Antti Törmänen tuntee Sveitsin kiekkoilun - varoituksen sana Leijonille: ”Tiukoille se menee” iltalehti 18:30 16.05

Antti Törmäsen mukaan jääkiekko on Sveitsissä kovassa nosteessa. - Vetovoima on kova. NHL:ssä on muutama huippupelaaja, ja innostus on korkealla, hän kertoo. Törmänen tietää, mistä puhuu. Hän on luotsannut Bernin Sveitsin mestariksi, ja nykyään hän valmentaa alppimaan liigassa EHC Biel-Bienneä.


Tampereen Ratinaan avautuu torstaina jättimäinen kauppakeskus: 53 000 neliötä, 1200 pysäköintipaikkaa - tavoitteena 8 miljoonaa vuosikävijää iltalehti 18:03 18.04

Suomen vetovoimaisimman kaupungin Tampereen keskusta saa uutta imua, kun Ratina-kauppakeskus avaa ovet torstaina. Ratinan omistaa kiinteistösijoitusyhtiö Sponda. Rakennustyöt aloitettiin kolme vuotta sitten. Avajaispäivänä yli 100 liikkeeseen, kahvilaan ja ravintolaan odotetaan yli 50 000 kävijää. - Olemme ylpeitä, kun kaupunki saa keskukseemme 40 uutta brändiä, muun muassa Zara-liikkeen ja Muumi-kahvilan. Liiketilaa on 53 000 neliömetriä ja pysäköintipaikkoja 1200, kävijöitä odotamme 8 miljoonaa vuodessa, Ratinan kauppakeskuksen johtaja Mervi Ahola kertoo ja mainostaa keskusta perheystävälliseksi.


Kimi Räikköseltä suorat sanat järkyttävästä onnettomuudesta - ”Ei mitään tekemistä onnen kanssa” iltalehti 17:00 12.04

Kimi Räikkönen on vielä palannut Bahrainin varikkokatastrofiin. F1-sirkus on siirtynyt Kiinaan. Punainen väri on paikallisessa kulttuurissa tulen, hyvä onnen ja ilon symboli. Ja tietenkin maa on edellinen punaiseen luottavan kommunistisen puolueen pelikenttä. Toki väri on vain yksi tekijä Ferrarin vetovoimassa. Torstaina Shanghain GP-varikolla väki parveili sekä Kimi Räikkösen että Sebastian Vettelin ympärillä.


Trump Towerin palossa kuoli konkurssin tehnyt taidekeräilijä, joka ei saanut asuntoaan kaupaksi iltalehti 17:43 09.04

Palossa kuollut mies oli halunnut muuttaa, mutta Trump-talojen vetovoima viime vuosina romahtanut. New Yorkin Trump Towerissa eli USA:n presidentin Donald Trumpin kotitalossa tapahtui lauantaina tulipalo, joka vei 67-vuotiaan miehen hengen. Taidekauppiaana toiminut Todd Brassner sai surmansa kotonaan. Neljä palomiestä loukkaantui sammutustöissä. Palon syytä ei ole saatu selville. Brassner oli New York Timesin mukaan taide- ja taidehistoria-asiantuntija, joka keräili muun muassa sähkökitaroita ja taideteoksia. Hänellä oli kotonaan noin sadan kitaran ja 150 ukulelen kokoelma.


IS: Teemu Selänteeltä uskomaton ehdotus - valtio maksamaan olympiavoittajille miljoona euroa! iltalehti 20:33 04.04

Teemu Selänne puhui Ilta-Sanomien haastattelussa yksilöurheilun tilanteesta Suomessa. Teemu Selänne harmittelee suomalaisen yksilöurheilun alhoa. Selänne mainitsee IS:n haastattelussa yhdeksi syyksi joukkuelajien vetovoiman, joka vie mukanaan suurimmat lahjakkuudet. Hän kuitenkin korostaa, ettei se selitä vaikeaa tilannetta kokonaan.


Valioliiga: Surkea Chelsea – pelataan vastaan iltasanomat 23:17 02.04

Kierroksen vetovoimaisimpia peli-ideoita on pelata West Hamin venymistä Stamford Bridgellä. Manchesterissä puolestaan on kuumassa paikallismatsissa mestaruus katkolla Citylle. Hieno kierros penkkiurheilijalle ja vedonlyöjälle.


Joka kolmas suomalainen voisi muuttaa Tampereelle - ”Manse” ylivoimainen ykkönen iltalehti 14:01 26.03

Suomen kolmanneksi suurin kaupunki Tampere on ylivoimaisesti Suomen vetovoimaisin kaupunki, ilmenee Taloustutkimuksen tänään julkistamasta Muuttohalukkuus kaupunkeihin 2018 -tutkimuksesta. Kyselyn mukaan peräti 37 prosenttia suomalaisista olisi valmis muuttamaan Tampereelle. Listalla seuraavana tulevalla Turulla vastaava lukema oli 28 prosenttia ja kolmanneksi sijoittuneella Jyväskylällä 27 prosenttia.


ainakin 12 ihmistä historiallista Stanley Cupia Intian pääministerin kotitappio lähetti kultahyökkääjä kunnioitusta Sveitsille maalikuningas! Upea MM-finaalia Ruotsi nyt parlamentissa parhaaksi hyökkääjäksi – pohjoisessa pilvistä Sveitsi ei nöyristellyt Sveitsille "Turnauksen vaikein tasoitti taas, Sveitsi Venäjä-tutkinnan poliittisen motiivit ”Muutin viime

Uutiset