Niinistö kommentoi ”Toista kierrosta ei tule” -letkautustaan ” Se oli sarkastinen heitto” iltalehti 21:22 12.01

Savon Sanomien mukaan Sauli Niinistö sanoi Kuopion torilla vaaleista, ettei toista kierrosta tulee. Niinistö avasi letkautusta Iltalehdelle. Presidentti Sauli Niinistö kertoi Iltalehdelle heittonsa "Toista kierrosta ei tule" taustaa. - Tapasin yllättäen basemmistoliiton Erkki Virtasen Kuopion torilla, hän sanoi huumorilla, että äänestän sua toisella kierroksella. Se on sellaista leukailua. Tokaisin siihen huumorilla, että sellaista ei tule, Niinistö sanoo.


Video: Huh! Daruden Sandstorm villitsee yli 80 000 katsojan stadionin huikeaan pelitunnelmaan MTV 11:31 28.12

Suomalaisen Daruden eli muusikko Ville Virtasen Sandstorm-kappale soi edelleen tiheästi urheiluareenoilla ympäri maailman.


Sateenkaaripappi syyttää piispaa ajojahdista - Konnevedellä kiukustuttiin hyllytyksestä: ”Minun verorahoillani ei tueta vainoa” iltalehti 23:27 23.12

Konneveden kirkkoherra Olavi Virtanen aikoo viedä mahdollisen irtisanomisensa oikeuteen, ja osa seurakuntalaisista tukee häntä voimakkaasti. Kuopion piispan mukaan kyse on jostain aivan muusta kuin erimielisyyksistä sateenkaariparien vihkimisessä. Sateenkaaripapiksi julkisesti ilmoittautunut Konneveden hyllytetty kirkkoherra Olavi Virtanen syyttää kovin sanoin omaa kirkkoneuvostoa ja Kuopion piispaa Jari Jolkkosta ajojahdista. Jolkkonen pidätti Virtasen virantoimituksesta pikavauhdilla marraskuun alussa. Piispa perustelee hyllytystä muun muassa virkavelvollisuuksien rikkomisella.


Sateenkaaripappi syyttää piispaa ajojahdista - Konnevedellä virisi paikallinen eroa kirkosta -ilmiö: ”Minun verorahoillani ei tueta vainoa” iltalehti 18:58 23.12

Konneveden entinen kirkkoherra Olavi Virtanen aikoo viedä potkunsa oikeuteen, ja osa seurakuntalaisista tukee häntä voimakkaasti. Kuopion piispan mukaan kyse on jostain aivan muusta kuin erimielisyyksistä sateenkaariparien vihkimisessä. Sateenkaaripapiksi julkisesti ilmoittautunut Konneveden hyllytetty kirkkoherra Olavi Virtanen syyttää kovin sanoin omaa kirkkoneuvostoa ja Kuopion piispaa Jari Jolkkosta ajojahdista. Jolkkonen pidätti Virtasen virantoimituksesta pikavauhdilla marraskuun alussa. Piispa perustelee hyllytystä muun muassa virkavelvollisuuksien rikkomisella.


HPK-TPS-ottelun tappelupukarit väliaikaiseen pelikieltoon MTV 14:02 09.12

Jääkiekon SM-liiga on määrännyt HPK:n Miro Karjalaisen ja TPS:n Jonne Virtasen väliaikaiseen pelikieltoon perjantaisen kaukalotappelun seurauksena.


Darudella hieno vuosi: huipentui Suomi100-tyttären syntymään iltalehti 19:11 08.12

Daruden alias Ville Virtasen perhe kasvoi itsenäisyyspäivän aattona. Legendaarisen Sandstorm-kappaleen isällä, Darudella eli Ville Virtasella, on ollut hieno vuosi, jota mies summaa Facebook-päivityksessään: - Pääsin aloittamaan Suomen juhlavuoden uskomattoman hienolla tavalla, kun sain kunnian soittaa kymmenille tuhansille suomalaisille Helsingin Kansalaistorilla, Darude aloittaa päivityksensä.


Pelataanko shakkia vai? ? JYP saa haasteen liigan kuumimmalta joukkueelta jatkoaika.com 08:00 02.12

Lauantai-ilta Jyväskylässä. JYP hävisi kirvelevästi Ilvekselle perjantaina, kun taas KalPa ei ole jäänyt pisteittä kertaakaan kymmenessä ottelussa. Sami Kapasen ja Marko Virtasen shakkiottelu voi alkaa.


Valtiosihteeri Virtasen takakonttimatka nousi uutiseksi Intiassa asti iltasanomat 09:37 21.11

Valtiosihteeri Samuli Virtanen on saanut julkisuutta Intiassa.


Iivo Niskanen ehdottaa yllätysnimeä hiihdon päävalmentajaksi iltalehti 13:49 13.11

MM-kultamitalisti korostaa, ettei hän lobbaa ketään, mutta pohtii Mikko Virtasen tai Teemu Pasasen valintaa hiihdon uudeksi päävalmentajaksi. Hiihtopiirien kuuma peruna on Suomen päävalmentaja-asia. Reijo Jylhä vetäytyy tämän kauden jälkeen, joten Hiihtoliitto etsii uutta vetäjää. Iivo Niskanen haluaisi Harri Kirvesniemen, mutta tämä ei suksibisneksensä takia ole valmis pestiin.


Soinin valtiosihteerin sullominen takakonttiin oli virka-auton kuljettajan idea iltasanomat 20:00 09.11

Valtiosihteeri Samuli Virtasen piilottelu virka-auton takakontissa sai eduskunnan nauramaan.


Li Andersson tivasi Sipilältä syytä valtio­sihteeriin taka­kontissa – pääministerin vastaus sai salin nauramaan iltasanomat 18:53 09.11

Samuli Virtasen matkustelu auton takakontissa nousi esille myös eduskunnan kyselytunnilla.


Kesärannasta salaa poistunut virkamies hassuttelee Facebookissa - julkaisi itsestään kuvan auton peräkonttiin ahtautuneena iltalehti 17:15 09.11

Valtiosihteeri Samuli Virtasen kerrotaan poistuneen Kesärannasta autoon piilotettuna. Virkamies itse vitsaili asialla julkaisemalla itsestään kuvan auton peräkontissa. Iltalehti kertoi vajaat kaksi viikkoa sitten, että ulkoministeri Timo Soinin (sin)valtiosihteeri Samuli Virtanen kävi Kesärannassa tapaamassa pääministeri Juha Sipilää (kesk) jo sunnuntaina 11. kesäkuuta 2017, kun perussuomalaisten jakautumiseen johtanut puoluekokous oli edelleen käynnissä Jyväskylässä. Hallituspuoluelähteet ovat kertoneet Iltalehdelle ja Aamulehdelle, että Virtasen Kesäranta-vierailu haluttiin pitää salassa. Kun vierailun loppupuolella heräsi epäilys, että Kesärannan portilla saattaisi olla toimittajia, keksittiin virkamiehen vierailun salaamiseen varsin kiinnostava ratkaisu.


Pääministeri Sipilä huvittui peräkontti-gatesta: ”Lähti omin jaloin palaverista” iltalehti 15:56 09.11

Sipilän mukaan Soinin valtiosihteeri piipahti Kesärannassa 11. kesäkuuta. Iltalehti ja Aamulehti uutisoivat torstaina uudesta yksityiskohdasta perussuomalaisten hajoamiseen liittyen. Hallituspuoluelähteet kertoivat Iltalehdelle ja Aamulehdelle, että ulkoministeri Timo Soinin valtiosihteerin Samuli Virtasen 11. kesäkuuta tapahtunut Kesäranta-vierailu haluttiin pitää salassa.


Some riemastui pääministeri Sipilän ja Soinin valtiosihteeri Virtasen takakonttikohusta - katso kootut irvailut iltalehti 14:47 09.11

Poliitikot ja politiikan aktiivit innostuivat kommentoimaan Iltalehden ja Aamulehden torstaista uutista siitä, että Soinin valtiosihteeri poistui pääministerin tapaamisesta auton matkatavaratilassa. Takakonttikohun aiheutti Iltalehden ja Aamulehden torstain uutinen, jossa hallituspuoluelähteet kertoivat, että valtiosihteeri Virtasen sunnuntaina 11.6. tehty Kesäranta-vierailu haluttiin pitää salassa. Pääministerin ja valtiosihteerin tapaamisen loppupuolella Kesärannan portilla havaittiin liikehdintää ja neuvonpitoon osallistuneet epäilivät, että portilla saattaisi olla toimittajia, jonka vuoksi Virtasta kuljettanut auto peruutettiin katseilta suojaan. Valtiosihteeri kiipesi auton takaosaan ja hänet kuljetettiin Kesärannasta salaa ulos auton matkatavaratilassa, niin sanotussa peräkontissa.


Pääministeri Sipilä huvittui peräkontti-gatesta: ”Lähti omin jaloin Kesärannasta” iltalehti 14:37 09.11

Sipilän mukaan Soinin valtiosihteeri piipahti Kesärannassa 11. kesäkuuta. Iltalehti ja Aamulehti uutisoivat torstaina uudesta yksityiskohdasta perussuomalaisten hajoamiseen liittyen. Hallituspuoluelähteet kertoivat Iltalehdelle ja Aamulehdelle, että ulkoministeri Timo Soinin valtiosihteerin Samuli Virtasen 11. kesäkuuta tapahtunut Kesäranta-vierailu haluttiin pitää salassa.


Näkökulma: Valtiosihteeri piilossa paljastaa halun salata iltalehti 06:00 09.11

Valtiosihteeri piilotettuna autoon kertoo halusta salata, kirjoittaa Aamulehden toimittaja Lauri Nurmi. Ulkoministeri Timo Soinin (sin) valtiosihteerin Samuli Virtasen piti piiloutua sunnuntaina 11. kesäkuuta päivällä pääministerin virka-asunnolta lähtiessään, jotta hänen vierailunsa Juha Sipilän luona ei paljastuisi. Samoihin aikoihin perussuomalaisten uusi puheenjohtaja Jussi Halla-aho piti linjapuhettaan Jyväskylässä.


Raumalta Ruotsiin ? edes kielimuuri ei ole hidastanut Jesse Virtasen tahtia jatkoaika.com 17:30 08.11

Rauman Lukon monivuotinen luottopuolustaja Jesse Virtanen nousi kahden viime kauden aikana myös maajoukkueeseen. Kesällä maa vaihtui Ruotsiin, seura Färjestadiin, mutta Virtanen on jatkanut siitä mihin Raumalla jäi. Myös maajoukkueura saa jatkoa, kun mies valittiin Helsingin Euro Hockey Tour -turnaukseen.


Uudet näkökulmat estävät Virtasen leipiintymisen: "Se on kaikista kehittävintä" jatkoaika.com 14:13 02.11

JYP julkisti torstaina joukkueensa päävalmentaja Marko Virtasen jatkosopimuksen. Jatkoaika kävi kysymässä Virtasen mietteitä jatkosopimuksesta.


Uutiset