Kauden 2018 F1-kuskit ovat selvillä! Williamsilla nuori kaksikko, Räikkönen yksinään lähes yhtä vanha iltalehti 15:37 16.01

F1-kauden 2018 kaikki tallipaikat on nyt täytetty. Viimeisenä avoimena ollut Williamsin toisen kisakuskin paikka meni odotetusti venäläiselle Sergei Sirotkinille. Williams vahvisti asian tiistaina. Toisena ehdokkaana oli pitkään Robert Kubica, joka ajoi F1-sarjassa vuosina 2006-2010, muta joutui alkuvuodesta 2011 rallionnettomuuteen, joka aiheutti hänelle vakavia vammoja.


Ihmis-Keninä tunnetun Rodrigo Alvesin vuosi alkoi rajusti - kylkiluut jäivät kirurgin pöydälle iltalehti 14:18 16.01

Rodrigo Alves on koukussa kauneusleikkauksiin. Ihmis-Keninä tutuksi tullut brasilialainen Rodrigo Alves on poistattanut kylkiluitaan. Alvesilta on poistettu neljä kylkiluuta. Alves on ensimmäinen mies, jolle kyseinen poisto on tehty. Poisto-operaatioon suoritti plastiikkakirurgi Michael K. Obeng.


Live klo 15: Puolustusvoimat täyttää 100 vuotta – seuraa juhlallisuuksia suorana lähetyksenä MTV 13:59 16.01

Puolustusvoimat täyttää tänä vuonna 100 vuotta. Vuosi alkaa tänään juhlaseminaarilla Finlandia-talossa Helsingissä. 


Huijarit hyödyntävät EU:n sisämarkkinoita – kymmeniä miljoonia euroja karkaa verottajan käsistä MTV 13:26 16.01

EU-sisäkaupan veropetokset aiheuttavat Suomessa vuosittain jopa 35 miljoonan euron verovajeen, arvioi Verohallinnon harmaan talouden selvitysyksikkö.


Iskelmän Legenda -äänestys käynnistyi Iltalehdessä - äänestä suosikkiasi! iltalehti 12:21 16.01

Tästä vuodesta lähtien IskelmäGaalassa luovutetaan myös Iskelmän Legenda -palkinto, jonka voittaja äänestetään Iltalehden sivuilla. Iskelmän vuosiäänestyksessä on perinteisesti äänestetty voittajat edellisen vuoden parhaimmistosta (vuoden iskelmä, albumi, naisartisti, miesartisti, yhtye, tulokas ja viihdyttäjä). Äänestys on parhaillaan käynnissä Iskelmän kotisivuilla. Vuosiäänestykseen pääset Iskelmä haluaa vuosittain muistaa ja tehdä kunniaa myös iskelmämusiikin uranuurtajille, artisteille, jotka ovat olleet mukana jo vuosikymmeniä ja jatkavat edelleen työtään musiikkiviihteen parissa.


Puukotus päätti ystävyyden - tappajalle vuosien vankeustuomio iltalehti 11:51 16.01

Kaverinsa Torniossa puukottanut mies tuomittiin käräjäoikeudessa pitkään vankeusrangaistukseen. Kemi-Tornion käräjäoikeus tuomitsi vuonna 1971 syntyneen Hannu Tapani Liuskan yhdeksän vuoden ja kolmen kuukauden ehdottomaan vankeuteen taposta. Tuomittu vietti iltaa kaverinsa asunnolla Torniossa viime vuoden syyskuun 29. päivänä. Syyttäjän mukaan hän tappoi illanistujaisten yhteydessä kaverinsa lyömällä ja viiltämällä tätä puukolla yhteensä 16 kertaa pään, kaulan, vartalon, molempien yläraajojen ja vasemman alaraajan alueelle.


Henna Peltonen etsii jälleen Suomen kauneinta luomumissiä - ehdoton kielto silikoneille ja irtoripsille iltalehti 11:43 16.01

Henna Peltonen järjesti viime vuonna ensimmäistä kertaa Miss EW -kisan, jonka suosio yllätti järjestäjän. Henna Peltonen järjesti vuosi sitten ensimmäistä kertaa Miss EW -kisan, jossa etsittiin Suomen kauneinta luomumissiä. - Kilpailun saama suosio yllätti minut viime vuonna, Henna kertoo.


Perhe pakotti Khloe Kardashianin laihtumaan – koko pilasi perheen brändiä stara 11:30 16.01

Khloe Kardashian sai vuosi sitten uuden televisiosarjan, jossa hän auttaa


Jaroslav Otevrel palaa Isomäki Areenaan vuosien tauon jälkeen jatkoaika.com 10:41 16.01

Parikymmentä vuotta sitten liigapelissä vakavasti loukkaantunut tšekkihyökkääjä Jaroslav Otevrel saapuu Poriin helmikuussa Ässien vieraaksi.


Ratakisassa uskomattomia törkytemppuja: metalliaitaan kiilattu kuski jäi odottamaan - kosti hengenvaarallisella tavalla iltalehti 09:17 16.01

Indonesiassa ajettu skootterikilpailu tarjosi viihdettä, tapahtumia ja kuumia tunteita - osin jopa turvallisuuden kustannuksella. Jos yllä oleva video ei näy, löydät sen Indonesian Bondowosossa, Jaavan saaren itäosissa ajettiin marraskuussa vuosittainen skootterikilpailu, joka on saavuttanut radan varteen kerääntyneen yleisön määrästä päätellen suuren suosion paikallisten keskuudessa.


Lenita Airiston neuvo häirintää kohtaavalle: ”Vastusta ja näytä, että et hyväksy!” iltalehti 08:45 16.01

Ahdistelukokemuksistaan puhunut Lenita Airisto harmittelee, että meillä seksuaaliseen häirintää ei ole vieläkään tartuttu riittävän tarmokkaasti. Tietokirjailija ja diplomiekonomi Lenita Airisto otti äskettäin kantaa MeToo-kampanjaan kertomalla omia kokemuksiaan seksuaalisesta häirinnästä. Hän myös kertoi joutuneensa kahdesti raiskausyrityksen kohteeksi. - Olen puhunut aiheesta aiemminkin. Esimerkiksi muutamia vuosia sitten puhuimme Sofi Oksasen kanssa aiheesta iltapäivälehden haastattelussa. Silloin mikään ei värähtänyt, Airisto sanoo.


Tutkimus: Liikuntaa lapsena harrastaneet menestyvät paremmin koulussa ja työelämässä iltalehti 08:37 16.01

Liikunta lapsena on yhteydessä vuosien päähän koulutus- ja työurien kehitykseen, paljastaa Jyväskylän yliopistossa tehty väitöstutkimus. Jaana Karin väitöstutkimuksen tulosten mukaan liikunnallisesti aktiivisilla lapsilla oli peruskoulun päättyessä parempi koulumenestys ja aikuisena korkeampi koulutustaso ja korkeammat ansiotulot. Lisäksi he kiinnittyivät paremmin työmarkkinoille kuin lapsena vähän liikkuneet. Liikunnallisesti aktiivisten lasten peruskoulun päättötodistuksen keskiarvo oli keskimäärin puoli arvosanaa korkeampi verrattuna vähän liikkuneisiin. Koulutuspolun pituudessa ero paljon liikkuvien ja vähän liikkuvien välillä oli noin vuosi.


Tänään tv:ssä: HESY:n Hannele Luukkainen soimaa maalaistaloja - ”Kissojen jakaminen mökkiläisille ei ole oikein” iltalehti 08:21 16.01

Helsingin eläinsuojeluyhdistyksen Hannele Luukkainen on huolissaan kesäkissojen kohtalosta. Helsingin eläinsuojeluyhdistyksen Hannele Luukkainen soimaa illan Sääntö-Suomessa jaksossa niitä maalaistaloja, joissa kesävieraiden matkaan annetaan herkästi kissanpentuja. Suomessa jätetään pahimpien arvioiden mukaan jopa 20 000 kissaa vuosittain oman onnensa nojaan. - Mökkihomma on ongelma. Mökille mentäessä otetaan jostain maalaistalosta kissanpentu. Siellähän niitä herkästi tarjotaan, että "ottakaa tästä". Niin päästään ikään kuin pennuista eroon, Luukkainen harmittelee ohjelmaa isännöivälle Jussi Heikelälle.


Sälenin turvallisuuskonferenssi pui terrorismia – Suomikin "kohonneen uhan" tasolla MTV 06:59 16.01

Ruotsissa Sälenin turvallisuuskonferenssissa käsitellään tänään Pohjoismaiden kokemuksia terrorismista. Terroriuhkien arvioidaan lisääntyneen viime vuosina, ja Suomikin on hiljattain nostanut terroriuhan riskiarvionsa tasolta "matala" tasolle "kohonnut". 


Matkailun hurjan kasvun seuraus: Työvoimapula iskee Lappiin ensi kaudella kovaa - ”Se ei tule Lapista löytymään” iltalehti 06:31 16.01

Lapissa työllisyystilanne on parempi kuin vuosiin. Osaajat pitää hakea muualta. Lapin matkailun kasvun tukkeeksi uhkaa muodostua työvoimapula, joka jo nyt vaivaa alaa. Alan ihmiset sanovat, että ensi kausi näyttää jo pahalta työvoimapulan suhteen. Erityisesti pulaa on kokeista, joiden paikkoja on auki kymmeniä TE-palveluiden sivuilla, myös kokoaikaisina.


Tositarina tänään tv:ssä: Julmasti kidutettu Eric Lomax rakensi Kuoleman rautatietä sotavankina iltalehti 06:10 16.01

Eric Lomax joutui japanilaisten sotavangiksi toisessa maailmansodassa. Colin Firth esittää vuonna 2013 valmistuneessa brittielokuvassa Railway Man Eric Lomaxia. Hän eli vuosina 1919-2012 ja osallistui toiseen maailmansotaan vain parikymppisenä nuorukaisena. Vuonna 1942 Lomax joutui japanilaisten sotavangiksi, ja brittiupseeri päätyi muiden kohtalotovereidensa tavoin rakentamaan Kuoleman rautatieksi kutsuttua Burman rataa. Vuonna 1995 Lomax kirjoitti kokemuksensa omaelämäkerralliseksi kirjaksi, johon illan elokuvakin perustuu.


Melania Trumpin ensimmäinen vuosi Valkoisessa talossa - pukeutumistyyli ei ollut Amerikka ensin -henkinen iltalehti 01:59 16.01

Melania Trump suosii pukeutumisessaan eurooppalaisia luksusmerkkejä. Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin puoliso Melania Trump on yksi maailman kuvatuimmista naisista. Entisen mallin pukeutumistyylistä uutisoidaan maailmalla laajasti. Melania Trumpin vaatteet ja asusteet ovat nousseet otsikoihin, mutta ne jäävät myös Yhdysvaltain historiankirjoihin. Presidentti Trumpin viljelemä Amerikka ensin -iskulause on toteutunut hänen puolisonsa pukeutumistyylissä osittain. Melania Trump pukeutui aviomiehensä virkaanastujaistilaisuudessa tammikuussa 2017 isänmaallisesti yhdysvaltalaisen Ralph Laurenin suunnittelemaan vaaleansiniseen asuun, mutta muuten hänellä oli ainakin viime vuonna erityisen läheinen suhde italialaiseen muotitaloon Dolce & Gabbanaan.


Kommentti: The Cranberriesin keulakuva Dolores O’Riordanin elinvuosiin mahtui tragediaa – 1990-luvun ääni sammui liian aikaisin iltasanomat 23:00 15.01

Cranberriesin Dolore O’Riordanin kuolema vei taas keskuudestamme yhden ysäritähden, kirjoittaa IS:n musiikkitoimittaja Pasi Kostiainen.


Nyt se on virallista: Helsinki on hakemassa jalkapallon jättitapahtumaa - nähdäänkö megatähdet Olympiastadionilla? iltalehti 22:48 15.01

Euroopan jalkapallon kattojärjestö Uefa julkisti tänään vuoden 2020 Uefa Super Cup -isännyydestä kiinnostuneet kaupungit - ja Helsinki on yksi niistä! Uefa Super Cup on vuosittainen ottelu, jossa kohtaavat edellisen kauden Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan voittajat. Mikäli Helsinki saa isännyyden, odotettavissa on siis hurjaa tähtiloistoa. Esimerkistä käyköön viime elokuun Super Cup Makedonian Skopjessa, jossa kohtasivat vaatimattomasti Real Madrid ja Manchester United. Super Cupia on pelattu vuodesta 1973 alkaen. Joukkueet tapaavat pelata ottelut kutakuinkin parhailla kokoonpanoillaan, vaikkei Super Cupin voittaminen ole painoarvoltaan lähelläkään vaikkapa Mestarien liigan mestaruutta.


Uutiset