Some sekosi prinssi Harryn häistä: ”Odotin näitä enemmän kuin omiani” iltalehti 19:02 19.05

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan saivat toisensa lauantaina 19.5. Häät olivat odotettu tapahtuma. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat nyt naimisissa. Vihkiminen tapahtui 19.5. Windsorissa. Vieraiden joukossa nähtiin esimerkiksi Hollywoodin ykkösnimiä aina George Clooneystä Oprahiin. Herttuatar Meghanin kirkkoon saattoi oma äiti, Doria Ragland. Sosiaalisessa mediassa kommentoitiin häitä erittäin aktiivisesti. Kehuja on saanut erityisesti Meghan Marklen asu ja kukkaistyttöjen reipas asenne.


Prinssi Harry katsoi morsiantaan liikuttuneena gospelkuoron laulaessa Stand By Me -kappaletta - häiden upein hetki iltalehti 15:00 19.05

Prinssi Harry ja Meghan Markle tullaan jatkossa tuntemaan Sussexin herttuaana ja herttuattarena. Prinssi Harry ja Meghan Markle vihittiin lauantaina 19.5. Pyhän Yrjön kappelissa. Häissä on kunnioitettu molempien sukua ja juuria. Häissä kuultiin esimerkiksi varsin ponnekas puhe, mutta myös perinteitä noudattava varsinainen vihkiminen. Häissä on kuultu musiikkia niin lapsikuoron kuin gospelkuoronkin esittämänä. Prinssi Harryn ja Meghan Marklen häissä on kuultu upeaa musiikkia. Piispa Michael Curry lensi paikalle pitämään varsin ponnekkaan puheen, jossa hän korosti rakkauden tärkeyttä. Piispan puheen jälkeen esiintyi gospelkuoro. Gospelkuoro esitti upeasti Stand By Me -kappaleen. Monet häävieraista ja kotikatsojista liikuttuivat esityksen aikana. Koskettavin hetki katsojille näytettiin kuitenkin kesken kappaleen, kun liikuttunut Harry katsoi hymyillen tuoretta vaimoaan.


Minkä maiden kuninkaalliset nähdään häissä? - Tanskan kruunupäät lienevät vieraslistalla varmasti iltalehti 18:18 18.05

Sitä ei vielä tiedetä, osallistuuko joku kruunupää Ruotsista huomisiin prinssi Harryn ja Meghan Marklen häihin. Alun perin oli kai tarkoituksena pitää prinssi Harryn ja Meghan Marklen häät pieninä. Mutta kattia kanssa, lauantaisista häistä on tulossa massiiviset. Vihkiminen tapahtuu Pyhän Yrjön kappelissa ja sinne pääsy on vain harvoilla ja valituilla. Kirkkoon on kutsuttu 600 vierasta. Iltaljuhlaan pääsee 200 hääparin lähintä.


Valiokunnan kanta: Homoparien kirkkovihkiminen ei toteutumassa iltasanomat 17:41 11.05

Perustevaliokunnan kanta ei ollut yksimielinen.


Gwyneth Paltrow on menossa naimisiin - ex-miehen huhutaan saattavan näyttelijä alttarille iltalehti 14:50 16.04

Näyttelijä Gwyneth Paltrow on astelemassa uudelleen alttarille. Gwyneth Paltrow on edelleen ex-miehensä ystävä. Ensimmäistä kertaa avioituessaan Paltrow piti hyvin pienieleiset häät. Juhlia oli todistamassa vain muutamia ihmisiä. Vihkiminen tapahtui Santa Barbarassa, eikä häissä ollut puheita, kuvia tai kukkia. Paltrow odotti tuolloin pariskunnan Apple-tytärtä.


"Laki on muuttunut ja olemme pattitilanteessa" – samaa sukupuolta olevien vihkimisestä kirkossa kompromissiesitys MTV 07:02 04.04

Samaa sukupuolta olevien parien vihkiminen on kysymys, johon kirkon on ennen pitkää otettava kantaa ja joka sen on ratkaistava tavalla tai toisella, kertoo kirkolliskokouksen tulevaisuusvaliokunnan puheenjohtaja Katri Korolainen.


Rakkaushäät ovat jo ovella - Tämä tiedetään Meghanin ja Harryn häistä iltalehti 14:31 03.04

Kevään odotetuimmista häistä tihkuu tietoja tipottain. Ainakin kaksi asiaa pysyy salassa loppuun asti. Lähtölaskenta prinssi Harryn ja Meghan Marklen häihin on alkanut. Atlantin ylittänyt rakkaus saa sinettinsä lauantaina toukokuun 19. päivänä Lontoon lähistöllä Windsorin kaupungissa. Kuninkaallisiin häihin kuuluu pakollisia perinteisiä elementtejä, mutta hääpari haluaa tehdä suuresta päivästään mahdollisuuksien mukaan juuri heitä itseään ilmentävän juhlan. Kuninkaallinen Windsor Vihkiminen tapahtuu Windsorin linnan alueella sijaitsevassa Pyhän Yrjön kappelissa kello 12. Kahdeksansataa ihmistä vetävä kappeli oli aikoinaan Harryn ristiäiskirkko.


odottaa jättimäinen SaiPa jatkoi tunnisti yhdestä vaatekappaleesta varauduttava vihamielisiin vaikutusyrityksiin

Uutiset