Eva Wahlström sai luovuudenpuuskan, ruokapöydällä ei ole syöty nyt kuukauteen – ”Ihmiset hullaantuivat” iltasanomat 14:06 16.04

Eva Wahlströmin taulut viedään käsistä.


IS: Eva Wahlström kävi leikkauksessa – taustalla puolitoista vuotta vaivannut vamma MTV 19:30 12.04

Viime perjantaina WBC-liiton MM-titteliään puolustanut nyrkkeilijä Eva Wahlström on käynyt jalkaleikkauksessa, kertoo Ilta-Sanomat. Wahlströmin oikeassa jalassa on ollut rasitusvamma jo puolentoista vuoden ajan.


Eva Wahlström joutui leikkaukseen – MM-ottelu siirtyy syksyyn iltasanomat 15:22 12.04

Maailmanmestari Eva Wahlströmin oikea jalka leikattiin keskiviikkona.


Eva Wahlströmin ensimmäiseltä vastustajalta paljastus – tuleva tähti teki huvittavan mokan ottelun jälkeen iltasanomat 17:35 09.04

Eva Wahlströmillä on takanaan pitkä ja menestyksekäs nyrkkeilyura. IS selvitti, minkälainen oli hänen uransa ensimmäinen ottelu.


Kuva: Eva Wahlströmin MM-ottelu takanapäin – tältä mestarin kasvot näyttävät hurjan taiston jälkeen MTV 18:59 07.04

Eva Wahlström onnistui säilyttämään WBC-liiton mestaruusvyönsä kukistamalla haitilaisen Melissa St. Vilin tuomariston enemmistöpäätöksellä (96-94, 97-93, 95-95) ylemmän höyhensarjan ottelussa Helsingin Kulttuuritalolla.


Kuva: Tältä näyttää verissä päin otelleen Eva Wahlströmin naama parsittuna - hymy pysyy! iltalehti 18:19 07.04

Eva Wahlström juhli voitettua ottelua aviomiehensä Niklas Räsäsen kanssa kuohuvan äärellä. Nyrkkeilijä Wahlström puolusti perjantaina illalla Helsingin Kulttuuritalolla onnistuneesti WBC-liiton maailmanmestaruuttaan. Wahlström voitti Melissa St. Vilin tuomariäänin 96-94, 97-93, 95-95.


Eva Wahlströmin vastustaja tivaa selitystä tuomariston ratkaisuun - ei sulattanut tappiotaan: ”Video ei valehtele” iltalehti 14:35 07.04

Eva Wahlström voitti perjantaina WBC-liiton MM-ottelussa yhdysvaltalaisen Melissa St. Vilin ja säilytti mestaruusvyönsä. 37-vuotias suomalaisiskijä voitti ottelun täyden kymmenen erän taistelun jälkeen tuomaripistein 96-94, 97-93, 95-95. 23 kertaa ammattilaisurallaan otellut Wahlström on voittanut otteluista 22. Yhden kerran ottelu on päättynyt ratkaisemattomaan.


Eva Wahlströmille hävinnyt nyrkkeilijä älähti kiistanalaisesta tuomiosta MTV 14:24 07.04

Eva Wahlströmille WBC-liiton ylemmän höyhensarjan MM-ottelussa Helsingissä tuomariäänillä hävinnyt Melissa St. Vil on älähtänyt tuomaripäätöksestä koskien Wahlströmin kaatumista.


Eva Wahlströmin kukistama vastustaja kyseenalaisti rajusti tuomareiden ratkaisun: ”Mikä liukastuminen?” iltasanomat 13:47 07.04

Melissa St. Vil julkaisi ottelutilanteesta videon.


Kommentti: Eva Wahlströmin hymy hyytyi mutta kantti kesti iltasanomat 10:32 07.04

Eva Wahlströmiä odottaa tyrmääjä Ranskasta, kirjoittaa Mikko Marttinen.


Valmentaja puntaroi Eva Wahlströmin esitystä - ”Jos on jälkiä, se ei välttämättä ole hyvä” iltalehti 02:01 07.04

Valmentaja Risto Merosen mielestä Eva Wahlströmin esitys ei ollut sellainen, mitä valmentajan on lupa odottaa. - Hän pystyy ilman muuta parempaan esitykseen, Risto Meronen sanoo. - Kehään kun mentiin, niin joku jännitys säilyi loppuu asti. Pukuhuoneessa kaikki oli oikein hyvää, herkkää, nopeaa ja terävää. Totta kai pitää olla iloinen siitä, että vyö säilyi Suomessa. Näitä maailmanmestaruusvöitä ei ole kovin usein Suomessa. Kai yleisökin jotain siitä sai. Oli jännää loppuun asti.


Wahlströmin suuri huoli aviomiehestä: ”Nautin voitosta puoli sekuntia” iltasanomat 00:21 07.04

Eva Wahlström voitti, mutta hänen aviomiehensä Niklas Räsänen tyrmättiin.


Eva Wahlström kesti hurjan hyökkäyksen – maailmanmestaruus pysyi Suomessa! Näin ottelu eteni MTV 23:38 06.04

Helsingin Kulttuuritalolla oteltava ammattinyrkkeilyilta huipentui Eva Wahlströmin voittoon Melissa St. Viliä vastaan ylemmän höyhensarjan MM-ottelussa. MTV Sport seurasi ottelun etenemistä.


IL seurasi: Eva Wahlström säilytti MM-tittelinsä! Niklas Räsänen koki tyrmäystappion Kuuban showmiestä vastaan iltalehti 23:33 06.04

Iltalehti seurasi Niklas Räsäsen ja Eva Wahlströmin ottelut hetki hetkeltä.


Mahtavaa, Eva! Wahlström jyräsi taas voittoon - MM-vyö jäi Suomeen! iltalehti 23:32 06.04

Eva Wahlström on voittanut Melissa St. Vilin WBC-liiton MM-ottelussa. Täydet kymmenen erää kestänyt koitos päättyi Wahlströmin voittoon tuomariäänin 96-94, 97-93, 95-95. Suomalainen puolusti nyt menestyksekkäästi WBC-liiton maailmanmestaruutta jo neljännen kerran.


Live: MM-ottelu vauhdissa! Eva Wahlström kävi lattiassa MTV 23:24 06.04

Helsingin Kulttuuritalolla oteltava ammattinyrkkeilyilta huipentuu Eva Wahlströmin ja Melissa St. Vilin ylemmän höyhensarjan MM-matsiin. MTV Sport seuraa ottelun etenemistä.


Live: MM-ottelu vauhdissa! Eva Wahlström takoo painavia iskuja haastajansa kasvoihin MTV 23:13 06.04

Helsingin Kulttuuritalolla oteltava ammattinyrkkeilyilta huipentuu Eva Wahlströmin ja Melissa St. Vilin ylemmän höyhensarjan MM-matsiin. MTV Sport seuraa ottelun etenemistä.


Live: Eva Wahlström MM-kehään – Niklas Räsänen sai köniinsä teknisellä tyrmäyksellä MTV 23:01 06.04

Helsingin Kulttuuritalolla oteltava ammattinyrkkeilyilta huipentuu Eva Wahlströmin ja Melissa St. Vilin ylemmän höyhensarjan MM-matsiin. MTV Sport seuraa ottelun etenemistä.


hakee menestystä karmealla tavalla” sodasta ”Turvallisuusneuvosto on valioliigaikoni paljasti voi tehdä mitään” ”Teemme töitä, että ”Turvallisuusneuvosto

Uutiset