Rekka osui kaiteeseen, satoja litroja polttoainetta valui Nelostielle – liikenne ruuhkautui tunneiksi MTV 15:02 13.02

Pelastuslaitos puhdisti Keski-Suomessa Viitasaarella tiistaina satoja litroja vuotanutta polttoainetta Nelostieltä. Tavararekasta pääsi vuotamaan runsaat 500 litraa polttoainetta tielle ennen puoltapäivää.


Rekasta valui satoja litroja polttoainetta Nelostielle – liikenne ruuhkautuu MTV 13:18 13.02

Keski-Suomessa Viitasaarella on valunut satoja litroja polttoainetta rekasta tielle. Pelastuslaitoksen arvion mukaan polttoainevuodon suuruus on noin 600 litraa. Onnettomuuspaikka on Nelostiellä Hännilänsalmen kohdalla, pohjoisen suuntaan ajettaessa vähän ennen kantatie 77:n risteystä.


Satoja litroja polttoainetta tielle Viitasaarella iltasanomat 13:16 13.02

Keski-Suomessa Viitasaarella on valunut satoja litroja polttoainetta rekasta tielle.


17-vuotiasta tyttöä vankina pitänyttä miestä epäillään synkistä teoista jo syksyllä – muilutti autolla ja raiskasi iltasanomat 20:04 06.02

Poliisi epäilee, että 19-vuotias raumalaismies olisi pitänyt 17-vuotiasta teinityttöä väkisin yli viikon ajan kesämökillä Viitasaarella. Mies oli määrätty lähestymiskieltoon, mutta silti hän lähestyi useasti tyttöä jo syksyllä.


Poliisi epäilee: 19-vuotias raumalaismies piti alaikäistä tyttöä mökillä vankina iltalehti 15:56 06.02

Poliisi vapautti tytön ja otti miehen kiinni. Satakunnan käräjäoikeus vangitsi miehen tiistaina. 19-vuotias raumalaismies on vangittu todennäköisin syin epäiltynä useista vakavista rikoksista. Miehen epäillään muun muassa pitäneen alaikäistä tyttöä mökillä Viitasaarella vastoin tämän tahtoa. Hän on myös lähestynyt tyttöä useita kertoja käräjäoikeuden määräämästä lähestymiskiellosta huolimatta.


17-vuotiaan kauhu: ex-poikaystävä piti vankina mökillä - uhri onnistui lopulta pyytämään apua ystävältään iltalehti 15:06 06.02

Miehen epäillään myös raiskanneen tytön sinä aikana, kun tämä oli mökillä vankina. Poliisi epäilee 19-vuotiaan raumalaismiehen pitäneen alaikäistä tyttöä mökillä Viitasaarella vastoin tämän tahtoa. Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Leo Tusa kertoo, että jossain vaiheessa 19-vuotias mies ja 17-vuotias tyttö olivat seurustelleet.


Mökkireissusta tuli yhdeksän päivän vankeuspiina: Näin 17-vuotias tyttö välitti poliisille tiedon ahdingostaan iltasanomat 11:59 06.02

19-vuotias raumalaismies piti 17-vuotiasta tyttöä väkisin kesämökillä Viitasaarella yhdeksän päivän ajan. Mies otti uhrin puhelimen haltuunsa, mutta sai lopulta hälytettyä apua ystävättärensä kautta.


Poliisi epäilee: 19-vuotias raumalaismies piti alaikäistä naista mökillä vankina iltalehti 10:43 06.02

Poliisi vapautti naisen ja otti miehen kiinni. Satakunnan käräjäoikeus vangitsi miehen tiistaina. 19-vuotias raumalaismies on vangittu todennäköisin syin epäiltynä useista vakavista rikoksista. Miehen epäillään muun muassa pitäneen alaikäistä naista mökillä Viitasaarella, vastoin naisen tahtoa. Hän on myös lähestynyt naista useita kertoja käräjäoikeuden määräämästä lähestymiskiellosta huolimatta.


Mies puhui lasten ”kylmäksi” laittamisesta ja vältti tuomion polttosurman yrityksistä - perusteluista pöyristynyt syyttäjä vei jutun hoviin iltalehti 08:15 24.01

Kihlakunnansyyttäjä Sanna Kangas vaatii painavampaa tuomiota miehelle, jota hän syyttää perhesurman yrityksestä Viitasaarella. Keski-Suomen käräjäoikeus vapautti huhtikuussa 2017 uusperheen isän tapon yritystä koskeneista syytteistä. Syyttäjä vaati miehelle rangaistusta tahallisesta tuhopoltosta syksyllä 2016, kun tuli tuhosi omakotitalon Viitasaarella ja aiheutti vaaran äidille ja neljälle lapselle. Mies oli uhannut aiemmin vaimoaan, että tämän ex-mies ja lapsen isä saa puhelun, jossa kerrotaan, että "hänen lapsensa ovat kylmänä".


Uutiset