Shirly Karvinen avautuu erostaan ensimmäistä kertaa – tämän vuoksi suhde tv-komistus Vertti Harjuniemen kanssa päättyi iltasanomat 06:30 28.07

Missi ja juontaja Shirly Karvisen ja Vertti Harjuniemen suhde päättyi hiljattain eroon. Nyt Shirly on täysin uuden edessä, sillä hän on ensimmäistä kertaa kuuteen vuoteen sinkku.


Yllätyskäänne: Miss Suomi -kaunotar Shirly Karvinen ja Vertti Harjuniemi ajautuivat erilleen – omakotitalo jäi haaveeksi iltasanomat 18:07 11.07

Miss Suomi Shirly Karvinen ja kuntovalmentaja Vertti Harjuniemi suunnittelivat vielä hetki sitten yhteistä tulevaisuutta.


Minna Kuukka, 47, oivalsi avaimen tasapainoon: ”Haluan elää stressivapaata elämää” iltalehti 13:18 26.05

Radio Novan aamujuontaja Minna Kuukka, 47, tasapainottelee antoisan työn, vauhdikkaan kotiarjen ja oman jaksamisen välillä. Vuodet ovat opettaneet sanomaan ei asioille, jotka aiheuttavat stressiä. Vastustamattoman maanläheinen, huumorintajuinen ja lempeä. Minna Kuukan, 47, charmin voi kiteyttää muutamaan sanaan. Niihin kiteytyy Kuukan vetovoima Radio Novan aamujuontajana. Yhdessä juontoparinsa Aki Linnanahteen kanssa Kuukka herättää kuulijat joka aamu uuteen päivään tutulla tyylillään. Monelle kuulijalle Minnan tasaisen miellyttävä puheääni ja tutut arjen hersyvät tarinat ovat se juttu, jonka vuoksi taajuudelle tullaan - ja jäädään. Radiopersoona ei eroa kovin paljoa siitä, millainen Kuukka on kotioloissa. Muutaman vuoden päästä viisikymmentä vuotta täyttävän radiotähden elämän keskiössä on perhe, johon kuuluvat aviomies Tatu Vehmas ja 11-vuotiaat kaksoset, Jooa ja Viola. Hän kuvailee olevansa luonteeltaan introvertti, joka viihtyy kotioloissa, mutta kuitenkin nauttii saadessaan olla työnsä kautta kytköksissä suureen määrään ihmisiä.


Uutuuskirja paljastaa karmeita yksityiskohtia Robin Williamsin viimeisistä hetkistä: Työkaveri yritti olla sanomatta vääriä sanoja iltasanomat 17:01 07.05

Robin Williams oli samaan aikaan ulospäin suuntautunut ja menevä, mutta myös introvertti ja mieltä painaneesta yksinäisyydestä kärsinyt ristiriitainen persoona.


Särkänniemen delfiinit ovat sopeutuneet Kreikkaan – "Dominoivat delfiinilaumaa" MTV 19:29 22.04

Särkänniemen delfinaariosta Kreikkaan toissakesänä siirretyt delfiinit Veera, Eevertti ja Leevi ovat tottuneet uuteen elinympäristöönsä hyvin. Jo 40-vuotias Veera on ateenalaisen delfiinialtaan ainoa naaras, mutta delfiinien hoitajat sanovat ettei sitä olla siirtämässä toiseen delfiinilaumaan. MTV Uutiset kävi katsastamassa entisten särkänniemeläisten tilanteen Ateenassa.


Shirly Karvinen herkässä pusukuvassa Vertti-rakkaansa kanssa: ”Inspiroit mua jatkuvasti” iltalehti 22:50 08.04

Entinen missi kehuu Instagramissa vuolain sanoin miesystäväänsä Vertti Harjuniemeä. Vuoden 2016 Miss Suomi Shirly Karvinen hehkuttaa rakkauttaan Instagram-tilillä. Nykyään radiojuontajana työskentelevä kaunotar on jakanut herkän yhteiskuvan miesystävänsä Vertti Harjuniemen kanssa. Kuvassa Karvinen suutelee silmät kiinni kultaansa, joka katsoo kameraan leveä hymy huulillaan. - Yks isoimmista asioista, mihin tässä miehessä, rakastuin, oli sen kunnianhimo ja kyky puskee itseään sekä muita kohti niiden tavoitteita, Karvinen aloittaa kirjoituksensa.


kevään vaaleihin Madridin – roomalaisten väitettyä seksuaalista ahdistelua varressa – elämä – taksikuskille sateli ”Kuinka monta

Uutiset