Rikossarjaa tähdittävä Lauri Tilkanen: ”Työt eivät jää kummittelemaan kotiarkeen” iltalehti 12:29 15.02

Lauri Tilkanen näyttelee Ylen tulevassa uutuussarjassa rikosetsivää, joka selvittää helsinkiläisnaisen murhaa. Lauri Tilkanen tähdittää Pihla Viitalan rinnalla TV2-kanavalla 14. maaliskuuta alkavaa Karppi-rikossarjaa. Parivaljakko näyttelee murhatutkimusta rinnakkain tekevää poliisia, jotka ovat ajoittain napit vastakkain työtapojensa suhteen. Tosielämässä Tilkanen ja Viitala ovat kuitenkin läheisiä perheystäviä, joiden yhteistyö sujui sarjaa kuvatessa saumattomasti. - Käsikirjoitus oli niin hyvin tehty, että se koukutti ensimmäisestä jaksosta lähtien. Luin käsikirjoituksen ensi-istumalta loppuun. Pihlan kanssa yhteistyö oli helppoa ja luontevaa, hän avaa Iltalehdelle.


Pihla Viitala Hollywood-tuotantojen pelon ilmapiiristä: ”Voit saada koska tahansa potkut” iltalehti 16:51 13.02

Näyttelijä Pihla Viitala haluaisi nähdä lisää kotimaisia elokuvia ja televisiosarjoja, joissa on vahva naispääosa. Päärooli TV2-kanavalla maaliskuussa alkavassa Karppi-rikossarjassa oli Pihla Viitalalle mieluinen haaste. Hän on iloinen nähdessään yhä enemmän viihteessä elokuvia ja sarjoja, joissa elämää katsotaan vahvan naishahmon silmien kautta. - On tärkeää, ettei tarinaa kerrota vain vaalean keski-ikäisen miehen näkökulmasta. Naisen ääni alkaa kuulua pikkuhiljaa. Jos vaikka mietitään, mitä esimerkiksi 90-luvulla ollaan tehty Uuno Turhapuroa sun muita elokuvia, niin ovathan ne naisroolit niissä ihan helvetin kapeita. Koen, että eletään murrosta, ja ihmiset ovat kriittisempiä sen suhteen, kenen tarinaa he katsovat, Viitala sanoo.


Lapissa kuvataan jättimäistä kansainvälistä tv-sarjaa – pääosissa Iina Kuustonen ja Pihla Viitala iltasanomat 13:00 06.02

Kovat kotimaiset näyttelijät tähdittävät Lapissa kuvattavaa Elisa Viihde alkuperäissarjaa Ivalo.


Pekka Vähäsöyrinki tunnusti Mika Myllylän haudalla, milloin dopinginkäyttö alkoi: ”Siinä hetkessä annoin periksi” iltasanomat 07:05 01.01

Vierailu Mika Myllylän haudalla herkisti Pekka Vähäsöyringin, Paavo M. Petäjän ja Mika Viitalan. Julkaisemme suositun jutun viime helmikuulta nyt uudelleen.


Uutiset