Kommentti: Halla-aho haluaa mukaan Euroopan uusjakoon – mutta viekö potin viekas Viktor? iltasanomat 15:53 18.04

Populistien Eurooppa-ohjelma on kunnianhimoinen. Silti heitä saatetaan vedättää, kirjoittaa erikoistoimittaja Seppo Varjus.


Ripuli masensi Viktor Kärpän – pitkästä kilpailupaussista tuskin pelkoa iltasanomat 15:25 10.04

Esa Holopaisen tallin suomenhevostähdet voivat yhä haaveilla kotiratansa kuninkuusraveista


Kommentti: Törkyä suoltava Viktor Orbán on EPP:lle tärkeä mies – mutta tuleeko hänestä vielä sen pahin painajainen? iltasanomat 18:25 29.03

Helsingissä syksyllä alkanut peli ajoi Unkarin itsevaltiaan ahtaalle. Mutta se ei ole vielä pelattu, kirjoittaa erikoistoimittaja Seppo Varjus.


Eroottinen elokuva tänään tv:ssä: Palvelijatar viettelee emäntänsä iltalehti 06:07 27.03

Vuonna 2016 valmistuneen Palvelijattaren innoittajana toimii Silmänkääntäjä-romaani. Kinossa katsellaan tänään palkittu korealainen eroottinen trilleri Palvelijatar. Elokuvan innoittajana toimii Sarah Watersin Silmänkääntäjä-romaaniin, josta on tehty tv-sarjakin. Nyt tarina on sijoitettu japanilaisten miehittämään Koreaan ja 1930-luvulle viktoriaanisen aikakauden Ison-Britannian sijaan. Kaiken keskiössä on Nam Sookee, joka on kasvatettu rikolliseksi. Huijari valitsee hänet apulaisekseen. Nam Sookesta tulee Okju, joka saa luvan auttaa kreivi Fujiwarana esiintyvää huijaria viilaamaan linssiin muuan rikasta perijätärtä. Okjun on pestauduttava perijättären kamarineidoksi, saatava tämä rakastumaan Fujiwaraan ja suostutella tämä vastaamaan myöntävästi kosintaan. Sen jälkeen Fujiwaran aikomuksena on passittaa perijätär, Hideko nimeltään, mielisairaalaan ja viedä hänen omaisuutensa.


Kuningatar Viktorian rinnassa roihahti, kun serkkumies pelmahti paikalle – hovin suljetut ovet kätkivät oudot tavat ja ristiriitaiset mielihalut iltasanomat 11:00 21.03

Viktoriaanisesta aikaa kuvataan tiukan moralismin kautena, mutta kuningatar Viktoria palvoi intohimoisesti puolisoaan Albertia.


Orbánin Fidesz ei saanut potkuja – jäsenyys jäädytettiin EPP:ssä uusisuomi 08:26 21.03

Keskustaoikeistolainen EPP on päättänyt jäädyttää unkarilaisen Fidesz-puolueen jäsenyyden. Fidesz on Unkarin pääministeri Viktor Orbánin puolue, jonka johdolla maan oikeusvaltiokehitys on heikentynyt.


Kommentti: Meneekö Orpo retkuun? Unkarin kiero johtaja voi olla liian kova vastus iltasanomat 15:20 18.03

Kokoomus ajaa Unkarin itsevaltiaalle potkuja ryhmästään. Sitä Viktor Orbán saattaa halutakin, kirjoittaa erikoistoimittaja Seppo Varjus.


Ravivihje: Toto75 Tampere 16.3.2019 iltasanomat 11:43 16.03

Lauantain avainkysymyksiä on kaviouran kunto. Jos rapa roiskuu yli äyräiden, totopommit voivat seurata toisiaan. IS Ravien luottohevoset ovat Freelancer ja Viktor Kärppä.


Orbánille potkuja vaativa Petteri Orpo: ”Sain kirjeen – ei enää auta” uusisuomi 16:21 14.03

Unkarin pääministeri, Fidesz-puolueen puheenjohtaja Viktor Orbán vetoaa kirjeellä, että kokoomus vetäisi pois esityksensä Fideszin erottamiseksi europuolue EPP:stä. Kirjeestä kertoo kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo Twitterissä.


Eurovaaleissa moni asia on vielä liikkeessä: Viktor Orbánin otteita on vaalimatematiikan vuoksi suvaittu, mutta tilanne alkaa muuttua uusisuomi 16:19 09.03

Eurovaalit ovat vajaan kolmen kuukauden päässä, mutta moni asia on vielä liikkeessä.


Pääkirjoitus: Ristiriidat ovat syviä – Viktor Orbánin johtama Fidesz ansaitsee potkut EPP:stä iltasanomat 21:00 03.03

Unkarin valtapuolueen toiminta ylittää kaikki hyväksyttävyyden rajat.


Unkarin Viktor Orbán sivaltaa myös kokoomusta: ”Hyödyllisiä idiootteja” uusisuomi 12:48 03.03

Unkarin pääministeri ja Fidesz-puolueen johtaja Viktor Orbán kutsuu ”hyödyllisiksi idiooteiksi” poliitikkoja ja puolueita, jotka haluavat erottaa Fideszin Euroopan parlamentin keskustaoikeistolaisesta EPP-ryhmästä.


Ruotsin MM-kultavahti pöyristyi – pelaajan vaimolle soitettiin karmiva puhelu: ”Perheen sekoittaminen asiaan on ala-arvoista” iltasanomat 12:06 27.02

Viktor Fasth sai tappouhkauksen viime lauantaina.


Nyt riitti Petteri Orpolle: ”Fidesz on mennyt liian pitkälle” uusisuomi 10:46 23.02

Kokoomuksen puheenjohtaja, valtiovarainministeri Petteri Orpo vaatii Unkarin pääministerin Viktor Orbánin johtaman Fidesz-puolueen erottamista Euroopan parlamentin keskustaoikeistolaisesta EPP-ryhmästä.


Ruotsalaishiihtäjä poseeraa MM-Seefeldissä pelkissä nilkkasukissa iltasanomat 20:37 20.02

Ruotsalaishiihtäjä Viktor Thorn näyttää nauttivan Seefeldin MM-maisemista.


Unkarin pääministeri lupaa poistaa verot vähintään neljän lapsen äideiltä iltasanomat 10:46 11.02

Unkarin pääministeri Viktor Orban haluaa antaa verovapauden kaikille äideille, joilla on vähintään neljä lasta.


Jokerit joulunviettoon voitolla uusisuomi 05:01 23.12

Riian Dinamo laittoi Jokerit lauantaina Helsingissä koville, mutta Jokerit voitti Viktor Löövin jatkoaikamaalin myötä 3-2. Dinamo oli johtanut ottelua kahteen otteeseen.


Mielenosoitukset Viktor Orbanin ”orjalakia” vastaan jatkuivat Unkarissa iltasanomat 01:57 22.12

Tuhannet mielenosoittajat osoittivat perjantaina mieltään Budapestissa maan pääministerin Viktor Orbanin työreformia vastaan.


Uutiset