Forssan lehti: Kaiken nähnyt kansliapäällikkö ruoskii Rinteen hallitusohjelmaa ja Kaikkosen ministerivalintaa iltasanomat 14:43 14.06

45 vuotta TEM:n kansliapäällikkönä toimineen Erkki Virtasen mukaan hallitusohjelman tulevaisuusinvestoinnit ovat tavallisia kertaluontoisia valtion menoja.


Llamas Ruiz oli myrkkyä Otto Virtaselle: putosi ensimmäisellä kierroksella sekä kaksinpelin että nelinpelin jatkosta yle 20:15 03.06

Tennispelaaja Otto Virtasen urakka Ranskan avoimissa päättyi.


KooKoon luottohyökkääjä siirtyy KalPaan iltasanomat 16:49 16.05

Mikko Virtasen ura jatkuu Kuopiossa.


KalPa vahvisti hyökkäystään sentterillä – "Eteenpäin pyrkivä pelaaja" MTV 13:32 16.05

Jääkiekon SM-liigassa pelaava KalPa on kiinnittänyt riveihinsä keskushyökkääjä Mikko Virtasen 1+1-vuotisella sopimuksella. Kuopiolaisseura kertoo asiasta tiedotteessaan.


Darude kisaa tänään Euroviisuissa: Suomen show’n takana lähes 20 ihmistä iltalehti 06:22 14.05

Euroviisujen ensimmäinen semifinaali nähdään tänään suorana lähetyksenä TV2:lla. Suomen viisukamppailulla on tänä vuonna Daruden eli Ville Virtasen ja Sebastian Rejmanin kasvot, jotka nähdään Tel Avivin kisalavalla jo tänään ensimmäisessä karsinnassa TV2:lla. Kokonaisuuteen vaikuttaa silti monta muutakin naamaa – ja ääntä. Mikko Silvennoinen ja Krista Siegfrids selostavat kaikki kolme suoraa tv-lähetystä. Torstaina on toisen karsinnan aika ja lauantaina jännitetään jo finaalia. Mikko kuuluu entuudestaan viisukalustoon, mutta Krista on pestissään ensimmäistä kertaa.


Nyt on harvinaista! Tässä on Daruden harvoin julkisuudessa nähty Michelle-vaimo iltalehti 21:22 12.05

Darude yllätti ja toi rakkaansa viisujen oranssille matolle. Euroviisujen avajaisissa nähtiin harvinainen tilanne kun Darude, Ville Virtanen, toi Euroviisujen avajaisten oranssille matolle Michelle Virtasen, vaimonsa. Puolisoita on harvemmin nähty avajaisissa.


antoi pelaajillemme autoja ja maastoa Kuorma-auton kuljettaja loukkaantui Maan halvin neuvotteluista NHL-seura Sergei

Uutiset