Suomi jahtaa Vaasan EM-joukkuekilpailussa Ruotsia – siirtyvätkö legendaariset SE-tulokset historiaan? iltasanomat 13:42 25.06

Vaasassa kilpaillaan iltapäivän aikana yleisurheilun EM-joukkuekilpailun viimeiset lajit.


Päivän ravivihje: Toto76, Härmä 24.6. iltalehti 08:45 24.06

Juhannusviikonloppuna ravataan joka päivä usealla paikkakunnalla. Kohokohtana on Härmän Powerparkin radalla järjestettävä Nordic King -lähtö, missä paras kylmäverinen voittaa 50 000 euroa. Toto76-1: Avauskohde vaikuttaa kierroksen tasaisimmalta. Vienan Myrsy voitti Kuopiossa alkulaukkansa jälkeenkin. Epäsopivassa sarjassa starttaava Mysteerio kiri Porissa viimeiset 700 metriä 21,7-tempossa. Toto76-2: Lämminveristen tammalähtö pitäisi normaalioloissa olla suupala Twigs Voicille, mutta esitykset ovat viime aikoina vaihdelleet. Lisäksi takarivin lähtöpaikka on haitta. Sauvignon Blance vakuutti Kaustisen välistartissaan voittamalla varmasti 08,5-avauksen jälkeenkin.


EU-maat eivät ole päässeet sopuun turvapaikanhakijoiden taakanjaosta - Suomi on lähes hoitanut osuutensa iltalehti 18:22 23.06

EU-maat eivät päässeet Maltan puheenjohtajakaudella sopuun turvapaikkajärjestelmän uudistamisesta. EU-johtajat eivät perjantain huippukokouksessa edes keskustelleet taakanjaosta. Neuvotteluita viimeiset puoli vuotta luotsanneelle Maltalle epäonnistuminen on karvas pettymys, koska Italian kyljessä sijaitseva pikkusaari oli ottanut sovun keskeiseksi tavoitteekseen. Työtä jatkaa nyt Viro, josta tulee puheenjohtajamaa ensi viikolla.


Ministeriö: Hallituksella viimeiset hetket uudistaa talouden rakenteita ennen kuin nousukausi päättyy hs 02:00 22.06


Päivän ravivihje: Toto65, Vermo 21.6. iltalehti 13:47 21.06

Amerikkalaisessa Illassa vain pikamaileja. Toto65-1: Perinteisessä Vermon Amerikkalaisessa Illassa päästellään Toto65-kohteissa vain 1609 metrin pikamatkoja, joten vauhtia piisaa olosuhteiden salliessa. Avauskohteen suuri suosikki on yli kolmanneksen starteistaan voittanut Grainfield Oliver. Hurjakuntoinen Downander on avannut kovimmillaan 05,5-kyytiä, mutta nyt takarivin paikalta paras spurtti säästynee loppumetreille. Toto65-2: Ainoan suomenhevoskohteen suosikki hyvin kautensa aloittanut Sheikki. Vermon startissaan ori kiri viimeiset 500 metriä 24-tempossa. Marj-Lovviisa oli viimeksi mukana paljon tätä kovemmassa lähdössä, jonka voitti Juliette Lax.


Isisin epätoivoinen viimeinen taisto Irakissa: "Antautukaa tai kuolkaa" - enää pieni nurkka terroristien hallussa iltalehti 07:30 21.06

Terroristijärjestö on täysin piiritetty Mosulissa ja käy enää kuolinkamppailuaan. Isisin hallussa on enää alle kolmen neliökilometrin läntti Mosulista. Alueella on kymmeniätuhanseja siviilejä, joita terroristit käyttävät ihmiskilpinä. Isisin johtaja julisti kalifaatin synnyn Mosulissa kahden viikon kuluttua tasan kolme vuotta sitten. Isisin viimeiset hetket Irakissa ovat käsillä. Terroristijärjestö on saarrettu, pilkottu ja työnnetty kohti Syyriaa. Viimeinen merkittävä hallinnassa oleva asutuskeskus sijaitsee keskellä Mosulia.


Otto Warmbierin viimeiset ilon hetket ennen karmivaa pidätystä - katso video iltalehti 14:54 20.06

Pohjois-Koreassa kiinni otettu yhdysvaltalaisopiskelija Otto Warmbier vaipui koomaan, ja tila jatkui kuolemaan saakka. Pohjois-Korean pakkotyöhön tuomitsema ja sittemmin vapauttama amerikkalaisopiskelija, Otto Warmbier kuoli maanantaina iltapäivällä paikallista aikaa sairaalassa kotikaupungissaan Cincinnatissa Ohiossa. Jutun yläreunassa olevasta videosta näkyy, kuinka Wambier heittää lumipallon kuvaajaa kohti ja nauraa muiden länsimaalaisten turistien sekä paikallisten lasten kanssa.


Mitä Otto Warmbierille tapahtui Pohjois-Koreassa? Video näyttää viimeiset ilon hetket ennen pidätystä iltasanomat 12:31 20.06

Pohjois-Koreassa vangitun ja vapautumisensa jälkeen kuolleen yhdysvaltalaisopiskelijan kehosta ei löytynyt merkkejä botuliinimyrkytyksestä, mutta ei myöskään pahoinpitelyistä.


Henri Ikonen palaa rapakon takaa Suomeen - sopimus Jokereihin jatkoaika.com 10:22 19.06

KHL-joukkue Jokerit on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Henri Ikosen kanssa. Viimeiset kolme kautta Ikosella ovat kuluneet pääosin AHL:ssa Syracuse Crunchin riveissä.


ESS: Uinnin lopettanut Emilia Bottas on tekemässä harvinaista jymypaukkua kilparatsastuksessa - valmentajakin hämmästelee lahjoja iltalehti 22:11 18.06

Emilia Bottas harjoittelee tavoitteellisesti esteratsastusta ja osoittaa valmentajansa mukaan erikoislaatuisia lahjoja lajiin. Asiasta kertoo Etelä-Suomen Sanomat. Bottas on hiljalleen luopunut kilpauintiurastaan. Kolminkertainen olympiaurheilija ilmoitti hyvissä ajoin, että Rion kisat olivat viimeiset, mutta nyttemmin kaikki kilpailut ovat jääneet. - En ole sanonut ääneen virallista lopettamispäätöstä, mutta minulla ei ole enää uinnissa tavoitteita. Pikku hiljaa se alkaa olla taputeltu, Bottas sanoo ESS:lle.


HIFK:n raju syöksy jatkuu, VPS:lle Pohjanmaan herruus iltalehti 17:16 17.06

HIFK:n alavire sai jatkoa jalkapalloliigassa, kun PS Kemi haki Helsingistä vierasvoiton maalein 0-2. Kemin molemmista osumista vastasi slovenialaishyökkääjä Filip Valencic, joka nosti kauden maalimääränsä jo kahdeksaan. HIFK on pelannut kotikentällään maaleitta nyt viisi perättäistä ottelua ja hävinnyt viimeiset kolme otteluaan Veikkausliigassa.


Ville Niinistön viimeiset päivät puheenjohtajana olivat täynnä tunnetta: ”Siellä vähän tillitettiin” iltasanomat 15:57 17.06

Ville Niinistön viimeiset päivät puheenjohtajana olivat täynnä tunnetta. Vallasta väistyvä Niinistö yrittää maanantaista lähtien totutella tyhjään kalenteriin.


Viimeinen puhelu Lontoon palavasta talosta: "Minulla oli koko elämä edessä. En halua kuolla." iltalehti 16:54 16.06

Nuori italialainen nainen ehti soittaa tunteelliset viimeiset sanat äidilleen Lontoon tulipalosta ennen kuin katosi. Nuori italialainen arkkitehti Gloria Trevisan ehti soittaa äidilleen, ennen kuin hänen asuntonsa tuhoutui Lontoon tulipalossa. Trevisan oli muuttanut Lontooseen vain muutamaa kuukautta aikaisemmin poikaystävänsä Marco Gottardin kanssa. Molemmat työskentelivät arkkitehteinä. Trevisan ei ollut löytänyt Italiasta enemmän kuin 300 euroa kuussa maksavia töitä, joten pariskunta lähti etsimään parempipalkkaisia töitä ulkomailta, raportoi Telegraph.


Karmivat yksityiskohdat paljastuivat: Äiti kävi nuorimman lapsen ovella sanomatta sanaakaan iltalehti 12:17 16.06

Kanta-Hämeessä tapahtuneen perhesurman yrityksen järkyttävät yksityiskohdat paljastuivat oikeudessa. Syyttäjä Hanna Kankaalan mukaan 41-vuotias kantahämeeläinen nainen yritti tappaa kolme lastaan 20. helmikuuta sytyttämällä perheen omakotitalon palamaan perheen isän lähdettyä töihin. Perheenisä lähti kyseisenä maanantaina töihin viiden aikaan aamulla, jolloin kotiäitinä viimeiset vuodet ollut perheenäiti luki lehteä normaalisti kotona. Tämän jälkeen hän kirjoitti viimeisen viestin serkulleen, jossa hän huolehti siitä, kuka huolehtisi perheen hevosista hänen kuolemansa jälkeen.


Viisi loukkaantunutta kuuttia pelastettiin Korkeasaaressa - kyydittiin nyt suojellulle hyljeluodolle iltalehti 12:11 16.06

Korkeasaaren villieläinsairaalalla on ollut kova työ loukkaantuneiden kuuttien hoitamisessa. Viimeiset Korkeasaaren villieläinsairaalaan tuodut hyljepotilaat on palautettu takaisin luontoon. Sairaalaan toimitettiin maalis-huhtikuussa peräti seitsemän laihaa tai loukkaantunutta harmaahylkeen poikasta. Asiasta kertoo Korkeasaaren eläintarha tiedotteessaan. Seitsemästä kuutista kaksi ei selvinnyt, mutta viisi ui jo omillaan meressä. Korkeasaaren mukaan villieläinsairaalan hoitajilla on ollut kuutteja hoitaessa iso työ.


Yli puoli vuotta sitten kadonnut 14-vuotias lohjalaistyttö löytyi iltalehti 10:16 16.06

Yli puoli vuotta sitten kadonnut 14-vuotias lohjalaistyttö on löytynyt hyväkuntoisena, kertoo Lohjan poliisi. Tyttö löydettiin keskiviikkona Helsingistä. Viimeiset havainnot tytöstä ennen tämän löytymistä olivat marraskuun 21. päivältä. Hänet oli myös tuolloin nähty Helsingissä.


Uutiset