Arviossa Kampissa sijaitseva Masterchef-voittajan ravintola Kungfu Kitchen, jossa ruoka on laatuun nähden tyyristä hs 11:42 24.08


Ruotsalaisasiantuntija laukoi suorat sanat Therese Johaugin kyyneleistä julkisuudessa - vaatii Norjalta rajuja toimia iltalehti 10:49 24.08

Therese Johaug oli tunteikkaassa tilassa puhuessaan medialle tiistaina. Hän oli juuri saanut tietää joutuvansa jättämään väliin ensi talven olympialaiset koventuneen dopingrangaistuksen takia. Johaugin viime syksynä antamasta testinäytteestä löytyi anabolista steroidia klostebolia ja selitti kertoi aineen kulkeutuneen elimistöönsä huulivoiteesta. Hiihtäjä ja Norjan hiihtoliitto yrittivät vierittää syyn maajoukkuelääkäri Fredrik Bendiksenin niskoille.


Upeassa kunnossa oleva urheilutähti tuo esiin kuvien huijausvoiman - vatsalihakset vaihtuivat mahaksi: "15 minuuttia myöhemmin" iltalehti 10:37 24.08

Yhdysvaltalainen Jennifer Smith, 31, näyttää, ettei hurjinkaan lihaskimppu ole aina pelkkää vatsalihasta. Kuvakulmalla on väliä. Smith on osallistunut urallaan viidesti voimailulajin suureen Crossfit Games -turnaukseen ja noussut jo alalla sometähdeksi. Elokuun puolenvälin Instagram-päivitys on kerännyt yli 12 000 tykkäystä, ja syystä. Crossfitin eetokseen kuuluu sopusuhtaisesti voimakkaan vartalon tavoittelu. Smithin tili pursuaa näyttäviä vartalokuvia, joissa hänen viritetyt lihaksensa ovat pääosassa. Smith kuitenkin tuo esiin, miten sosiaalisessa mediassa voi höynäyttää katsojia kuvakulmavalinnoilla.


IL listasi 8 asiaa: Nämä ovat turvapaikanhakujärjestelmän ongelmakohdat iltalehti 10:11 24.08

Iltalehti listasi ongelmia, joita nykyisessä turvapaikanhakujärjestelmässä on havaittu. Minkä tahansa maan kansalainen voi hakea turvaa Suomesta. Taustalla on YK:n ihmisoikeuksien yleismaailmallinen julistus, jonka mukaan jokaisella kotimaassaan vainon kohteeksi joutuneella on oikeus hakea ja saada kansainvälistä suojelua toisessa maassa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, ettei turvapaikkaa hakevaa ihmistä voida poistaa maasta ennen kuin hänen oikeutensa saada suojelua on tutkittu.


Superpesis: Onko Siilinjärvestä tai Pöytyästä haastajaksi karsinnoissa? iltasanomat 10:02 24.08

Torstaina alkavat karsinnat. Paljon pitää tapahtua, jotta altavastaajat venyisivät kolmeen voittoon Superpesisjoukkueita vastaan.


Intian korkein oikeus kyseenalaisti biometrisen tunnistamisen iltalehti 10:00 24.08

Korkein oikeus päätti, että intialaisilla on perustuslaillinen oikeus yksityisyyteen. Intian korkein oikeus on tehnyt linjauksen, joka käytännössä kyseenalaistaa biometrisen tunnistamisen. Päätöksellä voi olla laajat seuraukset, sillä biometrisen tunnistamisen ohjelmaan on tallennettu yli miljardin intialaisen silmien iiriksen kuvat sekä sormenjäljet. Korkein oikeus päätti, että intialaisilla on perustuslaillinen oikeus yksityisyyteen. Yksityisyyden suojaa ei mainita suoraan Intian perustuslaissa, ja nykyhallitus on katsonut, että maan 1,25 miljardilla asukkaalla ei ole siihen ehdotonta oikeutta.


Pohjoiskorealaisten vointi kiinnostaa enemmän meitä kuin heidän omia johtajiaan hs 09:50 24.08


Liverpoolin tyrmäävä alku varmisti paikan Mestarien liigassa iltalehti 09:45 24.08

Liverpoolin höyryjuna jätti Hoffenheimin kyydistään 20 minuutissa. Liverpoolin kauden alku Valioliigassa on ollut takkuinen. Avauspeli Watfordia vastaan päättyi 3-3-tasuriin, ja ensimmäisessä kotiottelussaan Crystal Palacea vastaan Reds sai kairattua väen väkisin 1-0-voiton.


Alkuvuonna väestö kasvoi kitsaasti iltalehti 09:41 24.08

Väestönkasvua piti yllä muuttovoitto ulkomailta, sillä maahanmuuttoja oli noin 7  400 enemmän kuin maastamuuttoja. Tilastokeskuksen ennakkotietojen mukaan Suomen väkiluku oli heinäkuun lopussa reilut 5  508  000. Suomen väkiluku kasvoi tammi-heinäkuun aikana 5  417 ihmisellä. Tammi-heinäkuun aikana syntyi 29  558 lasta eli lähes 1  700 lasta vähemmän kuin vastaavana aikana vuonna 2016. Väestönkasvua piti yllä muuttovoitto ulkomailta, sillä maahanmuuttoja oli noin 7  400 enemmän kuin maastamuuttoja.


Liikakilot voivat sotkea seksielämän, koska käsitämme seksin väärin, sanoo asiantuntija hs 09:22 24.08


CNN: Texas varautuu hurrikaaniin iltalehti 08:49 24.08

Trooppinen myrsky Harvey voimistuu Meksikonlahden länsiosissa. Yhdysvalloissa Texasin osavaltiossa varaudutaan etelästä saapuvaan myrskyyn, joka saattaa yltyä hurrikaaniksi, kertoo CNN . Trooppinen myrsky Harvey voimistuu Meksikonlahden länsiosissa. Yhdysvaltain hurrikaanikeskus on määrännyt hurrikaanivalmiuden osaan Texasin rannikkoa. Tämä tarkoittaa, että hirmumyrskyn isku alueelle on mahdollinen seuraavan kahden vuorokauden aikana.


Loppukesän sää näyttää surulliselta: "Selkeää kokonaista päivää ei ole koko Suomessa näkyvissä" iltalehti 08:28 24.08

Lähipäivinä sadealueet kiertävät ympäri maata. Käsivarren tunturialueilla voi perjantaina tulla räntää. Elokuuta on viikko jäljellä, ja säätilassa näkyykin jo merkkejä epävakaista syyskeleistä. Elo-syyskuun vaihteessa sää jatkuu normaalia sateisempana lounaasta saapuvien matalapaineiden vuoksi, sääpalvelu Foreca kertoo. Tällä viikolla Suomeen virtaa pohjoisesta viileää ilmaa, mutta Forecan meteorologin Ilkka Alangon mukaan selvää syksyistä käännettä Suomessa saadaan vielä odottaa.


Liikakilot voivat sotkea seksielämän, koska käsitämme seksin väärin, sanoo asiantuntija – ”Yhteyden luomisessa ei auta lainkaan, vaikka toinen olisi kuinka kaunis ja laiha” hs 08:18 24.08


Suomi lähtee tuleviin olympialaisiin kovilla tulostavoitteilla – Mika Kojonkoskella vahva viesti sinivalkoisille urheilun seuraajille hs 08:10 24.08


Tyhjillään ollut talo paloi täysin - asuntoautossa olleet kaasupullot räjähtelivät Raaseporissa iltalehti 07:55 24.08

Raaseporissa Länsi-Uudellamaalla tyhjillään ollut talo paloi aamuyöllä, ja sammutustyöt jatkuvat aamupäivään asti. Tyhjillään oleva talo paloi yöllä Raaseporissa. Naapuri ilmoitti pelastuslaitokselle palosta puoli kolmen aikoihin aamuyöllä. Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Olli Ryhänen kertoo, että sammutusyksiköiden saapuessa paikalle talo oli jo täyden palon vaiheessa. Jo sammutustyön alkuvaiheessa palomiehet totesivat, ettei paloa voi pysäyttää.


Valtteri Bottas kertoi aamupainonsa - F1-tähdet terveellisyyden alarajoilla: "Painaisin neljä kiloa enemmän" iltalehti 07:12 24.08

Formula ykkösissä kikkaillaan sekä autojen että kuljettajien painon kanssa. Yksikin liikakilo voi olla merkittävässä roolissa. Valtteri Bottas kilpaili sunnuntaina omaa nimeään kantavassa duathlon-kilpailussa. Kaudella 2017 F1-autojen ja kuljettajien yhteispainon tulee olla vähintään 728 kiloa silloin, kun autossa ei ole polttoainetta.


Floyd Mayweather uhoaa lyövänsä likoon mammuttimaisen vedon voitostaan - asiantuntija: miljoonien dollarien lappu iltalehti 06:47 24.08

Urallaan tappioton nyrkkeilijä Floyd Mayweather kohtaa lauantaina Las Vegasissa vapaaottelun puolella meritoituneen Conor McGregorin. Ottelua on markkinoitu kaikkien aikojen suurimpana, mutta nyrkkeilijän ja vapaaottelijan kohtaaminen kohtaamista kehässä on myös epäilty pelkäksi mainostempuksi. Mayweather, joka lähtee otteluun ylivoimaisena suosikkina, kertoi aikovansa tehdä rahaa voitollaan. Panostamaansa summaa hän ei kuitenkaan vielä suostu paljastamaan.


Kumppanin painonvaihtelut voivat kriisiyttää seksielämän, ja siksi aiheesta pitäisi uskaltaa puhua, sanoo pariterapeutti Minna Oulasmaa hs 06:46 24.08


Suomen kannattaa tukea avoimuutta, koska olemme hyötyneet siitä niin paljon hs 06:41 24.08


Uutiset