Eva Wahlström suuntaamassa ensi kertaa MM-vieraskehään – "Huomenna Venäjälle kirjoittamaan sopimusta" MTV 18:29 07.09

Nyrkkeilijä Eva Wahlströmin seuraava MM-ottelu on viimeisiä viilauksia vaille sovittu.


Eva Wahlström jätti osakeomistamansa nyrkkeilypromootion – "Surullinen asia" MTV 19:33 22.08

Nyrkkeilijä Eva Wahlströmin ja Team F4L-promootion tiet ovat erkaantuneet.


Eva Wahlström teki paljastuksia tulevasta mahtiottelustaan - MM-ottelu ulkomailla! iltalehti 15:20 03.05

Ammattinyrkkeilyn ylemmän höyhensarjan maailmanmestari Eva Wahlström valotti Iltalehdelle yksityiskohtia tulevasta MM-ottelustaan. Wahlströmin oli alkujaan määrä otella jo kesäkuussa, mutta vanhan rasitusvamman korjaaminen siirsi ottelun ensi lokakuulle. Wahlström saapui IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelman haastatteluun nilkka tuettuna ja kyynärsauvojen kera. - Tämä oli vähän isompi operaatio. Jalassa on pari ruuvia, mutta kesäkuussa saan treenata jo vedessä, Wahlström kertoi ennen Susanne Päivärinnan haastattelua.


Näin Eva Wahlströmin poika Leon, 9, suhtautuu äitinsä ammattilaisnyrkkeilyyn iltalehti 20:13 27.04

Eva Wahlström siirtyi ammattilaisnyrkkeilijäksi, kun hänen poikansa oli yksivuotias. Videolla Eva Wahlström kertoo, miten hänen poikansa näkee nyrkkeilyn. Ammattilaisnyrkkeilijä Eva Wahlströmillä on 9-vuotias poika Leon aiemmasta suhteestaan. Nykyään Wahlström on naimisissa nyrkkeilijä Niklas Räsäsen kanssa.


Näytimme Eva Wahlströmille kuvaa hänen umpeen turvonneesta silmästään - ”Ripset olivat uponneet silmään” iltalehti 13:50 26.04

Ammattilaisnyrkkeilijä Eva Wahlström kertoo, että ripsienpidennykset eivät tulleet kysymykseen, kun silmä oli muurautunut umpeen. Näin Eva Wahlsrtöm reagoi, kun erikoistoimittaja Susanne Päivärinta näytti kuvaa hänelle. Erikoistoimittaja Susanne Päivärinta näytti ohjelmassaan Eva Wahlströmille kuvaa, jossa Wahlströmin silmänympärys on turvonnut muodottomaksi ja silmä muurautunut umpeen.


Sensuroimaton Päivärinta tänään: vieraina Eva Wahlström ja Sani iltalehti 12:07 25.04

IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelman tämän päivän jaksossa vieraana on kaksi tunnettua suomalaisnaista. Erikoistoimittaja Susanne Päivärinta saa studioonsa vieraiksi ammattinyrkkeilijä Eva Wahlströmin sekä muusikko Sanin. Eva Wahlström on ammattinyrkkeilyn maailmanmestari, mutta myös paljon muuta: äiti, aviovaimo ja muotoilija. Miten Wahlström yhdistää tämän kaiken - ja kumpi tuntuu pahemmalta, omiin kasvoihin vai aviomies Niklas Räsäseen osuvat nyrkiniskut? Muun muassa tähän pureudumme eloisan pugilistin kanssa.


Eva Wahlström sai luovuudenpuuskan, ruokapöydällä ei ole syöty nyt kuukauteen – ”Ihmiset hullaantuivat” iltasanomat 14:06 16.04

Eva Wahlströmin taulut viedään käsistä.


IS: Eva Wahlström kävi leikkauksessa – taustalla puolitoista vuotta vaivannut vamma MTV 19:30 12.04

Viime perjantaina WBC-liiton MM-titteliään puolustanut nyrkkeilijä Eva Wahlström on käynyt jalkaleikkauksessa, kertoo Ilta-Sanomat. Wahlströmin oikeassa jalassa on ollut rasitusvamma jo puolentoista vuoden ajan.


Eva Wahlström joutui leikkaukseen – MM-ottelu siirtyy syksyyn iltasanomat 15:22 12.04

Maailmanmestari Eva Wahlströmin oikea jalka leikattiin keskiviikkona.


Eva Wahlströmin ensimmäiseltä vastustajalta paljastus – tuleva tähti teki huvittavan mokan ottelun jälkeen iltasanomat 17:35 09.04

Eva Wahlströmillä on takanaan pitkä ja menestyksekäs nyrkkeilyura. IS selvitti, minkälainen oli hänen uransa ensimmäinen ottelu.


Kuva: Eva Wahlströmin MM-ottelu takanapäin – tältä mestarin kasvot näyttävät hurjan taiston jälkeen MTV 18:59 07.04

Eva Wahlström onnistui säilyttämään WBC-liiton mestaruusvyönsä kukistamalla haitilaisen Melissa St. Vilin tuomariston enemmistöpäätöksellä (96-94, 97-93, 95-95) ylemmän höyhensarjan ottelussa Helsingin Kulttuuritalolla.


Kuva: Tältä näyttää verissä päin otelleen Eva Wahlströmin naama parsittuna - hymy pysyy! iltalehti 18:19 07.04

Eva Wahlström juhli voitettua ottelua aviomiehensä Niklas Räsäsen kanssa kuohuvan äärellä. Nyrkkeilijä Wahlström puolusti perjantaina illalla Helsingin Kulttuuritalolla onnistuneesti WBC-liiton maailmanmestaruuttaan. Wahlström voitti Melissa St. Vilin tuomariäänin 96-94, 97-93, 95-95.


Eva Wahlströmin vastustaja tivaa selitystä tuomariston ratkaisuun - ei sulattanut tappiotaan: ”Video ei valehtele” iltalehti 14:35 07.04

Eva Wahlström voitti perjantaina WBC-liiton MM-ottelussa yhdysvaltalaisen Melissa St. Vilin ja säilytti mestaruusvyönsä. 37-vuotias suomalaisiskijä voitti ottelun täyden kymmenen erän taistelun jälkeen tuomaripistein 96-94, 97-93, 95-95. 23 kertaa ammattilaisurallaan otellut Wahlström on voittanut otteluista 22. Yhden kerran ottelu on päättynyt ratkaisemattomaan.


Eva Wahlströmille hävinnyt nyrkkeilijä älähti kiistanalaisesta tuomiosta MTV 14:24 07.04

Eva Wahlströmille WBC-liiton ylemmän höyhensarjan MM-ottelussa Helsingissä tuomariäänillä hävinnyt Melissa St. Vil on älähtänyt tuomaripäätöksestä koskien Wahlströmin kaatumista.


Eva Wahlströmin kukistama vastustaja kyseenalaisti rajusti tuomareiden ratkaisun: ”Mikä liukastuminen?” iltasanomat 13:47 07.04

Melissa St. Vil julkaisi ottelutilanteesta videon.


Kommentti: Eva Wahlströmin hymy hyytyi mutta kantti kesti iltasanomat 10:32 07.04

Eva Wahlströmiä odottaa tyrmääjä Ranskasta, kirjoittaa Mikko Marttinen.


Valmentaja puntaroi Eva Wahlströmin esitystä - ”Jos on jälkiä, se ei välttämättä ole hyvä” iltalehti 02:01 07.04

Valmentaja Risto Merosen mielestä Eva Wahlströmin esitys ei ollut sellainen, mitä valmentajan on lupa odottaa. - Hän pystyy ilman muuta parempaan esitykseen, Risto Meronen sanoo. - Kehään kun mentiin, niin joku jännitys säilyi loppuu asti. Pukuhuoneessa kaikki oli oikein hyvää, herkkää, nopeaa ja terävää. Totta kai pitää olla iloinen siitä, että vyö säilyi Suomessa. Näitä maailmanmestaruusvöitä ei ole kovin usein Suomessa. Kai yleisökin jotain siitä sai. Oli jännää loppuun asti.


Wahlströmin suuri huoli aviomiehestä: ”Nautin voitosta puoli sekuntia” iltasanomat 00:21 07.04

Eva Wahlström voitti, mutta hänen aviomiehensä Niklas Räsänen tyrmättiin.


Eva Wahlström kesti hurjan hyökkäyksen – maailmanmestaruus pysyi Suomessa! Näin ottelu eteni MTV 23:38 06.04

Helsingin Kulttuuritalolla oteltava ammattinyrkkeilyilta huipentui Eva Wahlströmin voittoon Melissa St. Viliä vastaan ylemmän höyhensarjan MM-ottelussa. MTV Sport seurasi ottelun etenemistä.


IL seurasi: Eva Wahlström säilytti MM-tittelinsä! Niklas Räsänen koki tyrmäystappion Kuuban showmiestä vastaan iltalehti 23:33 06.04

Iltalehti seurasi Niklas Räsäsen ja Eva Wahlströmin ottelut hetki hetkeltä.


ajeli päihtyneenä Liike Nytillä nollakerhossa – Sylkäisy vahvisti epäilykset

Uutiset