Nyt se viimein tapahtuu: Eva Wahlström kohtaa ”Little Miss Tysonin” - Floyd Mayweatherin setä pahoinpiteli tulevaa vastustajaa törkeästi iltalehti 21:14 17.01

Eva Wahlström puolustaa WBC-liiton maailmanmestaruuttaan 9. maaliskuuta Espoo Metro -areenalla. No Excuses (ei tekosyitä) -nimeä kantavan illan pääottelussa Wahlström kohtaa yhdysvaltalais-haitilaisen Melissa St. Vilin. Wahlströmin ja 34-vuotiaan St. Vilin oli määrä otella jo viime vuonna, mutta St. Vil joutui yllättäen vetäytymään ottelusta viime hetkellä. St. Vil tunnetaan kovan luokan lempinimellä Little Miss Tyson. Ammattilaisrekordi ei tosin ole aivan lempinimen luokkaa. St. Vilillä on 16:sta ottelustaan kymmenen voittoa, kaksi tappiota ja neljä ratkaisematonta. 37-vuotiaalla Wahlströmillä on 22 ottelun ammattilaisuraltaan 21 voittoa ja yksi ratkaisematon.


Wahlström promoottoriksi – puolustaa MM-titteliään maaliskuussa MTV 13:57 17.01

Eva Wahlström puolustaa nyrkkeilyn WBC-liiton ylemmän höyhensarjan MM-titteliään 9. maaliskuuta Espoossa.


Wilderin MM-ottelu varmistui – hirmutyrmääjät iskevät yhteen MTV 21:38 12.01

Raskaan sarjan superottelu WBC-liiton hallitsevan mestarin Deontay Wilderin ja Luis Ortizin välillä on vahvistettu. Kaksikko iskee yhteen New Yorkissa MM-titteliottelussa maaliskuun 3. päivänä.


Raskaan sarjan tyrmäyskone tuhosi vastustajansa ja uhosi maailmanmestarille: ”Menetkö vielä kyykkyyn virtsatessasi?” iltalehti 13:24 05.11

Deontay Wilder kaunisteli vaikuttavaa tilastoaan Bermane Stivernen kustannuksella WBC-liiton mestaruusottelussa. Wilder tyrmäsi Stivernen ensimmäisessä erässä New Yorkin Brooklynissa järjestetyssä nyrkkeilyillassa. Ottelussa paremmuus ei jäänyt epäselväksi, sillä kotilyleisölleen esiintynyt Wilder iski vastustajansa lattiian kolmeen otteeseen. Miehet kohtasivat kaksi vuotta sitten, jolloin haitilainen kärsi pistetappion. Nyt Wilder sai paikkailtua tilastotahraansa. Amerikkalainen on voittanut kaikki muut 38 ammattilaisotteluaan tyrmäyksellä.


Heleniuksella ei ollut mitään saumaa - Whyte murskasi suomalaisen näytöstyyliin iltalehti 07:46 29.10

Robert Helenius kärsi myöhään lauantaina nyrkkeilyn ammattilaisuransa toisen tappion. Helenius hävisi Cardiffissa Britannian Dillian Whytelle 12 erän ottelun selvin tuomaripistein, ja suomalaisiskijän tie hänen toivomaansa MM-otteluun mutkistui. Kaksi tuomaria merkitsi ottelun Whytelle 119-109, ja yksi tuomari 118-110. Ottelun panoksena oli WBC-liiton hopeavyö.


Robert Helenius kohtasi tulevan vastustajansa silmästä silmään - ”Olen valmis näyttämään, mistä minut on tehty” iltalehti 16:45 26.10

Robert Helenius valmistautuu parhaillaan Walesin Cardiffissa yhteen uransa suurimmista otteluista. Suomalainen kohtaa brittiottelija Dillian Whyten ottelussa, jossa on panoksena WBC-liiton hopeavyö. Ottelun voittaja nousee WBC-liiton haastajalistalla niin korkealle, että MM-ottelu Deontay Wilderia vastaan on käytännössä varma. Helenius on otellut viimeksi kesäkuussa, kun hän voitti Tallinnassa käydyssä ottelussa venäläisen Jevgeni Orlovin.


Uutiset