Gwyneth Paltrow on menossa naimisiin - ex-miehen huhutaan saattavan näyttelijä alttarille iltalehti 14:50 16.04

Näyttelijä Gwyneth Paltrow on astelemassa uudelleen alttarille. Gwyneth Paltrow on edelleen ex-miehensä ystävä. Ensimmäistä kertaa avioituessaan Paltrow piti hyvin pienieleiset häät. Juhlia oli todistamassa vain muutamia ihmisiä. Vihkiminen tapahtui Santa Barbarassa, eikä häissä ollut puheita, kuvia tai kukkia. Paltrow odotti tuolloin pariskunnan Apple-tytärtä.


"Laki on muuttunut ja olemme pattitilanteessa" – samaa sukupuolta olevien vihkimisestä kirkossa kompromissiesitys MTV 07:02 04.04

Samaa sukupuolta olevien parien vihkiminen on kysymys, johon kirkon on ennen pitkää otettava kantaa ja joka sen on ratkaistava tavalla tai toisella, kertoo kirkolliskokouksen tulevaisuusvaliokunnan puheenjohtaja Katri Korolainen.


Rakkaushäät ovat jo ovella - Tämä tiedetään Meghanin ja Harryn häistä iltalehti 14:31 03.04

Kevään odotetuimmista häistä tihkuu tietoja tipottain. Ainakin kaksi asiaa pysyy salassa loppuun asti. Lähtölaskenta prinssi Harryn ja Meghan Marklen häihin on alkanut. Atlantin ylittänyt rakkaus saa sinettinsä lauantaina toukokuun 19. päivänä Lontoon lähistöllä Windsorin kaupungissa. Kuninkaallisiin häihin kuuluu pakollisia perinteisiä elementtejä, mutta hääpari haluaa tehdä suuresta päivästään mahdollisuuksien mukaan juuri heitä itseään ilmentävän juhlan. Kuninkaallinen Windsor Vihkiminen tapahtuu Windsorin linnan alueella sijaitsevassa Pyhän Yrjön kappelissa kello 12. Kahdeksansataa ihmistä vetävä kappeli oli aikoinaan Harryn ristiäiskirkko.


- ohikulkija havaitsi 3 katkaistu heti kuitti Harkimolle Juha Koiviston maanantaina Tampereella murjaisi vitsin ”Ei nostelee hurjia rautoja olleet sillä Omakotialueen Selännettä sivusi kaikkien tahdissa Tampereelta viime vuonna tarkastaja ihmettelee LMlle vähemmän rahaa, ei – ”On aika

Uutiset