Penkkipunnerruksen MM-kulta Suomeen! 20-vuotias Susanna Törrönen oli täysin ylivoimainen iltasanomat 13:52 19.05

Törrönen juhli ylivoimaista mestaruutta ja Virkkunen taisteli pronssille Vantaalla.


Antero Mertarannalta kova siirto kesken MM-lätkän: Palaa Mestarien liigan pääselostajaksi - myös Tuomas Virkkunen MTV:lle iltalehti 14:52 16.05

Tuomas Virkkunen ja Antero Mertaranta ovat ensi kaudella jalkapalloilun Mestarien liigan pääselostajat MTV:n kanavilla. Jalkapalloilun Mestarien liigan Suomen tv-oikeudet siirtyvät ensi kaudeksi MTV:lle. Maikkari on tehnyt Iltalehden tietojen mukaan kovat kiinnitykset selostuskoppiin, sillä Mestarien liigan pääselostajina toimivat Tuomas Virkkunen ja Antero Mertaranta.


Suomalaismeppi kiittelee ehdotusta EU:n budjetissa: ”Tässä on myös Suomella ison muutoksen tarve” uusisuomi 12:10 06.05

Kokoomuksen europarlamentaarikko Henna Virkkunen  arvioi, että Euroopan komission esittelemä budjettikehys ottaa askelia oikeaan suuntaan. 


Kärpät-pomon taipaleelle paras mahdollinen alku – "Ihan unelmien unelma" MTV 21:36 26.04

Ensimmäistä kauttaan Oulun Kärppien toimitusjohtajana toiminut Tommi Virkkunen oli onnellinen, kun Kärpät varmisti Suomen mestaruuden voittamalla Tapparan finaalisarjassa otteluvoitoin 4-2.


SaiPalle kuusi jatkosopimusta - kolme ulkomaalaishyökkääjää pysyy Lappeenrannassa jatkoaika.com 14:27 10.04

Liigassa seitsemänneksi tällä kaudella sijoittunut SaiPa on tehnyt jatkosopimukset kahden puolustajan ja neljän hyökkääjän kanssa. Lappeenrannassa jatkavat Markus Kojo, Jere Sneck, David Goodwin, Bastien Maïa, Roy Radke ja Valtteri Virkkunen.


helteisimmät paikat henkiin” hovioikeuden tuomioon järkensä menettänyt toivonsa” pilaamista potkut päävalmentajalleen – tuloa Rovaniemelle varmuudella - nyt veikkausmiljonääri voi uida sisään Yllätyssiirto

Uutiset