Kataiselta suoraa puhetta Trumpista: ”Ensimmäistä kertaa historiassa USA:n presidentti jakaa Venäjän presidentin kanssa saman ajatuksen” iltasanomat 13:04 18.06

Jyrki Katainen sanoi Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin jakavan historiallisella tavalla Vladimir Putinin näkemyksen siitä, että heikko ja hajanainen Eurooppa on hyvä asia.


Suomesta evästystä Putinin luo: YK:n pääsihteeri Guterres jatkaa Kultarannasta Venäjälle iltasanomat 14:45 17.06

YK:n pääsihteeri Antonio Guterres jatkaa Helsingistä matkaansa ensin Norjaan ja sen jälkeen Vladimir Putinin luo Moskovaan katsomaan kotimaansa Portugalin MM-jalkapallopeliä.


Vladimir Putinilla selkeä kanta kohukommenttiin – venäläisnaiset saavat itse päättää, kenen kanssa harrastavat seksiä MTV 10:56 15.06

Venäjän presidentti Vladimir Putin on sitä mieltä, että venäläisnaiset voivat harrastaa seksiä MM-turistien kanssa. Päätös on heidän omansa, sanotaan valtionjohdosta.


Vladimir Putin esitti avoimen kutsun toimintakiellossa olevalle Sepp Blatterille MM-kisoihin MTV 13:25 13.06

Korruptioskandaalissa ryvettynyt ja toimintakiellossa oleva Sepp Blatter, 82, on saanut avoimen kutsun Venäjän presidentti Vladimir Putinilta osallistua jalkapallon MM-kisoihin.


Pääkirjoitus: Venäjällä heräsi huoli vankileirihistorian tuhoamisesta iltasanomat 21:00 11.06

Presidentti Vladimir Putinin aikana monet Venäjän arkistot ovat palanneet neuvostoaikaisen salailun tielle.


Putin ja Poroshenko keskustelivat vankien vaihdosta MTV 19:19 09.06

Venäjän presidentti Vladimir Putin ja Ukrainan presidentti Petro Poroshenko ovat keskustelleet puhelimitse mahdollisuudesta vankien vaihtoon.


Putinin mielestä keskustelu Trumpin kanssa voisi olla "rakentavaa" iltasanomat 02:02 09.06

Venäjän presidentin Vladimir Putinin mukaan vuoropuhelu Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin kanssa voisi olla "rakentavaa".


Näin Putin vastasi kysymykseen mahdollisesta manttelin­perijästään: ”Minulla ei ole seuraajaa” iltasanomat 19:42 07.06

Presidentti Vladimir Putinin Suora linja- ohjelma jatkui yli neljä tuntia. Suorassa lähetyksessä Putin vastasi yli 70 kysymykseen.


Vladimir Putinilta vastaus kahteen kovaan väitteeseen: ”Tätä ei voi kuvailla mitenkään muuten kuin vitsiksi” uusisuomi 15:56 07.06

Venäjän presidentti Vladimir Putin yhdisti vuosittaisella kyselytunnillaan yhteen väitteet Venäjän sekaantumisesta Yhdysvaltain presidentinvaaliin sekä saksalaismediassa esiintyneet analyysit, joiden mukaan Donald Trumo ”työntää Eurooppaa Putinin suuntaan”.


Kenelle Putin soittaa, kuka saa moitteet ja kuka kehut? Suora lähetys Venäjän presidentin kyselytunnista juuri nyt iltasanomat 10:48 07.06

Venäjän kaikkia aluejohtajia ja kuvernöörejä on ”kehotettu” olemaan työpisteessään siltä varalta, että Vladimir Putin soittaa heille tänään konferenssipuhelun.


Kenelle Putin soittaa, kuka saa moitteet ja kuka kehut? – IS seuraa Venäjän presidentin suoraa linjaa klo 12.00 alkaen iltasanomat 10:48 07.06

Venäjän kaikkia aluejohtajia ja kuvernöörejä on ”kehotettu” olemaan työpisteessään siltä varalta, että Vladimir Putin soittaa heille tänään konferenssipuhelun.


Aleksandr Ovetshkin hankki tempauksellaan avaimet Kremliin ja raivoisia vihamiehiä – kestääkö outo suhde Putiniin päivänvalon? iltasanomat 06:29 07.06

NHL:n supertähden Aleksandr Ovetshkinin avoin tuki Venäjän presidentille Vladimir Putinille on hämmentänyt, vihastuttanut ja ihastuttanut.


Pääkirjoitus: Putinin suora linja on venäläistä tosi-tv:tä iltasanomat 21:00 06.06

Pelkokerrointa on tänä vuonna lisätty ilmoittamalla, että Vladimir Putin kovistelee aluejohtajia videoyhteydellä torstain kyselyohjelmassaan.


Putin tekee virkakautensa ensimmäisen EU-vierailun MTV 06:02 05.06

Venäjän presidentti Vladimir Putin vierailee tänään Itävallassa. Kyseessä on Putinin ensimmäinen vierailu EU:n alueella kevään uuden virkakauden alkamisen jälkeen.


Presidentti Vladimir Putin kutsui Kim Jong-unin Venäjälle MTV 12:42 04.06

Venäjän presidentti Vladimir Putin kutsui Pohjois-Korean johtaja Kim Jong-unin vieraaksi Venäjälle syyskuussa.


Turvallisuudesta huolestunut Sauli Niinistö FT:lle: ”Putin ei unohda ystäviään” uusisuomi 10:48 04.06

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö kommentoi Financial Timesille suorin sanoin vallitsevaa maailmanpoliittista tilannetta. Presidentin keskeinen huolenaihe on edelleen Vladimir Putinin johtama Venäjä.


WSJ: Trumpin ja Putinin välinen huippukokous suunnitteilla MTV 12:09 02.06

Valkoinen talo suunnittelee Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin ja Venäjän presidentin Vladimir Putinin välistä huippukokousta. Asiasta kertoo yhdysvaltalaislehti The Wall Street Journal.


Venäjä kiistää osallisuutensa toimittajan murhaan: ”Verinen provokaatio” iltalehti 14:10 30.05

Kremlin tiedottajan mukaan Ukraina yrittää syytöksillään lietsoa russofobiaa eli venäläisvastaisuutta. Aktiivinen Vladimir Putinin arvostelija, toimittaja ja kirjailija Arkadi Babchenko murhattiin Kiovassa kotitalonsa rappukäytävässä tiistaina. Ukrainan poliisi epäilee, että venäläistoimittaja murhattiin työnsä takia ja että Venäjän hallitus olisi osallisena murhassa.


Tällainen on Ukrainassa murhatuksi luultu venäläistoimittaja – vieraili MTV:n lähetyksessä kahdeksan vuotta sitten MTV 13:17 30.05

Jatkuvasti televisiossa näytettävä sota traumatisoi venäläiset, Anna Politkovskaja kritisoi Vladimir Putinia ja Tshetshenian sotaa oikeista syistä, presidentin sotaretket eivät lopu Ukrainaan. Näin karun todellisuuden Venäjästä ja sen johtajasta maalasi sotareportteri Arkadi Babtshenko.


Tällainen oli Ukrainassa murhattu venäläistoimittaja – vieraili MTV:n lähetyksessä kahdeksan vuotta sitten MTV 13:17 30.05

Jatkuvasti televisiossa näytettävä sota traumatisoi venäläiset, Anna Politkovskaja kritisoi Vladimir Putinia ja Tshetshenian sotaa oikeista syistä, presidentin sotaretket eivät lopu Ukrainaan. Näin karun todellisuuden Venäjästä ja sen johtajasta maalasi sotareportteri Arkadi Babtshenko.


Janitskin julkaisi Kommentti Pyöreä hurmuri Matila palasi

Uutiset