Mia huomasi katukivetyksessä hautakiven palan - vuosiluku 1977 selvästi näkyvissä iltalehti 21:45 26.06

Espoolainen Mia Jurvanen huomasi kävellessään kotoaan bussipysäkille, että läheisen tien kivetykseen oli käytetty pala hautakiveä. Espoolainen Mia Jurvanen oli matkalla bussipysäkille kotoaan Espoossa, kun hän huomasi katukivetyksessä oudon palan. - Katukivetys on siinä normaalisti ihan vaalea, mutta nyt siinä oli yksi tumma pala, jonka erotti ihan selvästi. Huomasin heti välittömästi, että se on hautakivestä. Sanoin vielä miehelleni, että eihän tämä voi olla todellista, Jurvanen kertaa.


Kiilholman ässäpesti päätökseen - uusi seura vielä hakusessa jatkoaika.com 21:32 26.06

Porin Ässät kertoi, että hyökkääjä Juha Kiilholma ei jatka joukkueen vahvuudessa.


Suomi ensin -aktiivi raahattiin käsiraudoissa poliisiautoon - leiriä ei purettu ajoissa iltalehti 21:19 26.06

Suomi Ensin -leiri sai maanantaina lähtöpassit Helsingin Rautatientorilta. Poliisi ilmoitti aiemmin päivällä, että leiri on purettava klo 18:aan mennessä. Poliisi saapui paikalle kahta minuuttia ennen kuutta viiden poliisiauton voimin. Suomi Ensin -aktiivien keulahahmo Marco de Wit vietiin käsiraudoissa poliisiautoon, kertoo paikalla oleva Iltalehden toimittaja Sanni Mattila. Mies kaatui maahan poliisin raahatessa häntä autoon.


Isä pahoinpiteli pikku tyttäriään: "Lasten hiukset lähtivät tuppoina" iltalehti 21:10 26.06

Espoolaisisä on tuomittu huomattavan suuriin sakkoihin 8-vuotiaan tyttärensä ja 12-vuotiaan tytärpuolensa pahoinpitelystä. Pahoinpitelyt liittyivät vanhempien väliseen riitaisaan eroon. Ne tulivat ensi kertaa ilmi äidin ja pienten tyttärien muutettua turvakotiin. Äiti kertoi turvakodin henkilökunnalle, kuinka hänen miehensä oli käyttänyt viikoittain rajua kuritusväkivaltaa lapsia kohtaan. Mies oli repinyt 8- ja 12-vuotiaita tyttöjä hiuksista, töninyt ja vienyt niskasta omaan huoneeseen. Äiti kertoi, että tytöiltä oli irronnut hiuksia tukkoina päästä, kun isä kuritti heitä. Häipyi turvakodista


Venäjä uhkaa kieltää viestipalvelun käytön, uutissivuston mukaan Telegram on siirtänyt työntekijänsä Suomeen – HS etsi heitä venäläisomisteisesta lomakeskuksesta Savitaipaleella hs 20:57 26.06


Venäjä uhkaa kieltää suositun viestipalvelun käytön – Venäläisen uutissivuston mukaan Telegram on siirtänyt työntekijänsä Suomeen hs 20:39 26.06


Juhannuksena soitettiin 27 000 hätäpuhelua iltasanomat 20:02 26.06

Viime juhannuksena lukema oli vielä suurempi.


IL seuraa: Suomi ensin -aktiivi raahattiin käsiraudoissa autoon iltalehti 18:46 26.06

Poliisi on purkamassa Suomi Ensin -leiriä Helsingin Rautatientorilla. Poliisi ilmoitti aiemmin päivällä, että leiri on purettava klo 18:aan mennessä. Poliisi saapui paikalle kahta minuuttia ennen kuutta viiden poliisiauton voimin. Yksi Suomi Ensin -aktiiveista vietiin käsiraudoissa poliisiautoon, kertoo paikalla oleva Iltalehden toimittaja Sanni Mattila. Mies kaatui maahan poliisin raahatessa häntä autoon.


Teollisuusliiton Aalto: Teollisuusaloille on vielä mahdollista löytää laaja yhteinen palkankorotuslinja hs 18:37 26.06


Sytyttikö salama omakotitalon liekkeihin Ylivieskassa? iltasanomat 18:24 26.06

Talon välikatto tuhoutui, ja talon sisälle aiheutui huomattavia savu- ja vesivahinkoja.


Toppilan puukottaja vietti veriteon jälkeisen yön juoppoputkassa – äiti kyyditsi poliisiasemalle tunnustamaan iltasanomat 17:55 26.06

Mies vapautettiin putkasta seuraavana aamuna eikä poliisilla ollut vielä siinä vaiheessa tietoa puukotuksesta.


Salama sytytti 250-neliöisen omakotitalon Ylivieskassa: "Välipohja tuhoutui ihan täysin" iltalehti 17:31 26.06

Tulipalo aiheutti mittavat vahingot omakotitaloon. Päivystävä palomestari Esa Ihalainen sanoo, että tulipalon epäillään aiheutuneen maanantaina iltapäivällä salaman iskusta. - Välipohja tuhoutui ihan täysin ja alapuolelle tuli huomattavat savu- ja vesivahingot. Korjausmahdollisuudet riippuvat siitä, miten pahoin vesi on turmellut asuntoa, Ihalainen pohtii.


Mikkelissä neljän auton kolarissa mukana 12 ihmistä - ei vakavia loukkaantumisia iltalehti 17:10 26.06

Mikkelissä neljän auton kolarissa selvittiin iltapäivällä vähin vaurioin. Viitostien turmassa Otavan kohdalla oli osallisena kaikkiaan kaksitoista ihmistä, joista kuusi oli lapsia. Poliisi arvioi, että etelästä tullut auto ajautui ajovirheen vuoksi vastaantulevien kaistalle ja törmäsi kolmeen henkilöautoon. Onnettomuudessa osallisena olleet vietiin sairaalaan tarkastettavaksi. Ensiarvioiden perusteella heidän vammansa eivät olleet vakavia.


Teollisuusliiton Aalto: Suomen malli kariutui jo talvella, samanlaista tuskin tulossa iltalehti 17:01 26.06

Vientivetoinen työmarkkinamalli, niin sanottu Suomen malli, kariutui jo talvella, kun Metsäteollisuus irtautui siitä ja Elinkeinoelämän keskusliitto EK irtisanoi keskusjärjestösopimukset, sanoo uuden Teollisuusliiton puheenjohtaja Riku Aalto STT:lle. Aallon mukaan Suomen mallia ei Teollisuusliiton toimesta näytä olevan tulossa. Syksyn neuvotteluissa on kuitenkin mahdollista löytää yhteinen näkemys palkankorotusten tasosta, Aalto uskoo.


Uutiset