Poliisi keskeytti lehdistötilaisuuden – taklasi ohi juosseen miehen stara 14:00 20.06

Viraalina levinneellä videolla todistetaan hämmentävää tilannetta, joka voisi olla suoraan


Viihdelehti Stara.fi stara 14:00 20.06

Viraalina levinneellä videolla todistetaan hämmentävää tilannetta, joka voisi olla suoraan


Max Verstappen tykittää: On parempi tehdä virheitä formula ykkösissä kuin muualla MTV 12:30 20.06

Red Bull -kuski Max Verstappen laukoo, että hänen mielestään on parempi tehdä virheitä formula ykkösissä kuin junioriluokissa, joissa ne voisivat maksaa mahdollisuuden päästä kuninkuusluokkaan.


Vedonlyöjä voi menestyä peesaamalla toisten vihjeitä – mutta mieti tarkkaan, kehen luotat: ”Netissä on kaikenlaista vipeltäjää” iltalehti 08:55 20.06

Kun oma aika tai osaaminen ei riitä, mutta vedonlyönti kiinnostaa, on peesaaminen potentiaalinen vaihtoehto. Pete Käenmäki kertoo niksit. Kassan kierto on vedonlyöjän paras ystävä. Varsinkin jos omat menetelmät pohjautuvat ei-koneellisiin menetelmiin, vetomäärät jäävät harmittavan pieniksi, eikä vedonlyöjä pääse nauttimaan korkoa korolle -ilmiöstä. Mutta miten lisävetoja voisi repiä kirjanpitoon lisää? Yksi vastaus on peesaaminen eli vetojen jättäminen toisten, mielellään ammattimaisten, vedonlyöjien ilmais- tai maksullisten vihjeiden varaan.


Yllätyskäänne: Petteri Ahomaa vakuuttaa, että eroa ei tule – ”Vedämme hakemuksen pois” iltalehti 19:30 19.06

Petteri Ahomaan mukaan ero perutaan. Tänään keskiviikkona uutisoitiin, että televisiotuottaja ja Ylen entinen uutisankkuri Petteri Ahomaa ja hänen vaimonsa Emma ovat jättäneet helmikuussa avioerohakemuksen. Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus vahvisti asian Iltalehdelle. Avioeroon tuomitsemista pari voisi hakea aikaisintaan ensi kuussa.


McLaren-pomo haluaa tiukemman kulukaton: "Siihen ei tarvita niin paljon rahaa" MTV 11:49 19.06

F1-talleille kaudelle 2021 osana sääntöuudistuspakettia kaavailtu kulukatto voisi hyvin olla sunniteltua tiukempi, katsoo McLaren-tallin toimitusjohtaja Zak Brown.


Voisiko Porvoon öljynjalostamon hukkalämpö lämmittää meren sijasta asuntoja Helsingissä? Isot kustannukset ja sähkövero voivat torpata hankkeen yle 16:18 18.06

Kilpilahdessa Nesteen ja Borealis Polymersin tuotantolaitoksilla syntyy merkittävä määrä hukkalämpöä, joka päätyy nyt mereen.


Facebook julkisti pitkään huhutun oman digitaalisen valuuttansa yle 14:20 18.06

Valuutalla voisi maksaa palveluita ja sitä voisi siirtää käyttäjien välillä.


Berliini pitäköön byrokratiansa ja liikenneraivon – puistoista ja kulttuuritarjonnasta voisi sen sijaan ottaa mallia yle 15:19 17.06

Lähden Berliinistä haikein, mutta helpottunein mielin, kirjoittaa Suomeen palaava Ylen Eurooppa-kirjeenvaihtaja Dan Ekholm.


Selvitys: Kaivoslakiin ei tarvita suuria muutoksia, pienemmät viilaukset riittävät yle 13:36 17.06

Muutoksia voisi tehdä esimerkiksi lupamenettelyyn ja vakuuksiin, joilla korvataan kaivostoiminnan ympäristöön aiheuttamia muutoksia.


Harvinainen ulostulo: Tommi Mäkisen pomo kommentoi Sardinian MM-rallin sokkipäätöstä: ”Se oli sydäntäsärkevää” iltalehti 11:39 17.06

Toyotan pääjohtaja Akio Toyoda kommentoi tiedotteen välityksellä Sardinian MM-rallin katastrofia. Toyotan Ott Tänak oli matkalla ylivoimaiseen voittoon Sardinian MM-rallissa, kunnes ohjaukseen iskenyt vika murensi voittohaaveet viimeisellä erikoiskokeella. Tänak putosi lopputuloksissa viidenneksi. – Aika uskomaton juttu. Meille ei ole koskaan käynyt noin. Voisi varmaan sanoa, että tämä oli koko meidän historian pahin juttu, mitä on tapahtunut. Kaikenlaista voi tietenkin tapahtua, mutta tämä veti selkeästi ykköspaikalle, Tommi Mäkinen harmitteli kisan jälkeen.


Valtava sähkökatko pimensi kokonaan Argentiinan ja Uruguayn – asiantuntija arvioi mistä vika johtuu ja voisiko vastaavaa tapahtua Suomessa iltasanomat 20:45 16.06

Suomen sähköjärjestelmä ei poikkea Etelä-Amerikasta ratkaisevasti, mutta vastaava sähkökatkos olisi täällä silti lähes mahdotonta.


Tänään tv:ssä: Suomalainen Hanna-Kaarina suunnitteli Ikealle esineen, jonka jokainen valmistettu kappale on uniikki iltalehti 08:48 16.06

Sinikeltainen imperiumi -dokkari raottaa Ikean esirippua ja näyttää, mitä kaikkea jättifirman toiminta pitää sisällään. Harvassa ovat ihmiset, jotka eivät olisi koskaan astuneet jalallaan Ikean jättimäiseen valtakuntaan. Ylen kolmiosainen dokumenttisarja käsittelee Ikean maailman lattiasta kattoon: miten yritys sai alkunsa, ja miten tuotteet matkaavat ideasta kalusteketjun myymälän hyllyille. Sarjaa varten kuvattiin Ikean 35 miljardin euron yritystoimintaa vuoden ajan. Ohjelmassa haastatellaan myös Lukea, joka valittiin töihin uuteen Sheffieldiin avattavaan Ikeaan. Mies haki alunperin työpaikkaa, jotta voisi huolehtia perheestään ja maksaa äidilleen vuokraa asumisesta.


Julian Assangen karkotusoikeudenkäynti alkaa tänään Britanniassa yle 08:44 14.06

Yhdysvalloissa edessä voisi olla jopa 175 vuotta vankeutta.


Horoskooppi iltalehti 01:32 14.06

OINAS 21.3.–20.4. Nyt ei kannata yrittää tehdä asioita yksin. Kaipaat muiden energiaa ja tukea, joten hakeudu niiden ihmisten seuraan, jotka tuntevat sinut parhaiten ja arvostavat sinua. HÄRKÄ 21.4.–21.5. Asiat eivät suju aivan kuten toivoisit. Sekaannuksia ja ongelmia esiintyy nyt useammalla elämänalueella. Älä menetä hermojasi. Osa ongelmista ratkeaa ihan itsestään.


Tuhannet nuoret voisivat vielä päästä helposti kesätöihin kaupungin tuella – kiinnostuneita ei ole yle 13:45 13.06

Suurimmissa kaupungeissa kesätyöseteleitä jaetaan usein koko ikäluokalle, mutta ne saattavat kelvata vain kolmasosalle nuorista.


Tuhannet nuoret voisivat vielä päästä kesätöihin, jos käyttäisivät saamansa kesätyösetelin – kiinnostuneita ei ole riittävästi yle 13:45 13.06

Suurimmissa kaupungeissa kesätyöseteleitä jaetaan usein koko ikäluokalle, mutta ne saattavat kelvata vain kolmasosalle nuorista.


Tuhannet nuoret voisivat vielä päästä kesätöihin – kiinnostuneita ei ole yle 13:45 13.06

Suurimmissa kaupungeissa kesätyöseteitä jaetaan usein koko ikäluokalle, mutta se saattaa kelvata vain kolmasosalle nuorista.


Tuukka Rask voi tehdä suurta suomalaista NHL-historiaa - ”Kuka muka voisi mennä hänen edelleen?” iltalehti 16:35 12.06

Tuukka Rask on yhden voiton päässä Stanley Cupista ja NHL:n playoffien parhaan pelaajan palkinnosta. Näin lähellä NHL:n pudotuspelien parhaalle pelaajalle myönnettävää Conn Smythe Trophya ei kukaan suomalainen ole aiemmin ollut. Jos Boston Bruins voittaa ensi yönä Stanley Cupin, Tuukka Rask on takuuvarmasti se, jolle vaahteranlehtipysti ojennetaan.


Temptation Island -Eveliina julkaisi upean uimapukukuvan – hehkuttaa rintaleikkaustaan: "En voisi tyytyväisempi olla!" mtv 14:36 12.06

Eveliina Uosukainen kertoo sosiaalisessa mediassa käyneensä taannoin rintojen pienennysleikkauksessa.


asetelman Hughesin ja Kärnä harkitsee maksoi jatkopaikan MM-kisoissa öljylautta, neljä alusta syöksyi rotkoon yli 40 ihmistä

Uutiset