Ainakin kuusi kuoli kemian tehtaan räjähdyksessä Tsekissä iltalehti 12:57 22.03

Räjähdys tapahtui Unipetrolin tehtaalla. Paikallisten viranomaisten mukaan ainakin kuusi ihmistä on saanut surmansa kemian tehtaan räjähdyksessä Kralupy nad Vltavoussa pääkaupungin Prahan pohjoispuolella. Räjähdys tapahtui Unipetrolin laitoksella. Unipetrol jalostaa öljyä ja valmistaa muoveja.


Soini kyberuhista: ”9/11-iskua ei ole vielä tullut, mutta varmasti vielä tulee” iltalehti 18:12 21.03

Ulkoministeri Timo Soini (sin) pitää todennäköisenä, että Suomeen saattaa kohdistua jossain vaiheessa laaja kyberisku. - Lähes kaikki yhteiskunnan keskeiset toiminnot ovat riippuvaisia tietokannoista ja tietoliikennepalveluista. Kybermaailman 9/11 -iskua ei ole vielä tullut, mutta varmasti vielä tulee. Toivon, että olen väärässä, Soini sanoi. Soini puhui kansainvälisestä yhteistyöstä hybridi- ja terrorismiuhkien torjunnassa palopäällystöpäivillä Lahdessa keskiviikkona. Uhkiin varautumisessa tarvitaan Soinin mukaan viranomaisten yhteistyötä laajalla rintamalla.


Vakava kohu! UFC-tähti joutui Yhdysvaltain viranomaisten tutkinnan keskelle yhteyksistään brutaaliin tšetšeenidiktaattoriin suomiurheilu 16:40 19.03

UFC:n raskassarjan entinen mestari Fabricio Werdum on joutunut osaksi Yhdysvaltain poliisiviranomaisten tutkintaa sponsoriyhteyksistään Tšetšenialaisen sotilasjohtajan Ramzan Kadyrovin kanssa. Amerikkalainen toimittaja Mike Russell paljasti sisäpiirilähteiden tietoja,...


Venäjän vaalit: Putinille jopa aiempaa vahvempi tuki uusisuomi 07:54 19.03

Venäjän istuva presidentti Vladimir Putin on saanut viranomaisten mukaan yli 76 prosenttia äänistä maan presidentinvaaleissa. Hän jatkaa odotetusti presidenttinä.


Uutiset