Louhimiehen rankat metodit puhuttivat jo 2012 – näin Eero Aho kommentoi 8-pallon raiskauskohtausta: ”Kävin välillä ulkona itkemässä” iltasanomat 14:42 22.03

Eero Aho on kertonut 8-pallo-elokuvan kuvauksista Ilta-Sanomille vuosina 2012 ja 2013.


Kaisa Mäkäräisen kova kilpakumppani lopetti vain 25-vuotiaana - perheenäidin paino tippunut huippuvuosista: ”En ehdi ajatella ruokaa” iltalehti 13:04 22.03

Magdalena Neuner päätti uransa vuonna 2012. Hän oli vasta 25-vuotias. Kaisa Mäkäräisen kova kilpakumppani ehti kuitenkin saavuttaa mahtavan määrän arvokisamenestystä, sillä hän voitti muun muassa 12 MM-kultaa, kaksi olympiakultaa. Lisäksi hän voitti maailmancupin kolme kertaa. Neuner valittiin kaksi kertaa vuoden urheilijaksi Saksassa. Lopettamispäätös oli suuri yllätys. Neuner on kuitenkin kertonut, ettei hänellä vain enää ollut motivaatiota jatkaa. Lisäksi Neuner halusi perustaa perheen.


Sara Sieppi yllättää - on nyt blondi iltalehti 12:00 22.03

Malli kertoo uudesta hiusväristään blogissaan ja Instagram-tilillään. Missi-malli Sara Sieppi paljastaa vaihtaneensa hiustenväriä. Onnenpyörästäkin tuttu kaunotar on jo vuosia totuttu näkemään tummissa hiuksissa, mutta nyt Sieppi on siirtynyt blondiksi. Blogissa ja Instagram-tilillä jaetussa kuvassa hän esittelee uutta hiusväriään, mutta kuva on otettu takaapäin. Hän paljastaa aloittaneensa hiustenvärjäyksen jo kuudennella luokalla. Vuosien varrella entinen Miss Suomi on kokeillut niin punaista, vaaleaa, mustaa kuin ruskeaakin hiusväriä.


Jussi Halla-ahon kolumni: Ei enää b-sarjan toimija – Kiina on paljon vaarallisempi peluri kuin Venäjä MTV 11:04 22.03

Länsimaissa on keskitytty viime vuosina Venäjään ja sen tekemisiin. Katseet tulisi kuitenkin kääntää Kiinaan, jonka poliittinen mahti leviää hienovaraisemmin ja tunkeutuu syvemmälle. Kiinalla on materiaalisesti kilpailukykyinen vaihtoehto liberaalille länsimaiselle demokratialle, ja juuri tämä tekee Kiinasta paljon vaarallisemman pelurin kuin Venäjä, kirjoittaa perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kolumnissaan.


Kimi Räikkönen suolasi uutta turvakaarta epäilleet kilpakumppaninsa - ”Jokin on pahasti pielessä” iltalehti 10:03 22.03

Sunnuntaina Australian osakilpailulla alkava F1-kausi on Kimi Räikköselle jo uran 16:s. F1-kausi alkaa viikonloppuna Albert Parkilla. Sarjan vanhimman, 38-vuotiaan kuljettajan ennakkoarviot tulevasta eivät juuri poikkea aiempien vuosien kommenteista.


Mitkä muodot! 50 Centin exä loksautti leuat rannalla stara 10:00 22.03

Hiphop-tähti 50 Cent yllätti jo vuosia sitten faninsa paljastamalla olevansa


Viihdelehti Stara.fi stara 10:00 22.03

Hiphop-tähti 50 Cent yllätti jo vuosia sitten faninsa paljastamalla olevansa


KSML: Kybervarusmiehistä erikoisjoukot? – Puolustusvoimat laajentaa koulutusta MTV 08:43 22.03

Kybervarusmiesten koulutusta aiotaan lisätä Suomessa lähivuosina merkittävästi, uutisoi Keskisuomalainen.


KSML: Kybervarusmiesten koulutus laajenee iltasanomat 08:26 22.03

Kybervarusmiesten koulutusta aiotaan lisätä Suomessa lähivuosina merkittävästi, uutisoi Keskisuomalainen.


3 päivää F1-kauden alkuun – 2000-luvun parhaat kaudet MTV 06:47 22.03

Tänään on kolme päivää F1-kauden avauskisaan, joten sen kunniaksi listaamme tämän vuosisadan parhaat kaudet.


Tutkija: Kaupungistumisen välttely syynä sote-uudistuksen viivästymiseen – "Poliittista miinakenttää" MTV 21:32 21.03

Kaupungistumiskeskustelua on vältelty Suomessa vuosikymmeniä, sanoo muuttoliiketutkija Timo Aro. Tämä on tutkijan mukaan johtanut siihen, että myös isoja päätöksiä vältellään viimeiseen asti. 


Kommentti: Hyytävä terroriuhka ei vielä väisty Suomesta iltasanomat 21:01 21.03

Supon vuosiraportti on karu esitys terroriuhasta, joka ei ole katoamassa, kirjoittaa Ilta-Sanomien politiikan uutistuottaja Hanna Vesala.


14 vuotta sitten kadonnut kissa löytyi elossa! stara 18:30 21.03

Jo kuolleeksi luullut lemmikit yllättävät toisinaan omistajansa palaamalla kotiin vuosien


Miljoonaomaisuus hupeni muutamassa vuodessa - ruotsalaislegenda ryhtyy nyt paistamaan pizzaa: ”En voi olla tekemättä mitään” iltalehti 16:47 21.03

Jesper Blomqvist oli kiinteä osa yhtä Manchester Unitedin kaikkien aikojen joukkueista kaudella 1998-99. Tuo kausi päättyi historialliseen triplamestaruuteen, kun ManUn tähtisikermä voitti sekä Mestarien liigan, Valioliigan että FA Cupin. Blomqvist pelasi historiallisella kaudella 25 ottelua Valioliigassa, viisi cupissa ja seitsemän Mestarien liigassa. Vaikka ruotsalainen ei joukkueen kirkkaimpiin tähtiin lukeutunutkaan, hän pääsi näkyvällä panoksellaan osingoille vuosituhannen taitteen historiallisesta menestyksestä ja miljoonista. Nyt 44-vuotias Blomqvist on aivan uusilla urilla. Vuonna 2010 päättyneen jalkapallouran jälkeen miljoonat hupenivat nopeasti. Hän kertoi aiheesta viime vuonna, kun osallistui Ruotsin Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan. Blomqvist voitti koko kisan parinsa Malin Watsonin kanssa.


Kuuden mestaruuden puolustajasta tuli jääkiekon kävelevä viihdekeskus – tasavuosia täyttävä Ari Vallin otti nuorena mallia Kummelista iltasanomat 16:02 21.03

Tänään 40 vuotta täyttävä Ari Vallin nousi nopeasti kiekkomedian kärkeen.


Ravintoterapeutin ohjeet toimivat 170 kiloa painaneeseen Amandaan paremmin kuin mitkään laihdutuskuurit - uskoisitko samaksi? iltalehti 15:59 21.03

Haave laihtumisesta toteutui vähitellen. Painon pudottaminen on aina haastavaa. 37-vuotias Amanda "Mandie" Wood laihtui 68 kiloa kahdessa vuodessa hakeuduttuaan ravintoneuvojan juttusille. Neuvojan kannustus ja usko Woodiin yhdessä helppojen neuvojen kanssa toimivat paremmin kuin mitkään laihdutuskuurit, joita Wood oli kokeillut vuosien varrella. Myös hidas tahti ja hyvinvointiin keskittyminen toimivat paremmin kuin Wood uskalsi uskoa. Woodin kamppailu paino-ongelmien kanssa alkoi toden teolla syksyllä 2015. Hän kyllästyi siihen, että hengästyi aina ja tunsi jatkuvasti olonsa väsyneeksi. Tuohon aikaan hän painoi 170 kiloa, ollen sairaalloisen ylipainoinen.


Supon päällikkö: Suomi ei pysty itse edes havainnoimaan ulko­valtojen kyber­hyökkäyksiä iltasanomat 15:37 21.03

Suojelupoliisi julkaisi tänään vuosikirjan viime vuoden toiminnastaan.


Ulkoministeriö: Pohjois-Korean diplomaatin Suomen-vierailussa oli kyse ”akateemisesta vierailusta” iltalehti 12:49 21.03

Vierailu päättyi tänään keskiviikkona Vantaan Köningstedtin kartanossa. Ulkoministeriö kertoo, että Pohjois-korean kanssa käydyt epäviralliset keskustelut ovat nyt päättyneet. Keskustelut käytiin pääkaupunkiseudulla. Ulkoministeriön tiedotteessa kerrotaan, että tapaaminen liittyi akateemisten vierailuiden sarjaan, joita on käyty vuosien ajan. Niiden tarkoituksena on ulkoministeriön mukaan rakentaa luottamusta ja vähentää jännitteitä Korean niemimaalla. Ulkoministeriön mukaan tapaamisessa keskusteltiin hyvässä hengessä.


Uutiset