Tubettaja veti 100 leukaa päivässä – video: kuukauden kuurilla näkyviä tuloksia

iltalehti 22:55 27.05

Tubettaja kokeili hurjaa haastetta ja huomasi jo kuukauden jälkeen muutoksia kehossaan. Tubettaja Brandon William kokeili hurjaa haastetta, sillä hän veti kuukauden ajan sata leukaa päivässä. Tarkoituksena oli nähdä, miten keho muuttuu kuukauden aikana. Videon voit katsoa tästä. Tulokset olivat silmiinpistäviä. Williamin selkä ja käsivarret näyttävät huomattavasti aiempaa lihaksikkaammilta.


TIS: Vallun ja Emilian viimeinen iltanuotio oli liki farssi – ”Voit tulla hakemaan vaateboksisi”

iltalehti 22:00 27.05

Vallu ja Emilia eivät päässeet yksimielisyyteen edes mustien rintaliivien omistajasta. Tällä kaudella Temptation Island Suomessa katsotaan poikkeuksellisesti videoita myös viimeisellä iltanuotiolla ennen kumppanin tapaamista. Vaiheikkaan TIS-reissun läpikäynyt Emilia näki pikakelauksen duracell-pupumaisesta poikaystävästään, joka juhli täpöillä, juoksi kelteisillään allasta ympäri ja lääpiskeli sinkkunaisia.


Ahdisteleeko Malta merihätään joutuneita siirtolaisia? Uusi video viittaa siihen, toteaa YK-edustaja

yle 19:36 27.05

Maltan epäillään kyyditsevän merihädässä olevia siirtolaisia Libyaan ja Italiaan ja laiminlyövän pelastusvelvollisuutta.


Billie Eilish riisui estottomalla videolla – tärkeä viesti taustalla

stara 18:00 27.05

Laulaja-lauluntekijä Billie Eilish on noussut maailmanlaajuiseen suursuosioon, jonka myötä miljoonat


Nämä asiat Jukka Jalonen esitelmöi NHL-valmentajille – näyttää videoita Leijonien pelistä: ”En usko, että sinne kuka tahansa pääsee”

iltalehti 17:32 27.05

Jukka Jalonen on ylpeä saamastaan kutsusta puhujaksi NHL-valmentajien huippuseminaariin. Kutsu viisipäiväisen seminaarin 15 puhujan joukkoon kertoo siitä, että Jukka Jalosen menestys on huomattu ja sitä arvostetaan myös NHL:ssä. – En usko, että sinne ihan kuka tahansa esitelmöimään pääsee. Täytyy olla jonkun näköistä menestystä taustalla ja tunnettuutta, hän vahvistaa.


Onko tässä maailman suloisin pikkukokki? 1-vuotiaalla Kobella on yli miljoona seuraajaa

iltasanomat 17:30 27.05

Yksivuotias pikkukokki sulattaa sydämiä videoillaan.


”En pysty hengittämään” – video mustan miehen kuolemasta poliisin käsissä sytytti jälleen raivon Yhdysvalloissa

iltasanomat 13:24 27.05

FBI on käynnistänyt tutkinnan George Floydin, 46, kuolemasta pidätystilanteesta. Tapaus käynnisti Minneapolisissa pitkään kestäneet, mellakaksi muuttuneet mielenosoitukset.


Vantaalaisen ostarin kulmilla jolkotellut hirvenvasa tallentui videolle: ”Siinä se hetken keekoili”

iltasanomat 13:00 27.05

Hirviä ja muita eläimiä liikkuu keväisin asutuksen lähellä usein.


Sex Tape Suomi: Sukupuolenkorjaus vaikuttaa parin seksielämään – ”Halut ovat tällä hetkellä teinipojan tasolla”

iltalehti 12:25 27.05

Iinan ja Nooan halut eivät kohtaa. Koko kevään suomalaisia puhuttaneesta Sex Tape Suomi -ohjelmasta nähdään tänään ensimmäisen tuotantokauden viimeinen jakso. Erityistason seksuaaliterapeutti Marja Kihlströmin sohvalle istahtaa videoidensa kera jälleen kolme paria. Mukana ovat muun muassa ylöjärveläiset Iina, 21, ja Nooa, 25. Neljä vuotta yhdessä olleen parin seksielämää varjostavat erilaiset halut.


Karhu avasi Mercedes Benzin etuoven – säikähti sitten ihmisten huutoa

stara 12:00 27.05

Monien viraaliksi levinneiden videoiden myötä on voitu nähdä, että karhut


Viihdelehti Stara.fi

stara 12:00 27.05

Monien viraaliksi levinneiden videoiden myötä on voitu nähdä, että karhut


Suvivirsi saa kyyneliin joka kevät – oululaisopettaja mukana uudella Club For Fiven virsivideolla

iltasanomat 09:48 27.05

Perinteinen Suvivirsi on opettajan mukaan kouluvuoden kulminaatiopiste.


Suomalaisopettajat tyhjissä luokkahuoneissa pääsivät pääosaan – Club For Fivelta tunteikas tulkinta nostalgisesta Suvivirrestä

iltalehti 09:17 27.05

Club Fof Five -yhtyeen tuoreella videolla nähdään joukko suomalaisopettajia. Club For Five julkaisi toukokuun puolessa välissä a cappella -version nostalgisesta Suvivirrestä. Yhtye on tehnyt nostalgiseen kappaleeseen myös videon, jossa on mukana opettajia eri puolelta Suomea. Koskettavassa videossa opettajat kirjoittavat Suvivirren sanoja tyhjissä luokkahuoneissaan. Suvivirren on tarkoitus toimia yhtyeen lahjana kaikille tänä poikkeuksellisena keväänä koulunsa päättäville oppilaille ja näiden opettajille.


Jäätkö ilman kevätjuhlaa ja Suvivirttä? Laula Suvivirsi 27.5. kello 18 pihalla tai parvekkeella ja lähetä video

iltasanomat 09:12 27.05

Tänä vuonna jumppasalit ja auditoriot kumisevat tyhjyyttään, sillä kouluissa ei järjestetä kevätjuhlia. Mutta toisaalta – kevätjuhla voi olla myös mielentila.


Miehen kuolemaan johtanut pidätys järkyttää USA:ssa – FBI ryhtyi tutkimuksiin silminnäkijävideon tultua julki

yle 01:25 27.05

Käsirautoihin laitettu musta mies toisti useita kertoja, ettei pysty hengittämään, mutta poliisi jatkoi miehen kaulan rusentamista polvellaan vielä silloinkin, kun tämä oli menettänyt tajuntansa.


Järkyttävä pidätysvideo johti neljän poliisin potkuihin USA:ssa, pidätetty kuoli, FBI tutkii

yle 01:25 27.05

Käsirautoihin laitettu musta mies toisti useita kertoja, ettei pysty hengittämään, mutta poliisi jatkoi miehen kaulan rusentamista polvellaan vielä silloinkin, kun tämä oli menettänyt tajuntansa.


”Hauska läppä” johti formulakuskin potkuihin – selitteli nyt tekosiaan: ”Tarkoitukseni ei ollut salata asiaa”

iltalehti 22:01 26.05

Daniel Abt pahoitteli virtuaalikisan keppostaan, joka johti potkuihin. Daniel Abt heitettiin pihalle Formula E -sarjasta, kun hän jäi viikonloppuna kiinni huijaamisesta virtuaalikisassa. Abt esiintyi kisassa itsenään, vaikka puikoissa oli ammattipelaaja Lorenz Hörtzing. Tiistaina 27-vuotias saksalainen julkaisi videopätkän, jossa hän kertoi tapahtuneesta ja pahoitteli tekojaan. Abtin mukaan kyseessä oli pelkkä läppä, jolla oli karut seuraukset.


Julkkiskaunotarten parhaat kauneusneuvot – ota tästä niksit talteen

stara 21:20 26.05

Vogue julkaisee YouTube-kanavallaan videoita, joissa tunnetut kaunottaret näyttävät miten he


Alessandro, 12, keräsi kiviä kokoelmaansa, kun puskasta nousi yllättäen karhu – video tyynesti paikalta poistuvasta pojasta leviää vauhdilla

iltasanomat 21:14 26.05

Karhun kohdannut 12-vuotias Alessandro Franzoi on saanut ylistystä Italiassa rohkeudestaan ja rauhallisuudestaan, joita hän osoitti tilanteessa.


Hot topics