Silmukoita kävelevän perheen mysteeri puhuttaa Hollantia ja Itävaltaa – kolme lasta pakeni jo vuosia sitten

iltasanomat 16:36 19.10

Lastensa kanssa maatilalla yhdeksän vuotta piilotellut Gerrit Jan van Doorsten on vanha moonilainen. Perheen äiti kuoli 2004.


Teemu Pukki oli siirtyä Englantiin useita vuosia sitten – pelaajatarkkailija oli jo mainostanut suomalaista valmentajalle: ”Hän sai potkut kaksi päivää myöhemmin”

iltalehti 09:41 19.10

Pelaajatarkkailija innostui Teemu Pukista vuonna 2013. Siirron toteutumiseen meni viisi vuotta. Mitä jos kaikki olisi mennyt toisin? Ensimmäistä kauttaan Valioliigassa pelaava Teemu Pukki on tykittänyt Norwichille kuusi maalia ja on sarjan maalipörssin jaetulla neljännellä sijalla.


Tarvittiin Olli Lindholmin kuolema herättämään suomalaismiehet - yksi järkyttyneistä oli Kasmir: ”En ole uskaltanut mennä lääkäriin”

iltalehti 07:31 19.10

Olli Lindholmin äkillinen kuolema alkuvuonna on saanut suomalaiset miehet kiinnostumaan terveydestään. Laulaja Kasmir kuuluu siihen suureen joukkoon, jotka heräsivät kiinnostumaan hyvinvoinnistaan vasta traagisen uutisen myötä. Moni suomalainen järkyttyi alkuvuonna, kun lyhyen ajan sisään kuoli kaksi kotimaista legendaa. Ensin Matti Nykänen. Ja muutamaa viikkoa myöhemmin Olli Lindholm. Lindholm oli kuollessaan 54-vuotias, Nykänen 55. Molemmilla olisi kuvitellut olevan ikävuosia vielä runsaasti edessä. Kuolinuutisten jälkeen raportoitiin, että suomalaiset miehet olivat alkaneet kiinnostumaan terveydestään. Terveystarkastusten suosio kasvoi ja uniapnean hoitoon tarkoitetut laitteet myytiin loppuun. Jälkimmäinen oli luultavasti seurausta siitä, että Lindholm oli sairastanut uniapneaa, mutta ei ollut suosituksista huolimatta ottanut käyttöön sen hoidossa käytettyä CPAP-ylipainelaitetta.


Näkökulma: Samu Haberin päivä nousi kaikkien aikojen parhaaksi Vain elämää -jaksoksi – nyt itketti ennen kaikkea siksi, että täydellinen tv-hetki loppui

iltalehti 22:28 18.10

Kymmenes Vain elämää -kausi on ollut jo tähän asti huimaa televisioviihdettä, mutta myyntimies Samu Haber nosti sen vielä uudelle tasolle, kirjoittaa uutispäällikkö Anne Leinonen. Vain elämää -sarjan kymmenes kausi eteni perjantaina jo toiseksi viimeisen artistin päivään. Kausi on ollut todellinen riemuvoitto sekä sarjan tekijöille että katsojille. Pyöreitä vuosia juhlimaan on kutsuttu kokoonpano, jonka yhteishenki hakee täysin vertaistaan.


Pirkko Arstila, 81, kertoi Ylellä millaista seksi on vanhempana – vertasi nuoruuden kiimavuosia urheiluautoon

iltasanomat 21:33 18.10

Miltä tuntuu tarvita apua seksiin? Miten varmistetaan, että kaikkien seksuaaliset tarpeet tulevat täytetyiksi?


Suomalaisfirma on kehittänyt muovitonta kahvikuppia jo vuosia – nyt avautui ovi maailmalle: "Iso, globaali putiikki"

yle 16:17 18.10

Kotkalainen metsäyhtiö Kotkamills on tehnyt kansainvälisen ketjun kanssa merkittävän sopimuksen muovittoman kuppikartongin toimittamisesta.


Samu Haber nauttii supersuosiosta Saksassa – väläyttelee nyt mahdollisuutta myös suomenkielisen musiikin tekemisestä: ”Olen miettinyt sitä jo vuosia”

iltasanomat 12:44 18.10

Samu Haber löysi jälleen Vain elämää -ohjelmassa kappaleen, joka osuu suoraan katsojien sydämiin. Edellisen Hiljaisuus-kappaleen aiheuttama suosio oli miehelle suuri yllätys. Perjantaina vietetään Samun päivää.


NHL-pelaaja kärähti dopingista, myönsi käyttäneensä ainetta vuosia - seurapomo meni happamaksi: ”Tätä täytyy sulatella hetki”

iltalehti 11:42 18.10

Valentin Zykov kärähti kielletystä aineesta. Asia tuli julkisuuteen torstaina. NHL langetti Vegas Golden Knightsia edustavalle venäläispelaajalle 20 ottelun pelikiellon, joka ulottuu marraskuun loppuun saakka. Vegasin GM George McPhee sanoi, että käry tuli seuralle puskista, vaikka pelaaja oli tietoisesti käyttänyt ainetta vuosien ajan.


Hollannissa vuosia piilossa eläneen perheen isä pidätettiin – epäillään vapaudenriistosta ja ihmisten terveyden vahingoittamisesta

iltasanomat 23:34 17.10

Poliisi myös selvittää, liittyykö joku elämänkatsomus tai uskonto tapaukseen.


Lätkän MM-kisojen lähetysoikeudet vaihtoivat omistajaa - vuodesta 2024 lähtien Leijonat nähdään Viasatilla

iltalehti 10:26 17.10

Nordic Entertainment Group on tehnyt Pohjoismaat kattavan sopimuksen jääkiekon MM-kilpailujen lähetysoikeuksista. NENT Groupin tekemä sopimus koskee vuosia 2024-2028. Suomessa MM-lähetykset nähdään kyseisenä ajanjaksona Viasatin kanavilla ja Viaplay-palvelussa.


Vuosia eristyksissä eläneen hollantilaisperheen tapaus: Syrjäisen maatilan vuokrannutta miestä epäillään vapaudenriistosta

yle 19:22 16.10

Poliisi ei ota kantaa julkisuudessa esitettyihin väitteisiin, joiden mukaan perhe olisi odottanut piilopaikassa maailmanloppua.


Säveltäjämestari Kaj Chydenius täyttää tänään 80 vuotta: ”Luulin, että en näin kauan elä”

iltasanomat 10:31 16.10

Kaj Chydenius, 80, muistelee tv-ohjelmassa lapsuuttaan Juankoskella, armeija-aikojaan, KOM-teatterivuosiaan ja sävellystyötään.


Perhe odotti vuosia maailmanloppua kellarissa – baarinpitäjä: epäsiisti mies kävi asiakkaana jo aiemmin, puhui oudosta uskonnosta

iltasanomat 00:40 16.10

Hollannissa paljastunut tapaus selvisi, kun baarinpitäjä soitti poliisille miehen avunpyynnön jälkeen.


StaraTV: Fingerpori-elokuvan Pertti Jarla ja Kari Väänänen haastattelussa

stara 23:30 15.10

Suomen suosituimpiin sarjakuviin jo vuosia lukeutunut Pertti Jarlan luoma Fingerpori


Viihdelehti Stara.fi

stara 23:30 15.10

Suomen suosituimpiin sarjakuviin jo vuosia lukeutunut Pertti Jarlan luoma Fingerpori


Isä ja kuusi lasta odottivat vuosia maailman­loppua maa­tilan kellarissa – piina paljastui, kun vanhin poika ilmestyi yllättäen kahvilaan

iltasanomat 19:32 15.10

Poliisi teki järkyttävän löydön sen jälkeen, kun kuudesta lapsesta vanhin pakeni tilalta ja haki apua.


Suomalaiset ovat kouluttaneet Irakin kurdijoukkoja jo vuosia – tällaisia taistelijan oppeja on annettu

iltasanomat 13:31 15.10

Irakin kurdit ovat osoittautuneet suomalaisten koulutuksessa motivoituneiksi sotilaiksi. Koulutus Irakin Kurdistanissa jatkuu suunnitelmien mukaan, Pohjois-Syyrian tilanteesta huolimatta.


44-vuotiaana hän ihan mahdollinen skenaario” Jack Hughes avasi jotka vaativat uutta KuPSin pitkä odotus Ojanperän oudosti kuvakansio SaiPa aseeton kivenkovaa torilta Kuopiossa tuomitsivat Uusi haamu nousi

Hot topics