"Risumieskohu" piinasi Jormaa kuolemaan asti – nyt Eetu, 24, hakee oikeutta isosedälleen ja kaikille nettikiusatuille MTV 18:20 16.03

Kouvolalainen Eetu Pesu toivoo, että kukaan ei joutuisi kokemaan samaa kuin hänen isosetänsä Jorma Hirvonen, joka tunnettiin elämänsä lopulla pilkkanimellä "Risumies" netissä laajasti levinneen videon vuoksi. Pesu julkaisi tässä kuussa videon muistuttaakseen, miten pieni harkitsematon teko voi pilata ihmisen koko elämän.


Hiihtohissi sekosi täysin Georgiassa - video: paiskoo väkivaltaisesti turisteja kuin räsynukkeja, raskaana oleva ruotsalaisnainen loukkaantui iltalehti 17:29 16.03

Videon nähtyäsi harkitset kaksi kertaa hiihtolomareissua Georgiaan. Georgialainen hiihtohissi on karua katsottavaa. Internetin maailmassa on tänään levinnyt video georgialaisesta hiihtohissistä.


Kylie Jenner julkaisi ihanan videon vauvastaan – nukkuu kuin enkeli stara 14:00 16.03

Realitytähti Kylie Jenner kohahdutti aiemmin palaamalla Snapchat-sovellukseen. Tähti jakoi Snapchatissa


Muistatko Floridan ampumisen aikaan tumput suorina seisseen seriffin? - valvontakameran video paljastaa miehen kyseenalaisen toiminnan iltalehti 13:01 16.03

Apulaisseriffi sai haukut jopa presidentti Donald Trumpilta. Helmikuisen Floridan kouluampumisen jälkeen suurta huomiota herätti yhden apulaisseriffin, Scot Petersonin toiminta. Miehen työ oli huolehtia koululla oppilaiden turvallisuudesta, mutta tositilanteessa Petersonista ei ollut juurikaan hyötyä. Kun ampuminen alkoi, Peterson hääräsi koulurakennuksen ulkopuolelle. Miehen työnantaja julkaisi tapahtumasta valvontakameravideon, jossa näkyy seriffin kyseenalainen toiminta. Peterson oli ampumisen aikaan muualla koulun alueella ja saapui koulun ovien ulkopuolelle vajaan minuutin päästä siitä, kun ampuminen alkoi. Siitä alkaa toiminta, josta seriffiä on kritisoitu.


TIS-Elias yritti kontrolloida Vilmaa mutta päätyi itse väärään sänkyyn - Vilma selitti asiat parhain päin iltalehti 23:26 15.03

Vilma sai ensimmäisellä Temptation Island Suomen iltanuotiolla katsottavakseen melkoisen pahan videon Eliaksesta. Ensimmäiselle iltanuotiolle astellut Elias tuntui olevan huolestunut lähinnä siitä, miten Vilma pärjää toisessa resortissa ilman häntä. - Toivon, että näen mahdollisimman vähän yllätyksiä. Kontrollin puute häiritsee mua, Elias tuumi ennen videon katsomista.


”Risumies” oli miun isosetäni: 24-vuotias Eetu julkaisi tärkeän videon siitä, mihin some-kiusaaminen voi viedä - isosedältä se vei hengen iltalehti 14:40 15.03

Eetu toivoo, ettei kenenkään tarvitse kokea isosetänsä kohtaloa. Se oli ainoa kerta, kun Eetu Pesu näki isosetänsä menettävän hermonsa. Isosetä oli tavallisesti suvun rauhallisin mies. Nyt isosetä on ollut kuolleena vuoden verran. Hänen terveytensä heikentyi selvästi sen jälkeen, kun eräs video julkaistiin Youtubessa.


Kiinalainen nainen on ollut televisiossa jo 22 vuotta - ei näytä vanhenneen lainkaan iltalehti 18:25 14.03

Sosiaalisessa mediassa ihmetellään Yang Danin muuttumatonta olemusta. 44-vuotias Yang Dan näyttää tismalleen samalta kuin uransa alussa. Sään päivittäin kertova nainen on työskennellyt Kiinan CCTV:lle jo useiden vuosien ajan. Hän näyttää aivan samalta kuin 22 vuotta sitten aloittaessaan työtehtävässään. Sääohjelma jakoi videon naistenpäivän kunniaksi.


Video neuvoo vastalihasliikkeitä – muhkeat kurvit vievät kaiken huomion stara 14:30 14.03

Healthy Life Box -niminen sivusto on julkaissut Facebookissa treenivideon, jolla


Viihdelehti Stara.fi stara 14:30 14.03

Healthy Life Box -niminen sivusto on julkaissut Facebookissa treenivideon, jolla


Someraivo repesi – oranki tupakoi eläintarhassa stara 14:00 14.03

Indonesialainen eläintarha on kerännyt ankaraa kritiikkiä verkossa levinneen videon vuoksi.


Videon tapahtumat kuumentavat: Paavo Arhinmäen ja Leena Meren välille syttyi sanaharkka kesken haastattelun – "Tönäisit minua" MTV 12:47 14.03

Kesärannan keskustelutilaisuuden jälkeen perussuomalaisten kansanedustaja Leena Meri ja vasemmistoliiton kansanedustaja Paavo Arhinmäki ajautuivat sanaharkkaan kesken mediahaastattelun, kun Arhinmäki suuttui Merin antamasta lausunnosta.


Amerikkalaistuomari julkaisi kiistellyn videon: poliisi ampuu syytetyn oikeussalissa iltalehti 15:52 13.03

Videon on määrä todistaa, että poliisin teko oli oikeutettu. Video: syytetty ammutaan kuoliaaksi, kun hän käy todistajan kimppuun. Tuomari John Dowdell on julkaissut aikaisemmin salassa pidetyn videon oikeudenkäynnistä Salt Lake Cityssä vuodelta 2014.


Kiistelty video julki: Syytetty hyökkäsi todistajan kimppuun oikeudessa Yhdysvalloissa – poliisi ampui hyökkääjän MTV 12:49 13.03

Yhdysvaltain viranomaiset ovat julkaisseet kahden vuoden jälkeen videon tilanteesta, jossa syytetty hyökkäsi todistajan kimppuun ja hänet ammuttiin oikeudessa.


Kiistelty video julki: Syytetty hyökkäsi todistajan kimppuun oikeudessa Yhdysvalloissa – sotilas ampui hyökkääjän MTV 12:49 13.03

Yhdysvaltain viranomaiset ovat julkaisseet kahden vuoden jälkeen videon tilanteesta, jossa syytetty hyökkäsi todistajan kimppuun ja hänet ammuttiin oikeudessa.


Huikea video: Lumilautailutähti Eero Ettala laskee alas Helsingin Kallion katuja – hyppää auton yli MTV 11:29 13.03

Lumilautailutähti Eero Ettala on ennenkin temppuillut Helsingin kaduilla. Tiistaina julkaistun videonsa hän on kuvannut Kalliossa.


Tuntematon nainen iski vanhainkotiin ja puukotti 93-vuotiasta Hampurissa iltalehti 13:59 12.03

Poliisi julkaisi turvakameran videon epäillystä tekijästä. Tuntematon nainen on puukottanut 93-vuotiasta naista seniorikodissa Saksan Hampurissa. Uhri sai poliisin mukaan vakavat vammat ja on hengenvaarassa. Puukotus tapahtui lauantaina Poppenbüttelin kaupunginosassa. Vaikeasti loukkaantunut vanhus pystyi poliisin mukaan kutsumaan apua.


Poliisi keksi kauniin keinon lohduttaa 93-vuotiasta rikoksen uhria iltalehti 06:33 12.03

Murtovaras vei vanhukselta paljon arvo-omaisuutta. Poliisi lohdutti itkevää vanhusta soittamalla tälle pianoa. Konstaapeli Craig Bull halusi ilahduttaa rikoksen uhria soittamalla hänelle klassista musiikkia. Mansfieldin poliisilaitos jakoi Facebook-sivullaan videon soittohetkestä torstaina. Bull soittaa videolla 93-vuotiaalle eläkeläiselle tämän toivomia kappaleita.


Koira opetteli ulvomaan Youtube-videon avulla! stara 22:30 11.03

Koirien tapa ulvoa on peruja niiden vanhoilta esi-isiltä, villeiltä susilta.


Uteliaat pingviinit löysivät piilokameran - ihastuttavasta videosta jättihitti iltalehti 13:10 11.03

Suositulla videolla kaksi Etelämantereen asukasta tutkii lumeen piilotettua kameraa. Kahdesta Etelämantereella elävästä pingviinistä tuli sattumalta somejulkkiksia. julkaisemalla videolla näkyy, kuinka uteliaat pingviinit saapuvat tutkimaan lumen keskelle piilotettua kameraa. Australian Antarctis Program -tiimiin kuuluva Eddie Gault jätti kameran pingviinien suosimalle alueelle Auster Rookeryyn lähelle Australian Mawsonin tutkimuskeskusta. Puoli minuuttia kestävällä videolla kaksi pingviiniä kummastelee alapuolellaan olevaa omituista laitetta. Ihastuttavat linnut näyttävän videon päätteeksi pudistelevan päätään ihmeissään.


Uutiset