Lauri Markkanen julkaisi hupaisan kuvan juhannuksen kunniaksi MTV 09:47 24.06

Viimeisen kuukauden aikana tiukasti myös Chicagossa harjoitellut Lauri Markkanen on palannut viettämään osan kesästään Suomessa. Markkanen nähdään myös Susijengin paidassa jo maanantaina, kun Suomi kohtaa Viron Hartwall Areenalla pelattavassa harjoitusottelussa.


Karjala-turnauksen ajankohta julki – Leijonien kausi käynnistyy Helsingissä MTV 11:58 18.06

Suomen jääkiekkomaajoukkue aloittaa kauden 2018–2019 ottelut Karjala-turnauksella. Helsingin Hartwall Arenalla pelattavan turnauksen ajankohdaksi on julkistettu isänpäiväviikonloppu 8.–11.11.2018.


Jukka Puotilan vieraana Kirsti Wallasvaara: ”Filmitähteys vei kaljamainoksiin!” iltasanomat 09:48 11.06

Aikansa menestys- ja kohuelokuva Käpy selän alla teki Kirsti Wallasvaarasta filmitähden. 1960-luvun lopulla tähteys tosin näkyi hieman toisella tavalla kuin kenties tänään.


Mökki täyteen: Susijengin ääritärkeä ottelu myytiin loppuun – "Uusi virstanpylväs" MTV 19:26 08.06

Heinäkuun 2. päivä Helsingissä pelattavasta Suomen koripallomaajoukkueen MM-karsintaottelusta Islantia vastaan on myyty loppuun viimeisetkin istumapaikat. Loputkin paikat Hartwall Arenalla käytävästä pelistä myytiin perjantai-iltapäivällä.


Lehdet: Trumpin asianajajan mukaan Kim Jong-un kerjäsi polvillaan tapaamista Trumpin kanssa iltasanomat 05:56 07.06

Trumpin asianajaja Rudolph Giuliani väittää Wall Street Journalin mukaan, että Kim Jong-un olisi anellut Trumpilta tapaamista ”polvillaan”.


Marcus & Martinus lauantaina Helsingissä: ”Leiriytyminen ei ole sallittua” stara 13:00 04.06

Vuoden sisään kaksi kertaa Hartwall Arenan loppuunmyynyt Marcus & Martinus


Viihdelehti Stara.fi stara 13:00 04.06

Vuoden sisään kaksi kertaa Hartwall Arenan loppuunmyynyt Marcus & Martinus


WSJ: Trumpin ja Putinin välinen huippukokous suunnitteilla MTV 12:09 02.06

Valkoinen talo suunnittelee Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin ja Venäjän presidentin Vladimir Putinin välistä huippukokousta. Asiasta kertoo yhdysvaltalaislehti The Wall Street Journal.


WSJ: Yhdysvaltojen neuvottelu EU:n kanssa tuloksetonta – teräs- ja alumiinitullit tulevat voimaan MTV 05:26 31.05

The Wall Street Journalin tietojen mukaan Yhdysvaltain EU:lle kaavailemat teräs- ja alumiinitullit ovat astumassa voimaan perjantaina.


WSJ: USA ja EU eivät ole päässeet sopuun tuontitulleista – teräs- ja alumiinitullit tulevat voimaan perjantaina iltasanomat 01:36 31.05

The Wall Street Journalin tietojen mukaan Yhdysvaltain EU:lle kaavailemat teräs- ja alumiinitullit ovat astumassa voimaan perjantaina.


Näkökulma: Iron Maiden oli Helsingissä oikein hyvä - ainakin sen perusteella, mitä kännykkäkameroiden välistä onnistui näkemään iltalehti 18:17 29.05

Iron Maiden tarjosi Hartwall-areenalla maanantaina tanakan hevielämyksen, kirjoittaa Iltalehden Jaakko Sandqvist. Vanha kunnon Iron Maiden ei tuottanut pettymystä: hevimusiikin elävät legendat pystyvät tarjoamaan yli kuusikymppisinäkin aidosti energisen ja laadukkaan show'n. Keikkasetti oli hyvin rakennettu ja bändi on oivallisessa vireessä. Iron Maiden soittaa Helsingissä vielä toistamiseen tiistai-iltana. Moitimme:


Kirjaväite: Kuningatar Elisabet vihasi Camillaa syvästi – hyytävä keskustelu julki – ”En halua olla hänen kanssaan missään tekemisissä” iltasanomat 11:40 29.05

Cornwallin herttuatar Camillan tie kuningatar Elisabet II:n lähipiiriin on ollut pitkä ja kivinen.


Kun uusi alkoholilaki tuli voimaan, suomalaiset joivat miljoonia litroja enemmän kuin edelliskuussa - lonkeron myynti suorastaan räjähti iltalehti 11:34 27.05

Erityisesti lonkeron suosio ampaisi hurjaan kasvuun sen jälkeen, kun vahvemmat alkoholijuomat pääsivät maitokauppoihin. Hartwall muutti Original Cool Grapen ulkoasua, jotta se ei menisi sekaisin vahvemman lonkeron kanssa. Valvira on julkaissut tammi-maaliskuun merkittävästä taitekohdasta. Niistä saa ensimmäistä osviittaa siitä, miten alkoholilain kokonaisuudistus on vaikuttanut suomalaisten kulutukseen käytännön tasolla.


Kun uusi alkoholilaki tuli voimaan, suomalaiset joivat tuhansia litroja enemmän kuin edelliskuussa - lonkeron myynti suorastaan räjähti iltalehti 11:03 27.05

Erityisesti lonkeron suosio ampaisi hurjaan kasvuun sen jälkeen, kun vahvemmat alkoholijuomat pääsivät maitokauppoihin. Hartwall muutti Original Cool Grapen ulkoasua, jotta se ei menisi sekaisin vahvemman lonkeron kanssa. Valvira on julkaissut tammi-maaliskuun merkittävästä taitekohdasta. Niistä saa ensimmäistä osviittaa siitä, miten alkoholilain kokonaisuudistus on vaikuttanut suomalaisten kulutukseen käytännön tasolla.


Politiikka tai jääkiekko ei kiinnosta: Julius Wallinheimo, 19, ei aio jatkaa isänsä Sinuhen jalanjäljissä - ”Isä on tuntunut välittävän opinnoista jopa enemmän kuin minä” iltalehti 13:24 26.05

Tämän kevään ylioppilas Julius Wallinheimo, 19, taiteilee kuvankäsittelyohjelman kanssa omakotitalon alakerrassa Jyväskylässä. Nuorukainen on tyytyväinen, kun ylioppilaskirjoitukset ovat onnellisesti takanapäin. - Kirjoitukset menivät ihan hyvin ja olen tyytyväinen suoritukseeni. Parhaiten sujuivat englanti, äidinkieli ja pitkä matematiikka. Kyllä tässä voi olla ylpeä, että homma on suoritettu, Wallinheimo iloitsee.


Onko Camillasta tulossa Meghanin luottohenkilö — pitivät toisiaan kädestä kuninkaallisille hyvin harvinaisella tavalla iltalehti 23:19 23.05

Meghanin ja Camillan välit näyttävät kehonkielen perusteella hyvin lämpimiltä. Herttuatar Meghan teki ensimmäisen julkisen esiintymisensä häiden jälkeen prinssi Charlesin 70-vuotisjuhlissa tiistaina. Meghan ja Harry viettivät juhlaa tiiviisti Charlesin ja tämän vaimon, Cornwallin herttuattaren Camillan kanssa.


Epävarmuus Kiinan ja Yhdysvaltain kauppaneuvotteluista nakersi Wall Streetin pörssikursseja MTV 21:41 23.05

Epävarmuus Kiinan ja Yhdysvaltojen kauppaneuvotteluista on laskenut pörssikursseja New Yorkin Wall Streetillä.


Epävarmuus Kiinan ja Yhdysvaltain kauppaneuvotteluista näkyi Wall Streetin pörssikursseissa MTV 21:41 23.05

Epävarmuus Kiinan ja Yhdysvaltojen kauppaneuvotteluista on laskenut pörssikursseja New Yorkin Wall Streetillä. Presidentti Donald Trumpin mukaan käytävien neuvottelujen pohjalta kauppasopimus Kiinan kanssa näyttää olevan "liian vaikea saada aikaan".


Elinkautinen mustasukkaiselle naiselle, joka heitti happoa miehen kasvoille - mies päätyi eutanasiaan iltalehti 20:34 23.05

Mies ei kestänyt kipua ja rujoa ulkonäköään. Berlinah Wallace, 48, on tuomittu elinkautiseen vankeuteen happohyökkäyksestä entistä kumppaniaan Mark van Dongenia, 29, vastaan. Van Dongen sai haposta niin pahat vammat, että hän päätyi eutanasiaan.


Saksa-tappiossa kyseenalaista MM-futishistoriaa

Uutiset