Iranin ydinsopimuksesta neuvotellaan Wienissä – Iran tyytymätön Euroopan ehdotukseen MTV 08:25 06.07

Iranin ydinsopimuksessa yhä mukana olevat maat kokoontuvat tänään neuvottelemaan sopimuksen kohtalosta sen jälkeen, kun Yhdysvallat päätti presidentti Donald Trumpin johdolla vetäytyä pois sopimuksesta.


Lähde: Jokerit suuntaamassa uuteen maahan pelaamaan MTV 06:24 18.06

Jokerit pelaa ensi kaudella kaksi KHL:n runkosarjan ottelua Itävallan Wienissä, uutisoi itävaltalainen puckfans.at-sivusto.


Presidentti Putin uuden virkakauden ensimmäisellä EU-vierailulla Wienissä iltasanomat 02:52 05.06

Itävallan hallituksessa olisi halua jo luopua Venäjä-pakotteista.


Mies, 38, ampui 35-vuotiaan naisen ja itsensä kadulla Wienissä iltalehti 22:34 29.05

Tragedia tapahtui Itävallan pääkaupungissa tiistaina. 38-vuotias mies ampui 35-vuotiaan naisen ja itsensä kuoliaaksi kadulla Wienissä Wiedenin kaupunginosassa tiistaina aamupäivällä. Tapauksella oli kaksi silminnäkijää, Kurier-lehti kertoi. Mies oli silminnäkijöiden mukaan ampunut useita laukauksia. Heti ei ollut tiedossa, oliko kyseessä pariskunta tai mikä oli teon motiivi.


KHL levittäytyy Eurooppaan – Zürich ja Wien isännöivät runkosarjaotteluita ensi kaudella MTV 19:22 23.05

Sveitsin Zürichissä ja Itävallan Wienissä pelataan ensi kaudella KHL:n runkosarjaa.


Jokerit puuhaa kotipelejä Tallinnaan ja kauemmas Eurooppaan - näin narripomo kommentoi: ”Ollaan kyllä puhuttu” iltalehti 20:22 13.04

Jokerit lähtee ensi syksynä kiertämään Eurooppaa, väittää Venäjän suurin urheilulehti Sport-Express. Jokerit pelaisi ensi syyskuussa kaksi runkosarjapeliä Tallinnassa, lokakuussa yhden Wienissä ja marraskuussa yhden Zürichissä, Sport-Express uutisoi. Mahdollisiksi vastustajiksi lehti nimeää ZSKA:n, Riian Dinamon, Slovanin ja Metallurg Magnitogorskin.


kesämökin läheiseen jokeen lennoissa häiriöitä Heathrow’n löytyi kuolleena vain Ryanair

Uutiset