Mies hyökkäsi Iranin suurlähettilään vartijan kimppuun Wienissä – puukottaja ammuttiin kuoliaaksi MTV 06:30 12.03

Wienissä Itävallassa Iranin suurlähettilään asuntoa vartioinut vartija on ampunut kuoliaaksi miehen, joka oli hyökännyt hänen kimppuunsa puukolla. Hyökkääjä oli 26-vuotias itävaltalainen.


Mies hyökkäsi puukolla vartijan kimppuun Iranin lähettilään kodin edessä Wienissä - ammuttiin kuoliaaksi iltalehti 03:51 12.03

Hyökkääjä oli 26-vuotias itävaltalaismies, uutisoi muun muassa BNO News. Wienissä Itävallassa Iranin suurlähettilään asuntoa vartioinut vartija on ampunut kuoliaaksi miehen, joka oli hyökännyt hänen kimppuunsa puukolla. Paikallisen poliisin mukaan hyökkääjä oli 26-vuotias itävaltalaismies, uutisoi muun muassa BNO News. Hyökkäys tapahtui hieman ennen puolta yötä paikallista aikaa Villa Blaimscheinin edessä. Teon motiivista ei ole toistaiseksi tietoa, BNO News siteeraa itävaltalaisuutistoimisto APA:ta. Lähde:


Mies hyökkäsi puukolla vartijan kimppuun Iranin lähettilään kodin edessä Wienissä – ammuttiin kuoliaaksi iltasanomat 03:33 12.03

Hyökkääjä oli 26-vuotias itävaltalaismies.


Vanhasta Leica-kamerasta maksettiin ennätyshinta: 2,4 miljoonaa euroa MTV 13:13 11.03

Vuoden 1923 Leica-kamera on myyty ennätykselliseen 2,4 miljoonan euron hintaan Wienissä.


Wienin veitsihyökkääjä tunnusti teot: oli raivostunut elämäntilanteeseensa - hammaslääkärimies yhä kriittisessä tilassa iltalehti 13:14 09.03

Afganistanilainen Jafar, 23, puukotti neljää ihmistä keskiviikkoiltana Wienissä. Afganistanilainen Jafar S. -niminen mies puukotti neljää ihmistä Itävallan pääkaupungissa, koska oli raivoissaan omasta elämäntilanteestaan sekä huumeongelmastaan, Itävallan mediat kertovat. Jafar, 23, hyökkäsi kolmihenkisen perheen kimppuun veitsen kanssa Leopoldstadtin kaupunginosassa, ja hetkeä myöhemmin hän puukotti vielä 20-vuotiasta miestä, joka on eri tietojen mukaan joko tshetsheeni tai afgaani.


Perhe haavoittui vakavasti puukotuksessa Wienissä – epäilty tekijä kertoo olleensa ”huonolla tuulella” iltasanomat 20:35 08.03

Poliisi on pidättänyt afganistanilaisen miehen.


Perhe haavoittui vakavasti puukotuksessa Wienissä iltasanomat 17:52 08.03

Poliisi on pidättänyt afganistanilaisen miehen. Toista epäiltyä etsitään.


Neljälle ihmiselle vakavia vammoja kahdessa puukotusiskussa Wienissä - yksi mies pidätetty iltalehti 06:59 08.03

Neljä ihmistä on loukkaantunut vakavasti. Useita ihmisiä on puukotettu Itävallan pääkaupungissa Wienissä, kertovat itävaltalaismediat. Krone-lehden mukaan kolme ihmistä on haavoittunut vakavasti, ja Kurier-lehden mukaan uhrit ovat saman perheen jäseniä. Wienin poliisin tiedottaja Patrick Maierhofer kertoo uutistoimisto AFP:lle, että uhrit ovat iältään 67-, 56- ja 17-vuotiaita. Kyseessä on mediatietojen mukaan isä, äiti ja tytär.


Neljä loukkaantui vakavasti kahdessa puukkohyökkäyksessä Wienissä – yksi otettu kiinni MTV 05:30 08.03

Itävallassa neljä ihmistä on saanut vakavia vammoja Wienissä tapahtuneissa kahdessa puukkohyökkäyksessä. Asiasta kertoo muun muassa Die Presse.


Wienissä neljä sai hengenvaarallisia vammoja puukotuksissa – yksi otettu kiinni tapahtumiin liittyen iltasanomat 04:10 08.03

On toistaiseksi epäselvää, liittyvätkö kaksi puukotushyökkäystä toisiinsa.


Neljää ihmiselle vakavia vammoja kahdessa puukotusiskussa Wienissä - yksi mies pidätetty iltalehti 02:55 08.03

Neljä ihmistä on loukkaantunut vakavasti. Useita ihmisiä on puukotettu Itävallan pääkaupungissa Wienissä, kertovat itävaltalaismediat. Krone-lehden mukaan kolme ihmistä on haavoittunut vakavasti, ja Kurier-lehden mukaan uhrit ovat saman perheen jäseniä. Wienin poliisin tiedottaja Patrick Maierhofer kertoo uutistoimisto AFP:lle, että uhrit ovat iältään 67-, 56- ja 17-vuotiaita. Kyseessä on mediatietojen mukaan isä, äiti ja tytär.


Neljä vakavasti loukkaantunut Wienissä – puukottaja pakosalla MTV 00:02 08.03

Neljä henkilöä on vakavasti loukkaantunut puukkoiskussa Itävallan Wienissä tänä iltana, kertoo paikallinen uutistoimisto APA poliisin tietojen perusteella.


Useita ihmisiä puukotettu Wienissä - tekijä pakosalla iltalehti 23:28 07.03

Ainakin kolme ihmistä on loukkaantunut vakavasti. Useita ihmisiä on puukotettu Itävallan pääkaupungissa Wienissä, kertovat itävaltalaismediat. Krone-lehden mukaan kolme ihmistä on haavoittunut vakavasti. Kurier-lehden mukaan uhrit ovat saman perheen jäseniä. Vienna Online -sivuston mukaan perheen isä, äiti ja heidän aikuinen tyttärensä olisivat puukotuksen uhrit.


Kolmea puukotettu Wienissä – tekijä pakosalla MTV 23:06 07.03

Kolmea henkilöä on vakavasti loukkaantunut puukkoiskussa Itävallan Wienissä tänä iltana, kertoo paikallinen uutistoimisto APA poliisin tietojen perusteella.


Tuntematon alkoi puukottaa ohikulkijoita Wienissä: perhe sai hengenvaaralliset vammat iltasanomat 22:55 07.03

Tuntematon henkilö puukotti ohikulkijoita Itävallan pääkaupungissa Wienissä, kertovat paikallismediat.


Puukkohyökkäys Wienissä – ainakin kolmelle vakavia vammoja iltasanomat 22:34 07.03

Puukolla aseistautunut mies on vahingoittanut kolmea vakavasti, kertovat kansainväliset uutistoimistot.


Uutiset