Jari Sillanpään keikat jatkuvat normaalisti huumekäräjistä huolimatta – manageri: ”Jari on kovassa iskussa” iltasanomat 06:27 10.08

Viihdetaiteilija Jari Sillanpäälle luettiin uusimmat rikossyytteet Helsingin käräjäoikeudessa eilen keskiviikkona.


Näin Jari Sillanpää kertoi poliisille huumeiden käytöstä – lue kuulustelu sanasta sanaan: ”Ensin kuulostaa ihan järjettömältä” iltasanomat 15:47 08.08

Viihdetaiteilija Jari Sillanpäälle luettiin uusimmat rikossyytteet Helsingin käräjäoikeudessa tänään keskiviikkona. Poliisikuulusteluissa Sillanpää arvioi hankkimaansa metamfetamiinin määrää ensin järjettömäksi, mutta myönsi sen lopulta todeksi.


Katso video: Sillanpää liikuttui kyyneliin kesken haastattelun – "Jari oli vähän lomalla, sielupuoli on ollut lepäämässä" MTV 12:31 08.08

Viihdetaiteilija Jari Sillanpää saapui tänään Helsingin käräjäoikeuteen vastaamaan kahteen huumausainerikossyytteeseen. Sillanpää vastasi median kysymyksiin istuntojen välissä.


Jari Sillanpää saapui hymyillen oikeuteen – "En enää käytä, päihdekatkaisulle ei ole tarvetta" MTV 09:54 08.08

Viihdetaiteilija Jari Sillanpää saapui tänään oikeuteen vastaamaan kahteen huumausainerikossyytteeseen, joita käsitellään yhdeksältä alkavassa Helsingin käräjäoikeuden istunnossa.


Katso kuvat: Jari Sillanpää saapui oikeuteen – "Tämä on kuin Hollywoodissa" MTV 09:54 08.08

Viihdetaiteilija Jari Sillanpää saapui tänään oikeuteen vastaamaan kahteen huumausainerikossyytteeseen, joita käsitellään yhdeksältä alkavassa Helsingin käräjäoikeuden istunnossa.


Jari Sillanpään oikeudenkäynti alkaa tänään – näin viihdetaiteilijan huumeiden käyttö tuli ilmi MTV 04:55 08.08

Viihdetaiteilija Jari Sillanpää astelee tänään oikeuteen huumerikosepäilyjen takia. Sillanpään kahta huumausainerikossyytettä käsitellään Helsingin käräjäoikeudessa aamuyhdeksästä alkaen.


Jari Sillanpäähän liittyvässä huume­vyyhdissä on syytettynä 12 ihmistä – IS selvitti taustat ja aiemmat rikokset iltasanomat 10:53 11.06

Viihdetaiteilija Jari Sillanpää joutuu jälleen vastaamaan huumesyytteisiin. Samassa kokonaisuudessa on epäiltyinä myös muita ihmisiä, joilla on aiempia huume- tai dopingtuomioita.


Jari Sillanpäälle syyte huumausainerikoksesta MTV 15:20 07.06

Viihdetaiteilija Jari Sillanpäätä vastaan on nostettu syyte kahdesta huumausainerikoksesta. Helsingin käräjäoikeudesta vahvistettiin STT:lle, että syyte on nostettu tänään. Sillanpään syytteestä kertoi ensin Helsingin Sanomat.


Syöpään sairastuneen Jope Ruonansuun taustalla rankkoja terveyshuolia - kävi lähellä kuolemaa vuonna 1999 iltalehti 12:28 26.04

Viihdetaiteilija on kertonut rehellisesti elämästään diabeteksen ja muiden terveysvaivojen kanssa. Koomikko Jope Ruonansuu, 54, kertoi torstaina -lehdessä sairastuneensa syöpään. Ruonansuulta löydettiin talvella ruokatorvesta pahanlaatuinen kasvain, johon hän on saanut sytostaattihoitoa. Edessä saattaa olla myös leikkauksia. - Pahanlaatuinen kasvain löytyi ruokatorvesta heti ensimmäisessä tähystyksessä, mikä selitti kaikki oireet. Onnekseni kasvain havaittiin alkuvaiheessa, eikä se ollut ehtinyt levitä, Ruonansuu sanoi lehdelle.


Seiska: Jope Ruonansuu, 54, sairastui syöpään - pahanlaatuinen kasvain löytyi tähystyksessä iltalehti 07:33 26.04

Kansan rakastaman viihdetaiteilijan ruokatorvesta on löytynyt kasvain, uutisoi 7 päivää -lehti. Jope Ruonansuu, 54, on sairastunut syöpään. kertoo, että Ruonansuu havahtui lamauttavaan väsymykseen helmikuun lopussa. - Painoni alkoi pudota. Yhtäkkiä 10 kiloa oli kadonnut. Olin pirun väsynyt, ja syöminen oli vaikeaa. Ruoka takertui kurkkuun ja nieleminen kakosi. Kuntoni romahti totaalisesti. Veto oli niin pois, että jopa postilaatikolla käyminen tuntui ylitsepääsemättömän raskaalta, Jope kertoo lehdelle.


Seiska: Jope Ruonansuu sairastui syöpään: "Kuntoni romahti totaalisesti" mtv 07:13 26.04

Viihdetaiteilija Jope Ruonansuulla on syöpä, uutisoi Seiska. 


Pirkka-Pekka Petelius tyrmistyi Aku Louhimieheen kohdistuvista syytöksistä: ”Pitää osata käyttäytyä” iltalehti 18:58 28.03

Viihdetaiteilija ja koomikko Pirkka-Pekka Petelius yllättyi asioista, joista ohjaaja Louhimiestä syytetään. Viihdetaiteilija ja koomikko Pirkka-Pekka Petelius, 64, on aktiivinen Twitter-käyttäjä. Hänellä on yli 8600 seuraajaa, ja hän itse seuraa 160 henkilöä. Muuten luonnossa viihtyvä Petelius ei sosiaalisessa mediassa viihdy. Silti hän tähdittää Nelosella 2. huhtikuuta alkavaa Kupla-viihdeohjelmaa, jossa puidaan paneelikeskusteluissa huumorin varjolla somemaailman kiroja. Petelius on pitkän linjan taiteilijana tottunut saamaan faniviestejä, sen sijaan vihaposti on hänelle tuntematon sana. Hän kertoo, ettei sitä ole tullut vastaan edes nuoruudessa.


Asianajaja Jari Sillanpään huumekäryn tiedottamisesta: "Katkaistaan huhuilta siipiä" MTV 18:40 27.03

Jari Sillanpään asianaja Juha Räihä kertoo, että Sillanpään Facebook-sivuilla julkaistun tiedotteen tarkoituksena oli selventää viihdetaiteilijaan kohdistuvia rikosepäilyjä julkisuudessa.


autopaloista epäillyistä jäi Japanilaistaapero katosi kolmeksi koiria nykyään aivan lääkärit pelkäsivät jo ole sopusoinnussa perjantaina hätyytellään hellerajaa

Uutiset