Venäläisen ex-kaksoisagentin myrkytysvyyhti tiivistyy – poliisi eristänyt vaimon ja pojan haudat MTV 08:22 09.03

Venäläisen entisen kaksoisagentin ja tämän tyttären murhan yrityksen tutkinta laajenee entisestään. Guardianin mukaan poliisi on nyt eristänyt Sergei Skripalin vaimon Ljudmilan ja tämän pojan Alexanderin haudat paikallisella hautausmaalla.


Seurakunta syrji pappia ja jatkoi pätkätöitä ilman perusteita - määrättiin lähes sadan tuhannen korvauksiin iltalehti 07:30 08.03

Seurakunta vaati kanteiden hylkäämistä kokonaisuudessaan ja kiisti papin tulleen syrjityksi. Oikeudessa vyyhti kääntyi papin voitoksi. Helsingin ortodoksinen seurakunta on tuomittu maksamaan noin sadan tuhannen euron korvaukset monipolvisessa työsuhderiitavyyhdissä. Kanteet nostanut pappi aloitti työt seurakunnassa syksyllä 2013 ja teki töitä ainakin neljässä määräaikaisessa työsuhteessa vuoteen 2016 saakka.


Historiallinen rikosvyyhti Pirkanmaalla: Poliisi kertoo massiivisesta huumetakavarikosta, lähemmäs 30 vankilaan - ”Kaikkien aikojen suurin juttu” iltalehti 11:56 07.03

Sisä-Suomen poliisi ja Keskusrikospoliisi ovat saaneet kiinni poikkeuksellisen laajan huumeiden salakuljetusorganisaation. Poliisi tiedotti keskiviikkona, että se on paljastanut laajan ja järjestelmällisen rikollisorganisaation, jonka epäilee salakuljettaneen Suomeen miljoonatasolla erilaisia huumausaineita. Poliisin mukaan toiminta oli kansainvälistä, ja merkittävänä lähtö- tai kauttakulkumaana toimi Alankomaat. Suomessa oli useita vastaanottajia ja kuriireja, joiden oli määrä toimittaa aineita myytäväksi Pirkanmaan alueella.


Massiivinen oikeusvyyhti ja raskaat korvausvaateet - perverssien puheiden takia potkut saanut Mitro Repo avasi vihdoin suunsa: ”Perisuomalaista kateutta” iltalehti 09:31 05.03

Ortodoksipappi Mitro Repo vaatii Helsingin ortodoksiseurakunnalta kahden vuoden palkkaa korvaukseksi laittomasta irtisanomisesta. Repo sai loppukesästä 2016 potkut papinvirastaan Helsingin ortodoksiseurakunnassa. Hän nosti kanteen laittomasta irtisanomisesta. Helsingin käräjäoikeus pui asiaa tällä viikolla pääkäsittelyssä. Todistajia on puolin ja toisin niin paljon, että oikeus on varannut useamman istuntopäivän. Repo katsoo potkunsa laittomiksi. Hän vaatii korvauksena noin 90 000 euroa eli kahden vuoden palkkaa. Kyseessä olisi lain mukaan korkein mahdollinen korvaus laittomasta irtisanomisesta.


Ruusa-koiran herkkupalasta tuli piina, kun luu juuttui alaleukaan - eläinlääkäri yritti kaikkensa, mutta vasta pelastuslaitoksen porat ja sahat auttoivat iltalehti 07:31 05.03

Ruusa-koiran vaiheikas auttamisoperaatio päättyi lopulta hyvin. Joutsalaisen Satu Grönstrandin Ruusa-koiran ympärille kehkeytyi perjantaina erikoinen tapahtumavyyhti. Koiranomistaja nautti kotona ruuaksi lihakeittoa, josta jäi ylimääräiseksi hyvät luuytimet sisältävä ontto luun pätkä. Grönstrand antoi luun koiralleen, mutta perheen lemmikki palasi hyvin nopeasti takaisin emäntänsä luokse, sillä luu oli jäänyt kiinni koiran leuan ympärille.


Jari Aarnio voi olla Suomen kallein poliisi ja rikollinen –?rikosvyyhdin selvittely on maksanut jo noin kymmenen miljoonaa MTV 05:43 03.03

Helsingin huumepoliisin ex-päällikön Jari Aarnion rikosvyyhtien pitkä ja kivinen selvittely on STT:n laskujen mukaan maksanut vähintään 9,8 miljoonaa euroa. STT laski yhteen poliisin ja tuomioistuinten kulut, syyttäjien palkat ja asianajajien palkkiot.


Korruptiovyyhti: Real Madridin keskikenttäpelaajaa Luka Modricia syytetään väärästä todistuksesta iltasanomat 18:20 02.03

Luka Modricia on syytetty veroepäselvyyksistä.


Kasmir salakuvauskohuun joutumisesta Me Naisissa: ”Ilman läheisiäni en olisi tässä” iltalehti 19:09 01.03

Kasmir kertoo Me Naisten haastattelussa, että vuoden takainen kohu asetti aiemmat epävarmuudet uusiin mittasuhteisiin. Laulaja Kasmir, 33, joutui huonoon valoon, kun hänet sotkettiin Axl Smithin salakuvausvyyhtiin. Julkisuudessa luultiin ensin virheellisesti, että Kasmir olisi katsonut Smithin kuvaamia seksivideoita. Sitten paljastui, että Kasmir olikin yksi Axln uhreista, jota oli kuvattu salaa petipuuhissa. Kasmirin maine ehti kuitenkin saada pahan särön ja hän joutui esimerkiksi jättämään kohun vuoksi Tanssii tähtien kanssa -kisan kesken.


Saksalaiselta lakimieheltä raju ryöpytys KOK:lle - kyseenalaistaa muun muassa Iivo Niskasen olympiavoiton arvon: ”Ette saa milloinkaan tietää” iltalehti 08:18 01.03

Venäjän olympiakomitea kertoi keskiviikkona, että maata vastaan asetettu dopingpanna on kumottu. Venäjä suljettiin pois Pyeongchangissa järjestetyistä talviolympialaisista maan valtiojohtoiseksi todetun dopingohjelman takia. Vain osa venäläisurheilijoista, kaikkiaan 168, hyväksyttiin mukaan kisoihin ja he kilpailivat neutraalin olympialipun alla ilman maatunnuksia. Heille ei myöskään soitettu Venäjän kansallislaulua. Kisojen ulkopuolelle jääneiden urheilijoiden joukossa oli sellaisia, joiden epäiltiin sotkeutuneen Sothsin neljän vuoden takaiseen dopingvyyhtiin ja sellaisia, jotka eivät ole milloinkaan antaneet positiivista dopingnäytettä.


Poliisi epäilee: 16-vuotias kauppasi tukkuhintaan ostettua kannabista ja ekstaasia – useita syytetään sotkeutumisesta vyyhtiin MTV 22:33 28.02

Kuopiossa on nostettu syytteet useita nuoria miehiä vastaan pääasiassa kannabiksen myyntiin liittyvistä rikoksista.


Toimittaja löydettiin ammuttuna kotoaan Slovakiassa – oli tutkinut valtapuolueeseen liittyviä mahdollisia veropetoksia MTV 15:38 26.02

Slovakiassa on viikonloppuna surmattu veropetosvyyhtiä tutkinut toimittaja ja tämän puoliso, kertoo slovakialaismedia.


Suomalaisen liikemiehen kanssa asioinut Patrian myyntipäällikkö sai lähteä – näin tapahtumat etenivät yhtiön mukaan iltasanomat 13:39 22.02

Patria avasi keskiviikkona tapahtumavyyhtiä, jossa selvitettiin Ugandassa kuolleen liikemiehen roolia Patrian hyväksi. Yhtiö avasi hyvin seikkaperäisesti sitä, koska ja miten liikemies oli Patriaan yhteydessä.


Patrian tiedotustilaisuus Uganda-sotkusta käynnissä – katso livenä IL-TV:stä uusisuomi 13:58 21.02

Valtio-omisteinen aseteollisuuden yhtiö Patria aloittaa näillä hetkillä tiedotustilaisuuden Uganda-vyyhtiin liittyen. IL-TV:n suora lähetys kello 14 alkavasta tilaisuudesta nähtävissä alla.


Patrian tiedotustilaisuus Uganda-sotkusta alkaa – katso livenä IL-TV:stä uusisuomi 13:58 21.02

Valtio-omisteinen aseteollisuuden yhtiö Patria aloittaa näillä hetkillä tiedotustilaisuuden Uganda-vyyhtiin liittyen. IL-TV:n suora lähetys kello 14 alkavasta tilaisuudesta nähtävissä alla.


Ministeri Lintilä: Patria julkistaa huomenna yksityiskohtaisen selvityksen Uganda-vyyhdistä iltalehti 14:05 20.02

Valtion omistajaohjauksesta vastaava ministeri Mika Lintilä (kesk) kertoo, että puolustustarvikeyhtiö Patria julkistaa huomenna yksityiskohtaisen selvityksen Uganda-vyyhtiin liittyvistä asioista. Lintilä sanoi ensin STT:lle saaneensa yhtiön johdolta tänään uuden selvityksen. Ministeri vahvistaa asian myös Iltalehdelle. Iltalehti kertoi tänään, että Ugandassa surmansa saanut liikemies oli tehnyt Patrian kanssa yhteistyötä myös Romanian panssariajoneuvotarjouksessa.


Lintilä STT:lle: Patria julkistaa huomenna yksityiskohtaisen selvityksen Uganda-vyyhdistä iltalehti 13:57 20.02

Valtion omistajaohjauksesta vastaava ministeri Mika Lintilä (kesk) kertoo STT:lle, että puolustustarvikeyhtiö Patria julkistaa huomenna yksityiskohtaisen selvityksen Uganda-vyyhtiin liittyvistä asioista. Lintilä sanoo STT:lle saaneensa yhtiön johdolta tänään uuden selvityksen. Iltalehti kertoi tänään, että Ugandassa surmansa saanut liikemies oli tehnyt Patrian kanssa yhteistyötä myös Romanian panssariajoneuvotarjouksessa.


Ministeri Lintilä: Patria julkistaa yksityiskohtaisen selvityksen Uganda-sotkusta huomenna MTV 13:32 20.02

Valtion omistajaohjauksesta vastaava ministeri Mika Lintilä (kesk.) kertoo, että puolustustarvikeyhtiö Patria julkistaa huomenna yksityiskohtaisen selvityksen Uganda-vyyhtiin liittyvistä asioista.


Suvi Lindén myöntää YK-pestinsä päättyneen – mutta: ”Sovimme kahden kesken pääsihteerin kanssa…” uusisuomi 11:53 16.02

Erikoislaatuiseen Uganda-vyyhtiin sotkeentunut ex-ministeri Suvi Lindén on selventänyt sosiaalisen median päivityksessään rooliaan YK:n alaisessa laajakaistakomissiossa.


Suvi Lindén myöntää pestinsä päättyneen – mutta: ”Sovimme kahden kesken pääsihteerin kanssa…” uusisuomi 11:53 16.02

Erikoislaatuiseen Uganda-vyyhtiin sotkeentunut ex-ministeri Suvi Lindén on selventänyt sosiaalisen median päivityksessään rooliaan YK:n alaisessa laajakaistakomissiossa.


Uutiset