saadaan" mtv 23:00 12.01

Putous-tähti Pilvi Hämäläinen otti kantaa Kultaisen Venlan asuvalinnallaan. Nainen oli pukeutunut punaiselle matolle mustaan. 


Vuoden miesnäyttelijä Eero Ritala otti upeasti kantaa voittopuheessaan: ”Miehet, meidän on lopetettava hyssyttely” iltalehti 22:23 12.01

Näyttelijä Eero Ritala toivoi, että miehet lopettaisivat hyssyttelyn seksuaalisen härinnän suhteen. Eero Ritala voitti parhaan miesnäyttelijän Venlan Onnela-sarjasta. Hän otti voimakkaasti kantaa #metoo -hengessä voittopuheessaan. Hän sanoi seksuaalisen häirinnän olevan vakava ongelma alalla.


Kultainen Venla -gaalan takahuoneessa nähtiin erikoinen tunteenpurkaus iltalehti 21:59 12.01

Parhaan ohjaajan pystin voittanut ohjaaja Leea Klemola harmistui, kun näyttelijä Mikko Roihalta meni voitto sivu suun. Ohjaaja Leea Klemola sai parhaan ohjaajan Kultaisen Venlan tv-sarjasta Myrskyn jälkeen. Voiton jälkeen hän saapui median eteen kuvattavaksi. Hän jäi toimittajia täynnä olevaan takahuoneeseen seuraamaan, kun parhaan miespääosan voittaja paljastettiin. Ehdolla olivat Mikko Leppilampi (Downshiftaajat), Mikko Rouha (Myrskyn jälkeen) ja Eero Ritala (Onnela). Kun voitto meni Ritalalle, Klemolan reaktio oli voimakas. - Voi v*ttu, voi v*ttu, hän huudahti kovaan ääneen.


Yökylässä Maria Veitola -sarja nappasi jälleen Kultaisen Venlan – "Aito ohjelma" mtv 20:42 12.01

Yökylässä Maria Veitola nappasi parhaan keskusteluohjelman pystin Kultainen Venla -gaalassa 12. tammikuuta. 


Jaajo Linnonmaa voitti vihdoin Venlan - ”Näytän eniten Lasse Lehtiseltä” iltalehti 20:40 12.01

Jaajo Linnonmaan juontama Halautko Miljonääriksi? voitti vuoden parahan Game Show -Venlan. Jaajo Linnonmaa on voittanut useasti radiopalkintoja, mutta nyt Haluatko Miljonääriksi? - voitti televisioalan Venla-palkinnon. - Mut valittiin tähän ohjelmaan, kun näytän eniten Lasse Lehtiseltä, Jaajo veisteli.


Sampo Kaulanen patisti jatkuvasti fanejaan äänestämään häntä Kultainen Venla -äänestyksessä – taustalla vääntö Arman Alizadin kanssa iltasanomat 10:26 12.01

Sampo Kaulanen paljastaa, miksi Kultaisen Venlan voittaminen on hänelle niin tärkeää.


Kultaisen Venlan yleisöäänestys päättyi – Nämä suosikkisarjat kamppailevat parhaan ohjelman pystistä iltasanomat 12:12 10.01

Kultaiset Venlat jaetaan ensi perjantaina.


Kultainen Venla -gaalan sivuilla erikoinen moka: Anni Hautala menetti päänsä iltalehti 08:50 21.12

Kultaista Venlaa yleisöäänestyksessä tavoittelevasta juontajasta julkaistiin äänestyssivuilla kuva, jossa hänellä ei ole ollenkaan päätä. Juontaja Anni Hautala on laajentanut repertuaariaan onnistuneesti Suomipopin radiotaajuuksilta television puolelle. Nelosen Kaikki vastaan 1 -ohjelman juontaja on ehdolla Kultaisen Venlan saajaksi yli 50 muun ehdokkaan kanssa. Ehdokkuutta varjostaa kuitenkin, että Kultainen Venla -palkinnon yleisöäänestyssivulla on julkaistu Hautalasta kuva, jossa hänellä ei näy ollenkaan päätä. Hautala ihmettelee asiaa Instagramissa.


Anni Hautala huomasi päättömän yksityiskohdan Kultaisen Venlan nettisivuilla: erikoinen kuvavalinta suosikkijuontajasta – ”Pohjanoteeraus” iltasanomat 07:40 21.12

Tv- ja radiojuontaja Anni Hautala on ehdolla Kultaisen Venlan saajaksi.


Tiesitkö? Samuli Edelmannin tytär työskentelee mallina - katso kuvat iltalehti 18:40 14.12

Venla Edelmann on julkaissut lukuisia upeita kuvia Instagram-sivullaan. Samuli Edelmannilla ja Laura Tuomarilalla on kaksi yhteistä lasta. Perhe asui pitkään Maltalla, mutta nykyään he asuvat Suomessa. Edelmannin 17-vuotias Venla-tytär on julkaissut lukuisia kuvia Instagram-sivullaan. Monet kuvista on merkitty ammattikuvaajien ottamiksi. Instagramissa Venlan profiiliin on merkitty Fondi Models. Fondi Models on Suomessa toimiva mallitoimisto.


Tiesitkö? Samuli Edelmannin tytär Venla työskentelee mallina - katso kuvat iltalehti 18:40 14.12

Venla Edelmann on julkaissut lukuisia upeita kuvia Instagram-sivullaan. Samuli Edelmannilla ja Laura Tuomarilalla on kaksi yhteistä lasta. Perhe asui pitkään Maltalla, mutta nykyään he asuvat Suomessa. Edelmannin 17-vuotias Venla-tytär on julkaissut lukuisia kuvia Instagram-sivullaan. Monet kuvista on merkitty ammattikuvaajien ottamiksi. Instagramissa Venlan profiiliin on merkitty Fondi Models. Fondi Models on Suomessa toimiva mallitoimisto.


Uutiset