Madsenin murhasyyte: Oikeudessa puitiin karmivia seksiviestejä ja rajuja seksileikkejä harjoittelijan kanssa MTV 17:23 21.03

Murhasta syytetyn Peter Madsenin oikeudenkäynti on jatkunut tänään Kööpenhaminassa. Madsen kiistää edelleen murhanneensa toimittaja Kim Wallin sukellusveneellään viime elokuussa.


IL seurasi livenä: Madsen kertoi olleensa seksisuhteessa työharjoittelijansa kanssa iltalehti 17:05 21.03

Keskiviikkoiltapäivänä oli Madsenin asianajajan vuoro kysellä syytetyltä elokuun 10. päivän tapahtumista. Video: Tämän tiedämme Madsenin tapauksesta. Oikeudessa on näytetty Madsenin tietokoneelta löytyneitä videoita, joissa kidutetaan ja tapetaan naisia. Madsenilta kysyttiin harrastiko hän Wallin ruumiin kanssa seksiä. Madsen kiisti. Muutenkin Madsenin seksuaalisuus on ollut syyttäjää keskeisesti kiinnostava asia. Klo 16.57 Oikeusistunto on tältä päivältä päättynyt.


IL seuraa livenä: Madsen kertoi olleensa seksisuhteessa työharjoittelijansa kanssa iltalehti 16:57 21.03

Nyt iltapäivällä on Madsenin asianajajan vuoro kysellä syytetyltä. Video: Tämän tiedämme Madsenin tapauksesta. Oikeudessa on näytetty Madsenin tietokoneelta löytyneitä videoita, joissa kidutetaan ja tapetaan naisia. Madsenilta kysyttiin harrastiko hän Wallin ruumiin kanssa seksiä. Madsen kiisti. Muutenkin Madsenin seksuaalisuus on ollut syyttäjää keskeisesti kiinnostava asia. Klo 16.57 Oikeusistunto on tältä päivältä päättynyt.


IL seuraa livenä: Madsen kiisti harrastaneensa ruumiin kanssa seksiä iltalehti 15:08 21.03

Nyt iltapäivällä on Madsenin asianajajan vuoro kysellä syytetyltä. Video: Tämän tiedämme Madsenin tapauksesta. Oikeudessa on näytetty Madsenin tietokoneelta löytyneitä videoita, joissa kidutetaan ja tapetaan naisia. Madsenilta kysyttiin harrastiko hän Wallin ruumiin kanssa seksiä. Madsen kiisti. Muutenkin Madsenin seksuaalisuus on ollut syyttäjää keskeisesti kiinnostava asia. Klo 15.13 Madsen kertoo tavanneensa vaimonsa kanssa ensi kerran vuonna 2010 ja että heillä oli avoin suhde. Parilla ei ole lapsia, mutta sen sijaan heillä on ollut kolme kissaa.


Sukellusvenemurhasta syytetty Madsen myönsi oikeudessa ruumiin paloittelun: "Se oli niin kauheaa, etten halua mennä yksityiskohtiin" MTV 14:38 21.03

Toimittaja Kim Wallin murhasta syytetyn Peter Madsenin oikeudenkäynti on jatkunut tänään Kööpenhaminassa. Madsen kiistää edelleen murhanneensa Wallin sukellusveneellään viime elokuussa.


Uutiset