Suomalaistutkija: Venäläisten ylös kaivamista Sandarmohin vainajista tarvitaan faktoja – Suomesta voisi olla apua Venäjälle iltasanomat 12:36 15.09

Professori Lars Westerlund ei pidä todennäköisenä, että Sandarmohista löytyisi suomalaisten ampumia neuvostovankeja.


Selänne, Westerlund, Jalonen ja Nieminen keskustelivat suomalaisen jääkiekon avainkysymyksistä – katso tästä iltasanomat 22:15 17.08

ISTV isännöi syksyn kuuminta kiekkokeskustelua perjantaina Raumalla. Paneelikeskustelu suorana ISTV:ssä perjantaina kello 17.


Jalonen, Westerlund, Nieminen – nyt pannaan suomalaisen jääkiekon asiat ojennukseen – tiukka Kiekkofoorumi ISTV:ssä perjantaina iltasanomat 08:42 16.08

ISTV isännöi syksyn kuuminta kiekkokeskustelua perjantaina Raumalla. Paneelikeskustelu suorana ISTV:ssä perjantaina kello 17.


Kirsi Westerlund, 48, sairastui syöpään – ”Hoidot jatkuvat syksyyn” iltasanomat 05:30 09.06

Lähellä kuolemaa 20 vuotta sitten käynyt ex-missi Kirsi Westerlund (os. Syrjänen) kertoo sairastuneensa vakavasti.


Kommentti: Päättäjät, kuunnelkaa Erkka Westerlundia – lasten liikkumattomuuspommi on purettavissa iltasanomat 14:43 25.05

Jääkiekkovalmentaja Erkka Westerlundin näkemyksiin on helppo yhtyä, kirjoittaa Marko Lempinen.


Erkka Westerlund kutsuu jääkiekkoväen vallankumoukseen – uskoo, että Suomi voi olla yhdessä asiassa suunnannäyttäjä iltasanomat 10:20 25.05

Erkka Westerlund haluaa, että valmentaminen muuttuu kylmästä tuloksenteosta enemmän siihen suuntaan, miten valmennettavat löytävät omat voimavaransa.


KeuPan hyökkäys vahvistuu tutulla täsmäaseella - entisen leijonaluotsin poika liittyy valmennusryhmään jatkoaika.com 23:31 03.05

Mestis-mestari KeuPa vahvistaa hyökkäyskalustoaan tutulla nimellä, kun Samuel Salonen palaa joukkueeseen. Puolustukseensa keuruulaisjoukkue kiinnitti Sakari Turtiaisen sekä jatkosopimuksen tehneen Mikko Lahtisen. Valmennusryhmään uutena nimenä liittyi KHL:stäkin viime vuosina kokemusta kerännyt Tomas Westerlund.


Westerlundilta painavaa asiaa SM-liigan isoista kysymyksistä – "Ehdottomasti avoin sarja" MTV 06:07 20.04

Kokenut valmentaja Erkka Westerlund piti tiukan puheenvuoron jääkiekon SM-liigan tilasta oltuaan Tulosruudun viikon vieraana torstaina.


Westerlundilta painava asiaa SM-liigan isoista kysymyksistä – "Ehdottomasti avoin sarja" MTV 06:07 20.04

Kokenut valmentaja Erkka Westerlund piti tiukan puheenvuoron jääkiekon SM-liigan tilasta oltuaan Tulosruudun viikon vieraana torstaina.


Westerlundilta muistutus Leijonien yllätyskisoista – "Marjamäen Late nyt samantapaisessa tilanteessa" MTV 23:18 19.04

Maajoukkueen ex-päävalmentaja Erkka Westerlund näkee Leijonien nykytilanteessa paljon samaa kuin ennen Minskin MM-kisoja keväällä 2014.


Erkka Westerlund summasi KHL-lähtönsä syyt – pestin alussa "tuli lunta tupaan" MTV 23:17 19.04

Erkka Westerlund ei jatkanut jääkiekon KHL-seuran Salavat Julajev Ufan päävalmentajana kauden päätyttyä pudotuspelien toisella kierroksella. Hän kertoi päätöksen taustat Tulosruudun viikon vieraana torstaina.


Erkka Westerlundilta painavia ja viisaita sanoja MM-Leijonien kieltäytymisistä: ”Ruinaamisen lopputulos aina ollut heikko” iltasanomat 09:26 18.04

Kokenut valmentaja Erkka Westerlund korostaa, että Leijonien on turha haikailla sellaisten pelaajien perään, joilla ei ole intoa lähteä.


Manageri Jari Kurri laittoi NHL-miljonäärit ruotuun: ”Hän tuli pelaajana aina MM-kisoihin” iltalehti 14:53 16.04

Kalervo Kummolan, Jari Kurrin ja Timo Jutilan pomoaikoina Leijonissa ei koettu tämän kevään kaltaista massakieltäytymistä. Kun Leijonien managerina oli Jari Kurri, päävalmentajana Erkka Westerlund tai Jukka Jalonen ja joukkueenjohtajana Timo Jutila, kertaakaan ei koettu tämän kauden kaltaista NHL-pelaajien massakieltäytymistä. - Mr. Kurri oli ykkösasemassa. Hän hoiti aktiivisesti yhteyttä NHL:n suuntaan yhdessä päävalmentajan kanssa, Jutila kertoo.


Erkka Westerlund puhuu nyt hullusta vuodestaan Venäjällä – oman pelaajan hävytön teko ei unohdu iltasanomat 07:42 15.04

Erkka Westerlund kertoo olleensa syksyllä ”aivan puhki”.


Suomen KHL-tähti on lähellä isoa siirtoa - Erkka Westerlund näytti vihreää valoa iltalehti 07:30 09.04

Juha Metsola on loikkaamassa KHL:n suurseuraan Salavat Julajev Ufaan. Ufan ensi kauden joukkuetta kokosi vielä viime viikolla sen suomalaisluotsi Erkka Westerlund, joka Iltalehden tietojen mukaan neuvotteli Metsolan kanssa. Sopimus on lähellä. Salavat Julajev on jo tiedottanut, ettei kanadalaisvahti Ben Scrivens jatka seurassa enää ensi kaudella.


Erkka Westerlund paljastaa: oma päätös lähteä Ufasta MTV 17:06 05.04

KHL-seura Salavat Julajev Ufaa tällä kaudella valmentanut Erkka Westerlund kertoo, että hän teki itse päätöksen jättää seura tämän kauden jälkeen.


Huippuluotsi ällistyi Eeli Tolvasen hurjasta tempusta: ”En olisi koskaan osannut ajatella” iltalehti 10:09 05.04

Edes Erkka Westerlund ei voinut ennustaa 18-vuotiaan suomalaisen KHL-läpimurtoa. - En olisi koskaan osannut ajatella, että nuori pelaaja lyö itsensä noin hyvin läpi KHL:ssä. Näin sanoo Erkka Westerlund ja kyse on Eeli Tolvasesta, tietenkin.


Erkka Westerlund avautuu vaikeasta vuodesta Venäjällä: ”Me ei osattu kuvitella, mitä se tekeminen täällä oikeasti on” iltalehti 09:06 05.04

Erkka Westerlund hyppäsi vuosi sitten suureen tuntemattomaan, 60-vuotiaana ensimmäiseen pestiinsä ulkomaille. Salavat Julajev Ufalle hän oli seurahistorian ensimmäinen ulkomaalainen päävalmentaja. - Meillä piti olla tiedossa, että mihin ollaan menossa, mutta ei osattu kuvitella, mitä se tekeminen täällä oikeasti on, Westerlund sanoo.


Kuvat: Erkka Westerlund sai venäläisiltä rajun lahjan ennen lähtöpasseja - ruoskan! ”Se on rakennettu paikallisista villieläimistä” iltalehti 06:07 05.04

Erkka Westerlund vietti viime pitkänäperjantaina merkkipäiväänsä Ufassa, jossa miehelle tuli mittariin kunnioitettavat 61 vuotta. - Valmennustiimi vei syömään, Westerlund kertoo ohjelmasta. Tiimiin kuului viisi suomalaista, päävalmentaja Westerlundin lisäksi valmentajat Tomi Lämsä ja Hannu Virta, fysiikkavalmentaja Jarmo Koivisto ja videovalmentaja Tomas Westerlund, Erkan poika.


- tilastoihin ensimmäinen hallissa Frank paljastus – ”Tämä tarkkuuskivääriä

Uutiset