Rahakaan ei auttanut, kun Petri käännytettiin raja-asemalta takaisin Suomeen – virkailija vilkaisi rekisteriotetta ja vei takakautta toimistoon iltasanomat 14:23 09.09

Tilanne oli Virtasen mukaan hyvin kiusallinen myös venäläisvirkailijoille.


CHL-mestari JYP nyt pappakerho? Uusi nokkamies: "Ei meidän tarvitse luistella kilpaa muiden kanssa" MTV 07:00 28.08

Viime kaudella JYP teki kovan tempun kansainvälisillä kentillä, kun se voitti jääkiekon Mestarien liigan eli CHL:n. Kauden jälkeen hurrikaaniseuralta nähtiin isoja ratkaisuja, kun JYP erotti päävalmentajana toimineen Marko Virtasen. Uusi nokkamies on Lauri Merikivi. Suurelle yleisölle vielä tuntematon kasvo saa johdettavakseen varsin kokeneen JYP-miehistön.


Kuva 50 euron varusteista – kiekkotähti huolissaan lasten liikkumattomuudesta: ”Tuli sellainen olo, että lapsia syyllistetään” iltasanomat 09:15 17.08

Liigakiekkoilija Jonne Virtasen mielestä lapsia ei pidä syyllistää liikkumattomuudesta. Avaimet ovat vanhempien käsissä.


SM-liigakiekkoilija ottaa tiukasti kantaa lasten liikkumattomuuteen – vetoaa vanhempiin: ”Täytyy miettiä, mihin aikaansa käyttää” iltasanomat 06:13 17.08

Liigakiekkoilija Jonne Virtasen mielestä lapsia ei pidä syyllistää liikkumattomuudesta. Avaimet ovat vanhempien käsissä.


Taru Virtasen tytär kuoli Sastamalan mopoautoturmassa yli vuosi sitten - äidin on yhä vaikea käsittää tapahtunutta: ”Eilenkin kävimme haudalla ja ihmettelimme, voiko tämä edes olla todellista” iltalehti 19:16 26.05

Sastamalan mopoautoturmassa kuolleen tytön äiti ihmettelee taposta tuomitun vaatimuksia alentaa rangaistusta. Hän pitää hovioikeudessa alkanutta jutun käsittelyä rahanhaaskauksena. Sastamalan mopoautoturman käsittely alkoi Turun hovioikeudessa keskiviikkona. Kahden teini-ikäisen taposta tuomittu Kari Tapani Saari vaatii alennusta 12 vuoden mittaiseen vankeustuomioonsa. Saari pitäytyy väitteessään, että hän mielsi nuorten mopoauton rekaksi tai kuorma-autoksi eikä uskonut ajoneuvossa olleiden voivan kuolla. Lisäksi hän vetosi päihtyneenä ja lääkkeiden vaikutuksen alaisena ajamiseen sekä huonoon terveydentilaansa ja psyykkisiin ongelmiin.


Suomalaisten SS-miesten arvostettu sairaanhoitaja ”Sisar Ruth” kutsui potilaita pojikseen - tuomittiin sodan jälkeen maanpetturina iltalehti 13:11 11.05

Vapaaherratar Ruth Munck oli jääkärien ja suomalaisten SS-miesten arvostettu sairaanhoitaja. Jatkosodan jälkeen hänet tuomittiin maanpetturina vankeuteen. Ruth Munck (1886-1976) syntyi Lempäälässä aatelissukuun. Hänen vaiherikkaasta elämästään Elina Virtasen tekemän väitöskirjan Schwester, lotta ja maanpetturi on kustantanut Sigillum (2018). Väitöskirjassaan Virtanen pitää Munckia kommunismin vihaajana ja natsien myötäilijänä, joka ei suostunut näkemään pahuutta natsi-Saksassa.


SaiPa hankki kahdeksan uutta pelaajaa! Kanukkitykki haaviin Kai Suikkasen valloittamasta liigasta MTV 17:18 03.05

SM-liigaseura SaiPa on hankkinut kahdeksan uutta pelaajaa: maalivahdit Severi Auvisen ja Karolus Kaarlehdon, puolustajat Erik Aution ja Veeti Vainion sekä hyökkääjä Tomi Iso-Mustajärven, Aatu Luusuaniemen, Tyler Morleyn ja Santeri Virtasen. Lisäksi SaiPa on tehnyt sopimuksen oman hyökkääjälupauksensa Matias Mäntykiven kanssa.


Jerkka Virtanen on uusi TVOF-voittaja! iltalehti 22:08 20.04

Nelosen seitsemäs The Voice of Finland -kausi päättyi juuri huikeaan finaaliin, jossa voiton vei kauden alusta saakka yleisön hurmannut Jerkka Virtanen. The Voice of Finlandin upea seitsemäs tuotantokausi on tullut päätökseensä. Perjantai-iltana Nelosella nähtiin räjähtävä ja Logomon kattorakenteita vavisuttanut finaalilähetys, jonka päätteeksi juhlittiin Redraman tiimissä kilpailleen Jerkka Virtasen voittoa. Lähetyksessä kuultiin kaikilta finalisteilta kaksi kappaletta, joista toinen oli Ääni ratkaisee -vaiheessa kuultu kappale. Nokialainen Jerkka Virtanen, 36, esitti finaalissa Rag’n’Bone Manin kappaleen Skin sekä Whitesnaken kappaleen Is This Love. Artistivieraina finaalissa esiintyivät Elastinen ja Yö.


Marko Virtanen - JYPin ex-valmentaja jatkoaika.com 08:45 01.04

Marko Virtanen ehti toimia JYPin päävalmentaja viisi kautta. Liigassa JYPin runkosarjasijoitukset tänä aikana olivat 5, 4, 4, 4 ja 4. Finaaleihin JYP ei päässy, mutta kolmesti joukkue taisteli pronssimitallista, ja kaksi niistä päättyi voittoon. Vuonna 2013 Virtanen johdatti JYPin European Trophyn mestaruuteen, sekä kaudella 2017-2018 CHL-mestaruuteen. Välittömästi JYPin kauden päätyttyä pettymykseen puolivälierissä JYP vapautti Virtasen tehtävistään, vaikka sopimusta oli jäljellä vuoden 2019 kevääseen saakka.


JYPin pomo kertoo Marko Virtasen potkujen taustan – ”Sitä ei kukaan halua pyyhkiä pois” iltasanomat 15:26 31.03

JYP vapautti päävalmentaja Marko Virtasen tehtävästään pettymykseen päättyneen kauden jälkeen.


JYP-pomo taustoitti yllättäviä valmentajapotkuja: "Voidaan puhua pettymyksestä" MTV 14:33 31.03

JYP täräytti lauantaina ison uutisen pöytään, kun se ilmoitti vapauttaneensa Marko Virtasen päävalmentajan tehtävistä.


Virtasen tekemä tulos ei riittänyt jatkoon ? "Yksi mestaruus olisi pitänyt tulla" jatkoaika.com 14:30 31.03

JYP tiedotti lauantaina, ettei Marko Virtanen jatka seuran päävalmentajana. Jukka Holtarin mukaan kyseessä olivat puhtaat tulosurheilulliset tavoitteet, jotka eivät täyttyneet.


JYP-luotsi Marko Virtanen sai potkut! iltalehti 13:52 31.03

Marko Virtanen on saanut lähtöpassit JYPin peräsimestä. JYP tiedotti lauantaina "vapauttaneensa Marko Virtasen päävalmentajan tehtävistä". Hurrikaanipaitojen kausi päättyi torstaina pettymykseen, kun se hävisi SM-liigan puolivälierissä HIFK:lle voitoin 2-4. JYPillä oli ottelusarjassa kotietu.


Ohhoh! JYP antoi potkut Marko Virtaselle MTV 13:50 31.03

JYP on vapauttanut Marko Virtasen päävalmentajan tehtävistä. Jyväskyläläisseura tiedotti asiasta lauantaina.


kohentamiseksi ”Käytännössä lisää kuuluu nyt joukkueensa oman auton käytöstä pelikoneen palkintoja saamassa vuosipalkakseen! – lähtöisin

Uutiset