Ruokakoira Aino torjuu afrikkalaista sikaruttoa itärajalla – tämän kirsun ohi ei pimeä kinkku livahda MTV 08:26 21.06

Afrikkalainen sikarutto leviää Suomen lähialueilla. Viimeksi on tullut ilmi kuuden villisian kuolema Leningradin hallintoalueella, eli jo melko lähellä Suomen rajaa.


Muistatko vielä, mitä tapahtui 3.7.2015? Sää, joka ei ole toistunut kertaakaan yli 1 000 päivään iltasanomat 06:49 21.06

Kun lähes yhtä pitkä jakso loppui viimeksi, se purkautui ennätyshelteinä.


Neymar sai karun kohtelun – viimeksi 20 vuotta sitten pelaajaa rikottiin brassitähteä enemmän MTV 07:55 18.06

Neymarista tuli eniten rikottu pelaaja yksittäisessä MM-kisojen ottelussa sitten vuoden 1998, kun Sveitsin pelaajat rikkoivat brassitähteä sunnuntain pelissä 10 kertaa.


Missä on Vantaalla yli viikko sitten kadonnut Pekka? Viimeinen havainto kotoa – ”Minkäänlaisia johtolankoja ei ole” iltasanomat 17:09 11.06

Pekka Silokallio on tavattu viimeksi kotoaan. Poliisin mukaan miehestä ei ole minkäänlaisia johtolankoja.


Stubb suututti presidentti Niinistön Nato-kommenteillaan – Kanerva: ”Ymmärrän, että häntä ärsyttää” iltasanomat 13:30 10.06

Presidentti linjasi Nato-kantaansa viimeksi presidentinvaalien alla.


ARA:n jyräämäksi joutuneen Nuorisosäätiön johto on täysin sekaisin uusisuomi 09:26 07.06

Monet kohut nähnyt Nuorisosäätiö oli viimeksi otsikoissa asuntovirasto ARAn päätettyä peruuttaa Nuorisosäätiön aseman yleishyödyllisenä säätiönä.


Poliisi kaipaa vihjeitä: Missä on 24-vuotias Ilmajoella kadonnut Jooel MTV 11:04 05.06

Pohjanmaan poliisi kaipaa apua Ilmajoella kadonneen 24-vuotiaan miehen löytämiseksi. Poliisin mukaan Jooel Petäjänmäki on ollut yhteydessä omaisiinsa viimeksi myöhään perjantai-iltana.


Pohjalta noussut ex-maailmanmestari Tyson Fury ilmoitti pukeneensa uransa seksikkäisiin alusvaatteisiin: ”Nyrkkeily on kuin avioliitto” iltasanomat 14:39 04.06

Viimeksi marraskuussa 2015 kehässä nähty Fury palaa ottelemaan lauantaina.


Erittäin harvinainen lintulaji bongattiin Utsjoella – lintu nähty Suomessa viimeksi 50 vuotta sitten iltasanomat 06:15 04.06

Turkoosikardinaali on hyvin harvinainen näky Suomessa.


Toukokuu oli Suomen mittaushistorian kaikkein lämpimin, helteisin ja aurinkoisin – vuoden 1963 ennätys rikki iltasanomat 14:39 01.06

Vastaavaa keskilämpötilaa kutiteltiin toukokuussa viimeksi vuonna 1963, mutta tämän vuoden toukokuu ylitti senkin.


Ilouutisia Morrissey-faneille – ristiriitaisia tunteita herättävä brittitähti Suomeen heinäkuussa mtv 12:06 31.05

Suomessa viimeksi vuoden 2016 Flow-festivaaleilla esiintynyt Morrissey esiintyy heinäkuussa Helsingissä. Brittitähti on herättänyt viime aikoina huomiota kannanotoillaan.


Päivän ravivihje: Toto65, Vermo 30.5. iltalehti 12:35 30.05

Tänään ravataan Vermossa. Toto65-1: Vermon tämänviikkoinen Toto65-peli vaikuttaa sopivan haasteelliselta ilman megasuosikkeja. Eniten on pelattu päätöskohteen Daddy Boytä, joka kelpaa myös vihjesysteemin pankiksi. Avauskohteessa luotetaan eniten Jugadoriin, mutta sille suositellaan varmistuksia. Sue's Photo kiri Teivossa 10-kyytiä ja nyt lähes pelaamaton Blackened Vermossa jopa alle 10-tempossa. Toto65-2: Viktor Kärppä on hienossa iskussa ja onnistui viimeksi voittamaankin. Viimeiset 700 metriä sujuivat lennokkaasti 21,8-lukemiin. Juoksuradalta starttaava Sheikki menestyy, jos malttaa ravata koko matkan.


Tänään tv:ssä: Teini-ikäiselle Fade Hetemaj'lle ehdotettiin järjestettyä avioliittoa Suomessa iltalehti 08:01 28.05

Fatbardhe ”Fade” Hetemaj'n isä kieltäytyi kohteliaasti tarjouksesta. Fatbardhe, Perparim ja Mehmet Hetemaj'n nimet tuntee moni suomalainen. Fatbardhe eli Fade on tullut tutuksi kokoomuslaisena poliitikkona ja vuoden 2009 pakolaisnaisena. Perparim eli Perpa ja Mehmet eli Mehu ovat menestyneitä jalkapalloilijoita. Katraaseen kuuluu myös Fatlume-sisko eli Fati. Sisarusparvi nähdään tänään Dokumenttiprojektissa yhdessä Emine-äitinsä kanssa Olli Laineen ohjauksessa. Kosovosta 1992 Suomeen pakolaisina saapunut viisikko kertoo sopeutumisestaan uuteen kotimaahansa. Samalla käsitellään Euroopan kipeää lähihistoriaa ja kulttuurieroja. Viimeksi mainitusta esimerkkinä toimii se, kuinka eri lailla rakkausrintaman asiat hoidetaan.


Avaimenperän ja asun avulla vihjeitä pyytänyt poliisi kiittää - nainen on nyt tunnistettu iltalehti 18:32 27.05

Yleisövihjeiden avulla Lapualla viimeksi nähdyn naisen henkilöllisyys selvisi. Pohjanmaan poliisilaitos pyysi aiemmin sunnuntaina apua noin 60-vuotiaan naisen tunnistamisessa. Nainen oli viimeksi nähty lauantaina Lapuan keskustassa. Nyt poliisi on saanut tunnistettua yleisövihjeiden perusteella naishenkilön, josta pyydettiin tietoja.


Avaimenperän ja asun avulla vihjeitä pyytänyt poliisi kiittää- nainen on nyt tunnistettu iltalehti 18:32 27.05

Yleisövihjeiden avulla Lapualla viimeksi nähdyn naisen henkilöllisyys selvisi. Pohjanmaan poliisilaitos pyysi aiemmin sunnuntaina apua noin 60-vuotiaan naisen tunnistamisessa. Nainen oli viimeksi nähty lauantaina Lapuan keskustassa. Nyt poliisi on saanut tunnistettua yleisövihjeiden perusteella naishenkilön, josta pyydettiin tietoja.


Orlando Bloomin nakuilu sekoitti internetin vuonna 2016 - nyt tekee sen taas: tällä kertaa teatterilavalla iltalehti 17:03 27.05

Internet sekosi viimeksi, kun näyttelijä Orlando Bloom, 41, nakuili lomamatkallaan. Hollywood-tähti Orlando Bloom, 41, nakuilee tällä kertaa Killer Joe -näytelmässä, jota esitetään West Endissä Lontoossa. The Sun -lehden mukaan näytelmässä yksityisetsivää ja palkkatappaajaa esittävä Bloom nähdään peppu paljaana näytelmälavalla. Orlando aloitti West Endillä Killer Joe -näytelmässä toukokuun alussa. Hänen etsivä-hahmonsa joutuu keskelle juonikuviota, jossa juonitaan rikkaan matriarkan murhaa, kertoo The Sun.


Oletko nähnyt tätä avaimenperää tai asua? Poliisi pyytää apua noin 60-vuotiaan naisen tunnistamiseen Lapualla iltalehti 16:40 27.05

Naisella oli mukanaan Abloy -avain, jonka avaimenperässä roikkuvat harmaanpunaiset minikokoiset lapaset. Pohjanmaan poliisilaitos pyytää apua noin 60-vuotiaan naisen tunnistamisessa. Komisario Pasi Sillanpää Pohjanmaan poliisilaitokselta kertoo, että poliisilla on nyt konkreettinen tarve saada naisen henkilöllisyys selville. Naista ei epäillä rikoksesta. Nainen oli eilen illalla ollut liikkeellä Lapuan keskustassa, ja silloin hänet on viimeksi nähty. Hän on noin 170 senttiä pitkä.


leirissä Lionel Messin pelaamisessa pärjää, silloin PowerPark 22.6.2018 silloin ole kuuma, Trump väittää Pohjois-Korean ydinaseriisunnan”

Uutiset