Puhemiehet: Halla-aho ja Soini - mediavihalla mennään seuraaviin vaaleihin iltalehti 20:45 13.04

Puhemiehet lupaavat heti ensi viikolla tarjota mediatilaa kaltoin kohdelluille Halla-aholle ja Soinille. Iivisniemeläismaisteri Timo Soinin ja eiralaistohtori Jussi Halla-ahon keskinäiset välit ovat olleet tunnetusti jäissä jo vuosikausia eikä soinilaisten kuuluisa karkumatka persuleiristä Halla-ahon pj-valinnan jälkeen ole varsinaisesti kohentanut kaksikon välistä kemiaa. Puhemiehet ovat pistäneet merkille, että entinen ja nykyinen persupomo ovat hiljattain löytäneet yhteisen vihollisen. Vihollinen ei useimmille liene yllätys, mutta se on: media.


Sidney Crosbylta käsittämätön näytös – verivihollinen murskattiin totaalisesti pudotuspeliavauksessa MTV 07:34 12.04

Pittsburgh Penguins murjoi pudotuspelien ensimmäisessä ottelussa verivihollisensa Philadelphia Flyersin maan rakoon tylysti 7-0.


Viktor Orbánille EU on vihollinen ja rahasampo - näin Unkarin johto kahmii miljardit lähipiirinsä taskuihin iltalehti 05:59 07.04

Unkarin pääministerille Euroopan unioni on yhtä aikaa rahasampo ja tarpeellinen vihollinen. Unkarin pääkaupungissa, Budapestissa, voi jo aistia kevään, vaikka öisin katujen kuopissa lammikot vielä jäätyvätkin. Niitä kuoppia riittää. Unkarin pääkaupungin kadut ovat kummallisen huonossa kunnossa, vaikka Unkari on ollut vuosikausia yksi Euroopan unionin suurimmista rakennetukirahojen vastaanottajista. Korruptiota eri maissa monitoroivan Transparency Internationalin toimisto Budapestissa sijaitsee Falk Miksa -kadulla, vain kivenheiton päässä Tonavan rannassa sijaitsevasta Unkarin parlamentista, Országgyülésista.


Nyt mitataan SM-liigan pörssihain kanttia – Antti Suomela kohtaa pudotuspeleissä tulevan seuransa: ”HIFK on aina ollut minulle paha vihollinen” iltasanomat 08:41 21.03

Pistepörssin voittanut Antti Suomela mitataan nyt toden teolla.


Vastustaja on vihollinen kaukalossa, mutta ei kaukalon ulkopuolella jatkoaika.com 21:10 17.03

SaPKon ja IPK:n kannattajat paiskasivat kättä lauantain ottelun päätyttyä. Vaikka oman joukkueen vastustaja on vihollinen kaukalossa, on kunnioitus kahden eri kannattajaryhmän välillä läsnä.


kaveri jo kiivettävä vuori nimeltään konsulttiyrityksen kylmäpäistä perheenpäälle” – silmät vapautti FC Lahden

Uutiset