NHL:n harjoitusleireillä peräti 67 suomalaista – ketkä raivaavat tiensä kokoonpanoon? MTV 06:33 19.09

Vain kahden NHL-seuran harjoitusleireillä ei ole suomalaisia pelaajia. Käynnissä oleville leireillä on huomattavasti vähemmän suomalaisia kuin ruotsalaisia pelaajia, mutta viime kauden perusteella Suomi pärjää hyvin kärkipelaajien laadussa. 


Jatkoon päässeiltä Suomen lentismiehiltä komea taistelu – huippumaa Iran joutui koville MTV 19:33 18.09

Suomi taipui Iranille lentopallon MM-kisojen alkulohkon päätöspelissä Bulgarian Varnassa erin 2–3 (19–25, 25–22, 25–23, 23–25, 12–15).


Sdp tilasi konsultointia lähes 30?000 eurolla puolueen hallintopäällikön vaimolta – ”Oli luonnollinen valinta ottaa projektiin ihminen, jonka tiedät ja tunnet” iltasanomat 05:55 18.09

Sdp:n hallintopäällikkö Ville Wallin toimi hallituksen puheenjohtajana vaimonsa yhtiössä, joka sai Sdp:ltä konsulttitöitä.


Palola, Savinainen ja Lajunen liekeissä – suomalaismafia pelasti voiton KHL:ssä MTV 17:52 17.09

Olli Palola, Veli-Matti Savinainen ja Ville Lajunen olivat avainasemassa, kun KHL:n kiinalaisjoukkue Kunlun Red Star nousi 4-3-kotivoittoon Slovan Bratislavaa vastaan.


SuperMoniveto: PSG:n tähtisikermän on hiljennettävä Anfieldin hornankattila iltasanomat 16:08 17.09

Jotta tällä vaikealla kierroksella saisi riville edes järkevän suuntaista arvoa, on pelissä haettava rohkeasti poikkeamaa odotuksista.


FutisVakio: Railakkain ja rahakkain rasti – ohipeli Leedsistä iltasanomat 15:39 17.09

Ei jännitellä turhia, vaan haetaan riville hyvää arvoa laistamalla todella jyrkästi ylivedetty Leedsin voitto. Pelille ei kerry hintaa kuin rapiat pari euroa.


David Poile: Asuntovaunutoimistosta kiekkojohtamisen kärkikastiin jatkoaika.com 10:00 17.09

Kaikkien aikojen voitokkain GM David Poile on luonut Nashville Predatorsin menestyksen ja kaupungin kiekkohuuman tyhjästä. Hänen yli 30 kauttansa GM:nä pitävät sisällään ennakkoluulottomia pelaajakauppoja, pitkäjänteistä rakennustyötä mutta myös karvaita pettymyksiä.


Huoli kohudirektiivistä: Facebook estää kaikki uutislinkit? – ”Valemediat enemmän näkyville” uusisuomi 09:36 17.09

Kohuttu EU:n tekijänoikeusdirektiivi on nostanut huolta siitä, että uutisten jako sosiaalisessa mediassa vaikeutuu tai jopa loppuu ja niin sanotut valemediat saavat entistä enemmän näkyvyyttä.


Ogier tykitti pohja-ajan – Neuville säästelee renkaita MTV 11:41 16.09

Turkin MM-ralli on vahvasti Toyota-tallin Ott Tänakin ja Jari-Matti Latvalan hallinnassa.


Teollisuusliiton havainto ay-liikkeen pillastuttaneesta uudistuksesta: ”Perusteluja ollaan vaihtamassa lennosta” uusisuomi 11:01 16.09

Teollisuusliiton ulkoisen viestinnän päällikköVille Kopra arvioi, että Juha Sipilän (kesk) hallituksen perustelun irtisanomissuojan heikentämisestä ovat muuttuneet.


Anna järkyttyi, kun ei myyjänä enää kelvannutkaan ystäville – "Et sitten muualle päässyt" MTV 12:35 15.09

– Useamman kerran on käynyt niin, että entiset kollegat kääntyvät kannoillaan, kun näkevät minut kassan takana. Tai sitten he tulevat keskustelemaan todella vaivautuneesti ja lähtevät äkkiä pois. He osoittavat pienillä teoillaan, etten ole enää merkityksellinen ihminen. 


Kisaa johtanut MM-kärki Neuville keskeytti: jousitus puski läpi konepellistä MTV 10:33 15.09

Rallin MM-sarjaa johtava belgialaiskuski Thierry Neuville on ajautunut pahoihin ongelmiin Turkin MM-rallin lauantain avauserikoiskokeella.


Kisaa johtanut MM-kärki Neuville ongelmissa: jousitus puski läpi konepellistä MTV 10:33 15.09

Rallin MM-sarjaa johtava belgialaiskuski Thierry Neuville on ajautunut pahoihin ongelmiin Turkin MM-rallin lauantain avauserikoiskokeella.


Helvetin enkelien kaveri katosi jäljettömiin Lappeenrannassa – Syyte: Jengipomo pieksi kadonneen ystävää hiljaiseksi ja tivasi rahoista MTV 10:26 15.09

Lappeenrannan Helvetin enkeleiden väkivaltajutut ja kansainvälisen Outlaws-liivijengin rantautuminen Suomeen ovat saaneet puheet jengien mahdollisesta välienselvittelystä koville kierroksille.


Helvetin enkelien kaveri katosi jäljettömiin Lappeenrannassa – syyte: Jengipomo pieksi kadonneen ystävää hiljaiseksi ja tivasi rahoista MTV 10:26 15.09

Lappeenrannan Helvetin enkeleiden väkivaltajutut ja kansainvälisen Outlaws-liivijengin rantautuminen Suomeen ovat saaneet puheet jengien mahdollisesta välienselvittelystä koville kierroksille.


Dramaattinen aamu Turkin MM-rallissa – Latvala nousi jo kolmanneksi iltasanomat 09:54 15.09

MM-sarjaa johtavan Thierry Neuvillen auto hajosi Turkissa.


Kisaa johtanut MM-kärki Neuville ongelmissa: jousitus puskee läpi konepellistä MTV 09:33 15.09

Rallin MM-sarjaa johtava belgialaiskuski Thierry Neuville on ajautunut pahoihin ongelmiin Turkin MM-rallin lauantain avauserkoiskokeella.


Räikkösen tulolla raju vaikutus: Sauberin sometilillä räjähdysmäinen kasvu MTV 07:30 15.09

Kimi Räikkösen tiedotettua siirrostaan Sauberin F1-talliin sveitsiläistiimin sosiaalisessa mediassa kävi kuhina, kun uudet seuraajat tulvivat kanaville suomalaiskuskin perässä.


Neuville hämmästeli kärkipaikkaansa: Päivä oli aika outo MTV 23:29 14.09

Rallin MM-sarjan kärkikuljettaja Thierry Neuville selviytyi kunnialla Turkin MM-rallin ensimmäisestä kunnon ajopäivästä. Belgialainen johtaa kilpailua ennen lauantain erikoiskokeita.


helsinkiläisellä parkkipaikalla – jäässä maatessaan, myrkkylemmikistä Pystyy puremaan vasta voittomaalikilpailun voittoa tavoittelemattomien poliittisten

Uutiset