Herola löi Hirvosen suomalaisten taistelussa – Watabe varmisti cupin voiton kiritappiosta huolimatta MTV 17:51 18.03

Ilkka Herola ylsi kymmenenneksi yhdistetyn maailmancupin kilpailussa Saksan Klingenthalissa.


Herola löi Hirvosen suomalaisten taistelussa – saksalaiset söivät Wataben loppukirissä MTV 17:51 18.03

Ilkka Herola ylsi kymmenenneksi yhdistetyn maailmancupin kilpailussa Saksan Klingenthalissa.


Saksalaiset juhlivat yhdistetyssä - Herola paras suomalainen iltalehti 17:34 18.03

Fabian Riessle on voittanut yhdistetyn kisan Saksan Klingenthalissa. Toiseksi tuli Saksan Johannes Rydzek, kolmas oli Japanin Akito Watabe. Paras suomalainen oli Ilkka Herola, joka sijoittui kymmenenneksi. Herola jäi Riesslestä minuutin ja yhden sekunnin. Muista suomalaisista Eero Hirvonen oli 12:s, Arttu Mäkiaho 38:s ja Leevi Mutru 42:s.


Paha isku Eero Hirvoselle: Mäkiosuus peruttiin - suomalaiset joutuvat ladulle hirveältä takamatkalta iltalehti 14:13 18.03

Klingenthalin yhdistetyn sunnuntain kilpailu sai suomalaisittain kurjan käänteen. Sunnuntain kilpailun mäkisosuus jouduttiin perumaan mahdottomien tuuliolojen takia. Niinpä hiihto-osuuden lähtöasetelmat määräytyvät perjantaina hypätyn varakisan perusteella. Se on suomalaisittain huono uutinen, sillä sinivalkoisten ykköstykki Eero Hirvonen oli varakisassa vasta 13:nneksi paras mies. Hän joutuu ladulle 1:18 kärkimies Akito Wataben perään.


Eero Hirvoselta upea nousu hiihto-osuudella - Saksan olympiasankari kiri voittoon iltalehti 17:36 13.03

Trondheimissa kilpailtiin tiistaina yhdistetyn maailmancupin kilpailu. Mäkiosuuden jälkeen ykkösenä ladulle lähti maailmancupia johtava Akito Watabe. Parhaana suomalaisena matkaan lähti Eero Hirvonen (17:s), jonka ero kärkeen oli lähdössä 1:08.


Hirvonen paras suomalainen yhdistetyn mäessä – lähietäisyydellä tukku päänahkoja MTV 16:30 13.03

Eero Hirvonen hyppäsi Trondheimin yhdistetyn kilpailun mäkiosuudella 122,5 metriä ja lähtee hiihto-osuudelle 17. sijalta, 1.08 minuuttia kärkimies Akito Wataben takana.


Eero Hirvonen 17:ntenä hiihto-osuudelle - yhdistetyn maailmancup jatkuu Trondheimissa iltalehti 15:36 13.03

Yhdistetyn maailmancup jatkuu tänään Norjan Trondheimissa. Maailmancup-kauden kuudenneksi viimeisen kilpailun mäkikisan ykkönen oli maailmancupia johtava Akito Watabe, joka leiskautti Trondheimin HS140-mäessä 132-metrisen hypyn. Itävallan Franz-Josef Rehrl hyppäsi kolme metriä Watabea pidemmälle, mutta lähtee ladulle 12 sekuntia japanilaisen jälkeen. Rehrlin maanmies Mario Seidl venytti niin ikään 135 metriin, mutta ero Watabeen on ladulle lähtiessa 23 sekuntia.


Hirvonen harmitteli hyppyään - maailmancupin kärkinimi Watabe voittoon iltalehti 18:07 10.03

Eero Hirvonen oli parhaana suomalaisena yhdeksäs yhdistetyn maailmancupissa Norjan Holmenkollenilla. Hirvosen lähti ladulle yli puolitoista minuuttia kärjen perässä. Ilkka Herola puolestaan lähti ladulle yhdeksän sekuntia ennen Hirvosta ja oli lopulta 12:s. Kilpailun voitti Japanin Akito Watabe ennen Saksan Fabian Riessleä ja Itävallan Mario Seidliä. Ladulle ensimmäisenä lähtenyt Jarl Magnus Riiber putosi kotiyleisön edessä hiihto-osuudella viidenneksi.


Huippuasemat mäen jälkeen! Eero Hirvonen taistelee palkintopallisijoista Lahdessa iltalehti 12:03 04.03

Eero Hirvonen lähtee hyvistä asemista ladulle yhdistetyn maailmancupin kilpailussa Lahdessa. Hirvonen hyppäsi Lahden HS130-mäessä 128,5 metriä ja lähtee ladulle neljäntenä. Japanin Akito Watabe oli mäkiosuudella paras ja lähtee hiihtämään 15 kilometrin osuutta 20 sekuntia ennen Jörgen Graabakia ja Wilhelm Denifliä.


Eero Hirvosella oli taas paha paikka! Vauhti ei riittänyt olympiamitaleille iltalehti 15:08 20.02

Eero Hirvonen taisteli loistavasti yhdistetyn suurmäen kisan hiihto-osuudella. Edellä lähteneet kovat saksalaiset Eric Frenzel, Johannes Rydzek ja Fabian Riessle nykäisivät heti eivätkä päästäneet suomalaista peesiinsä. Viiden kilometrin jälkeen saksalaiset ajoivat myös ensimmäisenä ladulle lähteen Akito Wataben kiinni.


Olympialaiset: Tutut suosikit iltasanomat 17:22 19.02

Saksalaisista Rydzek sijoittuu tällä kertaa korkeammalle. Wataben toinen hopea on lähellä.


Hirvonen taisteli kahdeksanneksi - Wataben uskomaton lentokeli jatkuu iltalehti 17:13 28.01

Eero Hirvonen on sijoittunut kahdeksanneksi yhdistetyn maailmancupin osakilpailussa Seefeldisssä. Suomalainen lähti hiihto-osuudelle sijalta 12. Kisan voitti ylivoimaiseen tyyliin taas Akito Watabe, joka voitti myös eilen ja toissapäivänä.


Eero Hirvonen 12:s mäen jälkeen - Watabe lähtee kärjestä ladulle iltalehti 15:38 28.01

Akito Wataben dominointi Seefeldin yhdistetyn kisoissa jatkuu. Eilen ja toissapäivänä korkeimmalle korokkeelle noussut Watabe voitti tänäänkin mäkiosuuden näytöstyyliin. Norjan Jarl Magnus Riiberi lähtee ladulle peräti 48 sekuntia Watabea myöhemmin. Suomalaisista parhaiten mäessä pärjäsi Eero Hirvonen, joka sijoittui 12:nneksi. Hän lähtee hiihto-osuudelle 3.37 Watabea perässä. Jan Schimidin kolmossijasta Hirvonen on mäen jälkeen reilun minuutin päässä.


Eero Hirvonen mäkiosuuden 12:s – Akito Watabe jälleen hurjana iltasanomat 15:26 28.01

Eero Hirvonen lähtee hiihto-osuudelle kolme ja puoli minuuttia kärjen jälkeen.


Hirvonen taisteli yhdeksänneksi - Watabe jyräsi ylivoimaiseen voittoon Seefeldissä iltalehti 17:11 27.01

Akito Watabe on voittanut yhdistetyn maailmancupin osakilpailun Seefeldissä. Toiseksi kisassa tuli Vinzenz Geiger, joka jäi japanilaisesta peräti minuutin ja viisi sekuntia. Kolmas oli Jarl Magnus Riiber Suomen ykkösnimi tänään oli Eero Hirvonen, joka suksi kisassa kahdeksanneksi. Eroa kärkeen kertyi minuutti ja 40 sekuntia. Hirvonen oli mäkiosuuden jälkeen 11:s. Hän lähti matkaan kaksi minuuttia ja 15 sekuntia Wataben jälkeen.


Hirvonen paras suomalainen Seefeldin yhdistetyssä - Watabe taisteli voittoon iltalehti 18:20 26.01

Akito Watabe on voittanut Itävallan Seefeldissä yhdistetyn kisan. Japanilainen oli mäkiosuuden jälkeen kisassa toisena, mutta nousi lopulta 0,5 sekunnin turvin ykköseksi. Toiseksi kisassa tuli mäkiosuuden jälkeen kärjessä ollut Jarl Magnus Riiber. Suomalaisista paras oli Eero Hirvonen, joka tuli maaliin sijalla 13. Hän oli mäkiosuuden jälkeen 14:s.


Mahtava nousu! Ilkka Herola rynnisti väkisin palkintopallille iltalehti 13:58 20.01

Jan Schmid on voittanut yhdistetyn maailmancupin osakilpailun Ranskan Chaux-Neuvessa. Toiseksi kisassa tuli Japanin Akito Watabe. Hän jäi norjalaisesta vain 1,4 sekuntia. Suomen Ilkka Herola nousi upeasti kisassa kolmanneksi. Hän kukisti loppukiritaistossa Itävallan Lukas Klapperin 0,3 sekunnin erolla.


Ilkka Herola onnistui mäessä - taistelee tänään palkintopallipaikasta! iltalehti 12:31 20.01

Yhdistetyn maailmancup jatkuu tänään Chaux-Neuven kisalla. Juuri päättyneen mäkiosuuden kingi oli Japanin Akito Watabe, jonka hyppy kantoi HS118-mäessä 118 metriä. Toiseksi liiteli Norjan Jarl Magnus Riiber, joka lähtee hiihto-osuudelle 22 sekuntia Wataben perässä. Mäen kolmanneksi parhaasta ilmalennosta vastasi Itävallan Wilhelm Denifl.


Uutiset